2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kizlaar doktor yuzde doksan kiz dedi ben sok eski ultrasonu da ekledim kendimi erkege cok alistirmistim hepimiz ilk ultrasonu erkege benzetmistik. Sakin yanlis anlmayin kiz daha cok isterim aslinda ama erkek diye alistirmaya calisiyodum kendimi
Aaaa çok şaşırdım bende senin ki erkek dioduuum

Kizlaar doktor yuzde doksan kiz dedi ben sok eski ultrasonu da ekledim kendimi erkege cok alistirmistim hepimiz ilk ultrasonu erkege benzetmistik. Sakin yanlis anlmayin kiz daha cok isterim aslinda ama erkek diye alistirmaya calisiyodum kendimi
Bence 17.haftada kesinleşir. Dönebilir de yani.

Kızlar selam dün alşamdan beri lekelenme başladı bende , randevu aldım şuan doktor sırasındayım, umarım herşey yolundadır

Tuhaf gerçekten neden acaba bilemedim
Ya aktif herkes pasiflesiyor, 2 gündür grup yöneticimiz Pasifler ne zaman aktiflesecek diye soruyordu, platform bize bi açıklama yapmalı artık bence , farkında olmadan bi kuralı fln mi ihlal ediyoruz, arkadaşlarımız neden pasiflesti Editor

Allah allah niye öyle oldu en aktif insanlar gitti. Grup iyice dağıldı ya. Ne güzel bir enerjimiz vardı. Diğer yasaklılar da daha dönmedi. Bu grubun şanssızlığı ne diyim. Keşke böyle olmasaydı
İpti zaten kendi isteği ile üyeliğini iptal etti ama aloevera ceza almıştı hala dönmedi

Yöneticimiz sayfa yöneticisini etiketleyip bir kaç kere sormuştu ne zaman dönecekler diye acaba ondan mı oldu ki tartıştılar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…