2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Ben ilkinde hindistan cevizi yağı kullandım yalnizca . Ama bir hata yapmisim ki popo , kalça taraflarına surmemisim. Göğüs göbek yagladim hep oralarda hiç çatlak yok popoda biraz var. Tesadüf mü bilmiyorum ama sanırım aynı şekilde ilerlicem bakalım :)

Ay evet ya. Başından beri öyle bi enerjim yoktu ama şu son haftada iyice bi kötü oldum sanki saatlerce ayakta kalmışım gibi hissediyorum. İnşallah geçer

Ya çabuk yorulma olayı bende de var. Sanki çıktım tempolu yürüyüş yapıyorum gibi bir hal anında . Bu düzelir mi acaba ne kötü. Yaşım ileri falan olsa ben hic yapamazmisim heralde, ikinci gebelikte tırtladım

Yok sadece folik asit kullanıyorum o da cuma günü bitiyor daha içme dedi. Siz ne kullanıyosunuz vitamin olarak
Multivitamin olarak decavit pronatal verdi. D vitamini + birçok vitamin var içinde. Hamileler için zaten.
Demir ve folik asit içeren bir hap da verdi ek olarak. Gebeliğin sonuna kadar kullanacaksın dedi.
16.haftada da eğer her hafta balık yiyemezsen omega 3 vereceğim dedi.
Eski doktorum da multivitamin ve demiri 12.haftanda vereceğim diyordu ama onu bıraktım 12 haftadan önce. Yani genelde veriyorlar aslında.

Demek ki işe yaramış. Bu kez popoya da sürmek gerek o zaman
Hindistancevizi yağı kakao yağı zeytinyağı önerenleri de duydum ben de

Umarım düzelir her yürümemden sonra nefes nefesiyim insan kendini kötü hissediyor

Sanırım doktorla alakalı sıkıntı var bwnim

Vitaminleri ne zaman vereceksiniz diye sorun siz bence. Benimle aynı haftada bir arkadaşım daha hamile. Ona da vitamin verilmemiş. Ama o devlet hastanesine gidiyor. Acaba onunla mı alakalı diye düşündüm. Bazen doktorlar da unutuyor olabilir bence.

İlk 12 hafta genelde vermiyorlar folik asit dışında benim de ilk hamileliğimde de benzer olmuştu. İlk 12 folik asit sonrasında değerlerime göre ve bazı takviyeler vermişti. Şimdi de 11. Haftamdayım folik asit ve d vitamini kullanıyorum sadece o da değerim düşük olduğu için.

Demek ki işe yaramış. Bu kez popoya da sürmek gerek o zaman
Hindistancevizi yağı kakao yağı zeytinyağı önerenleri de duydum ben de
Eveet, biraz hasar almış olduk ama napalım artık neresinden dönsem kar diyip oraları da bolca yağlayacağım
Umarım düzelir her yürümemden sonra nefes nefesiyim insan kendini kötü hissediyor
Ya evet, umarıım

Tesekkur ederim canim, bu doktora ilk defa gittim ama bana oyle bisey soylemedi. Tam cinsiyet belli olmadigi icin 1 ay daha kiyafet alma dedi sadece. Ama ben 8 gun sonra gitmeyi dusunuyorum problem olmaz umarim
%90 kız diyen senin doktorun değil miydi? Karıştırdım mı acaba

Merhabalar, ben de aranıza yeni katıldım; aslında zaman zaman konuşmaları takip ediyor, benimle benzer deneyimleri yaşayan anne adaylarını gördükçe rahatlıyordum. Yeni yeni hamileliğe adapte olmaya başladım o yüzden sesimi çıkarmak bugüne kısmetmiş :) 13+2 deyim, kısmetse bir kız bebek bekliyoruz

Önden gidip gitmemesiyle alakası yok bence. Arkadaşımın 1 hafta önden gidiyor ama cinsiyeti kız

Hayırlı olsun

Siz nasıl öğrendiniz cinsiyeti?
Fetal dna sonucu mu yoksa perinatologa mı gidiyorsunuz?
Ya da doktorunuz mu söyledi direkt? ben de merakla bekliyorum yavrum kız mı erkek mi.
Ben de 13+1’im bugün. 16.haftamda gideceğim

Merhabaa hoşgeldiniz. Hayırlı olsun ne güzel öğrenmişsiniz siz deee :) Süpriz miydi gebelik, yani benim öyleydi de ben de o yüzden biraz geç adapte oldum o yüzden sordumm :)

Hoşgeldiniz siz de sağlıcakla kucağınıza alın inşallah bebeğinizi ben de sizinle aynı durumdayım dün katıldım cinsiyetini kaçıncı haftada öğrendiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…