• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Genelde kızlar kiz erkekler erkek kardeş istiyor benim küçük oglanla gittik cinsiyet öğrenmeye 5.5 yaşında kız olduğunu duyunca yüzü düştü doktorun odasında yerlerde yuvarlandı ben erkek istiyodum diye :KK70:
Evet genelde aynı cinsiyet istiyorlarmış okuldan bir arkadaşımın oğlu da aynısını söylemiş kız olduğunu duyunca üzülmüş ama şimdi seviyormuş baya 🥰 Bizim ki de erkekler yaramaz oluyor diyor herşeyime zarar verir o yüzden kız olsun diyor. 🙈🤦🏻‍♀️

Güzellikle netleşir inşallah 🥰 benim kızımın o an ki mutluluğu o kadar güzeldi ki bide Allah bana kıyamadığı için kız kardeş verdi demesi yok mu 🥺🥺🤭
Yaa ne güzel maşallah 🥰 kızım da o kadar dua etti ki daha hamile değilken bile bir kardeş istiyorum ama kız olsun diye her gün gece yatmadan dua edip yatıyordu 🙈🥰

@Editor ‘ü etiketlersek yenileme yapar mı acaba çizelgede? Önceden yöneten kişi ceza aldı ne yazık ki. O yüzden nisan anneleri dağıldı. Tadı tuzu kaçtı 😞 çok az aktif kişi kaldı. Genelde sessiz bir sayfayız
Aaa ben de sürekli takip edemediğim için fark edemedim. Üzüldüm arkadaşlar için.

Kızlar deterjan olarak ilk green clean kullanmıştım temiz içerikli sonra fiyatlar uçunca bundan kullandım. Bi bakın isterseniz indirimi var

Eklentiler

• DE60ECDD-EFA9-479C-A81D-A50DE587E30F.webp
    DE60ECDD-EFA9-479C-A81D-A50DE587E30F.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 55
Dalin veya hacı şakir sabun tozu denedin mi hiç? çok iyi dediler.
Bir zaman sonra makineyi tıkıyor. Hacı şakir denemiştim içeriğinin kötü olduğunu öğrenip bıraktım. Sanırım bu konuda en temiz içerik dalanda .Deneyip memnun olanlar da var ama onlarda temiz içerikli değil diye biliyorum

Dalin doğal demiş. Makineyi tıkadığını bilmiyordum. Belki biraz böyle sabun tozu biraz da sıvı deterjanla dönem dönem değiştirip kullanmak iyi olur benim için. ☺️ o günler bi gelsin de. Daha 16.haftadayım😄

Dalin doğal demiş. Makineyi tıkadığını bilmiyordum. Belki biraz böyle sabun tozu biraz da sıvı deterjanla dönem dönem değiştirip kullanmak iyi olur benim için. ☺️ o günler bi gelsin de. Daha 16.haftadayım😄
Evet dalin e doğal demiş parfüm var ama bol durulama ile o da geçer herhalde. 😅

Hanımlar merhabalarrr… dün ikili test sonucumu aldım. Yaşım 36 ve risk inanılmaz yüksek çıktı. Detaylıda da, kordonda tek arter tek ven gördü. Biraz baktım da gelişim geriliğinden erken doğuma kadar bi kaç şeye sebep olabiliyormuş. Perinatör Doktor ısrarla hemen orada (muayenehane) plesantamdan su almak istedi düşünmek istediğimi söyleyip yaptırmadım.

Kendi Doktoruma gidemedim henüz kendimce baktım diğer organlarda bi anomali gözlemlenmemiş. Ama alta değerlere baktığımda iki arter için de ölçüm yapılmış. Oysa tek gördüğünü söylemişti. Kafam çok karıştı: canım çok sıkkın. 😔 foto olarak ekliyim bi fikri olan var mı? Ya da bu şekilde tek arter tek ven durumuyla karşılaştığınız biri oldu mu?

Eklentiler

• 29E365FD-82A8-450A-98A7-999A7B5C5A52.webp
    29E365FD-82A8-450A-98A7-999A7B5C5A52.webp
    44,6 KB · Görüntüleme: 94
Hanımlar merhabalarrr… dün ikili test sonucumu aldım. Yaşım 36 ve risk inanılmaz yüksek çıktı. Detaylıda da, kordonda tek arter tek ven gördü. Biraz baktım da gelişim geriliğinden erken doğuma kadar bi kaç şeye sebep olabiliyormuş. Perinatör Doktor ısrarla hemen orada (muayenehane) plesantamdan su almak istedi düşünmek istediğimi söyleyip yaptırmadım.

Kendi Doktoruma gidemedim henüz kendimce baktım diğer organlarda bi anomali gözlemlenmemiş. Ama alta değerlere baktığımda iki arter için de ölçüm yapılmış. Oysa tek gördüğünü söylemişti. Kafam çok karıştı: canım çok sıkkın. 😔 foto olarak ekliyim bi fikri olan var mı? Ya da bu şekilde tek arter tek ven durumuyla karşılaştığınız biri oldu mu?
2 li 3 lu testleri hiç Bi hamileligimde yaptirmadim hiç Bi fikrim yok o yüzden ama hayırlısıyla sağlıkla kucaginiza alırsınız ins kendi doktorunuzdan güzel haberler almanız dileğiyle

Canim geçmiş olsun, daha hicbirsey belli değil moralini bozma kendi doktorunla görüş, burun kemiği var ensede normal bunlarda iyi mesela ama tek arter tek ven nedir bilmiyorum.

İlk cocukta yapılabilir mi sizce😊 bunu dediğiniz iyi oldu en azından nispeten temiz içerikli bir marka bulabilsem çok iyi olur
Ayy tabi li ilk çocukta herşey yapılır 😃 2 çocuklu olunca dedim ki tek çocukla nasıl geçiriyordum ben günlerimi acaba . İlk çocukta yapılır elbette . YBB sayfası var Zeynep hanım harika şeyler öneriyor . Ben 2. Kızımda yaptım 18 ay sonra araya taşınma filan girdi bıraktım sattım bezleri. Ama her bünyeye göre de değil onu anlamış oldum. Kızım prematüreydi cildi çok hassastı . Sürekli ama sürekli değiştirmek gerekiyordu ki ben dikkat edemiyordum. 3 numaramda kullanmayacağım hiç . Ama dediğim gibi sleepy ve turco hem yerli hem temiz içerikli hem de hesaplı ayrıca çok iyi muhafaza ediyor . ☺️

Back
X