- 1 Şubat 2022
- 678
- 1.011
- 63
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #39.021
Bebe yatmazlardan almayi düşünür musun canim bi arastir istersen netten arkadssim kizinda kullandi bana verdi cok faydasini görmüş destejli oturma icin bende ayimiz uygun olunca kullanacağımAslında doktorumuza sorduğumuzda oğlum üç buçuk aylıktı canım. Mümkün değil yatmıyor ya kucakta omzumda gezecek ya oturacak
Benim de birçok arkadaşım kullandı. Çok fazla hevesli oturmaya. Doktorumuz izin verdiği zaman bir bakarım canım gerek görürsem alırım elbetBebe yatmazlardan almayi düşünür musun canim bi arastir istersen netten arkadssim kizinda kullandi bana verdi cok faydasini görmüş destejli oturma icin bende ayimiz uygun olunca kullanacağım
Sağol canım siz nasıl oldunz
Bandaj kemerinin kumaşı sert kollarını, bacaklarını çizmesin diye uzun giydiriyorm
Kızlar Allah şifa versin yavrularınızaBizim de başladı süreç. Alıştık ama çok şükür. Rabbim kolaylık versin. Ben de terlemesin diye soruyorum çocuğuhasta olavak eiue korkuyorum
Ah kıyamam ya çoğu gitti azı kaldı sanki? İnşallah bu kadar süreç yeterli olur. Doktoru ne kadar süre ile kullanım çnermişti? Sen de mahvolmuşsundurAğlamaklı geçiyor günlerimiz nasıl olsun kızım alışamadı halen bandaja, bide çok sıcak uzun giydiriyorm daha da bunaliyor. 2 hafta sonra kontrol var bakalım ne diyecek.
Aynı şeyi düşünüyorum. Sürekli her girdiğimde bi app olsa güzel olurdu diyorum ama yok herhalde yapacaklarıŞu foruma ne zaman bi app yapacaklar acaba ya da yapacaklar mı?Yetkililer duyun sesimizi..
Amin Canm teşekkür ederimOy canım tez zamanda şifasını bulsun inşallah..
O neyyŞu foruma ne zaman bi app yapacaklar acaba ya da yapacaklar mı?Yetkililer duyun sesimizi..
Amin canım teşekkür ederimKızlar Allah şifa versin yavrularınıza
İnşallah azı kalmıştır. Cidden çok sıkıldım bu bandajdan kızı düşünemiyorum bile normalde çok sakin bı bebek bugüne kadar hiç rahatsız etmedi beni ama bandaj takıldığından beri uykusu da çok az olmuş bide ağlarken bacaklarını gerip uzanmaya çalışıyor bandaj müsade etmiyor bu sefer kıpkırmızı olup daha çok ağlamaya başlıyor. 16 Ağustos ultrason 17 muane. Duruma göre 3 ay kalabilir dedi bakalım inşallah gerek kalmaz.Ah kıyamam ya çoğu gitti azı kaldı sanki? İnşallah bu kadar süreç yeterli olur. Doktoru ne kadar süre ile kullanım çnermişti? Sen de mahvolmuşsundur
Ah canım benim yaAmin Canm teşekkür ederim
O neyy
Amin canım teşekkür ederim
İnşallah azı kalmıştır. Cidden çok sıkıldım bu bandajdan kızı düşünemiyorum bile normalde çok sakin bı bebek bugüne kadar hiç rahatsız etmedi beni ama bandaj takıldığından beri uykusu da çok az olmuş bide ağlarken bacaklarını gerip uzanmaya çalışıyor bandaj müsade etmiyor bu sefer kıpkırmızı olup daha çok ağlamaya başlıyor. 16 Ağustos ultrason 17 muane. Duruma göre 3 ay kalabilir dedi bakalım inşallah gerek kalmaz.
Bide işin kötüsü ev sahibi evi satıyor biz galiba memlekete gitcez orda nasıl devam ederim tedaviye hiç bilmiyorum(
Amin amin aminnnAh canım benim yaUmarım güzel haberler alırsınız daha fazla kalmaz bacağında.
Tedavisi var en azından bu teselli veriyor
Çok üzldüm çok kötü denk gelmişAmin Canm teşekkür ederim
O neyy
Amin canım teşekkür ederim
İnşallah azı kalmıştır. Cidden çok sıkıldım bu bandajdan kızı düşünemiyorum bile normalde çok sakin bı bebek bugüne kadar hiç rahatsız etmedi beni ama bandaj takıldığından beri uykusu da çok az olmuş bide ağlarken bacaklarını gerip uzanmaya çalışıyor bandaj müsade etmiyor bu sefer kıpkırmızı olup daha çok ağlamaya başlıyor. 16 Ağustos ultrason 17 muane. Duruma göre 3 ay kalabilir dedi bakalım inşallah gerek kalmaz.
