• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kizlar bende doğumu normal düşünüyordum, tanıdık bir arkadaşımız var doktor, sürecimi biliyor, ben tüp bebeğe hazırlanırken normal yolla hamile kaldım rezerv az, senin bebek kıymetli riske atma sezeryan ol bence dedi, kafam çok karıştı, sonucta birşey olacaksa sezeryanda da olur ama genede bi acaba mi dedim aklımı karistirdi😓
İlk çocuğumda kesinlikle normal doğum yanlısıydım bol yürüyüş düzenli beslenme hamilelere özel egzersizler neler neler yaptım fakat bebeğim 4 kiloya yaklaşınca riske girmek istemedik ve sezaryen oldum iyi ki de olmuşum 4 kiloyu geçmiş olarak doğdu zaten. Tamamen nasip kısmet her şey şuanda hiç aklına getirme su akar yolunu bulur misali. Belki birden normal doğumun başlayacak ve 2-3 saatte bebeğin kucağında olacak bu işler hiç belli olmuyor hiç kafana takma.

Kizlar bende doğumu normal düşünüyordum, tanıdık bir arkadaşımız var doktor, sürecimi biliyor, ben tüp bebeğe hazırlanırken normal yolla hamile kaldım rezerv az, senin bebek kıymetli riske atma sezeryan ol bence dedi, kafam çok karıştı, sonucta birşey olacaksa sezeryanda da olur ama genede bi acaba mi dedim aklımı karistirdi😓
Ben de tüp bebek olduğu için direk sezeryan dedim doktoruma. Normal doğum daha komplikasyonlu geliyor bana ☹️

E nabız dan tahlillerim den sonucunuzu görüntüleyebilirsiniz.
Hastanenin kendi sisteminden barkodla görüntüleyebiliyorum ama ayrıntılı yazmıyor sadece 1/426 gibi değer var.
Ben ataşehir de oturmuyor olmama rağmen palladium un karşısında alle klinik e gidiyorum. Alle den aşırı memnunum. Konuştuğum bir çok gebeden daha özel bir ilgi görüyorum. Mesela doktorum, alle den başka bir kadın doğum doktoru, alle nin perinatoloğu, eşim ve asistanı içeren bir Whatsapp grubu var. En ufak bir şeyi oradan yazabiliyorum. Anında da cevap veriyorlar. Tüm test sonuçlarım da oradan paylaşılıyor; dolayısıyla bir arşiv oluşmuş oluyor. Ayrıca bir çok insan detaylıya 21 de giriyor ama alle nin kendi stratejisine göre önce 14 te sonra 21 de giriyorsunuz. 14 te erkenden girip tek tek tüm organlara, parmaklara, beyine falan bakıyorlar ki kromozomal bir problem varsa erkenden görüp ona göre ne yapılacağına karar vermek için gibi.. şimdilik gördüğüm farklar bunlar. İlerleyen zamanlarda da belki olacaktır. Ama bunları arkadaşlarıma söylediğimde inanamadılar, gerçekten güzel bir yer

Doğumu hangi hastaneyi istersen orada yapıyorlar. Benim acıbadem sigortam olduğu için acıbadem Altunizade veya Acıbadem Ataşehir hastanesinde yapacağım kısmetse 🙏🏻
Harika! Çok şanslısınız, sevindim sizin için. Acıbadem de beklemeli sigorta yaptırmıştım aslında geçen yıldan. Bekleme süresi dolup da gebe kalınca 56 bin istediler, vazgeçtim. Halbuki geçen sene anlaşırken bu rakamlar 20-25 arasıydı. Gerçi biz doğurana kadar sırf doğum 50 bini geçer artık 😂 Alle kliniğin muayene ücreti nedir acaba?

30 yas üstüne ikili yapıp da riskli çıkmayan duymadim suana kadar ben oyuzden yaptirmak istemiyorum doktora soyledim yarin tam 34 yasinda oluyorum siz sukredin sinirda cikmis muhtemelen hic bir sey cikmicak bu yil benimle yasit 2 arkadaşıma da kotu hastalik yuksek oranda cikti ikiside fetal yaptirdi sonuc tertemiz harika bebekler doğurdular
Benim de etrafımda bundan daha yüksek risk çıkıp da nifty temiz çıkanlar var, o yüzden çok takmadım ama insan yine de bir acaba diyor. Ayrıca papp-a düşüklüğü gebelikte yaşanacak yüksek tansiyon, gelişim geriliği gibi durumlar hakkında ipucu veriyormuş okuduklarıma göre. Keşke hiç ikili yaptırmadan nifty yaptırsaydım, böyle kafam karışmazdı. Çünkü hiç test yaptırmasam da olmazdı. Teşekkür ederim, rahatlattınız 🙏

