2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
At çöpe kiz ocean newvit bunlara bak

Evet maalesef o yüzden ne kadar dikkat etsek kar

Canım doymasa kıyameti koparır , aranıyor mu bak bide kanlı idrar varsa kesin doymuyor doktor der zaten, gözün Aydın canım benim
Ay vallahi bugün yaşadıklarımı yazmışsın bezi bir açtım çiş yapmış ve kırmızı kanlar var. Ağlamaya başladım annemler yanımdaydı. Hemen çocuk doktorunu aradim. Söylediğim gibi çok normal senin hormonların ona geçtiği için ilk 1 ay boyle şeyler görebilirsin dedi. Gündüz çok güzel uyuyor doydugu belli. Zaten hastanede bebek hemşiresi de öyle söyledi. Doymasa böyle uyumaz diye. Kan şekerine de baktı yükseliyordu.
Ay valla ben her şeyi kolay sanıyordum. Gerçekten zormuş. Silikon göğüs ucuyla emziriyordum ama zaten damla damla geliyor içiyor mu anlamıyordum. Çok şükür akşama doğru biraz ısrar ettim aldı memeyi. Ama çok uğraştım. Her fırsatta vermeye çalıştım. Gogsumu sıkıp biraz süt ciksrip ağzına sokuyordum ve sanırım başardım

Her sağlık ocağı aynı vermiyordur canım ama çocuk doktoruna danışıp alabilirsin. Ya da benim dediğimi, B Birdurumvar ın dediğini alabilirsin.
İlaçların içinden ne çıkabilir ya kimlere emanetiz biz İçeriğine bir baksana ne yazıyor canım?

Uyumasına aldanma canım sarılık olan bebek de uyur, mama kullanan bebek de fazla tokluk hissinden uyur, mızmızlansa da bazen açlıktan bile uyur. Hepsini şu 30 gün içinde tecrübe ettim. Sen 2 saatte bir mutlaka uyandır ve emzir annesi

Doğuma 3 gün kaldı ondan sonra verirler inş bana da baya acıyor çünkü. 10 gün de çokmuş ya 1 gün dayanamadım acısına. Neyse çekcez artık çok teşekkür ederim
İnşallah geçer canım. Bende acı olmadı ağrı olmadı sadece otururken orda bişey olduğu çok belliydi yani beni o his çok rahatsız etti berbat büyüktü şok olmuştuk sezeryan sonrası böyle birşey olmasına.
At çöpe kiz ocean newvit bunlara bak
Yani kafama göre olmuyor sonuçta sizlerede vermiş doktor ayrıca d vitamini ne kadar farklı olabilir onlarda sıradan herkese verdiklerni verdiler yanii. Ocean ın evde var bi tane bakalım o mu ona göre kullanıcam

Ooo kv gıybeti var alırım bi dal MelodiminEsi mammamia44 Papatya0593 N nail art
Valla ilk doğumumda 1 hafta kalmıştı kayınvalidem ya o herşeye yorum yapmıştı ya benim ilk anneliğimdendi bilmiyorum ama çok bunalmıştım ben. Şimdi üç aşağı beş yukarı aynı muhabbetler döndü ama hiç rahatsız olmadım. Hatta bu sefer "süt babanındır, babadan gelir" demesi bile komiğime gitti. Geçen "hastanede baska annelerle karsılasıyo musun" diye sordu, bebeğini görmeye gelenler oluyor işte kimisi bizimle birlikte doğum yaptı diye muhabbet ettik, sonra dedi ki "üstüne çatal iğne tak lohusanın sütü kaçar, ona geçer yoksa". Telepatik süt aktarımı iyidir hoştur da aşırı hurafecidir kayınvalidem ya eşim hep diyo annem şamanizm-paganizm- islam karışımı bişey yaşıyor Allah vere dinden çıkmasa diye

neyse bu kez kendime güveniyorum, etraftaki insanlardan anneliğimi onaylamalarını beklemiyorum, içimden geldiğince, bebeğime bırakarak yaşamaya çalışıyorum. Bebek ağlayınca "e daha yeni emdi bu süt mü yetmiyo acaba aç mı yavrum eyvah" demiyorum içten içe, gel yavrum ananın koynuna tüm dertlerinin dermanı burda diyorum koala gibi uyuyo orda. Derdi ne anlamıyorum çünkü hala, sadece dermanı biliyorum ordan yürüyorum.

