- 24 Kasım 2021
- 5.226
- 6.429
- 148
- 32
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #39.061
Ay maşallah sana ben çocukla doktora gitmekten çok korkuyorum ya aşırı huzursuzlanıyor hissediyormu nedir doktoru aylık kontrolde bile geriliyorumTabi biz 3 doktora goturduk farkli fikirler alalim dedik sonucunda karar verdik.
Sorma bende cok bunaliyorum ama gitmek zorundayiz yapcak bisi yok diye kendime.kabul ettirmeye calisiyorum bide sunnet önemli biseyya o yuzden sabrettim:))Ay maşallah sana ben çocukla doktora gitmekten çok korkuyorum ya aşırı huzursuzlanıyor hissediyormu nedir doktoru aylık kontrolde bile geriliyorum
Yok geçmedim. Bugün 5 ayı doldurdu duru. Şehir dışında yazlıktayım. Haftaya dönünce doktor kontrolü var, o zaman soracağım ek gıda meselesini
Belki kaldırmak istemiyordur zorla yaptıramıyoruz bebeklere. Yüzüstü kaldırabiliyormuş çünkü. Bolca egzersiz yaptırmaya çalışınArkadaşlar merhaba, sünneti bende yaptırmak istemiştim ama hidroseli var 1 yaşını beklemeliyiz demişti doktor, bebişlerimiz için en iyiler olsun inşaAllah.
Birde oğlumun 4 aylık olmasına bir hafta var baş kontrolünü kucagimdayken ve yüzüstü uzanırken sağlıyor ama sırtüstü yatırıp kollarından kaldırınca başını kaldıramıyor, doktor 4.5 ayı bir bekleyelim dedi sizlerde durumlar nasıl? Sizce başka doktora gitmeli miyim?
Umarım kendi istemediğindendir canım egzersizleri arttiracagiz artikBelki kaldırmak istemiyordur zorla yaptıramıyoruz bebeklere. Yüzüstü kaldırabiliyormuş çünkü. Bolca egzersiz yaptırmaya çalışın
Valla benim oğlum da ben su içerken gözleri parlıyor o yüzden ona da içiriyorum istediğini çok net belli ediyor çocuk. Ben de ne kadar vermek lazım bilmiyorum ama biberonu geri vermek istemiyor bıraksam lıkır lıkır içecek. Fazla içse ne zararı olur ki acaba?Ben su veriyorum artık kızlar. Ama ne kadar vermem gerektiğini doktora hiç sormadım. Eminim sorsam verme, anne sütünden alıyor zaten der ama sırf susadığı için uyandığı oluyor.Eki Görüntüle 3283438
Hiçbir bilgim yokValla benim oğlum da ben su içerken gözleri parlıyor o yüzden ona da içiriyorum istediğini çok net belli ediyor çocuk. Ben de ne kadar vermek lazım bilmiyorum ama biberonu geri vermek istemiyor bıraksam lıkır lıkır içecek. Fazla içse ne zararı olur ki acaba?
Suyu 6 aydan küçük bebeklerin böbreklerinin tolere edemedigini duymuştum vücut sistemini bozuyormuş. Vereni de duydum tabi ama çok da riske atma bence canımValla benim oğlum da ben su içerken gözleri parlıyor o yüzden ona da içiriyorum istediğini çok net belli ediyor çocuk. Ben de ne kadar vermek lazım bilmiyorum ama biberonu geri vermek istemiyor bıraksam lıkır lıkır içecek. Fazla içse ne zararı olur ki acaba?
Canım bende veriyorum ya çevremde falan da çok dendi direndim ama hava çok sıcak bide dediğin gibi sanki çocuk istiyor ya bi sarılışı var suya , ne kadar versek kiBen su veriyorum artık kızlar. Ama ne kadar vermem gerektiğini doktora hiç sormadım. Eminim sorsam verme, anne sütünden alıyor zaten der ama sırf susadığı için uyandığı oluyor.Eki Görüntüle 3283438
Benimkine de şu e bebekteki sulardan aldım lık lık çekiyor elinden alıyorumValla benim oğlum da ben su içerken gözleri parlıyor o yüzden ona da içiriyorum istediğini çok net belli ediyor çocuk. Ben de ne kadar vermek lazım bilmiyorum ama biberonu geri vermek istemiyor bıraksam lıkır lıkır içecek. Fazla içse ne zararı olur ki acaba?
Ben normalde çok az veriyordum üç çay kaşığı ya da tatlı kaşığı falanCanım bende veriyorum ya çevremde falan da çok dendi direndim ama hava çok sıcak bide dediğin gibi sanki çocuk istiyor ya bi sarılışı var suya , ne kadar versek ki
Canım onlar pet şişelerde günlerce bekliyor açıkçası bana pek sağlıklı gelmediBenimkine de şu e bebekteki sulardan aldım lık lık çekiyor elinden alıyorum
Ben de aynısından aldım canımBenimkine de şu e bebekteki sulardan aldım lık lık çekiyor elinden alıyorum
Ben de 2-3 çay kaşığı veriyordum alıştırma bardağına koyduğumdan beri daha fazla çekiyor benimki de almaya çalışıyorum elinden vermek istemiyor bi deBen normalde çok az veriyordum üç çay kaşığı ya da tatlı kaşığı falanSonra bu alıştırma bardağını bi deneyeyim dedim epey çekti ben aldım elinden. İşte ben de miktar bilemiyorum ya aman kafama göre takılacağım analık hislerime göre Bir de fark ettim ki susama emmesi yapıyor. O yüzden bundan sonra düzenli vereceğim su.
Evet bardaktan daha çok içiyorlar acaba bile isteye mi yoksa refleksif mi?Ben de aynısından aldım canım
Ben de 2-3 çay kaşığı veriyordum alıştırma bardağına koyduğumdan beri daha fazla çekiyor benimki de almaya çalışıyorum elinden vermek istemiyor bi deBen de annelik hislerime para odaklı sağlık sisteminden daha fazla güveniyorum üzülerek…
Ben normal bardakla da içirdim onunla da içiyor bence neyle içtikleri farketmiyor susuyorlar gerçektenEvet bardaktan daha çok içiyorlar acaba bile isteye mi yoksa refleksif mi?Alıştırma bardağının ucu biberon gibi damağa değiyor mudur acaba
İkisinide veriyorum canım bunuda kaynatayım dedim bebek suyunu eşim yok artık deyince yapmadımCanım onlar pet şişelerde günlerce bekliyor açıkçası bana pek sağlıklı gelmediKaynatıp soğutup versek daha iyi olmaz mı?
Kıyamam biz dayanamıyoruz onlar n’apsın?Ben normal bardakla da içirdim onunla da içiyor bence neyle içtikleri farketmiyor susuyorlar gerçekten
Kaynat kaynat, eşler ne bilmişİkisinide veriyorum canım bunuda kaynatayım dedim bebek suyunu eşim yok artık deyince yapmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?