- 29 Aralık 2018
- 578
- 735
- 103
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #39.321
Canım öyle olur aradahepimizin öyle anları oluyor bende geçen gece of yine mi uyandı dedim tam eşim bana uzatıyordu nasıl sesimi yükselttiysem çocuk irkildi, sonra vicdan yapıyo insan ama insanız yani bişey olmaz
Öyle tabi insanın sabrı kalmıyor sonrasındada vicdan yapıyorum neyse geçici ,büyüyolar zamanla herşey yoluna girecekIsteyerek yapmadin sonuçta bir sey olmaz olmasina da sinirlenince sakinleşmek icin o an esine yada baskasina verip dene canim oğlumda su ara cok zorluyor aglama krizleri tutuyor hangimizinngucu tukenirse digeri aliyor esimde eaha sabırsızdir mesela o yuzden genelde ben bakarim birde benden bsskasinda durmuyor ama cok daralirsam bes dakika bile olsa verince rahatlıyorum
İnşallah düzelir tez zamanda canımAy kıyamam inşallah düzelir de biter şu kusmalar. Günler yoğun cidden bi bakiyon gece olmuş hamilelikte geçmeyen günler şuan uçuyor
Bende iyiyim kızımda iyi şükür
Bı kalça sorunu var onada zaman Lazm gidp geliyorz doktorlara inşallah kolaylıkla geçer şu günlerde güzel sonuçlar alırız
Asm’lerde ya takip işi, şikayet yoksa gelmeyin diyorlar açıkçaAy tartı olmadan nasıl gelişim takibi yapıyor ya gerçekten pes, malesef devlet öyle özeller ateş pahası Allah yardımcımız olsun
Kağıdı iletirsen çok mutlu olurum ya bugün daha bi akraba keçi sütü bişey yapmıyo ben hep yedirdim dedi onunda alerjikmiş ek gıda döneminde şuan şaşırdım
Göz kararı kilo söylemek nedir ya işte böyle özele gidiyo insan mecbur yani bakalım salı günü bizi neler bekliyor
Birazda nasip sanirim biz baska sehirdeyken kizimda denk gelen asm cok ilgili diyemem islerini yapiyorlardi ama oglumda denk gelen muhtesem hem doktor hem ebe oyle ilgi alaka dersin ozeldeyim kadin surekli arar doguma gitmeden önce ikinmayi bile gösterdi bana sedyeye cikip, doktor desem oda muhteşem takipleride cok iyi herseyi detayli anlatir kontrol ederAsm’lerde ya takip işi, şikayet yoksa gelmeyin diyorlar açıkça
Yok canım ya su da içsen olacağı varsa oluyor. Yine dikkat etmek lazım ama tamamen yediklerimizden diyemeyiz. Hareket ve dönme arttıkça gaz problemi azalacakSaat 5'e gelirken benim mesaim çoktaaan başladıGece bağırsaklarından ses geliyor hep, 3'ten beridir gümbürti duyuyorum. Bence hep karın ağrısına uyanıyor. Gündüz gaz çıkarmasında hiç sorun yok, yüz üstü yatarken özellikle patır patır çıkıyor alttan. Geceki ağrıları napıcaz böyle, benim yediğim içtiğimden mi oluyor acaba
Evet canım abartınca hemen kaldırayım kucağımdan ağzından hemen geliyor süt gibi kusma , bazende peynirli, bu ara meme reddi değilde şükür aşırı dikkat dağılması oluyor, memede emecek biliyorum çıt çıksa dönüp bakıyor emme uzuyor da uzuyor, heralde artık sessiz sakin kimse olmadan emzirmek gerekiyorCok emiyordu demi canim cok emincede kusma artiyor keremee cok emdiginde kusmalari cok oluyordu,suan meme reddi yaşıyoruz abarti emmedigi icin kusmalar yok gibi kazara cok emerse basarirsam ksuuyor
Canım öyle ses duyduğunda tuvalete oturma pozisyonunda tutsana belki yapıp rahatlar, ben sabah pırt pırtlarla uyanıyorum götürüyorum lavaboya kaka yapar pozisyonda tutuyorum inan bir kaç an sonra yapıyor kakayı çişi rahatlıyor , ti uyguluyorum yaniSaat 5'e gelirken benim mesaim çoktaaan başladıGece bağırsaklarından ses geliyor hep, 3'ten beridir gümbürti duyuyorum. Bence hep karın ağrısına uyanıyor. Gündüz gaz çıkarmasında hiç sorun yok, yüz üstü yatarken özellikle patır patır çıkıyor alttan. Geceki ağrıları napıcaz böyle, benim yediğim içtiğimden mi oluyor acaba
