- 20 Mart 2011
- 13.948
- 32.546
- 798
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #39.041
Canım o fazlalık deri kalkınca içinden pislik çıkıyorCanim cok cok gecmis olsun insalalh tedavi kisa surede tamamlanir minik kuzuu raha erer
Masallah 4 ay artik her anlari tam bal yaaa yemelik olmaya basladilar insan gerçekten cok yoruluyor ama gozlerinin icine bakincs geciyor bu ask sevgi sayesinde zorlar kolaylasiyor ya zaten
Oy gecmis olsun haklisin canim insan kotu hisseder kendini eminim bir sey olmamıştır annesi aziicik acimistir cani
Ilkkez senden duyuyorum canim kotu olmu allahim korusun evlatlarimizi ama bilemiyorm yaa herseydd oluyor iyi kotu ornekler rabbim bilir daha iyisini biz bu sureci mecbur yasayacagiz kendimizde en güvenilir doktoru seçmek elimizde gerisi rabbime emanet kedem 12 günlüktu ben yaptirdim iyi ki diyorum çünkü büyüduklerinde travma sebebi oluyor o yuzdan bilmemeleri en onemlisi sende uzucu olaylar icin kapatma kendini elbet yaptirmak zorunda olduğumuz icin
Pislik derken kuzum ben bilmiyorum nasil oluyor pislik
Himmm biz girmedik sunnet olurlen o yuzden görmedim demekCanım o fazlalık deri kalkınca içinden pislik çıkıyorBu kadar şey burda nasıl birikmiş diyorsun görünce
Bize video bile çektirdi doktorHimmm biz girmedik sunnet olurlen o yuzden görmedim demek
Valla bende öyle düşünüyordum ama değilmiş 1 gün boyunca kan durmamış normal denmiş tampon üstüne tampon yapmış, ailenin anlattıklarına göre doktor çok hatalı, ben malesef böyle biriyim ya artık korkudan 5 yaşında mı yaptırırım onda mı bilmemKıyamam kuzuya, kötü olmuşSadece acıdan değil korkudan da ağlıyorlar.
Bebeğe ve anne babasına çok üzüldüm ve tabi doktora daSalih Selman işinin ehli bir doktor. O veya bir başkasında olabilir maalesef sünnet deyip geçmemek lazım geri dönüşü olmayan bir operasyon Enfeksiyon sonucu çok sıkıntı yaşayanlar da oluyor mesela.
Er ya da geç olacaksünnet ettiren herkesten duyduğum o kadar pislik ordan nasıl çıktı Ben de iyi ki yaptırmışım diyenlerdenim
Canım aile, aile boyu fenomen. Hayal etmek bile bu kadar yıkıcı iken Allah muhafaza yavrularımızın başına böyle bir şey gelse sen link paylaşabilir misin?Valla bende öyle düşünüyordum ama değilmiş 1 gün boyunca kan durmamış normal denmiş tampon üstüne tampon yapmış, ailenin anlattıklarına göre doktor çok hatalı, ben malesef böyle biriyim ya artık korkudan 5 yaşında mı yaptırırım onda mı bilmem
Ayy ben duymadım o doktorada bakmıştım 2.tercihimdi geçen hafta yaptırdık ama farklı bir doktora gittik duysaydım yaptıramazdım sanırımKızlar bu Salih selmanın yaptığı sünnet sonucu kanamadan vefat eden çocuğu duydunuz mu, üzerinden geçmiş sanırım ben yeni gördüm internette dehşete düştüm çok korktum, sanırım sünnet işi rafa kalktı benim için
Çok geçmiş olsun ben de bi kere yanlışlıkla düşürmüştüm çok canı yanmıştı o günden beri çok dikkat ediyorum birşeyi yoktur inşallah o acıyla ağlaması normal. Şimdiki telefonlar da takoz gibi maalesef eşim de benim yüzüme düşürmüştü bi kere gerçekten can yakıyor
Hiç duymadım.. İşin ehli birine yaptırdıktan sonra çok sıkıntı olacağını sanmıyorum ama her ameliyatta birtakım riskler vardır. Önemli olan Allah korusun öyle bir durum oluştuğunda ameliyatın yapıldığı yerin müdahale açısından teşekküllü olması bence. Seçim yapılırken ona dikkat edilirse sorun olmaz inşallah. Ben iyi ki yaptırdım diyorum..
