2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
doğru söylüyosunuz. ben de doktoruma sormuştum en son muayenemde.12.hafta bitti riskin çoğu bitti mi diye.
hayır dedi gebe kalan kadınların %80 i çocuğunu sağlıklı bi şekilde dünyaya getirir.kalan %20 lik kısmı ise ya ilk haftalarda ya sonraki haftalarda farketmiyo dedi hamileliğin başı sonu.kaybedebilir bebeğini.
o yüzden ne kıyafet alabiliyorum ne de işyerime hamile olduğumu söyleyebiliyorum. hep ikilemdeyim

Eğer o can bu dünyaya gelecekse hiçbir şey engel olamaz. Oğluma hamile kaldığımda kuzenim de hamileydi. Günümüz falan aynıydı. Hatta onun da erkekti. Eşiyle problemleri olduğu için istemiyordu bebeği, düşsün diye her şeyi yaptı. Ama çocuk sapasağlam 4,200 kg normal doğumla dünyaya geldi. Bense her şeye dikkat etmiştim ama nasip olmadı. Rabbim nasip edecekse oluyor.

Evet durum bu ama ben yine de dediğim gibi daha umutlu bakma tarafındayım. Bebeğimi öptüğümü onun büyüyünce bana sımsıkı sarıldığını falan hayal ediyorum. Yani bir şey olacaksa da olur tabi elden ne gelir. Ama o riski düşünerek tadımı kaçırmak istemiyorum.

Evet kesinlikle öyle. Ondan diyorum hiç moral bozmaya gerek yok. Risk hep var ama o can doğacaksa doğacak. Ben iyi düşünmeyi tercih ediyorum. Benim kuzen de düşsün diye uğraştı eşiyle arası çok kötü olduğu için ama çocuk ortaokula gidiyor şu an. Nasip.

yumurtlama gününden önce ilişki (bekleyen s)
mide bulantısı yok
öğürme yok
çin takvimi kız
ramzi erkek
yüzük testi yok
rüyalar erkek
yemek tercihleri ekşiiiiiiiiiiiiiiiii
nub kız
sonuç kız
Yaa hayirli olsun cok sevindim hem sonuclarin guzel cikmis hem goblunr gore olmus Senin ramzi erkek miydi canim benim de ramzi erkek, bide 11. Hafta ultrasonunda herkes erkek dedi alin cikintisindan dolayi bakalim kendimi erkege cok alistirdim ama kiz olursa da cok sevinirim

Yaa çok sevindim baya kiz haberi aldık darısı başıma amin amin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canim
darısı sağlıcakla basına canım benim
ramzi vajinaldi erkekti.
valla ben yalan yok erkek diyordum
belirtisizlik mide bulantısı vs yoktu ve gördüğüm rüyalardan dolayı..
sadece son usg fotosundan sonra kesin kız dedim nub belliydi
öyle de oldu
zaten ikisinden de yok ne olursa kabulümdü
Allah gönlünüze göre versin

Tabikide risk hep var hepimiz için var ama bütün hamileliği o riski düşünerek geçirmek güzel değil ki herşey Allahtan ama korku ve endişe içinde bir hamilelik geçirmemeliyiz bence iyiyi düşünelim iyi olsun inşallah

Benim de oyle canim ilk bebegimiz olucak insallah, bizimkisi merak sadece onemli olan saglikli olmalari

Merh
Merhaba. Ben bende vajinal yoluyla kullanmaya başladım bi süre sonra dışarı çıkması normal mi ilacın yanlış mı kullanıyorum acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…