• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Merhaba sizinle haftamız aynı bende pazartesi kontroldeydim cinsiyet için açı yok şuan dedi 11 kasıma gideceğim tekrar inş. birde kanamam oldu adet başlangıcı gibi şuan kahverengiye döndü ultrasonla bakıldı ama bebeğin etrafında kanama göremedim sağlıklı dedi ama hala sürmesi beni endişelendiriyor varmı başka yaşayan acaba?
Artık 16.hafta civarı öğreniriz tam olarak. Kese etrafında kanama olmadığı sürece azar azar gelen özellikle kahverengi lekeler pek de tehlike oluşturmaz demişti doktorum ama düzenli kontrol çok önemli size her hangi bir ilaç vermedi mi?

Kızlar çıktım kontrolden hersey yolunda çok şükür Bi sıkıntımız yok ve bir KIZIMM oluyor o kadar çok mutluyumki anlatamam :KK68: doktor söyleyince sevinçten hüngür hüngür ağladım çünkü 2 oğlum var hatırlayanlar vardır bunu çok kiz istemiştim o yüzden Rabbim gönlüme göre verdi çok şükür:KK49::dondurma::KK200:
Yaa cokk sevindimm 🐣💕 Saglicakla kucagina al insallah 💕💕

Panço'dan alışveriş yapanlar fiyatlara tekrar bakabilirler mi? Şimdi 3 al 2 öde görünüyor %40'ın yanı sıra, acaba fiyatlar geçenki gibi mi yoksa artmış mı?

Kızlar çıktım kontrolden hersey yolunda çok şükür Bi sıkıntımız yok ve bir KIZIMM oluyor o kadar çok mutluyumki anlatamam :KK68: doktor söyleyince sevinçten hüngür hüngür ağladım çünkü 2 oğlum var hatırlayanlar vardır bunu çok kiz istemiştim o yüzden Rabbim gönlüme göre verdi çok şükür:KK49::dondurma::KK200:
Ayyyy süper haber canımmm Allah gönlüne göre vermiş nasıl içten istediysen 😍😍 sağlıkla gelsin kızçen çok mutlu oldum ay hadi gözün aydın yaa 💖💖

maşallah darısı isteyen ve benım basıma :)

Harika bir haber gözün aydın canım sağlıkla gelsin inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Ayy ilk mesajını okuyunca nasıl hızlı hızlı bunu okumayı bekledim bilemezsin gözlerim doldu görünce 🥲 fazlaca duygusalım bugünlerde nedense 😂 Allah gönlüne göre verdi ne güzel sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi de nasip etsin sarıldım kocaman 🥰💓

Canım çok sevindim rabbim sağlıkla da kavuşmayı nasip etsin benimde gönlümden ve hissiyatım hep kız yönünde ama bütün teoriler ve arkadaşların yorumları da erkek hayırlısı olsun rabbim en hayırlısını versin bakalım 3 hafta sonra bende kız haberi alabilicem mi 😍❤️🤗

Artık 16.hafta civarı öğreniriz tam olarak. Kese etrafında kanama olmadığı sürece azar azar gelen özellikle kahverengi lekeler pek de tehlike oluşturmaz demişti doktorum ama düzenli kontrol çok önemli size her hangi bir ilaç vermedi mi?
Yok ben haftasonu hem yoğun temizlik yaptım hemde ilişki vardı o yüzdendir dedi endişe edilecek durum görmüyorum dedi ilacın konusu bile geçmedi.

Hastanenin kendi sisteminden barkodla görüntüleyebiliyorum ama ayrıntılı yazmıyor sadece 1/426 gibi değer var.

Harika! Çok şanslısınız, sevindim sizin için. Acıbadem de beklemeli sigorta yaptırmıştım aslında geçen yıldan. Bekleme süresi dolup da gebe kalınca 56 bin istediler, vazgeçtim. Halbuki geçen sene anlaşırken bu rakamlar 20-25 arasıydı. Gerçi biz doğurana kadar sırf doğum 50 bini geçer artık 😂 Alle kliniğin muayene ücreti nedir acaba?
Uff 56 bin çok fenaymış o ne yahuuuu?? Benim şirket sigorta yapıyordu, şirketten ayrılınca 1 mart a kadar aynı sigorta oaketini devam ettirmek için 5 bin tl mi ne ödedim. 1 mart ta sigorta bitince nasıl bir teklif olacak merak ettim şimdi siz böyle söyleyince 🥹

Benim doktorum acıbadem anlaşmalı olduğu için hiç ücret ödemiyorum. Normalde 540 tl sanırım. 14 te perinatoloğa gidince de nakit 1600 dediler, onun da 960 ını acıbadem den geri aldım (perinatologun acıbadem anlaşması yok)

Ben de arkadaşa katılıyorum. Bu aşamada bunları düşünmek stres yüklemekten başka birşey getirmez. Siz akışa bırakın inşallah en sağlıklısı, hayırlısı hangisi olacaksa o şekilde kavuşursunuz :)
Sizin için süreç tabi ki ekstra zordur ama kim heyecanla beklediği 9 ay taşıdğı bebeğini riske atmak ister ki, öyle baktığınızda eşitiz bence :) O yüzden içinizi ferah tutun inşallah sağlıkla kavuşacağız hepimiz :KK36:
Teşekkür ederim, haklisiniz, en mantıklısı bu gercekten kolayca olsa bile hamilelik ,kim bebeğini riske atar, binbir zahmetle taşıyoruz hepimiz onlari😊🌸

Ayyyy süper haber canımmm Allah gönlüne göre vermiş nasıl içten istediysen 😍😍 sağlıkla gelsin kızçen çok mutlu oldum ay hadi gözün aydın yaa 💖💖
Çok sağol canim gerçekten çok istiyodum ama üzülürüm tersi olursa diye kendimi sartlamak istemiyodum çok şükür Rabbime :KK68: :KK200: Rabbim herkese gönlündekini yaşatsın hayirlisiyla:KK68:

Hepinize çok çok teşekkür ederim kızlar toplu alintilama denedim ama yapamadim Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah bende çok duygusallaştım çok ağladım Dr un yanında da oda çok sevindi benim bu kadar sevindigimi görünce:KK68:vitamin ilacı baslamamisti devlet hastanesi bu Dr decavit d vitamini bide kan ilacı doğuma kadar kullanacaksın dedi kizlar

Back
X