Kıyamam kuzuya, kötü olmuşSadece acıdan değil korkudan da ağlıyorlar.
Bebeğe ve anne babasına çok üzüldüm ve tabi doktora daSalih Selman işinin ehli bir doktor. O veya bir başkasında olabilir maalesef sünnet deyip geçmemek lazım geri dönüşü olmayan bir operasyon Enfeksiyon sonucu çok sıkıntı yaşayanlar da oluyor mesela.
Er ya da geç olacaksünnet ettiren herkesten duyduğum o kadar pislik ordan nasıl çıktı Ben de iyi ki yaptırmışım diyenlerdenim
Sağ olun kızlar. Valla çok üzüldüm dün hala aklıma geldikçe üzülüyorum annelik böyle bir şey demek ki. Sakinleşti sonrasında gülücükler saçmaya başladı bir şey olmamış gibi. Gerçekten çok masumlar.Canim cok cok gecmis olsun insalalh tedavi kisa surede tamamlanir minik kuzuu raha erer
Masallah 4 ay artik her anlari tam bal yaaa yemelik olmaya basladilar insan gerçekten cok yoruluyor ama gozlerinin icine bakincs geciyor bu ask sevgi sayesinde zorlar kolaylasiyor ya zaten
Oy gecmis olsun haklisin canim insan kotu hisseder kendini eminim bir sey olmamıştır annesi aziicik acimistir cani
Ilkkez senden duyuyorum canim kotu olmu allahim korusun evlatlarimizi ama bilemiyorm yaa herseydd oluyor iyi kotu ornekler rabbim bilir daha iyisini biz bu sureci mecbur yasayacagiz kendimizde en güvenilir doktoru seçmek elimizde gerisi rabbime emanet kedem 12 günlüktu ben yaptirdim iyi ki diyorum çünkü büyüduklerinde travma sebebi oluyor o yuzdan bilmemeleri en onemlisi sende uzucu olaylar icin kapatma kendini elbet yaptirmak zorunda olduğumuz icin
Pislik derken kuzum ben bilmiyorum nasil oluyor pislik
Onun hakkında Şikayetvar da bir ton şikayet var zaten. En iyisi iyi bir hastanede düzgün bir doktora yaptırmak benceKızlar bu Salih selmanın yaptığı sünnet sonucu kanamadan vefat eden çocuğu duydunuz mu, üzerinden geçmiş sanırım ben yeni gördüm internette dehşete düştüm çok korktum, sanırım sünnet işi rafa kalktı benim için
Aynisini esim ogluma yapmıştı 40 günlükte birde birsey olmaz ins ama tskip edinKızlar eşim yanlışlıkla telefonu kızımın kafasına düşürdü alnına çarptıyavrum o kadar acı ağladı ki çok canı acıdı. Ama benim canım daha çok yanmıştır. Hatırladıkça çok üzülüyorum. Kafasında kızarıklık bile yok sismedi de ama ben korkudan uyuyamıyorum bekliyorum başında bir şey olur diye. Doktora götürmedik sakinleşti sonradan diye. Yine de içim rahat etmiyor çok mu pimpirikliyim acaba ama o ağlamasını görseniz nefesi kesildi resmen
O özel muayenehane de yapıyor öyle görmüştüm zaten annelerin buna müsaade etmesi tuhaf hastane daha güvenliKızlar bu Salih selmanın yaptığı sünnet sonucu kanamadan vefat eden çocuğu duydunuz mu, üzerinden geçmiş sanırım ben yeni gördüm internette dehşete düştüm çok korktum, sanırım sünnet işi rafa kalktı benim için
Yaaa o daha küçükmüş bir şey oldu muAynisini esim ogluma yapmıştı 40 günlükte birde birsey olmaz ins ama tskip edin
HayirYaaa o daha küçükmüş bir şey oldu mu
Ailenin fenomen olduğunu bilmiyordum canım, bi tane çocuk için açtıkları sayfayı gördüm , kin kusanları doğru bulmuyorum bende çook severek dinlediğim bir doktordu ama şahsen bu işlemin klinik değil de tam teşekküllü hastanede yapılması daha doğru sanırım benim çıkarımım o olduCanım aile, aile boyu fenomen. Hayal etmek bile bu kadar yıkıcı iken Allah muhafaza yavrularımızın başına böyle bir şey gelse sen link paylaşabilir misin?
