- 15 Ağustos 2022
- 312
- 606
- 23
- Konu Sahibi Papatya0593
- #13.961
Yok ben ikiliyi yaptırmamıştım, sanırım zamandan dolayı değişiyor adı, yoksa aybı şey hepsiikili test de yaptırmış mıydınız siz? ikili test yaptıran dörtlü yü de mi yaptırıyor acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ben ikiliyi yaptırmamıştım, sanırım zamandan dolayı değişiyor adı, yoksa aybı şey hepsiikili test de yaptırmış mıydınız siz? ikili test yaptıran dörtlü yü de mi yaptırıyor acaba?
Artık 16.hafta civarı öğreniriz tam olarak. Kese etrafında kanama olmadığı sürece azar azar gelen özellikle kahverengi lekeler pek de tehlike oluşturmaz demişti doktorum ama düzenli kontrol çok önemli size her hangi bir ilaç vermedi mi?Merhaba sizinle haftamız aynı bende pazartesi kontroldeydim cinsiyet için açı yok şuan dedi 11 kasıma gideceğim tekrar inş. birde kanamam oldu adet başlangıcı gibi şuan kahverengiye döndü ultrasonla bakıldı ama bebeğin etrafında kanama göremedim sağlıklı dedi ama hala sürmesi beni endişelendiriyor varmı başka yaşayan acaba?
Yaa cokk sevindimmKızlar çıktım kontrolden hersey yolunda çok şükür Bi sıkıntımız yok ve bir KIZIMM oluyor o kadar çok mutluyumki anlatamamdoktor söyleyince sevinçten hüngür hüngür ağladım çünkü 2 oğlum var hatırlayanlar vardır bunu çok kiz istemiştim o yüzden Rabbim gönlüme göre verdi çok şükür
![]()
Çok sağol canim benimde öğrendiğimden beri ağzım kulaklarımda yanaklarım ağrıdı artıkYaa cokk sevindimmSaglicakla kucagina al insallah
![]()
Ayyyy süper haber canımmm Allah gönlüne göre vermiş nasıl içten istediysenKızlar çıktım kontrolden hersey yolunda çok şükür Bi sıkıntımız yok ve bir KIZIMM oluyor o kadar çok mutluyumki anlatamamdoktor söyleyince sevinçten hüngür hüngür ağladım çünkü 2 oğlum var hatırlayanlar vardır bunu çok kiz istemiştim o yüzden Rabbim gönlüme göre verdi çok şükür
![]()
Ya keşke şu baştaki cinsiyetleri vs girdiğimiz kısım güncellenebilse. Kaldı o öylece değil mi :/
maşallah darısı isteyen ve benım basıma :)Kızlar çıktım kontrolden hersey yolunda çok şükür Bi sıkıntımız yok ve bir KIZIMM oluyor o kadar çok mutluyumki anlatamamdoktor söyleyince sevinçten hüngür hüngür ağladım çünkü 2 oğlum var hatırlayanlar vardır bunu çok kiz istemiştim o yüzden Rabbim gönlüme göre verdi çok şükür
![]()
Harika bir haber gözün aydın canım sağlıkla gelsin inşallahKızlar çıktım kontrolden hersey yolunda çok şükür Bi sıkıntımız yok ve bir KIZIMM oluyor o kadar çok mutluyumki anlatamamdoktor söyleyince sevinçten hüngür hüngür ağladım çünkü 2 oğlum var hatırlayanlar vardır bunu çok kiz istemiştim o yüzden Rabbim gönlüme göre verdi çok şükür
![]()
asıl östrojen nedeniyle tetikleniyomuş canım ben de baktım daAslında ben aralıklarla yiyorum ama yinede olmuyo keşke bi çözümü olsa bu şişkinlik ve gazın![]()
Kızlar çıktım kontrolden hersey yolunda çok şükür Bi sıkıntımız yok ve bir KIZIMM oluyor o kadar çok mutluyumki anlatamamdoktor söyleyince sevinçten hüngür hüngür ağladım çünkü 2 oğlum var hatırlayanlar vardır bunu çok kiz istemiştim o yüzden Rabbim gönlüme göre verdi çok şükür
![]()
Canım çok sevindim rabbim sağlıkla da kavuşmayı nasip etsin benimde gönlümden ve hissiyatım hep kız yönünde ama bütün teoriler ve arkadaşların yorumları da erkek hayırlısı olsun rabbim en hayırlısını versin bakalım 3 hafta sonra bende kız haberi alabilicem miKızlar çıktım kontrolden hersey yolunda çok şükür Bi sıkıntımız yok ve bir KIZIMM oluyor o kadar çok mutluyumki anlatamamdoktor söyleyince sevinçten hüngür hüngür ağladım çünkü 2 oğlum var hatırlayanlar vardır bunu çok kiz istemiştim o yüzden Rabbim gönlüme göre verdi çok şükür
![]()
Amin inşallah canım. Cinsiyet belli olduğunda yazarım.Nuba göre erkek gibi gördüm Allah gönlüne göre hayırlı sağlıklı evlat versin canım.
Yok ben haftasonu hem yoğun temizlik yaptım hemde ilişki vardı o yüzdendir dedi endişe edilecek durum görmüyorum dedi ilacın konusu bile geçmedi.Artık 16.hafta civarı öğreniriz tam olarak. Kese etrafında kanama olmadığı sürece azar azar gelen özellikle kahverengi lekeler pek de tehlike oluşturmaz demişti doktorum ama düzenli kontrol çok önemli size her hangi bir ilaç vermedi mi?
Uff 56 bin çok fenaymış o ne yahuuuu?? Benim şirket sigorta yapıyordu, şirketten ayrılınca 1 mart a kadar aynı sigorta oaketini devam ettirmek için 5 bin tl mi ne ödedim. 1 mart ta sigorta bitince nasıl bir teklif olacak merak ettim şimdi siz böyle söyleyinceHastanenin kendi sisteminden barkodla görüntüleyebiliyorum ama ayrıntılı yazmıyor sadece 1/426 gibi değer var.
Harika! Çok şanslısınız, sevindim sizin için. Acıbadem de beklemeli sigorta yaptırmıştım aslında geçen yıldan. Bekleme süresi dolup da gebe kalınca 56 bin istediler, vazgeçtim. Halbuki geçen sene anlaşırken bu rakamlar 20-25 arasıydı. Gerçi biz doğurana kadar sırf doğum 50 bini geçer artıkAlle kliniğin muayene ücreti nedir acaba?
Teşekkür ederim, haklisiniz, en mantıklısı bu gercekten kolayca olsa bile hamilelik ,kim bebeğini riske atar, binbir zahmetle taşıyoruz hepimiz onlariBen de arkadaşa katılıyorum. Bu aşamada bunları düşünmek stres yüklemekten başka birşey getirmez. Siz akışa bırakın inşallah en sağlıklısı, hayırlısı hangisi olacaksa o şekilde kavuşursunuz :)
Sizin için süreç tabi ki ekstra zordur ama kim heyecanla beklediği 9 ay taşıdğı bebeğini riske atmak ister ki, öyle baktığınızda eşitiz bence :) O yüzden içinizi ferah tutun inşallah sağlıkla kavuşacağız hepimiz![]()
Çok sağol canim gerçekten çok istiyodum ama üzülürüm tersi olursa diye kendimi sartlamak istemiyodum çok şükür RabbimeAyyyy süper haber canımmm Allah gönlüne göre vermiş nasıl içten istediysensağlıkla gelsin kızçen çok mutlu oldum ay hadi gözün aydın yaa
![]()