• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Ben de bugun cinsiyet ogrenicem insallah oglen randevum var :) kizlar kac kilo aldiniz ben 2 kilo almisim toplamda hic gerek yoktu diye dusunuyorum yahu :(

Aa 1 ay var nerdeyse aramizda ama normal senin ki 😄 cok hamur isi yedim ya canim bisey cekmedi ondan oldu biraz daha sebze agirlikliya donmem gerekli sanirim
Kızlarr ağlicam benim baya karnım var hemde spora başladığım dönemde hamile kaldım ben57 falandım şuuan 61 kg 2 ay oldu daha öğreneli gebeliğimi😥😥 62 ye doğru gidiyorum. hemde 3 gün önce 61 dim 3 günde 1 kg alır mı insan ya 😥

Kızlarr ağlicam benim baya karnım var hemde spora başladığım dönemde hamile kaldım ben57 falandım şuuan 61 kg 2 ay oldu daha öğreneli gebeliğimi😥😥 62 ye doğru gidiyorum. hemde 3 gün önce 61 dim 3 günde 1 kg alır mı insan ya 😥
Odem de olabilir canim hic stres yapilacak bir konu degil kilo :)) suyu arttir yuruyus yap kasma kendinii kan hacmin bile artiyor o bile kilo fazlaligi cikar tartida

Aa 1 ay var nerdeyse aramizda ama normal senin ki 😄 cok hamur isi yedim ya canim bisey cekmedi ondan oldu biraz daha sebze agirlikliya donmem gerekli sanirim

Benim de 4 oldu her aya 1 kilo doktorum fazla buldu 🙈
Doktor bana da fazla buldu, ıvır zıvır yemiyorum sadece acıkıyorum ve düzenli yemek yiyorum, o yüzden takılmıyorum ama malesef yapı olarak kilo almaya elverişliyim, yakın çevremde kilolu ve hamilelikte 7-8 kilo almam zor gibi, bebeğim sağlıklı olsunda sonra veririm inşallah 😅

Doktor bana da fazla buldu, ıvır zıvır yemiyorum sadece acıkıyorum ve düzenli yemek yiyorum, o yüzden takılmıyorum ama malesef yapı olarak kilo almaya elverişliyim, yakın çevremde kilolu ve hamilelikte 7-8 kilo almam zor gibi, bebeğim sağlıklı olsunda sonra veririm inşallah 😅
Saglikli beslendifin surece aldigin kilonun zarari olmaz bence.Abur cuburdan alinan kiloyla ev yemeginden alinan kilo kesinlikle farkliii.Dogum baharda zaten bol bol yuruyus yapar veririz butun yaz kilolari 😄

Saglikli beslendifin surece aldigin kilonun zarari olmaz bence.Abur cuburdan alinan kiloyla ev yemeginden alinan kilo kesinlikle farkliii.Dogum baharda zaten bol bol yuruyus yapar veririz butun yaz kilolari 😄
Bencede ya acıkıyorum yani yemeyim diyemem napalim doğanın kuralı bu hamile kilo alacak😅 infuluencerlara, mankenlere bakmayın bence onlar az bile yiyorlardir hamilelikte kilo almayalim diye😒

Günaydın kızlar bende cumartesi oğrencem ıns :) mide bulantım geçti şimdiye kadar 2 kilo vermıstim ama bunu aynı hızda alacagımı bılıyorum cunkı boğazım acıldı bence cok onemlı degıl verırız ya takmayalım bu kadar

Normal canım bazı haftalar birden alicaz bazı haftalar hiç almicaz bende aktif spor yapan biriyim hiç boş kalmazdım fitnes plates en kötü evde leslie 53 le hamile kaldım 58 im şu an kendimi çok tombik hissediyorum ama doğumdan sonra spor sağlıklı beslenme veririz emzirirken kilo çok çabuk gidiyor ;)

Bencede ya acıkıyorum yani yemeyim diyemem napalim doğanın kuralı bu hamile kilo alacak😅 infuluencerlara, mankenlere bakmayın bence onlar az bile yiyorlardir hamilelikte kilo almayalim diye😒
Ay evet kesinlikle yemiyolardir full salatayla sisiriyolardir kendilerini 😄yiyelim kiz bosver en azindan kilolarimizin bi sebebi var :D

İyi niyetle yazmış olsanız da bence burada bu tür şeyler yazılmamalı. Birincisi normal bir insan için bile gerçekten inanılmaz sağlıksız, ikincisi aramızda diyabetli gebeler var ve canlarının çektiği birçok şeyi yiyemiyorlar :) yanlış anlamamanızı diler, bebişinize bol sağlık dilerim☺️
Bu kadar hassasiyet gösteren varsa bu tip platformlarda hiç bulunmasınlar valla, ben burada herkesle saygı çerçevesinde istediğim paylaşımları yapmak için bulunuyorum. Eğer yediğimiz yemeği de burada konuşamayacaksak ne konuşalım. Ona bakarsanız çocuk isteyen düşük yapan bir sürü arkadaşımız da var, o zaman cinsiyet tahmini - Doğum gidişatı vs gibi konularda da konuşulmasın.
Duyarlı olmak bu değil. Emin olun ben zaten oldukça duyarlı bir insanım ve nerede ne zaman nasıl ne konuda konuşacağımı da çok iyi biliyorum. Gerçekten gereksiz duyar artık canımı sıkıyor.

Back
X