Aramıza hosgeldin canim sağlıkla kucağına al insallah Bi çok kişide ikilide sorun cikip sonra temiz sonuç aldılar tanıdığım burda okuduğum kalbini ferah tut :KK68: Ben İstanbul da Avrupa yakasındayim Bi yorum yapamicam o yüzden o konuda
Teşekkür ederim çok 🙏 randevunuz geçmiştir bu saate, öğrenebildiniz mi 🤭

İlk çocuğumda kesinlikle normal doğum yanlısıydım bol yürüyüş düzenli beslenme hamilelere özel egzersizler neler neler yaptım fakat bebeğim 4 kiloya yaklaşınca riske girmek istemedik ve sezaryen oldum iyi ki de olmuşum 4 kiloyu geçmiş olarak doğdu zaten. Tamamen nasip kısmet her şey şuanda hiç aklına getirme su akar yolunu bulur misali. Belki birden normal doğumun başlayacak ve 2-3 saatte bebeğin kucağında olacak bu işler hiç belli olmuyor hiç kafana takma.
Cok teşekkür ederim şu aşamada düşünmek sadece stres yaratacak, haklısın.

Ben ataşehir de oturmuyor olmama rağmen palladium un karşısında alle klinik e gidiyorum. Alle den aşırı memnunum. Konuştuğum bir çok gebeden daha özel bir ilgi görüyorum. Mesela doktorum, alle den başka bir kadın doğum doktoru, alle nin perinatoloğu, eşim ve asistanı içeren bir Whatsapp grubu var. En ufak bir şeyi oradan yazabiliyorum. Anında da cevap veriyorlar. Tüm test sonuçlarım da oradan paylaşılıyor; dolayısıyla bir arşiv oluşmuş oluyor. Ayrıca bir çok insan detaylıya 21 de giriyor ama alle nin kendi stratejisine göre önce 14 te sonra 21 de giriyorsunuz. 14 te erkenden girip tek tek tüm organlara, parmaklara, beyine falan bakıyorlar ki kromozomal bir problem varsa erkenden görüp ona göre ne yapılacağına karar vermek için gibi.. şimdilik gördüğüm farklar bunlar. İlerleyen zamanlarda da belki olacaktır. Ama bunları arkadaşlarıma söylediğimde inanamadılar, gerçekten güzel bir yer

Doğumu hangi hastaneyi istersen orada yapıyorlar. Benim acıbadem sigortam olduğu için acıbadem Altunizade veya Acıbadem Ataşehir hastanesinde yapacağım kısmetse 🙏🏻
Alle'yi yakindan takip ediyorum ben de:)
Hatta Ocak ayinda Doguma Hazirlik Kamplarina da katilmayi dusunuyorum.
Verdikleri hizmetler cok iyi cidden.
Saglikla alin bebisinizi kucaginiza🧿

Günaydın herkeseee :KK36:
Selamlar:KK49:Ben de kontrolden geldim, dörtlü test için kan verdim. İyi dedi doktorcuğum, görünen bir sıkıntı yokmuş.😍 10+5'teyken kıza benzetmişti, bu sefer kesinleştirdi kız olduğunu.:oops:
Yaa ne kadar erken söylemiş ilk tahminii, gözünüz aydıın. Sağlıkla gelsin inşallah😊
Arkadaşlar merhaba. Öncelikle hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip olur umarım. 14 haftalık gebeyim, uzun zamandır burayı takip ediyorum, üyeliğimi yeni açabildim. Bebeğin cinsiyeti henüz belli değil, dr 16. Haftada söylicem dedi. İkili testimin sonucu sınıra yakın çıktı, nifty verdim sonucunu bekliyorum merakla.

