2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Benim de burnum genelde hep tıkalı. Bunu bu haftaki randevumda doktora soracağım. Burnumdan nefes almakta zorlanıyorum. Bazen de ağzım açık yatmak zorunda kalıyorum

Benim de burnum genelde hep tıkalı. Bunu bu haftaki randevumda doktora soracağım. Burnumdan nefes almakta zorlanıyorum. Bazen de ağzım açık yatmak zorunda kalıyorum
Gebelikte alerji tetikliyo canım benimde ole suan ben hatta ameliyat olmustum poliplerden dolayı suan gene gebelikten şişmeye basladı

Ben de cok merak ediyorum. Ilk bebeğim kizdi ama kromozom hastasiydi dogumda vefat etti içimde kaldı o sevinç. Bakalım kız annesi olma duygusunu bana tattıracak mi Rabbim merakım bu yüzden

Kızlarrr merhaba, mutlu haftalar. Burun tıkanıklığı bende de var. Kontrolüm 4 ekimde aynı gün genetik tarama için de kan vereceğim ama dayanamadım bugün yakın bir hastaneden randevu aldım bu evhamımı bir an önce bırakmam gerek resmen hastalık elimden gelse ultrasona bağlı yaşayacağım

merhaba 8+4 ultrason goruntum tahmın alabılırmıyım :)

Eklentiler

• WhatsApp Image 2022-09-24 at 10.46.25.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 60
Güzel haberler al ins canim

Selam anneler hep okumaya çalısıyorum ama yoğunluktan yazamıyorum çok işte cok yogunum bu dönemde de cok zor oldu ama yapacak bişi yok ekmek parası burnu tıkalı olanlar yazmış ben de sadece bende var sanıp alerjiye bağlıyordum ama sanırım gebelikten , burnu tıkalılar kulübü üyesiyim hemde nasıl , her gece agzm acık uyuyorum farknda olmadan sonrabogaz kuruluguyla uyanıyorum cok can sıkıcı, ya hiç bi sprey kullanamıyormuyuz acaba sonucta sadece mukoza tabakasına sıkılıyo, çok bi kana karısma durumu yok gibi, bilen var mı

Evet bir de üstüne boğazı kurutuyor bu durum. Ben bu çarşamba doktora gidiyorum. O zaman soracağım.

Ben de cok merak ediyorum. Ilk bebeğim kizdi ama kromozom hastasiydi dogumda vefat etti içimde kaldı o sevinç. Bakalım kız annesi olma duygusunu bana tattıracak mi Rabbim merakım bu yüzden
Çok üzüldüm. : ( Kromozomda sıkıntı olduğu testlerde görülmüş müydü? Buna rağmen mi doğurmak istediniz? Yoksa test yaptırmamış mıydınız o dönem

ikili test sonucundan anlayan var mı arkadaşlar
free beta hcg 49,90
papp-a 1,93 çıktı

ne anlama geliyor acaba

Oyy maşallah canım sağlıkla gelsinler hepside sevindim önemli bisey olmamasina

İnşallah Rabbim sağlıkla sihhatle kucağına almayı nasip etsin canım gerisi önemli değil ilk bebeğin melek olmuş Allah Bi daha yaşatmasın insbenim de 2 oğlum var insan ister istemez diğerini istiyor merak ediyor Rabbim sağlıkla hayırla gonlumuzdekini nasip etsin ins

Merhaba 7 haftalıkken hcg değeriniz neydi hatırlıyor musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…