2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Anatomimiz degisiyo cok normal vucut kendini genisletiyor suan :)) gecicek benim daha kotuydu biraz azaldi sizinde azalir zamanla

benim de çin takvimi tutmuştu

kızlar günaydın karnınız çıkmaya başladı mı benim pantolonlarım artık çok sıkıyor beni

kızlar günaydın karnınız çıkmaya başladı mı benim pantolonlarım artık çok sıkıyor beni
benim pek çıkmadı. karşı taraf anlamaz yani hamile olduğumu.ben hamile olduğumu bildiğim için farkediyorum.yoksa kilo almışım gibi duruyo.bebek değil de göbek gibi daha çok yani .zayıf olanlarda karın daha çabuk çıkıyor sanırım.hamile olmadan önce 73 kiloydum.şu an 74 kiloyum

bende 58 ile hamile kaldım 60ım şuan benimde öyle dışarıdan anlaşılacak kadar değil ama sıkmaya başladı pantolonlarım

Selamlar kızlar kaşıntı yaşayan var mı özellikle karın ve göğüs bölgem çok kaşınıyor benim acaba büyüdükleri için mi bilmiyorum

Selamlar kızlar kaşıntı yaşayan var mı özellikle karın ve göğüs bölgem çok kaşınıyor benim acaba büyüdükleri için mi bilmiyorum
pantolonlarım beni de sıkıyo karnım her ne kadar belli olmasada.artık hamile pantolonlarına geçiş yapmak gerekiyor sanırım

Ben hamile kotu aldım artık. Kilo almamış olmama rağmen pantolonlarım olmuyor. Hepsi yüksek bel üstelik. Bir de belinde lastik olan kumaş pantolonlardan aldım. Onlar da sıkmıyor. İşte çok rahat ediyorum.

Ben hamile kotu aldım artık. Kilo almamış olmama rağmen pantolonlarım olmuyor. Hepsi yüksek bel üstelik. Bir de belinde lastik olan kumaş pantolonlardan aldım. Onlar da sıkmıyor. İşte çok rahat ediyorum.
mantıklıymış bende tüm gün işyerin de kotla çok zorlanıyorum.

Kolay gelsin canim hayırlı haberlerle gel insallah neden giriyorsun ayrintili ultrasona 14. Haftada merak ettim

Benim de aynı durum var, tesetturluyum üst giysilerimi giyebiliyorum ama alt etek pantolon hepsi sıkmaya başladı bugün hatta ne giyeceğimi bilemedim, hamile eteği diktirecegim terzime ve tam 2.5 kilo aldım, abur cubur yemiyorum sağlıksız beslenmiyorum ama özellikle son 1 haftada 1 kilo almışım, sasirdim.

Kizlaar doktor yuzde doksan kiz dedi ben sok eski ultrasonu da ekledim kendimi erkege cok alistirmistim hepimiz ilk ultrasonu erkege benzetmistik. Sakin yanlis anlmayin kiz daha cok isterim aslinda ama erkek diye alistirmaya calisiyodum kendimi

Eklentiler

• 20220913_122703_001.webp
    33 KB · Görüntüleme: 86
  • 20221004_125458.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 81
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…