- 20 Şubat 2010
- 33.369
- 6.627
- 773
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #13.181
Baş ağrısı bende de sabahtan beri var. Geçen hafta da olmuştu. Parol almıştım. Hiç zararı yokmuş. Ama bugün almadım. Bir türk kahvesi içeceğim önce. O da iyi geliyor bana. Baş ve boyuna masaj yapmak da iyi gelebilir.Yaa kızlar 3 gündür geçmeyen bir baş ağrım var gözlerimin üstünden yukarı doğru yayılan. Yani birşey içmeyeyim dedim ama zorluyor . Parol alabiliyorduk değil mi yanlış hatırlamıyorsam. Yani içmeliyim artık bişey çünkü
Teşekkür ederiim. Ah iş yerinde olmasam kesinlikle öyle yapardım, öğle arası biraz gözümü kapayıp dinlendim ama yokParol alınıyor canım evet nacizane tavsiyem sana başım ağrıdığında basımı bir tülbentle bağlıyorum anlımı karanlığa yatıyorum çok iyi geliyor deneyebilirsin
Türk kahvesini de denediim baya umutluydum ama olmadı. Bi parol içtim şimdi artık , inşallah o keserBaş ağrısı bende de sabahtan beri var. Geçen hafta da olmuştu. Parol almıştım. Hiç zararı yokmuş. Ama bugün almadım. Bir türk kahvesi içeceğim önce. O da iyi geliyor bana. Baş ve boyuna masaj yapmak da iyi gelebilir.
Hahah çok iyii yaaa, bak açıp bakmaya korkuyorum şimdi aynı şeyleri yapmayayım diye@mariatheresia sabahki konuşmamız üzerine panço markasında harika indirimler görmemle beraber bi alışveriş yaptım ki sormakararlılıkta benim gibi olun
Mart anneleri topiğinde görmüştüm indirim haberini. süper indirimler varhem kıza hem erkeğe giydirebileceğim türden şeyler aldım. Bu markayı böyle indirimde yakaladım diye çok sevindim. Annem de hiç gönüllü değil normalde almama ama fiyatları görünce kaçırma dedi. Beraber seçim yaptık. İnşallah mutlulukla giydirmemiz nasip olsun. Çok hoş bir şeymiş ya şimdi seni anlıyorum. Cinsiyeti bilsem daha neler alırdım.
Yaa ne güzel indirim kendi sitesinde mi acaba?@mariatheresia sabahki konuşmamız üzerine panço markasında harika indirimler görmemle beraber bi alışveriş yaptım ki sormakararlılıkta benim gibi olun
Mart anneleri topiğinde görmüştüm indirim haberini. süper indirimler varhem kıza hem erkeğe giydirebileceğim türden şeyler aldım. Bu markayı böyle indirimde yakaladım diye çok sevindim. Annem de hiç gönüllü değil normalde almama ama fiyatları görünce kaçırma dedi. Beraber seçim yaptık. İnşallah mutlulukla giydirmemiz nasip olsun. Çok hoş bir şeymiş ya şimdi seni anlıyorum. Cinsiyeti bilsem daha neler alırdım.
evet parol içilebiliyor hamilelikte.geçen kontrole gittiğimde doktoruma sormuştum içebilrsin demişti. bu baş ağrısı sanırım hamilelikte çok oluyor bazı kişilerde.2 haftadır baş ağrım var şiddetli değil ama ara ara geliyo gidiyo.grip ve hapşurma hali de aynı şekildeYaa kızlar 3 gündür geçmeyen bir baş ağrım var gözlerimin üstünden yukarı doğru yayılan. Yani birşey içmeyeyim dedim ama zorluyor . Parol alabiliyorduk değil mi yanlış hatırlamıyorsam. Yani içmeliyim artık bişey çünkü
güle güle kullanın bebişinizle inşallah.ne güzel bi yerden başlamışsınız alışverişe.darısı benim gibi başlamaya cesaret edemeyenlerin başına@mariatheresia sabahki konuşmamız üzerine panço markasında harika indirimler görmemle beraber bi alışveriş yaptım ki sormakararlılıkta benim gibi olun
Yaa mevsim geçişi tam hastalığa en açık zamanlar elden geldiği kadar dikkat etmek lazım . İçmeyeyim demiştim ama iyi geldi bile iyi ki içmiştim akşam edemiyordum diğer türlü.evet parol içilebiliyor hamilelikte.geçen kontrole gittiğimde doktoruma sormuştum içebilrsin demişti. bu baş ağrısı sanırım hamilelikte çok oluyor bazı kişilerde.2 haftadır baş ağrım var şiddetli değil ama ara ara geliyo gidiyo.grip ve hapşurma hali de aynı şekilde
Evet 2 seçenekliydi. Zaten pahalı, 45 euro daha vermekten bişi olmaz dedik napalımDemek ki kapsamı genişlediğinde fiyat artıyor.
