- Konu Sahibi Papatya0593
- #14.101
Ben de bugun cinsiyet ogrenicem insallah oglen randevum var :) kizlar kac kilo aldiniz ben 2 kilo almisim toplamda hic gerek yoktu diye dusunuyorum yahu 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 4 oldu canım ya gayet iyi senin merak etmeBen de bugun cinsiyet ogrenicem insallah oglen randevum var :) kizlar kac kilo aldiniz ben 2 kilo almisim toplamda hic gerek yoktu diye dusunuyorum yahu![]()
Aa 1 ay var nerdeyse aramizda ama normal senin kiBenim 4 oldu canım ya gayet iyi senin merak etme![]()
Kızlarr ağlicam benim baya karnım var hemde spora başladığım dönemde hamile kaldım ben57 falandım şuuan 61 kg 2 ay oldu daha öğreneli gebeliğimiAa 1 ay var nerdeyse aramizda ama normal senin kicok hamur isi yedim ya canim bisey cekmedi ondan oldu biraz daha sebze agirlikliya donmem gerekli sanirim
Odem de olabilir canim hic stres yapilacak bir konu degil kilo :)) suyu arttir yuruyus yap kasma kendinii kan hacmin bile artiyor o bile kilo fazlaligi cikar tartidaKızlarr ağlicam benim baya karnım var hemde spora başladığım dönemde hamile kaldım ben57 falandım şuuan 61 kg 2 ay oldu daha öğreneli gebeliğimi62 ye doğru gidiyorum. hemde 3 gün önce 61 dim 3 günde 1 kg alır mı insan ya
![]()
4 .Aya girdik 2 kilo çok normal canımBen de bugun cinsiyet ogrenicem insallah oglen randevum var :) kizlar kac kilo aldiniz ben 2 kilo almisim toplamda hic gerek yoktu diye dusunuyorum yahu![]()
Benim de 4 oldu her aya 1 kilo doktorum fazla bulduBenim 4 oldu canım ya gayet iyi senin merak etme![]()
Dimi yaa :)) su instagram insanin sirazesini bozuyo influencerlara bakiyorum arada 7-8 kiloyla doguma gidiyorlar saka gibi gercekten4 .Aya girdik 2 kilo çok normal canım
Yaa doktor diyince insan stres yapiyo bence dememeleri lazimBenim de 4 oldu her aya 1 kilo doktorum fazla buldu![]()
Aa 1 ay var nerdeyse aramizda ama normal senin kicok hamur isi yedim ya canim bisey cekmedi ondan oldu biraz daha sebze agirlikliya donmem gerekli sanirim
Doktor bana da fazla buldu, ıvır zıvır yemiyorum sadece acıkıyorum ve düzenli yemek yiyorum, o yüzden takılmıyorum ama malesef yapı olarak kilo almaya elverişliyim, yakın çevremde kilolu ve hamilelikte 7-8 kilo almam zor gibi, bebeğim sağlıklı olsunda sonra veririm inşallahBenim de 4 oldu her aya 1 kilo doktorum fazla buldu![]()
Saglikli beslendifin surece aldigin kilonun zarari olmaz bence.Abur cuburdan alinan kiloyla ev yemeginden alinan kilo kesinlikle farkliii.Dogum baharda zaten bol bol yuruyus yapar veririz butun yaz kilolariDoktor bana da fazla buldu, ıvır zıvır yemiyorum sadece acıkıyorum ve düzenli yemek yiyorum, o yüzden takılmıyorum ama malesef yapı olarak kilo almaya elverişliyim, yakın çevremde kilolu ve hamilelikte 7-8 kilo almam zor gibi, bebeğim sağlıklı olsunda sonra veririm inşallah![]()
Bencede ya acıkıyorum yani yemeyim diyemem napalim doğanın kuralı bu hamile kilo alacakSaglikli beslendifin surece aldigin kilonun zarari olmaz bence.Abur cuburdan alinan kiloyla ev yemeginden alinan kilo kesinlikle farkliii.Dogum baharda zaten bol bol yuruyus yapar veririz butun yaz kilolari![]()
Rabbim gönlündekini nasip etsin canım inşallah çıkınca haber ver bizedeBen de bugun cinsiyet ogrenicem insallah oglen randevum var :) kizlar kac kilo aldiniz ben 2 kilo almisim toplamda hic gerek yoktu diye dusunuyorum yahu![]()
Normal canım bazı haftalar birden alicaz bazı haftalar hiç almicaz bende aktif spor yapan biriyim hiç boş kalmazdım fitnes plates en kötü evde leslie 53 le hamile kaldım 58 im şu an kendimi çok tombik hissediyorum ama doğumdan sonra spor sağlıklı beslenme veririz emzirirken kilo çok çabuk gidiyorKızlarr ağlicam benim baya karnım var hemde spora başladığım dönemde hamile kaldım ben57 falandım şuuan 61 kg 2 ay oldu daha öğreneli gebeliğimi62 ye doğru gidiyorum. hemde 3 gün önce 61 dim 3 günde 1 kg alır mı insan ya
![]()
Amin canim insallahRabbim gönlündekini nasip etsin canım inşallah çıkınca haber ver bizede2 kilo gayet iyi ben 5 kilo almış durumdayım
![]()
Ay evet kesinlikle yemiyolardir full salatayla sisiriyolardir kendileriniBencede ya acıkıyorum yani yemeyim diyemem napalim doğanın kuralı bu hamile kilo alacakinfuluencerlara, mankenlere bakmayın bence onlar az bile yiyorlardir hamilelikte kilo almayalim diye
![]()
Bu kadar hassasiyet gösteren varsa bu tip platformlarda hiç bulunmasınlar valla, ben burada herkesle saygı çerçevesinde istediğim paylaşımları yapmak için bulunuyorum. Eğer yediğimiz yemeği de burada konuşamayacaksak ne konuşalım. Ona bakarsanız çocuk isteyen düşük yapan bir sürü arkadaşımız da var, o zaman cinsiyet tahmini - Doğum gidişatı vs gibi konularda da konuşulmasın.İyi niyetle yazmış olsanız da bence burada bu tür şeyler yazılmamalı. Birincisi normal bir insan için bile gerçekten inanılmaz sağlıksız, ikincisi aramızda diyabetli gebeler var ve canlarının çektiği birçok şeyi yiyemiyorlar :) yanlış anlamamanızı diler, bebişinize bol sağlık dilerim![]()
ay benimde 3 hafta sonra kontrolüm bizde cinsiyet öğreneceğiz inş. bugün 13+1 oldu minnoş :)Çok merak ediyorum 3 hafta sonra kontrolüm var 16. Haftam oluyor artık söyler inşAllah doktor![]()
Yok yokk ben yiyorum sanki yaOdem de olabilir canim hic stres yapilacak bir konu degil kilo :)) suyu arttir yuruyus yap kasma kendinii kan hacmin bile artiyor o bile kilo fazlaligi cikar tartida