- 13 Temmuz 2019
- 3.063
- 2.926
- 133
- 39
- Konu Sahibi Papatya0593
- #14.281
Kızlar ceza alan arkadaşlarımız başka mail adresi ve üyelik ile giriş yapamazlar mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaparlarsa yeniden 2.üyelik diye ceza alırlar. O da yasak. Ip adresinden anlaşılıyor.Kızlar ceza alan arkadaşlarımız başka mail adresi ve üyelik ile giriş yapamazlar mı?
Ay yazık ya ben o zamanlar yoktum ama çok saçma yani yazık olmuş insanlaraYaparlarsa yeniden 2.üyelik diye ceza alırlar. O da yasak. Ip adresinden anlaşılıyor.
Benimde kızım kız çoook fazla kardeş istiyordu bizimki de kızMerhabalar herkese uzun bir zamandır baş ağrısı ve bulantılardan buralara bakamadım.Bugün kontrolümüz vardı çok şükür sağlıklı her şey yolunda. 13 haftalığız. Uyuyordu çok hareket etmedi ama doktorumuz kıza benziyor dedi. 4 yaşında bir kızım var kız kardeş çok istiyor. Bakalım inşallah doğru tahmindir.
![]()
Bugun sordum ben cnm. 8bin tl dedi. Erken ödeme diye bi uygulama yokmus.Egepol gerçekten çok kalabalık ve devlet hastanesi gibi olmuş vaziyette içerisinde mutlaka kıymetli doktorlar vardır ama bu kalabalık mutlaka zorlar. Arkadaşım gittiğinde bütün detayları öğrenir bende burdan size yazarım. İşte ödemeyi kabul ederler mi bilemiyorum ama bir soracağız yaparlarsa ne alabiz isteyelim de
Çünkü gerçekten şu an ekonomi aldı başını gidiyor. Bazı şeylerin oranlarını zamları düşününce ocak sonrası bir çok şeyin çok sağlam zam yiyeceği ortada.
Sizinde aynıymış herhalde 10 bini vericez mecbur bende bu sorayım 7 sinde gideceğim yüksek ihtimal bizim hastanede kabul etmeyecek.Bugun sordum ben cnm. 8bin tl dedi. Erken ödeme diye bi uygulama yokmus.
MerhabaBizimde editörümüz banlandı. Yeni kişiyi kendini etiketleyip ben yönetici olmak istiyorum dedi öylelikle oldu aranızdan biri ben yaparım diyip etiketlesin kazeni. Yoksa editör yenileme yapmıyor. Bu arada bende sizler gibi bir önceki ayı takip ediyorum hepinize sevgiler![]()
Bu kızların kız kardeş istemesi yok muBenimde kızım kız çoook fazla kardeş istiyordu bizimki de kız![]()
Evet. Dedigin gibi en az 10 bin gidecek duruyor. Ayni hastanede 2019 senesinde 4500 vermiştim. Yapacak bisey yok. Napalm. Sağlıkla dogsunlar daSizinde aynıymış herhalde 10 bini vericez mecbur bende bu sorayım 7 sinde gideceğim yüksek ihtimal bizim hastanede kabul etmeyecek.
Ahaha sizinki yine iyi. Bizim oğlan direkt kardes istemiyorBu kızların kız kardeş istemesi yok muen çok onun tepkisinden korkuyordum erkek derse diye. Gerçi bizim hala net değil ama
Sizi de tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah
![]()
Genelde kızlar kiz erkekler erkek kardeş istiyor benim küçük oglanla gittik cinsiyet öğrenmeye 5.5 yaşında kız olduğunu duyunca yüzü düştü doktorun odasında yerlerde yuvarlandı ben erkek istiyodum diyeBu kızların kız kardeş istemesi yok muen çok onun tepkisinden korkuyordum erkek derse diye. Gerçi bizim hala net değil ama
![]()
Benimkiler de ilk duyunca istemediler küçük olan ağladı ben kardeş istemiyorum diye çünkü biz hep istemiyoruz diyoduk planlamayan bi hamilelik oldu kendi geldi bebek fikri bile gelse çocuklara bosverin bebekler hep ağlar kusar gezemeyiz falan diyoduk bizim sayemizde baya sogumuslar bebeklerdenAhaha sizinki yine iyi. Bizim oğlan direkt kardes istemiyor![]()
Güzellikle netleşir inşallahBu kızların kız kardeş istemesi yok muen çok onun tepkisinden korkuyordum erkek derse diye. Gerçi bizim hala net değil ama
![]()
16.hafta da bel ağrısı yaşadınız mı birde demir ilacı gerçekten bulantı ve uyku hali yapıyor sizdede oldumu
Arkadaşlar sayfayı kim yönetmek ister? Bunu kim yapabilir?![]()
Sen düşünmez misinçizelge yenileme yapılacak sadece nasıl oluyor bilmiyorum ama
O da güzelmişAhaha sizinki yine iyi. Bizim oğlan direkt kardes istemiyor![]()