2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Tek tek vermekteki amac sanirim alerji olup olmadigini anlamak icindi. Karisik verirsen hangisine alerjik reaksiyon gosterecegini bilemeyebilirsin. Ama kabak ve patatesede alerji göstermez herhalde:))
Bebişe alerji testi yaptık perşembe günü. Çok şükür bir şey çıkmadı ama doktorun bana söylediği patates patlıcan kırmızı meyveler çok alerjeniktir Abartmadan ye dedi. Karpuzu dedi, bu sıcakta dedi

Kizlar benim cimcime baya surunmeye basladi birden ben şok erken degil mi ya Yani oyle piti piti gitmek degilde baya bariz bi sekilde yer degistiriyo cok sasirdim bugun

Benim kızım 1 ay önce başladı buna.
Erken veya geç diye bir şey yok bence.
Her bebeğin gelişim süreci farklı çünkü. Belli aralıklarda bu tarz hareketleri normal diye düşünüyorum. Kimisi 3. Ayında kimisi 2. Ayında farklı farklı yetiler kazanabiliyor.

Evet göğüs ucu için olan. Çok geçmiş olsun. Bizim de 5. günümüz bugün çok az ödemimiz kaldı.

Benim oğlan yüzüstü dönüyor bi acısı yok anladığım kadarıyla. Doktor bize bişey demedi ama şu an yüzüstü dönmesi falan sıkıntı oluşturmaz değil mi?

Masallah kizina biraz korkuttu beni ilk farkettigimde yatagin ortasinda birakmistim kenarina kadar gelmis Her gecen gun boyle farkli seyler yapabildigini gormek cok guzel

Maalesef bizimde aynı surekli kusma problemi thickiner kullanmaya başladım artık ben kusmasi azalsın diye
İlaç mı o canım, 4.ay kontrolüne kadar sabredeceğim bende orda artık iyice soracağım bi sorun varsa araştırılsın, kilo alımı iyi diye hiç önemsemiyor doktor

Canım peki aşırı beslenme gibi bi sebebi olabilir mi kusmasının? Yoksa direkt reflü mü diyor doktor? Kendiliğinden geçiyormuş diyorlar hep.
valla bilmiyorum canım şuan için reflü dediler ama fazla beslendiği de oluyor çünkü memede uyuyor bazen bıraktıramıyorum diyorum ki çok emdi kusacak ve kalkar kalkmaz kusuyor

Olmaz cnm bez tampon gorevi goruyor demisti bizede

Şimdi baktım canım özel bir mamaymış, ben 6 aya kadar sabretcem o zaman bakalım ama Osman gönüal 4. Ayda düzelir diyordu ben ona inanmıştım
Ya ahahahahahaha koptum kizlar ya ilac degil mama degil nedir ozaman bu:))
"
Thickener ne işe yarar?

Bebelac Thickener, kusan bebekler için anne sütü kıvam arttırıcıdır. Anne sütü, bebek sütü, devam sütü veya ek gıdalarla birlikte kullanılabilir."

Donmeye baslayinca mecbur birakicam ne kadar erken o kadar iyi bence her gecen gun daha buyuk aliskanlik oluyo bence
Çocuk pişmiyor mu nasıl kundak yapıyorsun bu sıcakta ya da sizin orası soğuk mu ki
Klima acik canim yattigi odada kol kundagi takiyorum zaten sadece kolu bagli
Bizimki kundak olayini hic sevmedi 40.i cikmadan ben birakmistim kundagi ama ilk 3 ayda kundak olayinin bitmesi gerekiyor diye biliyorum. Uyku tulumlari vsr cnm onlardan alsan daha kolay gecis saglar belki.
Uyku tulumu var hem kundak oluyo hem kol cikarabiliyosun ama ayni mantik bence direkt birakmakla bakim denerim bu ay belki
Bende öyle yapacağım cnm memeye dönmüştü en son kuzum ne mamasi
Ikisini de veriyorum valla ogleden sonra sutum azaliyo baya huzursuzlaniyo bende yatirmadan once mama veriyorum bazen disari cikinca da hazirliyorum emziremiyceksem daha rahat oluyor ya

Benim bebis bugun degisik bi hallerdeydi ya emdi emdi agzinin icinde tutmus bosaltti bianda bir suru sutu ziyan etti.. disari ciktik mama verdim 90 cc 3 kere kustu uyumak istemedi huysuz huzursuz bi garip. 3 ataga girmis gozukuyo bugun onun etkisi mi acaba

Biz 3. Ayda muayene vs gidemedik canım ameliyat durumundan bir de bayram tatili girmişti araya. 4. Ayda göreceğiz. Süt bilmiyorum emdiği kadar mama 90 içiyor eğer öncesinde 2 saat bir şey içmemişse 120 ye ben ayakta vs zorla veriyorum.

Canim ben hem emzirip hem mama veriyorum.Uykudan uyaninca emziriyorum tek meme aliyor genelde sonra biraz oyun vs oynayip tekrar yatmasina yakin 60-90 cc veriyorum.Eger uyandiginda emmemisse 120 cc veriyorum

Ben de aşağı yukarı böyle yapıyorum sanırım. Daha da düzene oturdu şükür. Mama Aptamil almıyordu. Bebelac aldık onu sevdi sanırım

Çok şükür daha iyi. Zamanla daha da iyi olur inşallah. 120 zorla içiyor 150 hiç denemedim.

Yaa maşallah benimki de dönme yok ama sağa dön düz dur sağa dön düz dur vs diye diye kaydığını fark etti sanırım ortaya koyduğumda böyle böyle yer değiştiriyor

Kivam arttırıcı işte bak yazıyor keçiboynuzu tozu ile

Kizlar ya ben 40 imdan sonra hemen adet olmustum bidaha da olmadim. Son zamanlarda ayni hamileligin ilk zamanlarindaki gibi bitkin ve uykulu hissediyorum basim falan da donuyo bi korku sardi beni

Canım maşallah 90 da 120 de çok çok iyi Bir de emziriyorsun daha ne olsun..
Valla benimki kilo alımı olarak geride. Yine de ne mamaya ne ek gıdaya başlattı doktor.
Sağlığı yerindeyse kiloya takılma cidden. Ama mama veriyorum neden kilo almıyor diye düşünüyorsan evolvia mamayı öneririm. İçeriği temiz ve çok güzel kilo aldırıyor.
Şifa olsun kuzuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…