2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Yemek yapmayı unuttum canım inan ki insan kendi ailesine nazını geçiriyor, lafını söylüyor ama işte kv falan olunca olmuyor malesef eşinle ailenin arasında kalmak da çok yıpratıcı haklısın. O da ayrı bir dert. Ama 5 gün uzun değilmiş, hızlıca geçer inşallahh
Ben yazlığa gittikten sonra naparlarsa yapsınlar valla umurum olmaz. Ben görmeyeyim etmeyeyim de gerisi önemli değil. Bakalım eşim bu seçeneğe gönüllü olarak “tamam” diyecek mi? Sonuçta onu da kızından 20 gün falan ayırmış olacağım

MaşAllah SubhanAllah benim paşamaa Rabbim esirgesin, korusun onu
Ay bi kader arkadaşım daha
Kız kv sende mi kalıyordu ki? Doğumdan sebep mi geldi? Ne zaman gidecekmiş bayram tatilinden sonra mı?
Bizim görev yerimizle memleket başka canım. Ben memlekette doğum yaptım doğum sonrası bir hafta kv evinde kaldım. O süreç böyle geçti işte
Asla kötü bir insan değil ama bebek olunca her kafadan bir ses. Tamam çocuk yetiştirmedik ama kara cahil insan da değiliz neticede. Şimdi bayrama gideceğiz 9 gün tatil

Senin konuda anlamadığım bir şey var. Kv kp yeni ev tutmayı düşünmüyor mu? İlelebet sizde kalacak değiller ya Eve çürük raporu çıkmış madem, epeyce kaldık yeni ev bakalım demeleri gerekir

Keşke fazla şekerli olmasa Günde iki diyorlar ama ben bu kadar şekere bir mi içsem acaba diye düşünüyorum.
Bir de ıhlamur çayı ve maden suyu önermişler canım onlara da başlayacağım en yakın zamanda. İncir aldırdım incir uyutması diye bir tarif var o da süt yapıyormuş. Tüm tuşlara birden basıyorum eşim mideni bozacaksın diyor Gebelik boyu almadığım kiloyu süt olsun diye yediklerimden alacağım sanırım

Canım bebişin bu zamanları bir daha geri gelmeyecek. Eşin kırkını görseydi bari

He şimdi anladım senin olayını. Sadece 9 günse sayılıymış yine. Dışarı falan çıkarsınız bir şekilde geçer günler. Bana söylemesi kolay tabi ama İnşallah sana çok dert olmaz yani

Atlamışım o kısmı. Ev aldık canım hemen. Ama inşaat halinde, bitmek üzere. Müteahhit mayıs ta teslim ederim dedi ama bence temmuzu bulur o. Seçime kadar İstanbul’dalar. Seçimden sonra onlar da yallah kuşadasına yazlığa. Sonbaharda dönüp yeni eve yerleşecekler.
Annem az kaldı sabret diyor ama ben seçime kadar falan bekleyemem. Kendimi camdan atabilirim

BUKITOKI N nail art banyo sonrası masajla bir güzel yağlıyorum oğlanı ama yüzüne hiçbir şey sürmüyorum.
Bu ara aşırı sivilce çıktı nedendir acaba?
Bebek aknesiymiş canım olabilirmiş. İltihaplı değil dimi?

Ben daha bu sabah doktora whatsapp tan foto gönderdim. Kızın bi bacağında, aşı yapılan yerinde sanırım bir de burnunun sol deliğinin içinde ucu iltihaplı sivilce çıkmış. Onlara bactroban pomad verdi ama burun içine sürmeyi düşünmüyorum. Diğer akne gibi olanlarsa normalmiş. Kendi kendine geçecekmiş. Bak benim dediğim ucu iltihaplı şöyle

Eklentiler

• ADC501F8-E927-4F34-8DA3-700D3E6C02D8.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 85
Canım çok iyi anlıyorum seni.. Doğum yapmadan 1 hafta önce kv ile annem geldi bence onların stresi benim sancımı getirdi şimdi annem gitti kv duruyor 1 hafta daha burda çok güzel anlaşırız orda sorun yok ama kızlarımla eşimle artık evde yanlız kalmak istiyorum hiç düzenm kalmadı ki nefret ettiğim bi durumdur.. Şuan tek umudum iki görümcem de öğretmen tatilde gelmek istiyorlar inşallah gelmezler

İnsanın düzeninin bozulması çok fena gerçekten

Ayy yok ya gelmesinler. Söyleyebilir misin eşine sence?

Bence yok ya bende surmuyorum benimde sivilce gibi çıkıp batıyor isilik dedi doktorumuz bugun bici bici yaptık hafifledi biraz banyo sonrası rahatlama oluyor mu
Ooo hem de nasıl Biz de bugün banyo yaptırdık hem bebiş rahatladı hem sivilceler silindi gibi

İyi bari, bir an hep sende kalmayı mı düşünüyorlar acaba dedim
Aaa yok böyle değil canım normal içi boş kabuk gibi. Çok geçmiş olsun Duru hanıma
40ı haftay cuma çıkıyor canım. Ben de dedim görsün 40ı, hemen ctesi basıp gideriz. Zaten 40ında benim ve kızın doktor randevusu da var. Ondan önce gidemeyiz
Doğru bak 40 randevumuz oluyor unutmuşum

Bundan bizde de var boynunda 2 tane ama ben doktora yazmadım ya yazmamız mi lazım acaba önemli mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…