2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Çok üzüldüm canım ömrü yokmuş demekki Allah Bi daha yaşatmasın ins bu defa sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

Merh

Merhaba. Ben bende vajinal yoluyla kullanmaya başladım bi süre sonra dışarı çıkması normal mi ilacın yanlış mı kullanıyorum acaba?
Ben de fitil olarak kullandım. Sadece bazen azıcık bir beyazlık şeklinde çamaşırıma çıktığını gördüğüm oldu. Onun dışında hiçbir şey olmadı. Gece yatarken mi alıyorsunuz? Gece alıp hemen yatmak gerek. Yoksa çıkar

Arkadaslar selam, multivitamin kullanan var mi aranizda hamilelik icin? Hangisini kullaniyorsunuz? Tavsiye edebileceginiz bir marka var mi?

Günde 3 kez önerdi doktorum düşüklerim var

12+2 yiz bugün dr a sordum ama maalesef cinsiyet henüz belli değil dedi. Tahmin de bulunabilecek olan var mı kızlar

Ocean mummy kullanıyorum ama burda kimsenin tavsiyesi ile alma doktorunla konuşup al
Ben normalde Hollanda'da yasiyorum orada bir vitamin kullaniyorum ama suan tr deyim ve vitaminim bitmek uzere. Bu nedenle sordum. Guvenilir bir marka varsa diye. Burada doktorum yok. Ocean mummy inceleyeyim cok tesekkurler bilgi icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…