- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #11.581
Bende yuruyemiyorum zaman zaman batmasindan bugun 1 de kontrolum var doktorda ona sorucam sana da yazarim ne dediginicanımm bende de var çok ağrıyor sol kalçam ve kuyruksokumum deli olacağım ayağımı kaldırdığımda canım yanıyor
Benimxe iki gündür indi ya bende düşünüyorum bunuGünaydınn kızlarr. Benim geçen hafta baya karnım şişmişti yaa şimdi iki gündür pat diye indi sanki. Ödem miydi acaba o şişlikkarnım büyüyor diye düşünmüştüm ama birden inince de tırstım
Beeenn deeeAaaa bu bende de var. Hatta buraya yazacaktım şimdi sizin yazdığınızı gördüm
Benim tüp bebek olduğu için transfer öncesinden beri bolca ilaç kullanıyorum. Göbeğim de transferden sonra bayaa şişmişti. Bu şişliği hep ilaçlara yormuştum ben. İlaçlara hala devam ediyorum ve son 2 gündür göbeğim dümdüz oldu. Bi sabah uyandım ve dümdüz göbek gördüm. Değişen bir şey yok aslında, neden olduğunu anlamadım.
Yani zaten 3 aylık hamilelikte göbek çıkmaz zaten de, yine de içim rahat etsin diye bugün bi sağlık ocağından ultrasona almalarını rica edicem, umarım bi sorun yoktur
Günaydın cnm sağlık ocağı ultrasona almaz bu haftalarda onların ki el doopleri ile kalp atışına bakıyor onun içinde en az 17 haftalik olmak lazımAaaa bu bende de var. Hatta buraya yazacaktım şimdi sizin yazdığınızı gördüm
Benim tüp bebek olduğu için transfer öncesinden beri bolca ilaç kullanıyorum. Göbeğim de transferden sonra bayaa şişmişti. Bu şişliği hep ilaçlara yormuştum ben. İlaçlara hala devam ediyorum ve son 2 gündür göbeğim dümdüz oldu. Bi sabah uyandım ve dümdüz göbek gördüm. Değişen bir şey yok aslında, neden olduğunu anlamadım.
Yani zaten 3 aylık hamilelikte göbek çıkmaz zaten de, yine de içim rahat etsin diye bugün bi sağlık ocağından ultrasona almalarını rica edicem, umarım bi sorun yoktur
Haber ver csnim bize deBeeenn deee
2-3 gundur benim de sisligim indi,karnim duzlesti.
Bugun benim de kontrolum var.Sikinti yoktur bence
Aynen canım benimde yarın 4 buçukta randevum var birde benim burnum aşırı tıkanıyor aranızda burun tıkanıklığı yaşayan var mı ? yani sigara da içen yok evde önceden sigaradan tıkanırdım çok içiyorum diye :) 1 sene önce de estetik oldum burundan et flanda yok anlamadım kimi yerde hamilelikten yazıyor yarın doktora bunuda sorucam eğer öyleyse umarım burun spreyi falan verirBende yuruyemiyorum zaman zaman batmasindan bugun 1 de kontrolum var doktorda ona sorucam sana da yazarim ne dedigini
Benim tıkalı hep 2 3 haftadir sprey vermiyolar gebelikte deniz suyu ancakAynen canım benimde yarın 4 buçukta randevum var birde benim burnum aşırı tıkanıyor aranızda burun tıkanıklığı yaşayan var mı ? yani sigara da içen yok evde önceden sigaradan tıkanırdım çok içiyorum diye :) 1 sene önce de estetik oldum burundan et flanda yok anlamadım kimi yerde hamilelikten yazıyor yarın doktora bunuda sorucam eğer öyleyse umarım burun spreyi falan verir
Ayy demek sadece bende değilmiş. deniz suyuda olur serum suyu da olur bana ameliyattan sonra 4 ay izotonik suylla şırıngayla yıkadım burnumu onada razıyım yeterki geçsinBenim tıkalı hep 2 3 haftadir sprey vermiyolar gebelikte deniz suyu ancak
Ben de asla nefes alamıyorum özellikle geceleri. Doktoruma söyledim ama kbb'ye görünebilirsin dedi okyanus suyu falan yazmadı, ben yine de kullanacağım ama galiba yaAynen canım benimde yarın 4 buçukta randevum var birde benim burnum aşırı tıkanıyor aranızda burun tıkanıklığı yaşayan var mı ? yani sigara da içen yok evde önceden sigaradan tıkanırdım çok içiyorum diye :) 1 sene önce de estetik oldum burundan et flanda yok anlamadım kimi yerde hamilelikten yazıyor yarın doktora bunuda sorucam eğer öyleyse umarım burun spreyi falan verir
