- 14 Aralık 2021
- 2.477
- 2.789
- 83
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #12.481
Ben sehir disina cikicaz oncesinde bi kontrole gelmek istedim diyecegimSelamlaar,
Yine buralarda biz azalma olmuş. Sebebi çözülemedi değil mi , ne tuhaf :/
Uf ben de bi bahaneyle kontrol sürem içinde gitmek istiyorum aynı sebepteen ama gidip cinsiyete bakalım diye geldim demeye çekiniyorum o yüzden bir bahaneyle dedim. 12. haftaydı tam gittiğimde 13+2 de gitsemgörür mü onu da bilmiyorum
Bu sefer gitmeden cikolata falan yiyecegim zorla durte durte hareket ettirdik ac gitmistim ondan mi bilmemSelamlaar,
Uf ben de bi bahaneyle kontrol sürem içinde gitmek istiyorum aynı sebepteen ama gidip cinsiyete bakalım diye geldim demeye çekiniyorum o yüzden bir bahaneyle dedim. 12. haftaydı tam gittiğimde 13+2 de gitsemgörür mü onu da bilmiyorum
Güzel bahane aslında ama sonraki randevuyu erteleyecek misiniz o zaman ? :)Ben sehir disina cikicaz oncesinde bi kontrole gelmek istedim diyecegimacikcasi ben de cekiniyorum o sekilde soylemeye bide doktoru henuz cok fazla tanimiyorum. Ben 13+6 da gittim tam acmadi bacaklarini yuzde 90 kiz ama daha 1 ay bisey alma dedi
haha bi deneyiin ama bizimki baya hareketliydi aslında ona rağmen anlaşılmadı. hareketlerin arasında bizim işimize yarayacak bir pozisyon yoktuBu sefer gitmeden cikolata falan yiyecegim zorla durte durte hareket ettirdik ac gitmistim ondan mi bilmem
Orasinin cok farkedicegini dusunmuyorum zaten onlar tam su tarihte gel demiyolar 1 ay sonra gel diyolar biraz ertelerim belki ama cinsiyeti ogrensem cok iyi olucak biseyler almak istiyorum yavastanGüzel bahane aslında ama sonraki randevuyu erteleyecek misiniz o zaman ? :)
Yaa işte net demeyince de cevap alınmış gibi hissedilmez tabiii %90 yüksek bir ihtimal moda girmeye yetmez
12 hafta baya erken ama 1 haftada farkeder diye dusunuyorum, benim ki hepten uyuyodu sankihaha bi deneyiin ama bizimki baya hareketliydi aslında ona rağmen anlaşılmadı. hareketlerin arasında bizim işimize yarayacak bir pozisyon yoktu
Canim acele etme ya 15 o doldurmadan yanılma payı oluyor net söylemeyecek hiç acele etme benceSelamlaar,
Benim bi sonraki randevum şimdiden belli 29 Ekim diye kendi verdi. İkili test sonucumu telefondan görüşecektik çıktığında ama onu bahane edip gitsem mi acaba o geldi aklımaOrasinin cok farkedicegini dusunmuyorum zaten onlar tam su tarihte gel demiyolar 1 ay sonra gel diyolar biraz ertelerim belki ama cinsiyeti ogrensem cok iyi olucak biseyler almak istiyorum yavastan
Pozisyonu uygunsa görürüz diyince baya heveslenmiştim12 hafta baya erken ama 1 haftada farkeder diye dusunuyorum, benim ki hepten uyuyodu sanki
Ya bu da doğruu şimdi net olmayan bi cevap alma ihtimalim yüksek baya. Normal randevu zamanımda gidersem 16 olucam artık heralde şu der direkt o zaman .. diye umuyorum :)Canim acele etme ya 15 o doldurmadan yanılma payı oluyor net söylemeyecek hiç acele etme bence
Bu sefer gitmeden cikolata falan yiyecegim zorla durte durte hareket ettirdik ac gitmistim ondan mi bilmem
Öyle canim Ben detaylı ultrasonda büyük olasilikla erkek dedi hatta bakarken ya cinsiyet çok belli dedi 12. Haftada ama gene de şimdilik sende kalsın çok söyleme dedi doktor , bende 16 yi bekliyorum ki bence detaylı da p*p* bile belli ultrason fotografindaPozisyonu uygunsa görürüz diyince baya heveslenmiştim
Ya bu da doğruu şimdi net olmayan bi cevap alma ihtimalim yüksek baya. Normal randevu zamanımda gidersem 16 olucam artık heralde şu der direkt o zaman .. diye umuyorum :)
Ya bu kremler cidden yarıyormu hiç bi fikrim yok, ilk gebeliğimde banyodan sonra sadece vazelin sürdüm göbek çevrem, unuttugumda cok oldu, ama sanırım genetik yönü baskın, vücudumn hiç bi yerinde çatlak olmadı şanslıyım galiba, ama yine de önlem olarak alıcam bi tane kullanıcam, bu mustelayı benim arkdslarmda önermiştiBu arada Çatlak önleyici yağ konusunda mustela markasını da çok önerdiler bana. Sipariş ettim. Beğenen de var beğenmeyen de. Öneren kişi 9 ay boyunca kullanıp hiç çatlamadığını söyledi.
