2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
merhaba arkadaşlar

aramızda çalışan arkadaşlar vardır mutlaka. işyerinize söylediniz mi hamileliğinizi. ya da ne zmn söylemeyi düşünüyorsunuz
Ben söyledim canım hatta günlük 7.5 saat çalışma sınırı varmış ben 8 saat çalışıyorum toplu olarak birleştirdiler 3 haftada 1 gün izin kullanacağım böyle durumunuz var ise aklınızda bulunsun

Saglikla kucagina al canim
Yogun bir kiz donemine girdik hadi bakalim

sağol hayatım sen de inşallah
selam arkadaşlar. ne zmn bebek alışverişine başlamayı düşünüyosunuz.şimdiden başlamak erken mi olur. her geçen gün herşeyin fiyatı yükseliyo. ufak ufak başlasam mı diye düşünüyorum
dün siftahı yapmıştım e-bebekte indirim vardı. ama dün cinsiyet belli değildi pek bişey bulamamıştım
bugün gidip saldırasım var
Ayy harika. Sen de sağlıkla kucağına al canım.
Hep kız istiyordun ve kız doğuracak olup da böyle rahat hamilelik geçirdiğin için de maşallah diyorum.
sen de sağlıcakla kucağına al canım
vallahi Allah yüzüme baktı hakikaten

Pekiiii şuraya yorum yapmak isteyen olur mu kii ay nerden geldi bu merak banaaaa

Eklentiler

• IMG_20220927_132344.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 64
acaba bu devlet memurlarında uygulanıyor mu ya hiç duymmaıştım8-5 mesaisi olan bi memurum keşke olsaaa:)

Ya bence ilk his tutuyor ben ilk hamileligimi öğrendim erkek hissettim, sonra sağdan soldan teorilerden etkilendim rüyamda da kız hediyesi getirildigini gördüm kız dedim eminim dedim ama ilk his doğru çıktı

Sağlıkla gelsin
Benim de son 3 günüm cuma belli olacak sonuç

acaba bu devlet memurlarında uygulanıyor mu ya hiç duymmaıştım8-5 mesaisi olan bi memurum keşke olsaaa:)
saat sınırı kesinlikle var erken çıkabilirsin ama toplu kullanıma izin verirler mi bilemedim, bu arada saatleri hesaplarken molaları dahil etmiyorlar yoksa bende 8.30-6 çalışıyorum

Ya bence ilk his tutuyor ben ilk hamileligimi öğrendim erkek hissettim, sonra sağdan soldan teorilerden etkilendim rüyamda da kız hediyesi getirildigini gördüm kız dedim eminim dedim ama ilk his doğru çıktı
O zaman benimki de erkek olacak herhalde. Kafamı karıştırdılar sonradan ama Taa en başından erkek demiştim ben. Hayırlısı artık. rüyalarımda da hep erkek.
Ramzide kız.
Çine göre erkek.
Rusa göre kız. Ultrason fotoğrafı paylaşmıştım burda. erkek dedi yorum yapanlar.

Ay kızlar merak ettim bi yüzük testi yapayım dedim fıldır fıldır dönüyor valla sonra 2. Çocuk dedim başladım ileri geri yaptı ilk çocuk diyorum dönüyor 2. Diyorum ileri geri yapıyor şok oldum 3 4 kere denedim.
Bu arada benim ramzi, çin takvimi, rus takvimi hepsi kız diyor şimdi yüzük de kız çıktı hayırlısı bakalım

selam arkadaşlar. ne zmn bebek alışverişine başlamayı düşünüyosunuz.şimdiden başlamak erken mi olur. her geçen gün herşeyin fiyatı yükseliyo. ufak ufak başlasam mı diye düşünüyorum
Daha önce 5,5 aylık kaybım olduğu için uzun süre bekleyeceğim bir şey almayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…