- 8 Eylül 2022
- 66
- 24
- 3
- 38
- Konu Sahibi Papatya0593
- #12.881
ya 12 dedıler ya 18 tam hatırlamıyorum :)Ama muhtemelen baya pahalı bir doğum olur değil mi?![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya 12 dedıler ya 18 tam hatırlamıyorum :)Ama muhtemelen baya pahalı bir doğum olur değil mi?![]()
bende gecen cumartesi yaptırdım aramızda bır hafta var :) bende 22/10 da gıdecegım11+1 deyim su an 17 sinde randevum var ikili test yapılacak ☺
imom vitamin ve ferro sanol kan ilacıVitamin kullananlar hangi vitaminleri kullanmaya başladınız?
benim görünmüştü 12+4 te.cinsiyeti erkek. sizin ki de görünebilir ama bazı doktorlar emin olmadan söylemiuyolarKızlar salı günü randevum var 12+4 oluyorum cinsiyet söyler mi doktor acaba çok heyecanlıyım. Bebek gösterirse görünür artık değil mi kesin olarak
Teşekkür ederimMerhaba benim doktorumun özel muayenehanesi var. Esra Aktepe Keskin. Gebelikten öncede kendisine gidiyordum. Ben memnunum cok tatlı biri. Birkaç hastane ismi söylüyor istediginizi seciyorsunuz doğum orada oluyor.
benim 14.haftam bitti ama hala çıkmadı karnımKızlar bişey soracağım size karnınız ne zaman çıktı veya kaçıncı haftalarda çıkıyor karın benim 11. Haftam bitiyor ama hala bir belirti yok iyi mi değil mi diye kuruntular oluştu kafamda bir sorun mu var acaba diye
Aa maşallah bende de amh düşük o stresi biliyorum, dogal yoldan gebe kalmanız çok güzel çok sevindim sağlıkla gelsin minik mucizelerimizÇok şükür. Ben daha almadım sonucu sadece değerler çıkmış papp a 1. 39 hcg 126 ense 1.2 demişti sizin değerler nasıldı. Sanırım benim risk yüksek çıkar yaştan dolayı. 42 yaşındayım 02 amhla gebe kaldım. Umudum bittiğinde mfk doktor denk gelmişti rabbim nasip etti o vesile oldu bana
Bende de bir şey çıkmadı şükürler olsun. 33 yaşındayım. Ama doktorum 4lü test de isteyeceğim demişti. Onunla beraber güvenirliği daha yüksek seviyelere ulaşıyormuş. Yaptıracak mı bilmiyorum. 16.haftada oluyormuş o da.Merhaba arkadaslar. Allahım hepimize sağlıklı sıhhatli bir şekilde evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin. İkili test yaptırıp sonuçları alan vaf mı aramızda. 13+1 olduk biz şükür
İnşallah. Teşekkür ederimAa maşallah bende de amh düşük o stresi biliyorum, dogal yoldan gebe kalmanız çok güzel çok sevindim sağlıkla gelsin minik mucizelerimizensesi de incecik inşallah sonucun iyi çıkar
![]()
benim 14.haftam bitti ama hala çıkmadı karnım![]()
İnşallah. Yaş faktörü olunca korkuyor insanBende de bir şey çıkmadı şükürler olsun. 33 yaşındayım. Ama doktorum 4lü test de isteyeceğim demişti. Onunla beraber güvenirliği daha yüksek seviyelere ulaşıyormuş. Yaptıracak mı bilmiyorum. 16.haftada oluyormuş o da.
Ben doktora telefonla ulaştım sonuç için. Hastaneye gitmeme gerek kalmadı. Eğer sıkıntı olursa yüz yüze görüşelim diye çağırıyorlarmış. Sizde de her şey yolunda olacaktır.![]()
Daha yeni akrabam doğurdu. 46 yaşında. Çok tatlı bir bebeği var. 3.tüp bebek denemesiyle oldu. Yaşınızı hiç takmayın. Sadece Yaştan dolayı bir şey çıksa normaldir zatenİnşallah. Yaş faktörü olunca korkuyor insan
Yaa çok sevindim. Darısı yüm bekleyen annelere inşallahDaha yeni akrabam doğurdu. 46 yaşında. Çok tatlı bir bebeği var. 3.tüp bebek denemesiyle oldu. Yaşınızı hiç takmayın. Sadece Yaştan dolayı bir şey çıksa normaldir zaten
canım sen biliyorum buna cok önem veriyorsun bence doğru da yapıyorsun biz elimizden geldikçe önlemimiz alalım gerisi doğamıza kalıyo:) su da acaba azaltyormudur çatlak olayını. ne biliym çok fazla su içmek belki içten de bi fayda sağlıyormudurYine çatlak konusuna değineceğimbir tek ben takıyorum bunu sanırım.
Çatlaklar cildin yüzeyiyle alakalı değil de alt katmanla ilgili bir meseleymiş.
Ceyda Düvenci’nin hamilelik günlüğüm programındaki Ayşe hanım bunu söyledi.
O kadar yağ ve jel gerçekten işe yaramayabiliyor demek ki. Önlem alalım dedik ama sonuçta olacağı varsa da önüne geçmek mümkün değil herhalde. Yüzeyine uygulama yapıyoruz ancak kremlerle. Bunu duyunca üzüldüm.
Yine de umudum var. Her gün yağlara devam ediyorum![]()
aynen gördüm bende, ama belki anlaşmalı bi hastanesi vardır aklında bulunsun acaip ilgili bi doktordu :)Canım klinik açmış sanki evet
bende 12+1 m 3 gün öncesine kadar dümdüz karnımdı, hatta bulantılardan beri 4 kilo verdm hamile kaldgmdan bu yana, ama kilom hala aynı ve ekside olması ragmen bi anda alt karın belirmeye başladı :)) benim ikinci gebeliğim belki bu yüzden bilmyorum ama, his güzel ama bence sıkıntı etme bu da cok kişiden kişiy e değişen bişey, bende bu hamileliği belli olmayanlara cok özenmişimdir hep:) ne güzel incecik kalıyolar diye :))Kızlar bişey soracağım size karnınız ne zaman çıktı veya kaçıncı haftalarda çıkıyor karın benim 11. Haftam bitiyor ama hala bir belirti yok iyi mi değil mi diye kuruntular oluştu kafamda bir sorun mu var acaba diye
Bence kesinlikle etkiliyordur. Cildin elastikiyetini arıtırır, nemli tutar. İşte öyle faktörler de önemli.canım sen biliyorum buna cok önem veriyorsun bence doğru da yapıyorsun biz elimizden geldikçe önlemimiz alalım gerisi doğamıza kalıyo:) su da acaba azaltyormudur çatlak olayını. ne biliym çok fazla su içmek belki içten de bi fayda sağlıyormudur
kesinlikle öyle.ben de ilk hamileliğimde 6.ayımdan sonra dışarıdan farkedilmeye başlanmıştı. yine aynı şekilde olacak sanırımDaha önce de yazmıştım sanırım. 7 aylık hamile biri var iş yerimde. Karnı minicik hala.dikkatli bakınca anlaşılıyor. Bende de tam tersi 14.haftamın sonundayım biraz dar giyinsem karnım görünür. Hiç kilo almadım üstelik. Hala 56-57 seviyesinde devam ediyorum kilo olarak. Tamamen vücut yapısıyla ilgili bence.