- 20 Mart 2011
- 13.948
- 32.546
- 798
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #38.701
Bebişe alerji testi yaptık perşembe günü. Çok şükür bir şey çıkmadı ama doktorun bana söylediği patates patlıcan kırmızı meyveler çok alerjeniktirTek tek vermekteki amac sanirim alerji olup olmadigini anlamak icindi. Karisik verirsen hangisine alerjik reaksiyon gosterecegini bilemeyebilirsin. Ama kabak ve patatesede alerji göstermez herhalde:))
Bende öyle yapacağım cnm memeye dönmüştü en son kuzum ne mamasiCanim doktorum bana 4.ayda istersne gecebilirsin mama da aldigi icin sadece alerji riski olabilir dedi ben 4un sonuna dogru tadimlara baslaticam
Kizlar benim cimcime baya surunmeye basladi birden ben şok erken degil mi yaYani oyle piti piti gitmek degilde baya bariz bi sekilde yer degistiriyo cok sasirdim bugun
Reflü bizim de bitmedi daha 6. Aya kadar sürecek mi ya 4 Te falan bitecek sanıyordum ama hiç öyle durmuyor
Evet göğüs ucu için olan. Çok geçmiş olsun. Bizim de 5. günümüz bugün çok az ödemimiz kaldı.Lansinosh göğüs ucu için aldığımız krem mi? Deneyeyim bi biz de bugünden itibaren suya sokmaya başlayacağız %80 sanki bişeyi kalmadı ödemi vs ama deriyi ittirme olayında biraz feryatlardayız oğlumun canı tatlı olabilir çünkü aşılardan sonra da biraz ağlıyo durup durup
Masallah kizinaBenim kızım 1 ay önce başladı buna.
Erken veya geç diye bir şey yok bence.
Her bebeğin gelişim süreci farklı çünkü. Belli aralıklarda bu tarz hareketleri normal diye düşünüyorum. Kimisi 3. Ayında kimisi 2. Ayında farklı farklı yetiler kazanabiliyor.
İlaç mı o canım, 4.ay kontrolüne kadar sabredeceğim bende orda artık iyice soracağım bi sorun varsa araştırılsın, kilo alımı iyi diye hiç önemsemiyor doktorMaalesef bizimde aynı surekli kusma problemi thickiner kullanmaya başladım artık ben kusmasi azalsın diye
valla bilmiyorum canım şuan için reflü dediler ama fazla beslendiği de oluyor çünkü memede uyuyor bazen bıraktıramıyorum diyorum ki çok emdi kusacak ve kalkar kalkmaz kusuyorCanım peki aşırı beslenme gibi bi sebebi olabilir mi kusmasının? Yoksa direkt reflü mü diyor doktor? Kendiliğinden geçiyormuş diyorlar hep.
Olmaz cnm bez tampon gorevi goruyor demisti bizedeEvet göğüs ucu için olan. Çok geçmiş olsun. Bizim de 5. günümüz bugün çok az ödemimiz kaldı.
Benim oğlan yüzüstü dönüyor bi acısı yok anladığım kadarıyla. Doktor bize bişey demedi ama şu an yüzüstü dönmesi falan sıkıntı oluşturmaz değil mi?
Ilac değil cnmİlaç mı o canım, 4.ay kontrolüne kadar sabredeceğim bende orda artık iyice soracağım bi sorun varsa araştırılsın, kilo alımı iyi diye hiç önemsemiyor doktor
Şimdi baktım canım özel bir mamaymış, ben 6 aya kadar sabretcem o zaman bakalım ama Osman gönüal 4. Ayda düzelir diyordu ben ona inanmıştımIlac değil cnm
Mama değil cnmŞimdi baktım canım özel bir mamaymış, ben 6 aya kadar sabretcem o zaman bakalım ama Osman gönüal 4. Ayda düzelir diyordu ben ona inanmıştım
Ilac değil cnm
Şimdi baktım canım özel bir mamaymış, ben 6 aya kadar sabretcem o zaman bakalım ama Osman gönüal 4. Ayda düzelir diyordu ben ona inanmıştım
Ya ahahahahahaha koptum kizlar ya ilac degil mama degil nedir ozaman bu:))Mama değil cnm
Donmeye baslayinca mecbur birakicam ne kadar erken o kadar iyi bence her gecen gun daha buyuk aliskanlik oluyo benceCanım neden kundağı bıraktırmak istiyorsun şimdi 4. Ay el keşfiyle beraber durmadan uyandıracaklar kendilerini biraz daha sonraya ertlesen? Bırakmak içinde önce bir kolu sonra diğer kolu yapabilrisn bir anda değil ama yavaş yavaş gevşeterek alıştırırsan
Klima acik canim yattigi odada kol kundagi takiyorum zaten sadece kolu bagliÇocuk pişmiyor mu nasıl kundak yapıyorsun bu sıcaktaya da sizin orası soğuk mu ki
Uyku tulumu var hem kundak oluyo hem kol cikarabiliyosun ama ayni mantik bence direkt birakmakla bakim denerim bu ay belkiBizimki kundak olayini hic sevmedi 40.i cikmadan ben birakmistim kundagi ama ilk 3 ayda kundak olayinin bitmesi gerekiyor diye biliyorum. Uyku tulumlari vsr cnm onlardan alsan daha kolay gecis saglar belki.
