2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Baş ağrısı bende de sabahtan beri var. Geçen hafta da olmuştu. Parol almıştım. Hiç zararı yokmuş. Ama bugün almadım. Bir türk kahvesi içeceğim önce. O da iyi geliyor bana. Baş ve boyuna masaj yapmak da iyi gelebilir.

Parol alınıyor canım evet nacizane tavsiyem sana başım ağrıdığında basımı bir tülbentle bağlıyorum anlımı karanlığa yatıyorum çok iyi geliyor deneyebilirsin
Teşekkür ederiim. Ah iş yerinde olmasam kesinlikle öyle yapardım, öğle arası biraz gözümü kapayıp dinlendim ama yok
Türk kahvesini de denediim baya umutluydum ama olmadı. Bi parol içtim şimdi artık , inşallah o keser

Hahah çok iyii yaaa, bak açıp bakmaya korkuyorum şimdi aynı şeyleri yapmayayım diye
Şaka bi yana iyi yapmışsın ya mutlu ediyor insanı böyle şeyler çok, sağlıkla kullansın inşallah

Yaa ne güzel indirim kendi sitesinde mi acaba?

evet parol içilebiliyor hamilelikte.geçen kontrole gittiğimde doktoruma sormuştum içebilrsin demişti. bu baş ağrısı sanırım hamilelikte çok oluyor bazı kişilerde.2 haftadır baş ağrım var şiddetli değil ama ara ara geliyo gidiyo.grip ve hapşurma hali de aynı şekilde

güle güle kullanın bebişinizle inşallah.ne güzel bi yerden başlamışsınız alışverişe.darısı benim gibi başlamaya cesaret edemeyenlerin başına

Yaa mevsim geçişi tam hastalığa en açık zamanlar elden geldiği kadar dikkat etmek lazım . İçmeyeyim demiştim ama iyi geldi bile iyi ki içmiştim akşam edemiyordum diğer türlü.

Mağazada mı yoksa internette mi indirim var? Ben daha çöp almadım ama sizlerin burada yazdıklarınızı görünce hafiften paniğe kapılıyorum

Bana da doktorum ücretli verdi ama 60 hap var içinde . 2 ay kullanılır. Ama en iyi magnezyum Muş eczacı da söyledi. Bence değer .

ayy neler varmış bende almak istiyorum cinsiyete kadar tutmak istiyodum kendimi ama bir bakayım belki dayanamaz alırım bir iki bişey

Göz kısmından ağroyorsa uykusuz kalmış olabilirsiniz . İyi uyku çekmeniz lazım . İnşallah geçer

Göz kısmından ağroyorsa uykusuz kalmış olabilirsiniz . İyi uyku çekmeniz lazım . İnşallah geçer
Evet bu gaayet olası aslında :) Evde bi tane 5 yaş bebesi var 24 saat yetmiyor ki erken yatmaya fırsat olsun
Çok teşekkür ederim ilaç iyi geldi geçti şükür :)

Hayırlı olsun gebeliginiz bende 12+5 hergun erteleniyor doktora gitmemiz bende daha ogrenmedim cinsiyeti bence biraz daha bekle benim ilk gebeliğim sorunlu olduğu için bende hiç bişe almamıştım ve 6 buçuk aylık erken doğumla kaybettim daha sonraki hamileliğimde 7.ayimda almaya başlamıştım

Yaa mevsim geçişi tam hastalığa en açık zamanlar elden geldiği kadar dikkat etmek lazım . İçmeyeyim demiştim ama iyi geldi bile iyi ki içmiştim akşam edemiyordum diğer türlü.
İç bencede sıkıntı olmuyor doktorların önerisi de bu. geçen benimde grip gibi baş ağrısı burun tıkanıklığı akıntısı oldu 2 gün çektim tek Birtane parol öyle rahatlattıki hemen kendime geldim iyi olduğumu hissettim çok şükür bence bir sakıncası yok sonuçta biz hamilelere de rahatlaması için verilmiş bişey rahatlatıyor kendine eziyet etme öyle durumlarda at bi tane

Kizlar kizlarr ben geldim. Kontrolüm vardi ense kalınlığına baktı doktor çok şükür normalmiş. Bı sıkıntı görmedi gelişimi ile ilgili. Bebisim de çok tatlı hareket ediyordu cinsiyetle ilgili de bi tahminde bulundu erkeğe benziyor dedi küçük bı çıkıntı gördüm dedi. İlk oğlumda bu haftalarda çok daha net belliydi ben de görmüştüm ama bunu görmedim doktor gördü. Kesin konuşmuyorum bazen bu haftalarda kızlarda da böyle çıkıntı olabiliyor dedi ama ben yine de erkeğe benzettim dedi hayırlısı olsun artık sağlıklı olsun da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…