Asıl sormak istediğim şu. Ümraniye ve Ataşehir’de tavsiye edebileceğiniz iyi bir hastane ve doktor var mı? Şu an Hisar Çamlıca’da Umut Tiryaki Özyurt doktorum. Doktordan şikayetçi değilim fakat hastane doğum için yeterli mi bilemedim. İyi bir Doktor ve hastane bulursam doğuma kadar orda devam etmek isterim, son haftalara bırakmak istemiyorum. Önerilerinizi alabilir miyim? Ümraniye veya Ataşehir de olan arkadaşlar hangi doktora gidiyorsunuz, memnun musunuz?
Merhabaa, hoşgeldiniz
Çok örneği var içinizi ferah tutun güzel gelecektir sonucunuz inşallah 😊
Doktor tavsiyesi için ben de yorum yapamıyorum Avrupa yakasında olduğumdan, umarım içinize sinen bir doktor ve hatane bulabilirsiniz.
Kızlar saat 9 da randevum var cinsiyet öğrenicem diye heyecandan uyuyamadım kaç sefer kalktım şimdide daha uyuyamıyorum bide kendini gostermezse çok gülerim kendime :KK70: dua edin sağlıklı Bi kız olduğunu öğreneyim ins :KK68:
Ayy çok heyecanlııı, ben de olsam o gün uyku tutmaz heralde :KK48:
Ay hadi bizi de haberdar et hemen lütfen. Gönlüne göre olsun inşallahh :)

12+0 dan gunaydin..Agzima ne atsam oguruyorum bugun :( leblebe yedim yahu leblebi dumduz bi anda ogurdum 😄 hic olmazdi umarim bir gunluk bir durumdur

Ben de arkadaşa katılıyorum. Bu aşamada bunları düşünmek stres yüklemekten başka birşey getirmez. Siz akışa bırakın inşallah en sağlıklısı, hayırlısı hangisi olacaksa o şekilde kavuşursunuz :)
Sizin için süreç tabi ki ekstra zordur ama kim heyecanla beklediği 9 ay taşıdğı bebeğini riske atmak ister ki, öyle baktığınızda eşitiz bence :) O yüzden içinizi ferah tutun inşallah sağlıkla kavuşacağız hepimiz :KK36:

Selamlar:KK49:Ben de kontrolden geldim, dörtlü test için kan verdim. İyi dedi doktorcuğum, görünen bir sıkıntı yokmuş.😍 10+5'teyken kıza benzetmişti, bu sefer kesinleştirdi kız olduğunu.:oops:
ikili test de yaptırmış mıydınız siz? ikili test yaptıran dörtlü yü de mi yaptırıyor acaba?

Kızlar bugün ben de ikili test için kontrole gittim çok şükür herşey yolunda dedi doktorum 12+1 olmuşuz cinsiyet tahmini için çok erken değişimlere müsait bir hafta dedi ben ısrar edince tam olarak görememekle birlikte kız gibi dedi açıkçası ben de kız hissediyorum sanırım kızçelerimi üçlüyorum. Başta gönlümden erkek geçmişti ama miniğimin hareketlerini görünce cinsiyet uçtu gitt aklımdan yeter ki sağlıklı olsunlar :KK68:
Merhaba sizinle haftamız aynı bende pazartesi kontroldeydim cinsiyet için açı yok şuan dedi 11 kasıma gideceğim tekrar inş. birde kanamam oldu adet başlangıcı gibi şuan kahverengiye döndü ultrasonla bakıldı ama bebeğin etrafında kanama göremedim sağlıklı dedi ama hala sürmesi beni endişelendiriyor varmı başka yaşayan acaba?

Kızlar çıktım kontrolden hersey yolunda çok şükür Bi sıkıntımız yok ve bir KIZIMM oluyor o kadar çok mutluyumki anlatamam :KK68: doktor söyleyince sevinçten hüngür hüngür ağladım çünkü 2 oğlum var hatırlayanlar vardır bunu çok kiz istemiştim o yüzden Rabbim gönlüme göre verdi çok şükür:KK49::dondurma::KK200:

Kızlar çıktım kontrolden hersey yolunda çok şükür Bi sıkıntımız yok ve bir KIZIMM oluyor o kadar çok mutluyumki anlatamam :KK68: doktor söyleyince sevinçten hüngür hüngür ağladım çünkü 2 oğlum var hatırlayanlar vardır bunu çok kiz istemiştim o yüzden Rabbim gönlüme göre verdi çok şükür:KK49::dondurma::KK200:
Yaaa çok çok sevindiiiiiimm, gözün aydıııın. Sağlıkla gelsin inşallah minik kızzz😍. Darısı başımaaa, amiiin :KK48:

Back
X