2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Canım o fazlalık deri kalkınca içinden pislik çıkıyor Bu kadar şey burda nasıl birikmiş diyorsun görünce

Valla bende öyle düşünüyordum ama değilmiş 1 gün boyunca kan durmamış normal denmiş tampon üstüne tampon yapmış, ailenin anlattıklarına göre doktor çok hatalı, ben malesef böyle biriyim ya artık korkudan 5 yaşında mı yaptırırım onda mı bilmem

Canım aile, aile boyu fenomen. Hayal etmek bile bu kadar yıkıcı iken Allah muhafaza yavrularımızın başına böyle bir şey gelse sen link paylaşabilir misin?
Bahsi geçen doktor Çapa Tıp mezunu ve genel cerrahi üzerine uzmanlık yapmış senelerdir bu mesleği icra eden birisi. Doktorlar ilah değil haşa, hataları olabilir. Ama tek taraflı dinleyip yargılamamak lazım. Ortalık “Sakallı diye götürürsen olacağı budur” diye kin kusanlarla doldu şimdi.
Yeğenlerimin ikisi de aynı gün aynı doktorda sünnet oldular. Biri sıkıntılar yaşadı diğeri olduğu gibi ayağa kalktı yürüdü vs. Bir iğne vurulurken dahi çeşitli riskleri olduğunu biliyoruz. Rabbim o yavruya Şafi ismiyle şifa versin

Ayy ben duymadım o doktorada bakmıştım 2.tercihimdi geçen hafta yaptırdık ama farklı bir doktora gittik duysaydım yaptıramazdım sanırım

Sağ olun kızlar. Valla çok üzüldüm dün hala aklıma geldikçe üzülüyorum annelik böyle bir şey demek ki. Sakinleşti sonrasında gülücükler saçmaya başladı bir şey olmamış gibi. Gerçekten çok masumlar.

Onun hakkında Şikayetvar da bir ton şikayet var zaten. En iyisi iyi bir hastanede düzgün bir doktora yaptırmak bence

Aynisini esim ogluma yapmıştı 40 günlükte birde birsey olmaz ins ama tskip edin

O özel muayenehane de yapıyor öyle görmüştüm zaten annelerin buna müsaade etmesi tuhaf hastane daha güvenli

Konudan bağımsız birşey sorcam size kızlar ben bu halk eğitim kurslarına gidiyordum orda ki hocama ufak bir hediye almak istiyorum. Erkek ama biraz feminen takılıyor . Yanii ne alacağımi hiç bilemiyorum baya bakındım da kahve sevdiğini hatırladım çiçek sepetinde buhardanlik ve yanında kahve fincanı vardı o içime sindi ama
Saçma mi olur diye de düşünmüyor değilim hani sizin önereceğiniz başka birşey var mı ona da bakarım

Beğendiğim bu

Eklentiler

• IMG_20230804_144944.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 54
Ailenin fenomen olduğunu bilmiyordum canım, bi tane çocuk için açtıkları sayfayı gördüm , kin kusanları doğru bulmuyorum bende çook severek dinlediğim bir doktordu ama şahsen bu işlemin klinik değil de tam teşekküllü hastanede yapılması daha doğru sanırım benim çıkarımım o oldu

Olur canım çok ince düşünmüşsün sevdiği şeyi bilmen detaylara önem vermen çok hoş

Cnm ben dogum yaptigim hastanede profa yaptirdim cocuk cerrahisiydi. Hergun onlarca kisi sunnet icin geliyodu. Sabah yaptirdik aksama kadar orda bekledik müşahade altinda. Ilk gun kanama normal dedi. Ilk gunu atlatinca kolay ama bana sorarsan enfeksiyon pipi ucunda kizariklik sisme yoksa yaptirmamak yonunde. Bosuna bebegime eziyet cektirdim milletinki hemen toparliyormus ama benimki 10 gun istahsizlik cekti ondan sonra duzenimiz bozuldu sonraki hafta asi olduk oda etkiledi. Bak 20 gun oldu halen dikisler duruyor ufak bi yerde sislik devam ediyor. Kucukken yaptir cabuk iyilesir diyorlar tek artisi bu galiba. Zaten bebeklere surekli asi yaptiriyoruz bisiler yaptiriyoruz bide anestezi aliyorlar lokalde olsa aliyorlar yani hele hele bu sicakta bilemiyorum:)) benim goruslerim bu yonde canim karar size kalmis.

Bide sunnette klipsli yontem varmis pek tercih edilmiyor ama kliniklerde yapiyorlar klips takili kaldigi icin enfekte olma riski var cogu uzman onermiyor. Ayrica emziren bi anneysen meme reddi durumuylada karsilabilirsin ben bebegimi kucagima bile alamiyordum ittiriyordu kendini.
Belkide ilk bebegim tecrubesiz bi anneyim yardimcim yok ondan da olabilir. Ama ben zorlandim acikcasi pipiye krem surerken cok agliyordu 3 gun surdu bu durum

Bende olmadı dediğin gibi bi çocuk doktorundan görüş alayım canım gerek yok derse hiç yaptırmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…