Lierac da sipariş ettim. Doktorlar öneriyor onu da genelde.
Bio oili pek sevemedim sanki. Çok yağlı kalıyor. Cildim çekmiyor. Palmer’s’ın yağı daha güzel. Bio oil bitince ona başlayacağım.
Ama bitene kadar kullanacağım.
Farmasi dr. c tuna aynısefa kremini de biri önerdi bu süreçte. Paylaşayım dedim araştırmak isteyene.
Bende de tam tersi ilk başlarda aşırı yorgunluk vardı. 12.haftadan sonra değişti. Vitaminlere başlattı mı doktor? O da bence enerjiyi artırıyor.Kızlarr selamlar. Ben çok yorgunum yaa. 5 dklık yol yürüsem sanki saatlerdir ayakta kalmışım gibi bacaklarım ayaklarımın altı ağrıyor. Başlarda çok halsizlik yoktu şimdi bir iki haftadır böyleyim.
Maşallah diyorum o zaman. Ben her ihtimale karşı önlem alıyorum. Bence illa ki etki eder. Yani çatlama olacaksa bile belki kremle daha az şekilde olur kim bilir. Önlem aldığım halde yine çatlarsam yapacak bir şey yok. Ama krem ve yağ sürmezsem kendimi suçlarım kesin. Yoksa zaten genetik çok etkili tabi ki.Ya bu kremler cidden yarıyormu hiç bi fikrim yok, ilk gebeliğimde banyodan sonra sadece vazelin sürdüm göbek çevrem, unuttugumda cok oldu, ama sanırım genetik yönü baskın, vücudumn hiç bi yerinde çatlak olmadı şanslıyım galiba, ama yine de önlem olarak alıcam bi tane kullanıcam, bu mustelayı benim arkdslarmda önermişti
Canım haftalarımız aynı, ben de şuan sen gibiyim, geçn haftaya kadar bi dakika durmazdım yerimde, ama bu haftalarda sürekli yatasım var, azcık merdiven çıkayım nefesim daralıyo, sanırsın 9aylık hamileyizKızlarr selamlar. Ben çok yorgunum yaa. 5 dklık yol yürüsem sanki saatlerdir ayakta kalmışım gibi bacaklarım ayaklarımın altı ağrıyor. Başlarda çok halsizlik yoktu şimdi bir iki haftadır böyleyim.
Aynen bu sefer sürmedikde ondan çatladı diye kendmizi yeriz, ben çatlamadıgım halde alacagım kesinlkle nolur nolmazMaşallah diyorum o zaman. Ben her ihtimale karşı önlem alıyorum. Bence illa ki etki eder. Yani çatlama olacaksa bile belki kremle daha az şekilde olur kim bilir. Önlem aldığım halde yine çatlarsam yapacak bir şey yok. Ama krem ve yağ sürmezsem kendimi suçlarım kesin. Yoksa zaten genetik çok etkili tabi ki.
Yok sadece folik asit kullanıyorum o da cuma günü bitiyor daha içme dedi. Siz ne kullanıyosunuz vitamin olarakBende de tam tersi ilk başlarda aşırı yorgunluk vardı. 12.haftadan sonra değişti. Vitaminlere başlattı mı doktor? O da bence enerjiyi artırıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?