- 11 Mayıs 2014
- 1.357
- 1.541
- 333
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #11.801
10+2 oldumŞimdi kaç haftalık oldunuz?.
Ben de doktoruma soruyorum burda çok okudum için ama hep normal diyor
Canim ben devletteyim böyle birseyin hiç uygulandığını görmedimbence asıl devlet memurlarına uygulanır. özelde her işyeri kabul etmez bence. benim çalıştığım yerde kabul etmez bu durumu kesin
doğru söylüyosunuz. ben de doktoruma sormuştum en son muayenemde.12.hafta bitti riskin çoğu bitti mi diye.Benim de annem ilk çocuğu 9 aylıkken aynı şekilde ani bir kanama ile bebeğini kaybediyor. Doğuma gidecekken yavrusu karnında ölüyor.
Yani aslında risk her zaman mevcut. Allah hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin hepimize.
Annem bu travmayı yaşadığı için bana da bir şey alma diyor ama ben daha umutlu davranıyorum. Tadını çıkarmak istiyorum. Yoksa evet her şey olabilir tabi ki. Bir sürü olasılık var. Bakalım.
Eğer o can bu dünyaya gelecekse hiçbir şey engel olamaz. Oğluma hamile kaldığımda kuzenim de hamileydi. Günümüz falan aynıydı. Hatta onun da erkekti. Eşiyle problemleri olduğu için istemiyordu bebeği, düşsün diye her şeyi yaptı. Ama çocuk sapasağlam 4,200 kg normal doğumla dünyaya geldi. Bense her şeye dikkat etmiştim ama nasip olmadı. Rabbim nasip edecekse oluyor.Benim de annem ilk çocuğu 9 aylıkken aynı şekilde ani bir kanama ile bebeğini kaybediyor. Doğuma gidecekken yavrusu karnında ölüyor.
Yani aslında risk her zaman mevcut. Allah hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin hepimize.
Annem bu travmayı yaşadığı için bana da bir şey alma diyor ama ben daha umutlu davranıyorum. Tadını çıkarmak istiyorum. Yoksa evet her şey olabilir tabi ki. Bir sürü olasılık var. Bakalım.
Bende bu hafta baktircam canım endokrine git muhakkak@Milena35 B Birdurumvar kizlar 2 gun once tiroid konustuk ben dedim bende bisey yok,dun doktorum test istedi onlem olarak yuksek tiroidim ciktihamile kalinca firladiysa demek tam konusmanin ustune geldi :) siz de baktirdiniz mi?
doğru söylüyosunuz. ben de doktoruma sormuştum en son muayenemde.12.hafta bitti riskin çoğu bitti mi diye.
hayır dedi gebe kalan kadınların %80 i çocuğunu sağlıklı bi şekilde dünyaya getirir.kalan %20 lik kısmı ise ya ilk haftalarda ya sonraki haftalarda farketmiyo dedi hamileliğin başı sonu.kaybedebilir bebeğini.
o yüzden ne kıyafet alabiliyorum ne de işyerime hamile olduğumu söyleyebiliyorum. hep ikilemdeyim
Evet kesinlikle öyle. Ondan diyorum hiç moral bozmaya gerek yok. Risk hep var ama o can doğacaksa doğacak. Ben iyi düşünmeyi tercih ediyorum. Benim kuzen de düşsün diye uğraştı eşiyle arası çok kötü olduğu için ama çocuk ortaokula gidiyor şu an. Nasip.Eğer o can bu dünyaya gelecekse hiçbir şey engel olamaz. Oğluma hamile kaldığımda kuzenim de hamileydi. Günümüz falan aynıydı. Hatta onun da erkekti. Eşiyle problemleri olduğu için istemiyordu bebeği, düşsün diye her şeyi yaptı. Ama çocuk sapasağlam 4,200 kg normal doğumla dünyaya geldi. Bense her şeye dikkat etmiştim ama nasip olmadı. Rabbim nasip edecekse oluyor.