Burnum benim de tikaniyodu cok yeni yeni gecmeye basladi son zamanlarda da oluyomusAynen canım benimde yarın 4 buçukta randevum var birde benim burnum aşırı tıkanıyor aranızda burun tıkanıklığı yaşayan var mı ? yani sigara da içen yok evde önceden sigaradan tıkanırdım çok içiyorum diye :) 1 sene önce de estetik oldum burundan et flanda yok anlamadım kimi yerde hamilelikten yazıyor yarın doktora bunuda sorucam eğer öyleyse umarım burun spreyi falan verir
Ya cinsiyet tahmin etmeye çalışmaktan mahvolduk zaten :) benim ultrasona bakanlar çok ortada seninki valla bir şey diyemeyiz falan diyorlar, düşünün yüzük testi bile yaptım yaniAra kanaması olanların genelde erkek bebegi oluyormus bu doğru mu acaba . Benim oğlumda da olmuştu. 14. Haftada çok parlak kırmızı kan geldi yoğun şekilde. Dr baktı keseden birsey göremedi. Neyden kaynaklandığını da anlamadı. Hem de medipol hastanesinin kadindogumcusu bakmisti. Protestan iğne verdiler 2 defa vuruldum. Sonra da 20. Haftaya kadar az az kahverengi lekeleme oldu
.Protestan fitil kullandim. Oğlum sagliklica dogdu çok şükür.
Ay evet cinsiyet merakı herkeste hat safhada benim 2 oğlum var bunda meraktan deliricem digerlerinde böyle degildimYa cinsiyet tahmin etmeye çalışmaktan mahvolduk zaten :) benim ultrasona bakanlar çok ortada seninki valla bir şey diyemeyiz falan diyorlar, düşünün yüzük testi bile yaptım yaniönce midem çok bulanıyor kesin kız dedim, sonra baktım bence kese solda falan dedim, yüzük testi yuvarlak çizdi, çin takvimi de eğer yanlış hesaplamadıysam kız gibi ama işte hiçbiri bir şeye dayanmıyor ki... (şimdi de kanamam olmadı diye umut etmeye başladım...) neyse yarın fetal dna için kan vereceğim erkenden çıksın artık yani bu kadar merak nedense
Kesin sonuç vermiyor ve Allah korusun problem var deseler zaten stresli geçen hamileliğimi zehir etmek istemedim açıkcası. Son dakika vazgeçtim. Siz ne yaptınız epeydir yazmışsınız yeni görebildimmerhaba
ikili testi yaptırmaktan neden vazgeçtiniz acaba? benim de yarın doktor randevum var ikili test zamanım geldi yaptırıp yaptırmamakta kararsızım
Daha önce ben sormuştum da sağlık ocağında daha büyük bebekleri görüyolarmış sanırımAaaa bu bende de var. Hatta buraya yazacaktım şimdi sizin yazdığınızı gördüm
Haber ver bize deBeeenn deee
2-3 gundur benim de sisligim indi,karnim duzlesti.
Bugun benim de kontrolum var.Sikinti yoktur bence
Yok canim kanama da tutmuyor, benim hiç kanamam lekelenmem olmadi büyük olasilikla erkek dediler, arkadasiminda doğuma kadar olmamış, yerleşme bile olmadı bende de, onunda oğlu varHerkese hayırlı haftalar kızlar musmutlu haberlerle dolu Bi hafta olsun inşallahbenim bütün haftasonum misafir ağırlamakla geçti simdi de malum pazartesi temizliğine başlayacağım benimde akşamları bel ağrım çok oluyo bide çok gaz problemi çekiyorum davul gibiydi karnım sabah kalktım baya düzleşmiş benimde sanırım havalardan şişkinlik gaz problemleri yaşıyoruz bide göğüs hassasiyeti çok fazla resmen dokunamıyorum acidan diğer hamileliklerimde böyle degildim her hamilelik kendine özgü
Aklımda olsun. Ben korktum ama negatif çıktı testim. Artık maskesiz adım atmıyorum dışarı. En ufak nezle bile zor yani şu süreçte.canım ben kullanmamıştım 6. haftamda covid oldum ve hiçbi ilaç kullanmadım sorunsuzda atlattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?