Evet buyudukleri için eetrafi kesfetmeye basladilar inceliyorlar,bizimki bakacak hic birsey bulamasa bu kez bana bakiyor beni izliyor birde emmeyi reddettigi için zar zor tutturuyorum o yorgunlukla surati bende gulmemek icin kendimi zor tutuyorumEvet canım abartınca hemen kaldırayım kucağımdan ağzından hemen geliyor süt gibi kusma , bazende peynirli, bu ara meme reddi değilde şükür aşırı dikkat dağılması oluyor, memede emecek biliyorum çıt çıksa dönüp bakıyor emme uzuyor da uzuyor, heralde artık sessiz sakin kimse olmadan emzirmek gerekiyor
Sen alistirma yapiyordun ne yaptin canim nasil gidiyor merak ettimCanım öyle ses duyduğunda tuvalete oturma pozisyonunda tutsana belki yapıp rahatlar, ben sabah pırt pırtlarla uyanıyorum götürüyorum lavaboya kaka yapar pozisyonda tutuyorum inan bir kaç an sonra yapıyor kakayı çişi rahatlıyor , ti uyguluyorum yani
Bende alti kapali bir sekilde genelde gazini cikaramadiginda papatyanin yaptigi gibi tuvaletini yapar gibi pozisyona getiriyorum iyi geliyor rahatlıyor bir dene istersenSaat 5'e gelirken benim mesaim çoktaaan başladıGece bağırsaklarından ses geliyor hep, 3'ten beridir gümbürti duyuyorum. Bence hep karın ağrısına uyanıyor. Gündüz gaz çıkarmasında hiç sorun yok, yüz üstü yatarken özellikle patır patır çıkıyor alttan. Geceki ağrıları napıcaz böyle, benim yediğim içtiğimden mi oluyor acaba
Ben tuvalet iletişimi uyguluyorum canım bu dediğim gibi işte günde 3-4 kez lavaboya götürüyorum ama malesef bileğim de ağrı vardı ortopediye gittim Ağır kaldırmaktan dedi ve bebeğim 8 kilo şuan artık tuvalete tutarken o ağrıyan bileğimin ağrısı artıyor , napacam bilmiyorum çocukta alıştı başkası anlatsa inanmam ama kızlar kalkar kaka yapar tamam mı benim ki o gün dışarıda işim vardı tuttum yapmadı hazırlandık çıktık öğlen 3 te geldik gelince hemen tuvalete götürdüm ve direk yaptı kakayı o saate kadar bezine yapmadı şok oldum, bi yandan da üzülüyorum alıştırdım çocuğu şimdi bileğim ağrıyor diye, çişleri bilmiyorum yapıyor ama kakasını ben ihmal etmediğim sürece lavaboya yapıyorSen alistirma yapiyordun ne yaptin canim nasil gidiyor merak ettim
Canım bide karartma perdesinin faydası oluyormuş benim ki 7-8 gibi kalkıyor, bende aldımSaat 5'e gelirken benim mesaim çoktaaan başladıGece bağırsaklarından ses geliyor hep, 3'ten beridir gümbürti duyuyorum. Bence hep karın ağrısına uyanıyor. Gündüz gaz çıkarmasında hiç sorun yok, yüz üstü yatarken özellikle patır patır çıkıyor alttan. Geceki ağrıları napıcaz böyle, benim yediğim içtiğimden mi oluyor acaba
Bende internette yabancı bir kadinda gormustum bebek minicikti bu egitimi veriyordu canim sende iyi sabırlısin ugrasabiliyorsun gercekten zor ben cesaret edemezdim yaaa sinyalleri almak takip etmek epey ugrastirir eminim zor ama bilegijln agrirken nasil devam edeceksin pekiBen tuvalet iletişimi uyguluyorum canım bu dediğim gibi işte günde 3-4 kez lavaboya götürüyorum ama malesef bileğim de ağrı vardı ortopediye gittim Ağır kaldırmaktan dedi ve bebeğim 8 kilo şuan artık tuvalete tutarken o ağrıyan bileğimin ağrısı artıyor , napacam bilmiyorum çocukta alıştı başkası anlatsa inanmam ama kızlar kalkar kaka yapar tamam mı benim ki o gün dışarıda işim vardı tuttum yapmadı hazırlandık çıktık öğlen 3 te geldik gelince hemen tuvalete götürdüm ve direk yaptı kakayı o saate kadar bezine yapmadı şok oldum, bi yandan da üzülüyorum alıştırdım çocuğu şimdi bileğim ağrıyor diye, çişleri bilmiyorum yapıyor ama kakasını ben ihmal etmediğim sürece lavaboya yapıyor