Bide işin kötüsü ev sahibi evi satıyor biz galiba memlekete gitcez orda nasıl devam ederim tedaviye hiç bilmiyorum(
Aynen kötü denk geldi işte ev bakıyoruz ama kiralar malum çok aşırı yüksek. Biz bile ne yapacağımızi bilmiyoruz ama büyük ihtimalle memlekete gidicez.Çok üzldüm çok kötü denk gelmişburalarda kalma şansınjz yok mu?
Nereliydiniz canım? Şu an istanbulda mısınız? Artık ev kiraları berbat durumdaAynen kötü denk geldi işte ev bakıyoruz ama kiralar malum çok aşırı yüksek. Biz bile ne yapacağımızi bilmiyoruz ama büyük ihtimalle memlekete gidicez.
Annelik zoorrr kısmına çok katılıyorumKızım 4 aylık oldu.
Bugün karma ve zatürre aşıları yapıldı.
Devlet aşısıymış bunlar. Ücretsiz.
Duş aldırabiliyormuşuz bu aşılardan sonra. Yıkayıp yatırdım yavrumu akşam.
Ama bir süredir gündüzleri huzursuz ve çok ağlıyor. Az uyuyor. Zor bir süreç yaşıyorum. Annem de tatile gitti. Eşim de işte oluyor Destekçim de yok yani. Yemeğimi zor yiyorum resmen. Yine de onun aşırı güzel kokusunu içime çekip şükrediyorum.ölüyorum eriyorum.
Yoksa Cidden çoook zor iş şu annelik
Mutfaktaki işlerimi yaparken ana kucağına koyuyorum. Beni izliyor. O sırada rahat ediyorum biraz. Kurtarıcım oldu. Yoksa zapt etmek zor.
Kendim de duşa girdim şimdi ve dökülen saçlarıma bir daha üzüldüm.
Artık takviyeler karışımlar ne varsa denerim. Umarım denerim. Bilemiyorum.
Ayy hemde ne berbat 10 bin altında insan gibi yaşayacak ev yok resmen eee 10 bine tuttuğunda 10bn olarak kalmıyor ki yine zam gelecek sürekli de ev değiştir düzen değiştir olmaz. Ağrılıym canım evet şuan İstanbuldym.Nereliydiniz canım? Şu an istanbulda mısınız? Artık ev kiraları berbat durumda
Çok geçmiş olsun ben de bi kere yanlışlıkla düşürmüştüm çok canı yanmıştı o günden beri çok dikkat ediyorum birşeyi yoktur inşallah o acıyla ağlaması normal. Şimdiki telefonlar da takoz gibi maalesef eşim de benim yüzüme düşürmüştü bi kere gerçekten can yakıyorKızlar eşim yanlışlıkla telefonu kızımın kafasına düşürdü alnına çarptıyavrum o kadar acı ağladı ki çok canı acıdı. Ama benim canım daha çok yanmıştır. Hatırladıkça çok üzülüyorum. Kafasında kızarıklık bile yok sismedi de ama ben korkudan uyuyamıyorum bekliyorum başında bir şey olur diye. Doktora götürmedik sakinleşti sonradan diye. Yine de içim rahat etmiyor çok mu pimpirikliyim acaba ama o ağlamasını görseniz nefesi kesildi resmen
Hiç duymadım.. İşin ehli birine yaptırdıktan sonra çok sıkıntı olacağını sanmıyorum ama her ameliyatta birtakım riskler vardır. Önemli olan Allah korusun öyle bir durum oluştuğunda ameliyatın yapıldığı yerin müdahale açısından teşekküllü olması bence. Seçim yapılırken ona dikkat edilirse sorun olmaz inşallah. Ben iyi ki yaptırdım diyorum..Kızlar bu Salih selmanın yaptığı sünnet sonucu kanamadan vefat eden çocuğu duydunuz mu, üzerinden geçmiş sanırım ben yeni gördüm internette dehşete düştüm çok korktum, sanırım sünnet işi rafa kalktı benim için
Kıyamam kuzuya, kötü olmuşKızlar eşim yanlışlıkla telefonu kızımın kafasına düşürdü alnına çarptıyavrum o kadar acı ağladı ki çok canı acıdı. Ama benim canım daha çok yanmıştır. Hatırladıkça çok üzülüyorum. Kafasında kızarıklık bile yok sismedi de ama ben korkudan uyuyamıyorum bekliyorum başında bir şey olur diye. Doktora götürmedik sakinleşti sonradan diye. Yine de içim rahat etmiyor çok mu pimpirikliyim acaba ama o ağlamasını görseniz nefesi kesildi resmen
Bebeğe ve anne babasına çok üzüldüm ve tabi doktora daKızlar bu Salih selmanın yaptığı sünnet sonucu kanamadan vefat eden çocuğu duydunuz mu, üzerinden geçmiş sanırım ben yeni gördüm internette dehşete düştüm çok korktum, sanırım sünnet işi rafa kalktı benim için
Canim cok cok gecmis olsun insalalh tedavi kisa surede tamamlanir minik kuzuu raha ererAmin amin aminnn
Evet o konuda şükür. Rabb'im her zaman daha beterinden korusun yavrularımızı
Masallah 4 ay artik her anlari tam bal yaaa yemelik olmaya basladilar insan gerçekten cok yoruluyor ama gozlerinin icine bakincs geciyor bu ask sevgi sayesinde zorlar kolaylasiyor ya zatenKızım 4 aylık oldu.