Doktorum yonlendirecektir muhakkak ariycak beni bugun bekliyorum bakalimBende bu hafta baktircam canım endokrine git muhakkak
Benimde ilk içime kız doğdu öğrendiğimde ama ramzi ve çin testi erkek çıkınca kafam karıştı erkeğe hazırlıyorum kendimibence içinize ne doğuyosa o dur gerçekte olacak olan. diğer teoriler ya tutarsa hesabı oluyo
İlk içine doğan doğru çıkıyor, hadi bakalım sen de de test edelim , öğrenince haber etBenimde ilk içime kız doğdu öğrendiğimde ama ramzi ve çin testi erkek çıkınca kafam karıştı erkeğe hazırlıyorum kendimi
Hayırlı haberlerini bekliyoruz insallahKızlarr 1 saat sonra randevum var doktora gidicem aşırı heyecanlıyım çıkınca ultrason fotosu atıcam nub yorumu bekliyorum ben asla anlamam çünkü
Yaa hayirli olsun cok sevindim hem sonuclarin guzel cikmis hem goblunr gore olmusyumurtlama gününden önce ilişki (bekleyen s)
mide bulantısı yok
öğürme yok
çin takvimi kız
ramzi erkek
yüzük testi yok
rüyalar erkek
yemek tercihleri ekşiiiiiiiiiiiiiiiii
nub kız
sonuç kız
darısı sağlıcakla basına canım benimYaa çok sevindim baya kiz haberi aldık darısı başıma amin aminAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canim
ramzi vajinaldi erkekti.Yaa hayirli olsun cok sevindim hem sonuclarin guzel cikmis hem goblunr gore olmusSenin ramzi erkek miydi canim benim de ramzi erkek, bide 11. Hafta ultrasonunda herkes erkek dedi alin cikintisindan dolayi bakalim kendimi erkege cok alistirdim ama kiz olursa da cok sevinirim
Tabikide risk hep var hepimiz için var ama bütün hamileliği o riski düşünerek geçirmek güzel değil ki herşey Allahtan ama korku ve endişe içinde bir hamilelik geçirmemeliyiz bence iyiyi düşünelim iyi olsun inşallahdoğru söylüyosunuz. ben de doktoruma sormuştum en son muayenemde.12.hafta bitti riskin çoğu bitti mi diye.
hayır dedi gebe kalan kadınların %80 i çocuğunu sağlıklı bi şekilde dünyaya getirir.kalan %20 lik kısmı ise ya ilk haftalarda ya sonraki haftalarda farketmiyo dedi hamileliğin başı sonu.kaybedebilir bebeğini.
o yüzden ne kıyafet alabiliyorum ne de işyerime hamile olduğumu söyleyebiliyorum. hep ikilemdeyim
Benim de oyle canim ilk bebegimiz olucak insallah, bizimkisi merak sadece onemli olan saglikli olmalaridarısı sağlıcakla basına canım benim
ramzi vajinaldi erkekti.
valla ben yalan yok erkek diyordum
belirtisizlik mide bulantısı vs yoktu ve gördüğüm rüyalardan dolayı..
sadece son usg fotosundan sonra kesin kız dedim nub belliydi
öyle de oldu
zaten ikisinden de yok ne olursa kabulümdü
Allah gönlünüze göre versin
İnşAllah bakalım 2 haftam var daha oda doktor söylerse 12. Haftada belkide söylemiycekİlk içine doğan doğru çıkıyor, hadi bakalım sen de de test edelim , öğrenince haber et
Doktora ultrasona bağlı evet biraz erken 12 . Hafta ama 16 da net söylerler benceİnşAllah bakalım 2 haftam var daha oda doktor söylerse 12. Haftada belkide söylemiycek
Merhaba. Ben bende vajinal yoluyla kullanmaya başladım bi süre sonra dışarı çıkması normal mi ilacın yanlış mı kullanıyorum acaba?Bende lekelenmelerden dolayı progestan kullanıyorum. Günde 2 kez fakat vajinal yoldan alıyorum ağız yoluyla ciddi yan etki oluyor diye biliyorum doktorunuza danışıp vajinal yoldan alabilirsiniz. Benim lekelenmelerim devam ediyor az az dün sorun yok dediler bugün gene geliyor
Normal :) akan şey artık artık olan oluyor, vücut yararlı kısmı çoktan emmiş oluyorMerh
Merhaba. Ben bende vajinal yoluyla kullanmaya başladım bi süre sonra dışarı çıkması normal mi ilacın yanlış mı kullanıyorum acaba?
Teşekkür ederimmmNormal :) akan şey artık artık olan oluyor, vücut yararlı kısmı çoktan emmiş oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?