Mağazada mı yoksa internette mi indirim var? Ben daha çöp almadım ama sizlerin burada yazdıklarınızı görünce hafiften paniğe kapılıyorum@mariatheresia sabahki konuşmamız üzerine panço markasında harika indirimler görmemle beraber bi alışveriş yaptım ki sormakararlılıkta benim gibi olun
Bana da doktorum ücretli verdi ama 60 hap var içinde . 2 ay kullanılır. Ama en iyi magnezyum Muş eczacı da söyledi. Bence değer .Kızlar bişey sorcam magnezyum kalsiyum gibi mineral takviyelerinin devlet desteğinde olanı var mı, doktor agrı ve kramplarm için verdi ama tamamen ücretli kendmn alabileceği bişeyler verdi, 2yüz küsür fiyatı var, eğer varsa devletn verdği gidip aile hekimine yazdraym diyorum ya çok pahalı geldi
Bende bebek bezi ıslak mendil her ay biraz biraz alayım diyorum an çok gidecek olan şeyler süreklide zamlanıyorBende kiyafet falan degil ama bebek bezinislak mendil sampuan krem gibi seyleri aliyorum en azindan onlar aradan ciksin
ayy neler varmış bende almak istiyorum cinsiyete kadar tutmak istiyodum kendimi@mariatheresia sabahki konuşmamız üzerine panço markasında harika indirimler görmemle beraber bi alışveriş yaptım ki sormakararlılıkta benim gibi olun
Göz kısmından ağroyorsa uykusuz kalmış olabilirsiniz . İyi uyku çekmeniz lazım . İnşallah geçerYaa kızlar 3 gündür geçmeyen bir baş ağrım var gözlerimin üstünden yukarı doğru yayılan. Yani birşey içmeyeyim dedim ama zorluyor . Parol alabiliyorduk değil mi yanlış hatırlamıyorsam. Yani içmeliyim artık bişey çünkü
Evet bu gaayet olası aslında :) Evde bi tane 5 yaş bebesi var 24 saat yetmiyor ki erken yatmaya fırsat olsunGöz kısmından ağroyorsa uykusuz kalmış olabilirsiniz . İyi uyku çekmeniz lazım . İnşallah geçer
Hayırlı olsun gebeliginiz bende 12+5 hergun erteleniyor doktora gitmemiz bende daha ogrenmedim cinsiyeti bence biraz daha bekle benim ilk gebeliğim sorunlu olduğu için bende hiç bişe almamıştım ve 6 buçuk aylık erken doğumla kaybettim daha sonraki hamileliğimde 7.ayimda almaya başlamıştımGünaydın kızlar. Ben 12. Haftadayım. Daha cinsiyeti bilmiyoruz. Daha önce 5,5 aylık kaybımda hiçbir şey almamıştım. Şimdi ters yapıp alsam mı diyorum. Annem aldırmıyor. Ondan gizli gizli alırım belki cinsiyet belli olunca
İç bencede sıkıntı olmuyor doktorların önerisi de bu. geçen benimde grip gibi baş ağrısı burun tıkanıklığı akıntısı oldu 2 gün çektim tek Birtane parol öyle rahatlattıki hemen kendime geldim iyi olduğumu hissettim çok şükür bence bir sakıncası yok sonuçta biz hamilelere de rahatlaması için verilmiş bişey rahatlatıyorYaa mevsim geçişi tam hastalığa en açık zamanlar elden geldiği kadar dikkat etmek lazım . İçmeyeyim demiştim ama iyi geldi bile iyi ki içmiştim akşam edemiyordum diğer türlü.
Aynen öyle sonuç iyi gelsin yeter evlatlarımıza sağ salim sağlıklıca kucağımıza alalımda para gelir giderEvet 2 seçenekliydi. Zaten pahalı, 45 euro daha vermekten bişi olmaz dedik napalım
Aman sonuçlar iyi gelsin de herkesin, para bir şekilde kazanılıyor ve harcanıyor
Amin inşallah Allah kimseyi korktuğu yere uğratmasınKızlar 12. Haftanın içindeyim yarın ikili test yapılacak perinatolog tarafından çok heyecanlıyım dua edin güzel sonuçlarla yazayım buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?