- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #11.621
Bu risksiz demek gönlünüzü ferah tutun
ayyy gerçekten ben şu burun olayını özellikle ameliyat olduğum doktora sarıcaktım az kalsın ne alaka burnum tıkanıyor diye ama başkalarınında olduğunu görünce korkum geçiyor ve evet az önce burun içinde kanama olduğğunu farkettim ya çok ilginç. ekstra bugün nabzım o kadar yüksek ki size anlatamam oturduğum yerde aşırı yoruluyorum birde iş yerinde tuvalet 3 kat yukarda in çık mahvoluyorumKalça batması bende de başladı şuan yürüyorum baya bi vurdu sol kalçadan kuyruk sokumunun yanından şimdi de ayak tabanıma indi orası ağrıyor.
Burun tıkanıklığı bende de var burun içinde kanama da oluyor hatta.
Ay kızlar seviyorum burayı ya bir şeyleri tek başına yaşamadığını bilmek insanı rahatlatıyor gerçekten iyi ki varsınız
Birkaç kişide daha okudum burun kanaması da normal bence vücut fazla kan üretiyormuş. Benim genelde akşama doğru gece yatınca falan özellikle fark ediyorum kalbim hızlanıyor dışarıda atıyor gibi oluyor çoğunzaman. Ama gündüzleri nabzım tansiyonum düşük hepayyy gerçekten ben şu burun olayını özellikle ameliyat olduğum doktora sarıcaktım az kalsın ne alaka burnum tıkanıyor diye ama başkalarınında olduğunu görünce korkum geçiyor ve evet az önce burun içinde kanama olduğğunu farkettim ya çok ilginç. ekstra bugün nabzım o kadar yüksek ki size anlatamam oturduğum yerde aşırı yoruluyorum birde iş yerinde tuvalet 3 kat yukarda in çık mahvoluyorum
ayy şu durum geçse keşke nabız yüksekliği üstelik tıkanık burunla zorluyor beni konuşmak bile istemiyorum yoruluyorum çokBirkaç kişide daha okudum burun kanaması da normal bence vücut fazla kan üretiyormuş. Benim genelde akşama doğru gece yatınca falan özellikle fark ediyorum kalbim hızlanıyor dışarıda atıyor gibi oluyor çoğunzaman. Ama gündüzleri nabzım tansiyonum düşük hep
Biz iyiyiz epey de büyümüşüz ultrason aleti son teknoloji değildi ama içimde horon tepiyorduBenimde cuma günü randevum ins hersey yolindadir korku kaygı bol endişe bi hareket hissetsek rahatlicaz ins
Aynen yorgunluk çok kötü beden eğitimi öğrt ben bir de. Çoğu zaman ders anlatırken cümlenin sonunu zor getiriyorum konuşurken arada huh diye bi nefes alıp veresim geliyorayy şu durum geçse keşke nabız yüksekliği üstelik tıkanık burunla zorluyor beni konuşmak bile istemiyorum yoruluyorum çok
ah cok iyi hepimizin yerine bir sorun bakalım ne diycek merak ettm :)Evet bir de üstüne boğazı kurutuyor bu durum. Ben bu çarşamba doktora gidiyorum. O zaman soracağım.
Allah razı olsun. 2 li testte çıkmıştı doktorlar yaşamaz karnında ölür dediler. Amniyosentez de yaptırdım kesinlesmisti. Trizomi 18 diye bir kromozom bozukluğu. Aldırmak istemedim. O bana Allah'ın emanetiydi ona canı veren de O'ydu alacak olan da O'ydu. Dogum olur olmaz vefat etti. Simdi mezarı var en azından. Zor surecler geçirdim Allah k8mseye yaşatmasın. Cok şükür ondan sonra sağlıklı bir oğlum oldu. Tesadüfi bir durummus zaten her çocukta olacak diye bir durum yokmusÇok üzüldüm. : ( Kromozomda sıkıntı olduğu testlerde görülmüş müydü? Buna rağmen mi doğurmak istediniz? Yoksa test yaptırmamış mıydınız o dönem
Masallah cok sevindim adına ins hep güzel haberler alırız burdaBiz iyiyiz epey de büyümüşüz ultrason aleti son teknoloji değildi ama içimde horon tepiyorduasıl doktorum kız tahmininde bulunmuştu bugün geldiğimse erkek tahmininde bulundu cuma günü senden de güzel haberler gelecek canım gönlünü ferah tut
Dr cok normal oldugunu soyledi.Haber ver bize de
Amann dikkat et sen kendine gerçekten çocukların sağı solu belli olmazAynen yorgunluk çok kötü beden eğitimi öğrt ben bir de. Çoğu zaman ders anlatırken cümlenin sonunu zor getiriyorum konuşurken arada huh diye bi nefes alıp veresim geliyorgeçen dönem çocuklarla oynuyodum şimdi oynamıyorum onlarda şaşırıyor. Geçen bi oynayım dedim topu kurtarmak için çocuk ayağıyla bi vurdu az kalsın karnıma geliyodu korktum daha da yanaşmıyorum çok