Canım aşırı zor değil ya kaka sinyalleri çok net bide ben kasmıyorum yani bebek bu amaç gazını kakasını rahat yapsın bide altı pişik olmasın diye yıkayıp kurulamam, okuduğum kitaptada diyordu yorgunsanız bırakın bebeğinizle iletişiminizi bozmayın diyordu, valla daha az tutuyorum şuan bide gün içinde babaya daha çok paslayıp dinlendiriyorum bileğimi, inşallah toparlar ama neredeyse 2 aydır ağrıyor doktorda bi jel verdi yolladı dinlendir dediBende internette yabancı bir kadinda gormustum bebek minicikti bu egitimi veriyordu canim sende iyi sabırlısin ugrasabiliyorsun gercekten zor ben cesaret edemezdim yaaa sinyalleri almak takip etmek epey ugrastirir eminim zor ama bilegijln agrirken nasil devam edeceksin peki
Öyle bezini açıp tutmuyorum da sırtını bana yaslayıp bacakları yukarı çekiyorum, minik minik zıplaya zıplaya yürüyorum. Pırt çıkmıyor ama rahatlatıyor ağrısını, ama yatağa koyunca tekrar uyanıyorCanım öyle ses duyduğunda tuvalete oturma pozisyonunda tutsana belki yapıp rahatlar, ben sabah pırt pırtlarla uyanıyorum götürüyorum lavaboya kaka yapar pozisyonda tutuyorum inan bir kaç an sonra yapıyor kakayı çişi rahatlıyor , ti uyguluyorum yani
Hareket halindeyken rahatlıyor ama durunca tekrar mızmızlanmaya geçiyorBende alti kapali bir sekilde genelde gazini cikaramadiginda papatyanin yaptigi gibi tuvaletini yapar gibi pozisyona getiriyorum iyi geliyor rahatlıyor bir dene istersen
Var var, zaten uyandığı an dışarıda gün doğmamış oluyor, olmasa bile karanlık olurdu oda da hiç etki etmiyor bizimkine.Canım bide karartma perdesinin faydası oluyormuş benim ki 7-8 gibi kalkıyor, bende aldım
Bu gece hep yüz üstü dönüp uyandırdı kendini, bir ara yastık mı koysam dedim ama tehlikeli geldi o da. Fındık kurdu gibi vıyırt o yana vıyırt bu yanaYok canım ya su da içsen olacağı varsa oluyor. Yine dikkat etmek lazım ama tamamen yediklerimizden diyemeyiz. Hareket ve dönme arttıkça gaz problemi azalacak
Doktorlar öyle diyor ama büyükler de bebek fazlasini kusar kustukca da kilo alır diyor. Maşallah senin bebek de iyi gidiyor sanırım güzel kilo alıyor bence. Benimki de ilk ay kusuyordu ama 1200 gram aldı. Kusması bitti şimdi 700 800 gramlarla devam ediyoruz.Valla kusma bizim ne zaman başladı bilmiyorum çünkü hep vardı, reflü dedi doktorda benim hala acaba alerji gibi bişe varsa geç tespit olmasın diye sordum canım çünkü küçük yerdeyim doktor çok ilgisiz bence, bizde kusma hariç bi belirti yok ama bazı gün fazla bazı gün çok az kusuyor , bi miktarda giderek azalıyor sanki hamdolsun,
Büyüdükçe kilo alımı azalıyor canım bu ay benimde 800 aldı , bakalım 5 ayda ne kadar alacak, hiç devletteki doktor 5 te gelmenize gerek yok dedi 6 da gelin dedi ama ben bi götürüp kilo baktırırım yaDoktorlar öyle diyor ama büyükler de bebek fazlasini kusar kustukca da kilo alır diyor. Maşallah senin bebek de iyi gidiyor sanırım güzel kilo alıyor bence. Benimki de ilk ay kusuyordu ama 1200 gram aldı. Kusması bitti şimdi 700 800 gramlarla devam ediyoruz.
5. Ayda devlet aşısı yok ya ondandır canım. Bizim rota asimız var. Rota sorun değil de menenjit korkutuyor beni. 4. Ayda calpol verip gitmeme rağmen kötü olmustu.Büyüdükçe kilo alımı azalıyor canım bu ay benimde 800 aldı , bakalım 5 ayda ne kadar alacak, hiç devletteki doktor 5 te gelmenize gerek yok dedi 6 da gelin dedi ama ben bi götürüp kilo baktırırım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?