- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #35.281
Yemek yapmayı unuttum canım inan kiCanım umarım bir çözüm bulunabilir bu duruma. Rv rv üstne olmuyor, insan kendi düzenini kesinlikle istiyor özlüyor. Ya ben yemek yaparken mutlu oluyorum kendim çamaşır atarken falanbenim kendi annem yanımda üstelik. Ama insan evinde yalnız kalmayı özlüyor. Benimde 40 çıkana kadar annem burda bayramdan sonra birlikltr Bursa ya gideceğiz orda da mevlüt okutmak istiyor 5 gün kalıp hemen geri geleceğiz. Eşimde ayrı kalmamızı istemiyor hem onun gönlünü yap hem ailemin gönlünü yap aman bende bundan çok yoruldum. Az kaldı geçecek diye avutuyorum kendimi.. umarım hepimiz bu günleri hemencik atlatırız. Senin başka oğul seçeneği bence çok mantıklı eşin bunu söyleyebilir baya olmuş çünkü sizde kalalı ama nasıl söylenecek ki.. yazlığa gitmek istiyorlar sizde sıkılmayın isterseniz diğerine geçin demesi mantıklı olabilir. İnşallah çözülür bakalım
Baby plus discovery model. Pek anlayamadım kullanabilir miyimCanım hangi model acaba? İlk 3-4 ayda kalça için çok önerilmeyen modeller var. Yenidoğan için uygun olan daha çok sling tarzı oluyor
Maşallah doğmuşda büyümüşDeyzeleri grubun ilk bebiş fotosunu buraya bırakıyorum Karan Bey yıkandı şimdi güzellik uykusunda hepinizi öpüyoruz doğan arkadaşlarına da selam, doğmamışlarıda heyecanla bekliyoruzAlırız bi maşallahınızı
MaşAllah SubhanAllah benim paşamaaDeyzeleri grubun ilk bebiş fotosunu buraya bırakıyorum Karan Bey yıkandı şimdi güzellik uykusunda hepinizi öpüyoruz doğan arkadaşlarına da selam, doğmamışlarıda heyecanla bekliyoruzAlırız bi maşallahınızı
Bizim görev yerimizle memleket başka canım. Ben memlekette doğum yaptım doğum sonrası bir hafta kv evinde kaldım. O süreç böyle geçti işteAy bi kader arkadaşım daha
Kız kv sende mi kalıyordu ki? Doğumdan sebep mi geldi? Ne zaman gidecekmiş bayram tatilinden sonra mı?
Keşke fazla şekerli olmasaYa onu bende arkadaşımdan duydum kendisi birebir kullandı ve çok memnundu. Dedim ya hastanede bana ilk bu maltana yı önerdiler diye bunu aldım işe yaramasaydı ilk alacağım şey o ebebekteki promalt olacaktı. Zaten bebişler büyüdükçe bu süt yetmeyecek iyice artması lazım diyorlar sütün bende promalt alıp içeceğim. İşe yaramasına çook sevindim artsın eksilmesin sütümüz inşallah
Kiz aklın varsa tut içinde biraz daha 1 haftalik olduk sor bakim kac saat uyudunOhoo dogurdunuz tabi evdesiniz kv leri bile cekistirmeye baslanmis burda durun kiz az bekleyin bizide haftaya kadar bu konulari kaciramam hic
Hayir yüz için özel stick var sürmek istersen onlardan alKızlar bebeklerinizin yüzüne bebek yağı veya losyon sürüyor musunuz? Ben sürmüyorum sadece vücuduna masajla yediriyorum da merak ettim
Canım bebişin bu zamanları bir daha geri gelmeyecek. Eşin kırkını görseydi bariYemek yapmayı unuttum canım inan kiinsan kendi ailesine nazını geçiriyor, lafını söylüyor ama işte kv falan olunca olmuyor malesef eşinle ailenin arasında kalmak da çok yıpratıcı haklısın. O da ayrı bir dert. Ama 5 gün uzun değilmiş, hızlıca geçer inşallahh
Ben yazlığa gittikten sonra naparlarsa yapsınlar valla umurum olmaz. Ben görmeyeyim etmeyeyim de gerisi önemli değil. Bakalım eşim bu seçeneğe gönüllü olarak “tamam” diyecek mi? Sonuçta onu da kızından 20 gün falan ayırmış olacağım
Sürmeye gerek var mı ki?Hayir yüz için özel stick var sürmek istersen onlardan al
Bence yok ya bende surmuyorum benimde sivilce gibi çıkıp batıyor isilik dedi doktorumuz bugun bici bici yaptık hafifledi biraz banyo sonrası rahatlama oluyor muSürmeye gerek var mı ki?Sivilceler takıldı kafama, yediklerimden mi etkilendi acaba
He şimdi anladım senin olayını. Sadece 9 günse sayılıymış yine. Dışarı falan çıkarsınız bir şekilde geçer günler. Bana söylemesi kolay tabi ama İnşallah sana çok dert olmaz yaniMaşAllah SubhanAllah benim paşamaaRabbim esirgesin, korusun onu
Bizim görev yerimizle memleket başka canım. Ben memlekette doğum yaptım doğum sonrası bir hafta kv evinde kaldım. O süreç böyle geçti işte
Asla kötü bir insan değil ama bebek olunca her kafadan bir ses. Tamam çocuk yetiştirmedik ama kara cahil insan da değiliz neticede.Şimdi bayrama gideceğiz 9 gün tatil
Senin konuda anlamadığım bir şey var. Kv kp yeni ev tutmayı düşünmüyor mu?İlelebet sizde kalacak değiller ya Eve çürük raporu çıkmış madem, epeyce kaldık yeni ev bakalım demeleri gerekir
Bebek aknesiymiş canım olabilirmiş. İltihaplı değil dimi?