Merhaba kızlar daha öncede yazmistim hatirlayaniniz vardir bebek 2 hafta geriden geliyordu gec döllenme demisti doktor bugün 10 hafta olmasi gerekirken 7 haftalik çıktı kalp atışı da duymustuk simdi kalp atışı da duyulmadi bu haftalarda artik bebek görüntüsünü almasi gerekirken benim 3 hafta önce gordugumden nerdeyse daha küçüktü. Bir kac saat icinde kurtaja girecegim duanizi bekliyorum. Yazilari hep okudugum icin hepinizle guzel baglar kurdum umarim geri kalan herkes bebegini saglikla kucağına alir. Dualarim sizinle. Listeden silebilirsiniz
Allah en yakın zamanda sağlıkla tekrar hamile kalmayı nasip etsin canım. Her şerde vardır bir hayır kendini yıpratmaMerhaba kızlar daha öncede yazmistim hatirlayaniniz vardir bebek 2 hafta geriden geliyordu gec döllenme demisti doktor bugün 10 hafta olmasi gerekirken 7 haftalik çıktı kalp atışı da duymustuk simdi kalp atışı da duyulmadi bu haftalarda artik bebek görüntüsünü almasi gerekirken benim 3 hafta önce gordugumden nerdeyse daha küçüktü. Bir kac saat icinde kurtaja girecegim duanizi bekliyorum. Yazilari hep okudugum icin hepinizle guzel baglar kurdum umarim geri kalan herkes bebegini saglikla kucağına alir. Dualarim sizinle. Listeden silebilirsiniz
Benimkide oyle canim yaklasik 1 hafta onden gidiyor. 7. Haftada baslamisti +3 gun olarak her hafta uzerine koydu suan tam 1 hafta ondeyiz dedi sehir hastanesindeki doktor pazartesi gunu kendi doktoruma gidecegim bakalim o ne diyecek belki cihazdan kaynakli olcum hatasi olabilirDr cok normal oldugunu soyledi.
Vucudun hamilelige alisiyormus filan.
Baya da buyumus hatta
Yalniz bu sefer de baska bir sey takildi kafama.
Merak ediyorum boyle olan var mi?
10+5 olmasi gerekirken 11+5 cikti ki bir onceki ultrasonda da 4 gun ilerdeydi zaten.
Benim tup bebek bu arada.Erken dollenme gibi bir durum olamaz
Dr bir problem gormedi bu arada.
Onumuzdeki hafta perinatologa gidecegim.Nipt testimin sonucu da cikar.
Baya heyecanli bir hafta beni bekliyor
Rennie nin kullanilabilecegini soylemisto doktorum sorun olmaz dedi bana cok rahatsiz ettiginde kullanmani oneririmKızlar midem çok rahatsız ediyor beni geceleri ekşime ve gaz çok fazla rennie aldım kullanan var mı hamilelikte bir şey kullanmak istemiyorum ama çok zorluyor artık
Öncelikle cok uzuldum canim allah en kisa zamanda tekrar nasip etsin bu gunleri kolayca atlatirsin insallahMerhaba kızlar daha öncede yazmistim hatirlayaniniz vardir bebek 2 hafta geriden geliyordu gec döllenme demisti doktor bugün 10 hafta olmasi gerekirken 7 haftalik çıktı kalp atışı da duymustuk simdi kalp atışı da duyulmadi bu haftalarda artik bebek görüntüsünü almasi gerekirken benim 3 hafta önce gordugumden nerdeyse daha küçüktü. Bir kac saat icinde kurtaja girecegim duanizi bekliyorum. Yazilari hep okudugum icin hepinizle guzel baglar kurdum umarim geri kalan herkes bebegini saglikla kucağına alir. Dualarim sizinle. Listeden silebilirsiniz
Canım benim çok üzüldüm, başın sağ olsun. Dualarımız seninle, kürtajdan korkma aramızda ben dahil kürtajdan kısa süre sonra hamile kalmış arkadaşlar var inşallah en kısa zamanda tekrar dener ve bebek sahibi olursun.Merhaba kızlar daha öncede yazmistim hatirlayaniniz vardir bebek 2 hafta geriden geliyordu gec döllenme demisti doktor bugün 10 hafta olmasi gerekirken 7 haftalik çıktı kalp atışı da duymustuk simdi kalp atışı da duyulmadi bu haftalarda artik bebek görüntüsünü almasi gerekirken benim 3 hafta önce gordugumden nerdeyse daha küçüktü. Bir kac saat icinde kurtaja girecegim duanizi bekliyorum. Yazilari hep okudugum icin hepinizle guzel baglar kurdum umarim geri kalan herkes bebegini saglikla kucağına alir. Dualarim sizinle. Listeden silebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?