2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Merhaba, susuz kalmış olabilir misiniz acaba tarif ettiğiniz ağrıyı gün içerisinde az su içtiğimde yaşıyorum ben. Ben de parol kullanılabiliyor diye biliyorum özellikle 12.haftadan sonra.

Merhaba, susuz kalmış olabilir misiniz acaba tarif ettiğiniz ağrıyı gün içerisinde az su içtiğimde yaşıyorum ben. Ben de parol kullanılabiliyor diye biliyorum özellikle 12.haftadan sonra.
Onu sanmıyorum baya çok su içiyorum çünkü, ama uyku yetersizliğinden kaynaklanmış olabilir . İlaç kurtardı :)

Gözün aydın olsun inşallah

masallah canım ne güzel. dün bana doktorumun aynı söylediği şeyleri sana söylemiş :)))) aynı benzerlik. öyle diyincede insanın kafası karısıyor cinsiyet konsuunda:) sağlıkla gelsinler inşallahj

Yaa cok sevindiiim gözünüz aydıın :) Kaçıncı haftaydi sizin. Ah insan bişey duymak istiyor ama net olmayınca da yine muallak tabii :) Sağlıkla gelsin

Haha canım benim şimdiden sana geçmiş olsun diyorum çünkü bu bir hastalık, ben de bir iki parça diye başlamıştım hele eve geliyorlar, kargoyu açıyorum nasıl tatlılar, bende bir çıldırma kıyafetleri ısırma isteği hasıl oluyor ki hiç sorma inşallah mutlu huzurlu günlerde giydirmek nasip olur hepimize ben de bakıyorum hemen panço’ya

masallah canım ne güzel. dün bana doktorumun aynı söylediği şeyleri sana söylemiş :)))) aynı benzerlik. öyle diyincede insanın kafası karısıyor cinsiyet konsuunda:) sağlıkla gelsinler inşallahj
Amin canım inşallah. Aynen seninle benzerliklerimiz çok ama benim en başından beri içime erkek doğuyor. Ondan kız olabilir mi acaba hala diye pek şüphem kalmadi baya erkekmis gözüyle bakıyorum

Selamlar fetal DNA sonucumuz geldi. Gayet saglikliymis kızım. Şükürler olsun

Ben yılbaşı gelmeden ve daha da zamlanmadan birkaç önemli şeyini almaya başladım. Belki biraz erken ama her şeyi son aylara birakirsam çok sıkışacagimi düşündüm. Her ay en azından bir paket bez alıp kenara koyacağım. Şimdilik bir paket aldım. Bazen 2.si 1 TL indirimleri oluyor o şekilde de alacağım.
Bebek arabasını da aldım. 3800 TL. Şimdilik böyle.

Amin canım inşallah. Aynen seninle benzerliklerimiz çok ama benim en başından beri içime erkek doğuyor. Ondan kız olabilir mi acaba hala diye pek şüphem kalmadi baya erkekmis gözüyle bakıyorum
ne güzel yaa. benim de başımdan beri içime kız doğuyordu rüyalarımda hep kız bebek gördüm sanırım o yüzden hala sindiremedim durumu bi ay sonra netleşecek artık bekliyces :) hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar da

hayırlı olsun sevindim adınıza bebiş sağlıklıymış çok şükür. Kızlara +1 oldu yine:) alışveriş konusunda iyi yapmıssınız başlayanlar var aramızda da, bebek arabası ne aldınız acaba bizlere de fikir olsun

Aynen.beni de 1 ay sonra çağırdı bakalım nasıl beklicem o kadar

çok teşekkürler
Kanz markası aldım. Gayet kaliteli geldi bana. İllaki daha iyileri de vardır ama çok pahalı oluyorlar.

Oh gözünüz aydıın çok sevindiim :)
Ya şu piyasa koşullarındada bi yerlerden ufak ufak başlamak iyi olur aslında haklısınız. Güle güle kullanın inşallah sağlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…