Memeler herkesinki gibi benim de halka mal oldu ki ben kimsenin yanında üst bile değiştirmem hiç hoşlanmam ama artık ar namus kalmadı

Papatya0593 rüyan beni öldürdü ya bilinç altına nasıl işlediyse seni rahatsız eden kadının oğlunu emzirmesi değil hemen sütünün gelmesi, direk katli vacip

ilsas Allah sağlıkla kucağınıza alıp büyütmeyi nasip etsin dualarım seninle

Oyy maşallah güzellik uykusu hiç böyle cuk oturmamıştır Allahım yanakları yicem

Şey var bir de, kimseye güle güle deme sütün gider
Tövbe estağfurullah

Ne kadar farkli olahilir derken içerisindeki d vitamini miktarı aynıdır ekstra koruyucu vs olabilir seninkinden o yüzden bak dedik ben sağlık ocağına hic götürmuyorum onların verdiklerini de kullanmıyorum devletin karşıladıklarını yazıyorlar onlarda da temiz içerik bulmak zor oluyor doğumun 15.gunundrn itibaren 400 ünite günlük alması gereken doz cocugun tabiki doktoruna danış içine hangisi sinerse onu kullanırsın

Alttan muayene sonrasında benimde o gece ve sabahı çok sancım oldu baya korktum ama sonra geçti takip et canım hiç geçmezse gerçek sancı benim şimdilik geçti bakalım
Dün sabahtı randevum muayenede doktor biraz zorladı başta hiç sancım kasılmam olmadı. Hatta arabayı bile ben kullandım 1 1.5 saat. Öğleden sonra başladı akşam bi ara çok şiddetlendi aralığı azaldı. Geceye doğru daha seyrekti bi ara uyuyakalmışım zaten. Şu anda yine var sancı ve kasılma düzenli değil ama şiddetli gerçekten. Böyle bi kaç gün gider diye düşünüyorum. Doktor doğumu tamamen başlatacak bişey yaptığını söyledi çünkü geri dönüşü yok

Bizim doktorumuz da ocean vitamin d3 verdi, her sabah 1 puf
Ben onu kızın ağzına puf diye sıktım bir defa, çocuk bana bir bakış attı sanırım senden nefret ediyorum bakışıydı o. Altıma s.çtım korkudan. Sonra damla başlığı var ya bir de, onu taktım artık 2 damla veriyorum pufta galiba tazyikli gidiyor

Bu probiyotikten ben de isteyeyim salı günü kontrolü var oğluşum, hiç aklıma gelmemiş benim. arkadaki çinko da abi için sanırım bizim evde de benzer tablolar var ablasının bağışıklığı düşüp de hasta olmasın diye

Canım doktor bize de ocean ya da new vit mi ne öyle bişi önerdi kızıma ocean kullandığım için direk 400 lüğünü aldık başladık. Sağlık ocağındakilerle bunların farkı d vitaminini çözmek için kullandıkları bileşik. Devit3 te mesela BHA diye bi maddede çözünüyo bunu bi iki içsen bişi olmaz ama uzun süreli maruziyette zararlı etkiler “olabilir”. Ocean da falan zeytinyağında çözüyorlar. E yediğimiz içtiğimiz herşeyde ne idüğü belirsiz lar olduğu için afedersin birike birike bünyeye zarar verebilir. Herşeye yetişemeyiz tabii ki ama en azından bildiğimiz şeyleri temiz içerkli tüketmekte fayda var.
Canım bunu mu verdi? 400-600-1000 lik var hangisini kullanıyorsunuz? Eğer buysa doktorum bana bunu vermişti evde var buna geçeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…