2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Sizi incitmek istemem ancak neden erken doğum olmuştu acaba? Burada hepimiz endişeleniyoruz, sebebini biliyorsanız bizler de dikkat edelim diye öğrenmek istedim

Onu sanmıyorum baya çok su içiyorum çünkü, ama uyku yetersizliğinden kaynaklanmış olabilir . İlaç kurtardı :)
Baş ağrısının bir çok nedeni olabilir tabi susuzluk uykusuzluktan vs. Ama bu haftalarda gebelerde olabiliyormuş artan kan hacminden dolayı dün görmüştüm daha internette böyle bisey

Oo masallah baya alışveriş yapmissin canım aynen hersey artıyor çok iyi yapmissin bende daha Bi çorap bile almadım bakalım cinsiyet Bi belli olsun ondan sonra başlarım biraz diyorum eşimde bekleyelim son zamanlara doğru alırız diyo ama ağırlaşırım daha erken başlamak lazim

Kızlar ben bebek kıyafet fiyatlarını hiç bilmiyorum kaç olunca indirimli uygun oluyor bu ara zaten bizim kıyafetlerde de karıştı bu durum da.. mesela pançoya baktım bodyler 100 150tl uygun mu yani bu ona göre alayım

Kizlar aynen ya 5 li takımlar fln 300 kusurlerde bumu indirimli hali yoksa panco mu pahali bir marka

Bende doktora gidecektim bu hafta doktorum izindeymiş pazartesiye kaldi bizim kontrolde 16 eylulde gitmisim en son

Yaa ne güzel indirim kendi sitesinde mi acaba?

Mağazada mı yoksa internette mi indirim var? Ben daha çöp almadım ama sizlerin burada yazdıklarınızı görünce hafiften paniğe kapılıyorum

Kendi sitesinden aldım ben. Bir tane tulumu 280 liraya görünce ordakilerin fiyatı çok uygun geldi tabi. ya da en dandik markaları inceleyip de yenidoğan takımına 300 tl etiket bastıkları için hemen aldım ordan.

Bebek arabasını hangi marka ve model almıştınız?

Hastane çıkışları uygun gercekten kizlar lafımı geri aliyorum mutlaka bakin
Ben aldım bi tane 10 parçalık. Çok uygun cidden piyasaya ve kalitesine bakınca ama gündelik kullanmak amaçlı düşündüm. battaniyesine kadar var içinde. Her zaman kullanılır. Cinsiyet netleşince ona özel bir şey almak istiyorum hastane çıkışı olarak.

Onu sanmıyorum baya çok su içiyorum çünkü, ama uyku yetersizliğinden kaynaklanmış olabilir . İlaç kurtardı :)
Benim de bir süredir başım çok ağrıyor. Aslında su filan da içiyorum. Parol alıyorum çok zor durumda kalınca ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…