Ikisini de veriyorum valla ogleden sonra sutum azaliyo baya huzursuzlaniyo bende yatirmadan once mama veriyorum bazen disari cikinca da hazirliyorum emziremiyceksem daha rahat oluyor yaBende öyle yapacağım cnm memeye dönmüştü en son kuzum ne mamasi
Biz 3. Ayda muayene vs gidemedik canım ameliyat durumundan bir de bayram tatili girmişti araya. 4. Ayda göreceğiz. Süt bilmiyorum emdiği kadar mama 90 içiyor eğer öncesinde 2 saat bir şey içmemişse 120 ye ben ayakta vs zorla veriyorum.Canım geçmiş olsun tez vakitte iyileşir inşallah miniğin
2-3 saat aralıkla beslenmesi güzel aslında. Büyüdüler artık eskisi gibi sık beslenmek istemeyebilirler. Ne kadar süt ne kadar mama veriyorsun cc olarak?
Boyunu ölçtürdünüz mü? Aldığı besinler boya gitmiş de olabilir
Canim ben hem emzirip hem mama veriyorum.Uykudan uyaninca emziriyorum tek meme aliyor genelde sonra biraz oyun vs oynayip tekrar yatmasina yakin 60-90 cc veriyorum.Eger uyandiginda emmemisse 120 cc veriyorum
Muhtemelen canım, sıvı alımı normal havalara göre normal seviyede olsa da artık terliyorlar daha fazla sıvı kaybediyorlar. Sen bol su içmeye bak, istersen doktoruna danışarak su verebilirsin. Benim doktorum sadece anne sütü alsa suya gerek yoktu ama mama içtikten sonra su teklif edebilirsiniz dedi. Kaka da sıvı kaybına bağlı olarak azalmıştır, artınca kendiliğinden düzelecektir. Düzelmezse zeytinyağı verebilirsin, karnına masaj yapıp altını silerken anüsü uyarabilirsin.
Çok çok geçmiş olsun, iyidir insallah bebişben emzirme sonrası (bazen emzirmeden) 135 cc su üzerine 4.5 ölçek mama ekliyorum ben 150 cc civarı oluyor. 2 hafta öncesine kadar 120 cc suya hazırlıyordum. Baktım mama içtikten sonra sakinleşmiyorlar o zaman miktarı artırma zamanının geldiğini anlıyorum. Doktorum mamadan sonra su teklif et dediği için veriyprum sadece anne sütü versem düşünmezdim muhtemelen.
Benim kızım 1 ay önce başladı buna.
Erken veya geç diye bir şey yok bence.
Her bebeğin gelişim süreci farklı çünkü. Belli aralıklarda bu tarz hareketleri normal diye düşünüyorum. Kimisi 3. Ayında kimisi 2. Ayında farklı farklı yetiler kazanabiliyor.
Kivam arttırıcı işte bak yazıyor keçiboynuzu tozu ileYa ahahahahahaha koptum kizlar ya ilac degil mama degil nedir ozaman bu:))
"
Thickener ne işe yarar?
Bebelac Thickener, kusan bebekler için anne sütü kıvam arttırıcıdır. Anne sütü, bebek sütü, devam sütü veya ek gıdalarla birlikte kullanılabilir."
sessizyazar size bişey danışacaktım ama özel mesajlarınız kapalıymış. Siz bana mesaj atsanız müsait olduğunuzda çok sevinirim
Canım maşallah 90 da 120 de çok çok iyiBiz 3. Ayda muayene vs gidemedik canım ameliyat durumundan bir de bayram tatili girmişti araya. 4. Ayda göreceğiz. Süt bilmiyorum emdiği kadar mama 90 içiyor eğer öncesinde 2 saat bir şey içmemişse 120 ye ben ayakta vs zorla veriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?