Canım çok iyi anlıyorum seni.. Doğum yapmadan 1 hafta önce kv ile annem geldi bence onların stresi benim sancımı getirdiHe şimdi anladım senin olayını. Sadece 9 günse sayılıymış yine. Dışarı falan çıkarsınız bir şekilde geçer günler. Bana söylemesi kolay tabi ama İnşallah sana çok dert olmaz yani
Atlamışım o kısmı. Ev aldık canım hemen. Ama inşaat halinde, bitmek üzere. Müteahhit mayıs ta teslim ederim dedi ama bence temmuzu bulur o. Seçime kadar İstanbul’dalar. Seçimden sonra onlar da yallah kuşadasına yazlığa. Sonbaharda dönüp yeni eve yerleşecekler.
Annem az kaldı sabret diyor ama ben seçime kadar falan bekleyemem. Kendimi camdan atabilirim
40ı haftay cuma çıkıyor canım. Ben de dedim görsün 40ı, hemen ctesi basıp gideriz. Zaten 40ında benim ve kızın doktor randevusu da var. Ondan önce gidemeyizCanım bebişin bu zamanları bir daha geri gelmeyecek. Eşin kırkını görseydi bari
İnsanın düzeninin bozulması çok fena gerçektenCanım çok iyi anlıyorum seni.. Doğum yapmadan 1 hafta önce kv ile annem geldi bence onların stresi benim sancımı getirdişimdi annem gitti kv duruyor 1 hafta daha burda çok güzel anlaşırız orda sorun yok ama kızlarımla eşimle artık evde yanlız kalmak istiyorum hiç düzenm kalmadı ki nefret ettiğim bi durumdur.. Şuan tek umudum iki görümcem de öğretmen tatilde gelmek istiyorlar inşallah gelmezler
Ooo hem de nasılBence yok ya bende surmuyorum benimde sivilce gibi çıkıp batıyor isilik dedi doktorumuz bugun bici bici yaptık hafifledi biraz banyo sonrası rahatlama oluyor mu
İyi bari, bir an hep sende kalmayı mı düşünüyorlar acaba dedimHe şimdi anladım senin olayını. Sadece 9 günse sayılıymış yine. Dışarı falan çıkarsınız bir şekilde geçer günler. Bana söylemesi kolay tabi ama İnşallah sana çok dert olmaz yani
Atlamışım o kısmı. Ev aldık canım hemen. Ama inşaat halinde, bitmek üzere. Müteahhit mayıs ta teslim ederim dedi ama bence temmuzu bulur o. Seçime kadar İstanbul’dalar. Seçimden sonra onlar da yallah kuşadasına yazlığa. Sonbaharda dönüp yeni eve yerleşecekler.
Annem az kaldı sabret diyor ama ben seçime kadar falan bekleyemem. Kendimi camdan atabilirim
Aaa yok böyle değil canım normal içi boş kabuk gibi. Çok geçmiş olsun Duru hanımaBebek aknesiymiş canım olabilirmiş. İltihaplı değil dimi?
Ben daha bu sabah doktora whatsapp tan foto gönderdim. Kızın bi bacağında, aşı yapılan yerinde sanırım bir de burnunun sol deliğinin içinde ucu iltihaplı sivilce çıkmış. Onlara bactroban pomad verdi ama burun içine sürmeyi düşünmüyorum. Diğer akne gibi olanlarsa normalmiş. Kendi kendine geçecekmiş. Bak benim dediğim ucu iltihaplı şöyle
Doğru bak 40 randevumuz oluyor unutmuşum40ı haftay cuma çıkıyor canım. Ben de dedim görsün 40ı, hemen ctesi basıp gideriz. Zaten 40ında benim ve kızın doktor randevusu da var. Ondan önce gidemeyiz
Isiliktir o haldeOoo hem de nasılBiz de bugün banyo yaptırdık hem bebiş rahatladı hem sivilceler silindi gibi
Bundan bizde de var boynunda 2 tane ama ben doktora yazmadım ya yazmamız mi lazım acaba önemli miBebek aknesiymiş canım olabilirmiş. İltihaplı değil dimi?
Ben daha bu sabah doktora whatsapp tan foto gönderdim. Kızın bi bacağında, aşı yapılan yerinde sanırım bir de burnunun sol deliğinin içinde ucu iltihaplı sivilce çıkmış. Onlara bactroban pomad verdi ama burun içine sürmeyi düşünmüyorum. Diğer akne gibi olanlarsa normalmiş. Kendi kendine geçecekmiş. Bak benim dediğim ucu iltihaplı şöyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?