2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Üzülmemek elde değil ciddn. Rabb'im büyük ama inşallah dediği gibi hemen düzelir sağol canım
Benim kızım da uzun süre özel yapılmış bir şey kullanacak canım. Tesellim şifası var, şükür şeklinde. Özelden yazamadım sana mesaj kısmın kapalıydı. Ama Rabbim şifasını versin inşallah. Bak daha önce yaşayıp sorunsuz atlatanlar var.

bu marka çok iyi mi? Alınması gereken ürünü hangisidir acaba?
vakumlu tabak istiyorum aslında ama yorumları iyi değil. Sadece cam yüzeye yapışıyor demişler. Ben mama sandalyesinde kullanmak istiyorum.
Silikonu kaliteli diye aldım ben ama henüz açmadığımdan vakumları nasıl bilmiyorum bi deneyip yazarım olmazsa. Püre meyve sebze süzgecini çok öneriyorlar özellikle.

Tommee tippee de yüzde 40 indirimde. Alıştırma bardağını aldım onun da. İhtiyacı olanlar baksın bence.

Yazdım Canm
Alıştım bence ben artık. Yani zaten alışmaktan bir seçeneğim de yoktu kız da iyi maşallah. Kolik bitti gibi. Ataklarla yaşamaya devam
Maşallah çok daha iyi olur inşallah. Büyüdükçe ne istediklerini anlamaya başlıyoruz galiba o yüzden bi tık kolay geliyor olabilir

Aynı set e bebekte 700 tl trendyolda 705 tl nasıl yüzde elli indirim anlamadım. Zamdan önce son çıkış galiba
Ne kadar kaliteli dense de içinize siniyor mu bu silikon şeyler?
Bende onu yazcaktim papatya da geçen indirim var dedi hatta resim attı buraya Trendyol fiyatlarıyla aynı. Yazcaktim da unuttum kaldı öyle.
Bence birşeyleri alırken de acele edilmeli ihtiyaç duyuldukca alınmalı yoksa boşa masraf boş yer kaplıyor.

Ay kalabalığa hiç gelemiyorum zaten yerim de yok Başka marka arayışındayım, o markaya gıcık oldum

bu marka çok iyi mi? Alınması gereken ürünü hangisidir acaba?
vakumlu tabak istiyorum aslında ama yorumları iyi değil. Sadece cam yüzeye yapışıyor demişler. Ben mama sandalyesinde kullanmak istiyorum.
Canım yok ya vakumu heryeri tutuyor ben merak ettiğimden açtım baktım her yere koyduğum yapıştı hatta bu ne böyle dedim , sehpaya yapıştı mutfak dolabına yapıştı koyduğum yere

Ben alırken hepsi burada da yüzde 25 indirim vardı kızlar ben araştırdım gerçekten uygundu, puzzle tabak, bardak ,kaşık , saklama kabı şeklinde kase, diş kaşıyıcı 511 liraya almıştım, benim tercih sebebim sağlık oldu aslında MelodiminEsi sayfasını incelersen oioi nin silikonun canın hammadesinden üretildiğini pba vs. Kansorejen içermediğinde bahsediyor yoksa bende herkes niye bu kadar övüyor bunu almam markaya para vermem diyordum onu görünce aldım, tabi başka kaliteli silikonlarda vardır , başka güzel markalarda ama şu aşamada bana plastikten iyi geldi bide ürünler gelince anladım böyle ince bişey düşünme kalın bir madde düşün eline alınca da kaliteli geliyor yani.

Canım yok ya vakumu heryeri tutuyor ben merak ettiğimden açtım baktım her yere koyduğum yapıştı hatta bu ne böyle dedim , sehpaya yapıştı mutfak dolabına yapıştı koyduğum yere

Evet canım. tam da şimdi yorumlarına baktım yine. Buraya yazacaktım ki sen alıntılamışsın.
Bazı satıcılar sahte ürün mü satmışlar ne. Ondan dolayı tutmuyor yazmışlar.
Ama genel olarak çok iyi vakumu demişler hep.
Ben de hemen puzzle tabak, kapaklı kap ve püre meyve sebze alıştırıcı aldım. Çok da uyguna geliyor.

Aldım ben de. İyiymiş.

MelodiminEsi canım bi dene. Bak bunca övgü boşa değildir cidden güzel fiyatlar. Bi de demişler ki başka markalarla kıyaslanamaz bile. O kadar iyi. İyice araştırdım da az önce aldım. Yoksa ben de diyordum bu kadar para verilir mi diye. Pişman olmayız diye düşünüyorum. Hem sağlıklı hem de vakumun çok güçlü olması en önemli şey bu ürünlerde.

Ben dw şey duymuştum oioilerle ilgili, bir süre sonra kokmaya başlıyor temizlenmiyor, çöp oluyor. Yanlışlıkla normal deterjanla yıkanandan koku gitmiyormuş. Yağlı yemek konduğunda kokunun yağın temizlenmediğini yazmışlardı Ben de vazgeçmiştim, şimdi sizler övünce acaba alsam mı dedim

Sen çok uyguna almışsın canım
Bakayım tekrar canım öyleyse

Bunu ben de duymuştum
Hızımı alamadım. 2 tane mama kaşığı, bir bardak ve bir tane de mat aldım. Mama kaşıkları diş kaşıyıcı niyetine de kullanılıyormuş. Bu ayki kotamı doldurdum sanırım.
Alıştırma bardağı avent aldım ben.
Yeni biberonun geldi mi deniyor musun nasıl?
Ben tekrar kaşık biberon siparişi verdim. Diğerini baştan beri kullanıyordum eskidi artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…