2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
merhaba arkadaşlar

aramızda çalışan arkadaşlar vardır mutlaka. işyerinize söylediniz mi hamileliğinizi. ya da ne zmn söylemeyi düşünüyorsunuz
Evet 6.haftada hastaneden aldığım gebelik raporunu götürdüm. İş kanununa göre gebe personel günde 8,5 yerine 7,5 saat çalışıyor. Gebelik raporunu beyan ettiğim günden itibaren günde 1 saat eksik çalışma yapılıyor bilginiz olsun

Kızlar merhaba benim biraz karnımın sağ tarafında ağrı gibi değilde sancı gibi batma gibi ağrı oluyo normal mi

Kızlarr 1 saat sonra randevum var doktora gidicem aşırı heyecanlıyım çıkınca ultrason fotosu atıcam nub yorumu bekliyorum ben asla anlamam çünkü

Kizlar aniden mi oldu, 12 haftadan sonra çokta rahatlamayalim o zaman
Benim aniden oldu. Bebeğim de gayet sağlıklıydı. Aniden kanamam oldu. Acile gittik. Doğum başlamış dedi doktor. Normal doğumla doğum yaptım. Çok küçük olduğu için yaşamadı oğlum. Kesin sebep söylenemedi. Rahim ağzı yetmezliği olabilir dendi.

Kizlar yuksek tiroid problemi yasayan var mi? Doktorum test istedi onlem olarak 5.06 cikti 1. Trimester 2.5tan kucuk olmaliymis.Nasil bir yol izlediniz eger yasadiysaniz?

Şimdi anladım.. hay allah
Şimdi bebeğiniz sağlıkla doğar inşllah.. rahim ağzı uzunluğu ölçtürüyor musunuz ihmal etmeyin

bence içinize ne doğuyosa o dur gerçekte olacak olan. diğer teoriler ya tutarsa hesabı oluyo

Benim de annem ilk çocuğu 9 aylıkken aynı şekilde ani bir kanama ile bebeğini kaybediyor. Doğuma gidecekken yavrusu karnında ölüyor.
Yani aslında risk her zaman mevcut. Allah hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin hepimize.
Annem bu travmayı yaşadığı için bana da bir şey alma diyor ama ben daha umutlu davranıyorum. Tadını çıkarmak istiyorum. Yoksa evet her şey olabilir tabi ki. Bir sürü olasılık var. Bakalım.

bence asıl devlet memurlarına uygulanır. özelde her işyeri kabul etmez bence. benim çalıştığım yerde kabul etmez bu durumu kesin
ya çok fazla doğuran oldu ama hiç böyle bi hakkın varlıgından bile haberdar olmamıslar, amirim gelmedi soracagım ama bakalım n eolcaka

Milena35 B Birdurumvar kizlar 2 gun once tiroid konustuk ben dedim bende bisey yok,dun doktorum test istedi onlem olarak yuksek tiroidim cikti hamile kalinca firladiysa demek tam konusmanin ustune geldi :) siz de baktirdiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…