2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Pozisyonu baya acik ve netti sanirim benimki bi turlu uygun pozu vermedi yuzde 90 kiz dedi ama emin olamadi
Aynen canım epey netti pozisyon bacakları açmamak için direndi ama dürte dürte açtırdık bu arada asla tatlı istemiyor canım sürekli tuzlu ve ekşi bu teori çürüdü, yüzük daire çiziyordu teori çürüdü, nub çürüdü, çin takvimi teorisi çürüdü, düzene meydan okuyorum

Bizde baya durttut ama yok tam net goremedik benim de canim tatli cekmiyo hic daha cok tuzlu eksi eger gercekten kizsa ramzi, yuzuk, alin cikintisi,çin takvimi hepsi yanlis benim de

Aa nub nasıl tutmadı o tutuyor genelde, alnı nasıl di çıkık mi

Aa nub nasıl tutmadı o tutuyor genelde, alnı nasıl di çıkık mi
Alnından değil ama doktor bile büyük ihtimalle kız demişti, bugün tüm her şey değişti benim ilk çocuğum olacak mevlam izin verirse o yüzden benim için hiç fark etmez sağlıklı olsun da başından beri hep oğlum diyesim geliyordu, eşim çok kız istiyor diye öyle hitap etmiyordum tek tutan benim hissim oldu :)

Çoğumuzun öyle oldu canım ilk ne hissediyorsan o gerçekten, maşallah

Anatomimiz degisiyo cok normal vucut kendini genisletiyor suan :)) gecicek benim daha kotuydu biraz azaldi sizinde azalir zamanla
Bugün kontrole gittim, doktor bebeğin baskı yaptığını söyledi ve ben yerini söylemeden direk ağrıyan yeri gösterdi. 10 gün içinde geçer, bebeğin pozisyonundan kaynaklı bir ağrı dedi. Progestan, magnezyum ve ağrı kesici verdi. İnşallah çabucak geçer gider

Gerçekten büyük bir sürpriz şu cinsiyet işi

Ben de bu ay sonuna randevu alacağım. 17.haftaya girmiş olacağım. Öncesinde gitmeyeceğim.artık öğrenmek istiyorumona göre kafamda şekillensin. Böyle belirsiz olması değişik bir duygu
Aynen canim bende kendi doktoruma gitmek için 17.haftayi bekliyorum net öğrenmek istiyorum çünkü ins o zaman gosterirlerde kendilerini öğreniriz

Maşallah canım çok sevindim iyi olmasına sende dinlen dikkat et kendine daha iyi haberlerini bekliyoruz insallah

Bebeklikten itibaren kullanılan kangurular var . Mesela ben 3,5 kilo kızımı hemen koymuştum . Adı neko switch

Ben de bu ay sonuna randevu alacağım. 17.haftaya girmiş olacağım. Öncesinde gitmeyeceğim.artık öğrenmek istiyorumona göre kafamda şekillensin. Böyle belirsiz olması değişik bir duygu
Sizi alkışlıyorum gerçekten. Nasıl dayanabiliyorsunuz 1 ay? ciddi anlamda tebrik ederim Hem de sizin de ilk gebeliğinizdi diye hatırlıyorum
ben yaklaşık 20 gündür tatildeyim, burda 1 defa doktora 1 defa da sağlık ocağına gittim kalp atışı dinlemek ve ultrason için 10 ekim pazartesi istanbul da kendi doktorumda randevum var ona rağmen yarın falan da acaba bi gidip ultrasonla baktırsam mı diyorum bu endişem ne zaman son bulacak acaba? Tüp bebek olduğu için mi bu kadar endişeliyim? Normal yolla olsa yine böyle mi olurdum bilmiyorum gerçekten

İlk zamanlar ben de dayanamıyordum. Her gün çağırsalar olurdu yani
Daha gideli 1 hafta olacak yarın. Hem detaylı inceleme ve ölçüm sonra da ikili test için kan verdim son kontrolümde.
Çok şükür sonuçlar gayet güzel çıktı hepsinde.
Artık 3 ayı da geçti. Rahatladım o yüzden. İlk kez 1 aylık bir ara verip gideceğim.
Ve hayatım da hareketli. Zaman nasıl geçiyor anlamadığım bi süreçteyim. O yüzden artık durabiliyorum sanırım. Ay sonu hem vitaminlerim bitmiş olacak onları yazdırırım hem de nasip olursa cinsiyeti öğrenirim diye düşündüm.
Arada gidip de yanlış tahmin duymak istemiyorum. Galiba onun da etkisi var.
Sizinkinde dediğiniz gibi tüp bebek oluşu etkiliyordur.
Bende de takip gerektiren bir miyom var. Onun durumuna göre daha sık görünmem gerekebilir çünkü büyürse erken doğuma sebep olabilirmiş.
Şimdilik ay sonuna dek tadını çıkarıcam hamileliğin. İlk 12 haftadaki berbat hislerim depresif hallerim iğrenmelerim aşırı halsizliğim de kalkıyor üstümden. Bunların hepsi rahatlama sebebi

Canim bende 12. Haftada gittim şimdi 16 da gideceğim ondan öncede 8. Haftada gitmistim en son, normali bu değil mi ? Bence tup bebek olduğu için endişeleniyorsun ama riskli dönemi de geçtik, bence rahat ol

Gel canım sarılalım birbirimize bende sürekli gidiyorum bir salamadim kendimi

Yaa insallah canimm bende bekleyeyim 10 gun daha :) benim tek nokta kaldi daha kotuydu umarim gecicek baska bi sikintim yok zaten cok sukur mide yanmasi disinda

Yaa insallah canimm bende bekleyeyim 10 gun daha :) benim tek nokta kaldi daha kotuydu umarim gecicek baska bi sikintim yok zaten cok sukur mide yanmasi disinda
Benimde mide yanmam çok fazla perşembe randevum var söyleyip bisey yazdırıcam onun dışında ara ara bıçak gibi saplanmalar oluyor ama oda normalmiş bakalım göreceğiz miniğim keyfi nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…