2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Beeenn deee
2-3 gundur benim de sisligim indi,karnim duzlesti.
Bugun benim de kontrolum var.Sikinti yoktur bence

Günaydın cnm sağlık ocağı ultrasona almaz bu haftalarda onların ki el doopleri ile kalp atışına bakıyor onun içinde en az 17 haftalik olmak lazım

Bende yuruyemiyorum zaman zaman batmasindan bugun 1 de kontrolum var doktorda ona sorucam sana da yazarim ne dedigini
Aynen canım benimde yarın 4 buçukta randevum var birde benim burnum aşırı tıkanıyor aranızda burun tıkanıklığı yaşayan var mı ? yani sigara da içen yok evde önceden sigaradan tıkanırdım çok içiyorum diye :) 1 sene önce de estetik oldum burundan et flanda yok anlamadım kimi yerde hamilelikten yazıyor yarın doktora bunuda sorucam eğer öyleyse umarım burun spreyi falan verir

Benim tıkalı hep 2 3 haftadir sprey vermiyolar gebelikte deniz suyu ancak

Ben de asla nefes alamıyorum özellikle geceleri. Doktoruma söyledim ama kbb'ye görünebilirsin dedi okyanus suyu falan yazmadı, ben yine de kullanacağım ama galiba ya

Burnum benim de tikaniyodu cok yeni yeni gecmeye basladi son zamanlarda da oluyomus tikaniklik degilde bence kan basinci arttigi icin farketmeden tikaniyoruz nefes alamiyoruz,burnumuz tikaliymis gibi geliyo

Ya cinsiyet tahmin etmeye çalışmaktan mahvolduk zaten :) benim ultrasona bakanlar çok ortada seninki valla bir şey diyemeyiz falan diyorlar, düşünün yüzük testi bile yaptım yani önce midem çok bulanıyor kesin kız dedim, sonra baktım bence kese solda falan dedim, yüzük testi yuvarlak çizdi, çin takvimi de eğer yanlış hesaplamadıysam kız gibi ama işte hiçbiri bir şeye dayanmıyor ki... (şimdi de kanamam olmadı diye umut etmeye başladım...) neyse yarın fetal dna için kan vereceğim erkenden çıksın artık yani bu kadar merak nedense

Herkese hayırlı haftalar kızlar musmutlu haberlerle dolu Bi hafta olsun inşallah benim bütün haftasonum misafir ağırlamakla geçti simdi de malum pazartesi temizliğine başlayacağım benimde akşamları bel ağrım çok oluyo bide çok gaz problemi çekiyorum davul gibiydi karnım sabah kalktım baya düzleşmiş benimde sanırım havalardan şişkinlik gaz problemleri yaşıyoruz bide göğüs hassasiyeti çok fazla resmen dokunamıyorum acidan diğer hamileliklerimde böyle degildim her hamilelik kendine özgü

Ay evet cinsiyet merakı herkeste hat safhada benim 2 oğlum var bunda meraktan deliricem digerlerinde böyle degildim ben devlet hastanesine randevu aldım 14 haftalık olucam gittiğimde rüyamda internette arama yapiyodum devlet hastanesi kaçıncı haftada cinsiyet söyler diye

merhaba
ikili testi yaptırmaktan neden vazgeçtiniz acaba? benim de yarın doktor randevum var ikili test zamanım geldi yaptırıp yaptırmamakta kararsızım
Kesin sonuç vermiyor ve Allah korusun problem var deseler zaten stresli geçen hamileliğimi zehir etmek istemedim açıkcası. Son dakika vazgeçtim. Siz ne yaptınız epeydir yazmışsınız yeni görebildim

Daha önce ben sormuştum da sağlık ocağında daha büyük bebekleri görüyolarmış sanırım

Yok canim kanama da tutmuyor, benim hiç kanamam lekelenmem olmadi büyük olasilikla erkek dediler, arkadasiminda doğuma kadar olmamış, yerleşme bile olmadı bende de, onunda oğlu var

Kalça batması bende de başladı şuan yürüyorum baya bi vurdu sol kalçadan kuyruk sokumunun yanından şimdi de ayak tabanıma indi orası ağrıyor.
Burun tıkanıklığı bende de var burun içinde kanama da oluyor hatta.
Ay kızlar seviyorum burayı ya bir şeyleri tek başına yaşamadığını bilmek insanı rahatlatıyor gerçekten iyi ki varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…