Bahsi geçen doktor Çapa Tıp mezunu ve genel cerrahi üzerine uzmanlık yapmış senelerdir bu mesleği icra eden birisi. Doktorlar ilah değil haşa, hataları olabilir. Ama tek taraflı dinleyip yargılamamak lazım. Ortalık “Sakallı diye götürürsen olacağı budur” diye kin kusanlarla doldu şimdi.
Yeğenlerimin ikisi de aynı gün aynı doktorda sünnet oldular. Biri sıkıntılar yaşadı diğeri olduğu gibi ayağa kalktı yürüdü vs. Bir iğne vurulurken dahi çeşitli riskleri olduğunu biliyoruz. Rabbim o yavruya Şafi ismiyle şifa versin
Olur canım çok ince düşünmüşsün sevdiği şeyi bilmen detaylara önem vermen çok hoşKonudan bağımsız birşey sorcam size kızlarben bu halk eğitim kurslarına gidiyordum orda ki hocama ufak bir hediye almak istiyorum. Erkek ama biraz feminen takılıyor . Yanii ne alacağımi hiç bilemiyorum baya bakındım da kahve sevdiğini hatırladım çiçek sepetinde buhardanlik ve yanında kahve fincanı vardı o içime sindi ama
Saçma mi olur diye de düşünmüyor değilim hanisizin önereceğiniz başka birşey var mı ona da bakarım
Beğendiğim bu
Teşekkür ederimOlur canım çok ince düşünmüşsün sevdiği şeyi bilmen detaylara önem vermen çok hoş
Cnm ben dogum yaptigim hastanede profa yaptirdim cocuk cerrahisiydi. Hergun onlarca kisi sunnet icin geliyodu. Sabah yaptirdik aksama kadar orda bekledik müşahade altinda. Ilk gun kanama normal dedi. Ilk gunu atlatinca kolay ama bana sorarsan enfeksiyon pipi ucunda kizariklik sisme yoksa yaptirmamak yonunde. Bosuna bebegime eziyet cektirdim milletinki hemen toparliyormus ama benimki 10 gun istahsizlik cekti ondan sonra duzenimiz bozuldu sonraki hafta asi olduk oda etkiledi. Bak 20 gun oldu halen dikisler duruyor ufak bi yerde sislik devam ediyor. Kucukken yaptir cabuk iyilesir diyorlar tek artisi bu galiba. Zaten bebeklere surekli asi yaptiriyoruz bisiler yaptiriyoruz bide anestezi aliyorlar lokalde olsa aliyorlar yani hele hele bu sicakta bilemiyorum:)) benim goruslerim bu yonde canim karar size kalmis.Ailenin fenomen olduğunu bilmiyordum canım, bi tane çocuk için açtıkları sayfayı gördüm , kin kusanları doğru bulmuyorum bende çook severek dinlediğim bir doktordu ama şahsen bu işlemin klinik değil de tam teşekküllü hastanede yapılması daha doğru sanırım benim çıkarımım o oldu
Bende olmadı dediğin gibi bi çocuk doktorundan görüş alayım canım gerek yok derse hiç yaptırmamCnm ben dogum yaptigim hastanede profa yaptirdim cocuk cerrahisiydi. Hergun onlarca kisi sunnet icin geliyodu. Sabah yaptirdik aksama kadar orda bekledik müşahade altinda. Ilk gun kanama normal dedi. Ilk gunu atlatinca kolay ama bana sorarsan enfeksiyon pipi ucunda kizariklik sisme yoksa yaptirmamak yonunde. Bosuna bebegime eziyet cektirdim milletinki hemen toparliyormus ama benimki 10 gun istahsizlik cekti ondan sonra duzenimiz bozuldu sonraki hafta asi olduk oda etkiledi. Bak 20 gun oldu halen dikisler duruyor ufak bi yerde sislik devam ediyor. Kucukken yaptir cabuk iyilesir diyorlar tek artisi bu galiba. Zaten bebeklere surekli asi yaptiriyoruz bisiler yaptiriyoruz bide anestezi aliyorlar lokalde olsa aliyorlar yani hele hele bu sicakta bilemiyorum:)) benim goruslerim bu yonde canim karar size kalmis.
Tabi biz 3 doktora goturduk farkli fikirler alalim dedik sonucunda karar verdik.Bende olmadı dediğin gibi bi çocuk doktorundan görüş alayım canım gerek yok derse hiç yaptırmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?