2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kizlar bugun ksrnimda asiri bir gerginlik hissi var içeriden dıştan ekliyorum yumuşak ama sanki fok yemisimde nefes alamıyorum hissi boyle bisey yaşayan var mı acaba önceki sezerysn dikişlerm mi kasıyor anlamadım
Akşamlar benim de oluyor arada geçen bi şişti sanki 7 aylık hamile gibi patlayacak gibi hissettim, sabah kalktım hiç birsey kalmamis

Baloncuk benzetmesine bayildim, aynen öyle

Kızlar bugün doktor akıntı için bi antibiyotik bir fitil vermiş antibiyotik azitro 500 mg içinde 3 hap var. Ictim ama içim de rahat etmedi. Antibiyotik kullananıniz var mi?

Kizlar bugun ksrnimda asiri bir gerginlik hissi var içeriden dıştan ekliyorum yumuşak ama sanki fok yemisimde nefes alamıyorum hissi boyle bisey yaşayan var mı acaba önceki sezerysn dikişlerm mi kasıyor anlamadım
Benim de sabah öyleydi, taş gibi ve şişti. Tuvaletimi yapınca rahatladım. Gaz ya da kabızlık vs olabilir. Ben de 3 gündür gyno ferro kullandığımdan beri tuvalet konusunda sıkıntı çekiyorum.

Benim de sabah öyleydi, taş gibi ve şişti. Tuvaletimi yapınca rahatladım. Gaz ya da kabızlık vs olabilir. Ben de 3 gündür gyno ferro kullandığımdan beri tuvalet konusunda sıkıntı çekiyorum.
Bende bi tuhafım bu sabahtan beri ya erik hoşafı filan ictim ama tık yok ins kabizliktsn dolayıdır 2 gündür çok su içemedim etkiledi sanırım hemen

sağol canım daha iyiym dün akşam sorunu hallettim iş yerinde keyfim yerinde benim istediğim oldu sonuç olarak :) taş a gelince Allah göstermesin yaşatmasın kimseye o öyle bi ağrı ki acının tarifi yok. ama gaz sancısı gibi başlıyo boşluk kısmında ön tarafta gibi böbrek arkada diye başta anlamıyosun sonra yavaşça sancı arka böbreklere doğru kayıyor ve bende öğürme kusma yapıyor çünkü taş kanaldan geçerken mesaneye doğru böbrek büyüme yapıyor. ağrı yerleşti mi şak diye anlıyorsun zaten taş düşürdüğünü.. sonra iki büklüm kalıyorsun sancıyla hastaneye israr tahlilinde kan varsa anlıuyorlar ben düşürürkende taşları görüyorum o da ayrı can alıcı bir acı. ama herkes bana der ki sen bu taşları düşürüyorsun ya kesin normal doğum yapabilirsin bende inşallah diyorum doktorum bile dedi 6 kere düşürdüm bu zamana kadar. her sene 1 kere hala da var sağda ve solda.

Kızlar bugün doktor akıntı için bi antibiyotik bir fitil vermiş antibiyotik azitro 500 mg içinde 3 hap var. Ictim ama içim de rahat etmedi. Antibiyotik kullananıniz var mi?
canım ben taş düşürürken yazacaklardı agumentin 1000 mg hocam bu ağır gelmez mi dedim yok bu hamileler kullanabilsin diye bi ilaç zaten demişti. ama diğer doktorum enfeksiyonun yok o yüzden kullanmasan da olur dedi diye almamıştım. yani eğer doktor verdiyse güvenilirdir iç sağlığın için.

Çok geçmiş olsun. Benimki böbreklerde değil karındaydı, demek taş olmayabilir. Çok zor taş düşürmek, ablam da düşürdü bir kaç defa. Umarım gebeliğinde yaşamazsın bi daha

Çok geçmiş olsun. Benimki böbreklerde değil karındaydı, demek taş olmayabilir. Çok zor taş düşürmek, ablam da düşürdü bir kaç defa. Umarım gebeliğinde yaşamazsın bi daha
inşallah yaşamam canım ama üroloji doktorum da kendi doktorum da sağ böbrektekini arada kontrol etmemiz lazım bebek sağa doğru büyür tekme attığında falan sağdakini rahatsız eder dediler inşallah oynamaz yerinden doğurana kadar sonra kırdırıcam zaten

Akıntı koyulasti korktum mecbur kullancam içinde 3 tane zaten, Allah'ıma emanetler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…