Bugün karma ve zatürre aşıları yapıldı.
Devlet aşısıymış bunlar. Ücretsiz.
Duş aldırabiliyormuşuz bu aşılardan sonra. Yıkayıp yatırdım yavrumu akşam.
Ama bir süredir gündüzleri huzursuz ve çok ağlıyor. Az uyuyor. Zor bir süreç yaşıyorum. Annem de tatile gitti. Eşim de işte oluyor Destekçim de yok yani. Yemeğimi zor yiyorum resmen. Yine de onun aşırı güzel kokusunu içime çekip şükrediyorum.ölüyorum eriyorum.
Yoksa Cidden çoook zor iş şu annelik
Mutfaktaki işlerimi yaparken ana kucağına koyuyorum. Beni izliyor. O sırada rahat ediyorum biraz. Kurtarıcım oldu. Yoksa zapt etmek zor.
Kendim de duşa girdim şimdi ve dökülen saçlarıma bir daha üzüldüm.
Artık takviyeler karışımlar ne varsa denerim. Umarım denerim. Bilemiyorum.
Oy gecmis olsun haklisin canim insan kotu hisseder kendini eminim bir sey olmamıştır annesi aziicik acimistir caniKızlar eşim yanlışlıkla telefonu kızımın kafasına düşürdü alnına çarptıyavrum o kadar acı ağladı ki çok canı acıdı. Ama benim canım daha çok yanmıştır. Hatırladıkça çok üzülüyorum. Kafasında kızarıklık bile yok sismedi de ama ben korkudan uyuyamıyorum bekliyorum başında bir şey olur diye. Doktora götürmedik sakinleşti sonradan diye. Yine de içim rahat etmiyor çok mu pimpirikliyim acaba ama o ağlamasını görseniz nefesi kesildi resmen
Ilkkez senden duyuyorum canim kotu olmu allahim korusun evlatlarimizi ama bilemiyorm yaa herseydd oluyor iyi kotu ornekler rabbim bilir daha iyisini biz bu sureci mecbur yasayacagiz kendimizde en güvenilir doktoru seçmek elimizde gerisi rabbime emanet kedem 12 günlüktu ben yaptirdim iyi ki diyorum çünkü büyüduklerinde travma sebebi oluyor o yuzdan bilmemeleri en onemlisi sende uzucu olaylar icin kapatma kendini elbet yaptirmak zorunda olduğumuz icinKızlar bu Salih selmanın yaptığı sünnet sonucu kanamadan vefat eden çocuğu duydunuz mu, üzerinden geçmiş sanırım ben yeni gördüm internette dehşete düştüm çok korktum, sanırım sünnet işi rafa kalktı benim için
Pislik derken kuzum ben bilmiyorum nasil oluyor pislikKıyamam kuzuya, kötü olmuşSadece acıdan değil korkudan da ağlıyorlar.
Bebeğe ve anne babasına çok üzüldüm ve tabi doktora daSalih Selman işinin ehli bir doktor. O veya bir başkasında olabilir maalesef sünnet deyip geçmemek lazım geri dönüşü olmayan bir operasyon Enfeksiyon sonucu çok sıkıntı yaşayanlar da oluyor mesela.
Er ya da geç olacaksünnet ettiren herkesten duyduğum o kadar pislik ordan nasıl çıktı Ben de iyi ki yaptırmışım diyenlerdenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?