• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Bugün randevuma gittim. 🥰
Dörtlü test için kan verdim.

Cinsiyet çok net göründü bizde. çoğunluğun tahmin ettiği gibi çıkmadı.
Benim hislerim rüyalarım da yalan oldu. 😂😂
Çünkü KIZIM oluyorr :KK36::KK49::anneadayı:
Çok mutlu oldum. Eşimin tarafında da benim tarafta da erkek çok fazlaydı. Onlar arasında bir çiçek gibi gelecek kızım inşallah 😇😇

Papatya0593 Papatya0593 beni de ekleyebilirsin. 🥰
canımmmmm maşallah sağlıkla kucağına al inşallah bebişini 🥰🥰

aynen öyle canım çok şükür yada inşallah sağlıklı kucağımıza alalım demek lazım. ben deli gibi isim düşünüyorum şuan oğluşuma ama neye karar versem sonraki gün vazgeçiyorum ya 😂😂
O isim problemi bizde de var 🤦🏼‍♀️ Ne yapacağız hiç bilmiyorum..

Kızlar selam. Uzuuuun arastırmalarım sonucunda bebek arabamı aldım🤗 cybex gb pockit all city. Ana kucagını ve ana kucagı takma aparatınıda alarak dogumundan 5 yasına kadar kullanabılecegım arabaya kavusmus oldum🙏 Ozellıklerıne gelırsek katlanınca dunyanın en kucuk arabası oluyor. Asırı pratık ve hafif. Aynı zaman suspansyonu var guvenlıklı bır arac.Araba arayısında olan anneler ıcın bır fıkır olur belki
Güle güle kullanın en çok kafa karıştıran mevzu bu bebek arabası 🤷🏼‍♀️

Bizde eleye eleye atlas ve deniz e kadar indirdik ikisinden biri ama daha karar veremedik esim atlasi cok istiyor sanirim onu koyacagiz
Atlas çok güzel bir isim ama bizimkiler fazla gelenekçi kesin karşı çıkarlar 🤷🏼‍♀️ Yoksa ben çok beğeniyorum 😍
Eşim kız olursa Defne koyacağım dedi bir keresinde, annemin tepkisi neeey define mi? 😅

Bizde eleye eleye atlas ve deniz e kadar indirdik ikisinden biri ama daha karar veremedik esim atlasi cok istiyor sanirim onu koyacagiz
ayy bilmiyorum hiç bende Çınar dedim Ozan dedim Kuzey dedim Baran dedim sonra hepsinden vazgeçtim eşim beğenmedi falan derken elde var 0 😂😂

İsim konusu en zoru gerçekten bizim cinsiyet belli olmadı, kızımın adı Ayşe Mina, ilk melek olan bebeğimin ismi Yusuf Talha idi👼 gelelim sürpriz yumurtaya😅 kiz olursa belli İnci Neva, erkek olursa eşim Asaf Han dedi önce kabul ettim sonra Asaf in aşırı fazla olduğunu farkettim, heleli şu donem. O yüzden Han in önüne bir isim arayisindayim😅

Yani 3lü testi bekleyelim diyince önemli değil gibi düşündüm daha sonra endişelenmeli miiyim diyince acil olmasada endişe gerektirecek bir durum dedi buda benim canımı çok sıktı açıkçası yani bu testlerin ücretini açıkcası bilmiyorum ne kadar acaba
Devlette yapılabiliryo

Bugün randevuma gittim. 🥰
Dörtlü test için kan verdim.

Cinsiyet çok net göründü bizde. çoğunluğun tahmin ettiği gibi çıkmadı.
Benim hislerim rüyalarım da yalan oldu. 😂😂
Çünkü KIZIM oluyorr :KK36::KK49::anneadayı:
Çok mutlu oldum. Eşimin tarafında da benim tarafta da erkek çok fazlaydı. Onlar arasında bir çiçek gibi gelecek kızım inşallah 😇😇

Papatya0593 Papatya0593 beni de ekleyebilirsin. 🥰
Ohhhh be sonunda 🥳🥳🥳 hayırlı olsun canım benim yeminle hepimize dert olmuştu 😅

VivaLaJuicy VivaLaJuicy canım gözün aydın oğluşunu öğrenmene çok sevindim. 16. Haftada mı yaptı 3 lü testi? Bana sadece 16 da gel apf mom testi yapacağım dedi ama anlayamadım şimdi kafasında ne var acaba?

Tesekkurler. Inanın benımde oyleydı ve cok arastırdım. Bır bakın benım aldıgımda youtube ta vıdeoları var benım her anlamda cok ıcıme sındı.
Videolarını izlemedim ama fotoğrafta ön ve arka tekerlekleri aynı boyutta gördüm acaba doğru mu?

İsim konusu en zoru gerçekten bizim cinsiyet belli olmadı, kızımın adı Ayşe Mina, ilk melek olan bebeğimin ismi Yusuf Talha idi👼 gelelim sürpriz yumurtaya😅 kiz olursa belli İnci Neva, erkek olursa eşim Asaf Han dedi önce kabul ettim sonra Asaf in aşırı fazla olduğunu farkettim, heleli şu donem. O yüzden Han in önüne bir isim arayisindayim😅
Ben de inci ismini cok begeniyorum. Kizim olucak nasipse inci ipek bilge bunlar arasindayiz suan bakalim. Eger erkek olsa demirhan koyucaktik 😊

Aslında sigortamız ile bakılıyoruz doktorlar neden izin vermiyor anlamıyorum. Muhakkak onların geçerli bir nedeni vardır.
Ben ölü doğum yaptım ona binaen genetik test yaptırabildim araştırma hastanesinde. Dahiliye doktoruna gidip anlatın hematolojiden randevu alabilmemiz için yeşil alanı açmaları gerekiyormuş. Ricacı olun, açarsa hemen hematolojiye randevu alın
cok tesekkur ederim tıpki kadın doğuma gidip perinatolojiye yönlendirmesi gibi

Back
X