- 19 Ekim 2022
- 424
- 308
- 18
- Konu Sahibi Papatya0593
- #14.001
Yaa nasıl erkek gibi geldi sizeErkek gibi geldi bana. Ama erkekte 12. Haftada belli ederdi. Biz 12 de öğrendik erkek apacık belli ediyordu![]()
Sizinkine bakabilir miyim karşılaştırmak için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa nasıl erkek gibi geldi sizeErkek gibi geldi bana. Ama erkekte 12. Haftada belli ederdi. Biz 12 de öğrendik erkek apacık belli ediyordu![]()
Yaa nasıl erkek gibi geldi size
Ultrason ne kadar net çıkmış maşallah benimki çok bulanıkEki Görüntüle 3147933
Ben de cinsiyet bilmiyorum henüz. Ama burada yorum yapanların çoğu erkek dedi. Kıyas yapabilirsinizben de çok anlamıyorum gerçi de. Benim bebeğim de burada 12+2ydi sanırım
Bende çok erkek olmasını istiyorum ilk günden beri öyle hissetmiştim ama bilemiyorum inşallah ikimizinde erkektirB bebeginibekleyenn sizinle ultrason görüntülerimiz benziyor
Ben çok erkek hissediyorum. Erkek kıyafetleri almamak için zor duruyorum şu an. Yine indirim yakaladım ama riske atsam mı bilemiyorum. Ve cinsiyeti öğrenene kadar indirim bitecek![]()
Doktorumuz sağolsun direk pipi fotosunu atmış sadeceYaa nasıl erkek gibi geldi size
Ben de daha bekarken bile hep bir erkek çocuğum olacağını hissediyordum. Rüyalarım da bu konuda beni çok etkiledi. Kız olursa da çok sevineceğime eminim ama şaşırırım. Çünkü genelde hislerim çıkar. Sağlıklı ve hayırlı bir evlat gelsin. Hislerimizde de yanılmayız diye düşünüyorumBende çok erkek olmasını istiyorum ilk günden beri öyle hissetmiştim ama bilemiyorum inşallah ikimizinde erkektir![]()
Yaa hadı inşallah benim bebisimde erkektirDoktorumuz sağolsun direk pipi fotosunu atmış sadece12. Haftadan yüzden görümtüsü yok ama bakarken aynı benziyordu siiznkine.
12. Haftadan elimdeki tek usg![]()
Ultrason ne kadar net çıkmış maşallah benimki çok bulanık
Yok canım ben yaptirmadim dedigim gibi bu 3.gebeligim hiç birinde 2 li 3 lu 3 lu hiç birini yaptirmadim diğer ikisinde ayrintili ultrason yaptırmıştım 21.haftada bunda da sadece onu yaptiracagimSen yaptırdın mı feta da testini ne kadar verdin acaba
Maşallah darısı bana inslh 3 erkekten sonra bende kızı yakalarimKızlar çıktım kontrolden hersey yolunda çok şükür Bi sıkıntımız yok ve bir KIZIMM oluyor o kadar çok mutluyumki anlatamamdoktor söyleyince sevinçten hüngür hüngür ağladım çünkü 2 oğlum var hatırlayanlar vardır bunu çok kiz istemiştim o yüzden Rabbim gönlüme göre verdi çok şükür
![]()
Ayy inşallah canım benim 2 erkekten sonra oldu mutluluğumu anlatamam seni dusunemiyorum insallah Rabbim gönlündekini nasip etsinMaşallah darısı bana inslh 3 erkekten sonra bende kızı yakalarim![]()
En son benimkide çok hareketliydi bi sağa bi sol tarafa dönüyordu kafasıBurda çok netti ama bundan 1 hafta sonra gittiğimde o kadar hareket ediyordu ki net bir şey yakalayamamıştı. Bebeğin duruşu çok önemli
Teşekkür ederizzz hemen bakalımKizlar hepsiburadada ebebek te yuzde 30 indirim var cok guzel fiyatlar bakin isterseniz![]()
Canim ben down olsada aldirmayacagim için yaptirmadim 12.haftada detaylı utrasona girdim 20. Dede gireceğim inşallah ama tabi sadece ultrasonla down un 3te2 si yakalanıyor 3 te 1 inin hiçbir belirtisi olmuyor dedi, inşallah sağlıkla gelirlerBilemiyorum açıkçası bu şekilde olup da hiç bir test yaptırmayıp sadece ileri haftalarda ayrıntılı renkli ultrasonda yaptıranlar da oluyor aslında kendi tüp bebek dr umda risk görürse onu da yaptirabilirim maliyetli bisi o da sanırım Aminnnn inşallah bisi yoktur Rabbim korusun bebeklerimizi![]()
Ben de daha bekarken bile hep bir erkek çocuğum olacağını hissediyordum. Rüyalarım da bu konuda beni çok etkiledi. Kız olursa da çok sevineceğime eminim ama şaşırırım. Çünkü genelde hislerim çıkar. Sağlıklı ve hayırlı bir evlat gelsin. Hislerimizde de yanılmayız diye düşünüyorumhaftaya öğreneceğimi umuyorum. Beklemedeyim.
Kizlar 12.hafta ultrasonumuz , cinsiyet erkek kesinleşti, fikir olsunYaa hadı inşallah benim bebisimde erkektir
Elim hep erkek bebek kıyafetlerine gidiyor![]()
Ya hiç bişey anlamıyorum sanki hepsi aynıKizlar 12.hafta ultrasonumuz , cinsiyet erkek kesinleşti, fikir olsun![]()
Kizlar 12.hafta ultrasonumuz , cinsiyet erkek kesinleşti, fikir olsun![]()