- 2 Ağustos 2022
- 2.134
- 2.540
- 53
- 32
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #15.541
2 bacagin arasına yastık koyup uzan hafifliyorEvet öyle
Canim daha çok küçükler ve günün çoğunda uyuyorlar, söyle düşün o uyanık sen uyuyorsun ve hareket etse bile hissetmezsin çünkü rahatsiz eden tekme şeklinde bi hareket değil çok hafif, benim de mesela dün hissetmedim, olabilir, stressiz yapmaKızlar yaa. Dün bahsettim hareketlerini hissetmeye başladım diye 2 gündür hissetmiyorum. İçim çok huzursuz
Ay kordonmus o demek kiSelam kızlar Bizim de nifty sonucumuz da kız geldiHepimiz ailece şok geçirdik çünkü daha 2 gün önce ultrasonda bacak arasında bildiğin bariz pipi görünüyordu Ultrasonda bu şekilde çıkıntı görüp cinsiyeti kız çıkan başka var mı?
Sağlıkla kavuşun kızınıza. Alış veriş yapmış mıydınız?Selam kızlar Bizim de nifty sonucumuz da kız geldiHepimiz ailece şok geçirdik çünkü daha 2 gün önce ultrasonda bacak arasında bildiğin bariz pipi görünüyordu Ultrasonda bu şekilde çıkıntı görüp cinsiyeti kız çıkan başka var mı?
E kadarlıktı bebek teşhis ilk konulduğunda perinatoloji tarafındanCanım bize ilk teşhisi koyan perinatoloji uzmanımız ya genetik bir sebepten ya anne karnında bebek gelisim esnasında bir eksiklik veya aksaklık olunca,yada genetik hastalıklar dışında bazen bebekte kalp rahatsızlığı gibi bir rahatsızlık olunca kistik higroma , kistik higromaya bağlı olarakta vücudun her yerinde ödem oluşuyor demişti. Benim ve eşimin genetik bir rahatsızlığımız yok. Bazı hastalıkların oluşması için illa genetiğimizde bir şey olup olmamasına gerek yok. Yani tamamen Allah tarafından bize verilen bir sınav, sınama, hediyedir bence. Bir bebek hastalık taşıyacaksa inan ne kadar sağlıklı olursak olalım bir şekilde oluyor. Benim ve eşimin genetik rahatsızlığımız olmamasına rağmen hayatımızda hiç duymadığımız şeyler duyduk. Senin bebeğin melek olmuş. Bize ilk bu teşhisleri koyduklarında direk aldırın dedi doktor. Benim şuan emzirdiğim 10 aylık bir oğlum var. Doktor bebek karnında ölürse senle birlikte emzirdiğin bebeğinde tehlikeye giriyor demişti. Ben bir türlü bir cana kıymayı göze alamadım. Hele ki bu evlatsa insan hiç kıyamıyor. Ama bir kararda vermem gerekiyordu. Çok zor ama İnanki bebeğim kendi kendine kalbi dursun da ben onun canına kıymayayım diye çok dua ettim. Her doktora gittiğimde kalbi durmuştur inşallah dedim. Evladım için bunu istemek beni günlerce psikolojik bunalıma soktu. Vicdansız bir anne miyim diye günlerce kendimi sorguladım. Çok çok zor bir süreçti. Halada aynı şekilde devam ediyor. Bu zamana kadar bebeğim dayandı. Bundan sonra ne olacak inan bilmiyorum.Gelişmeleri yazarım buraya. Sizede Allah sabır versinÇok üzüldüm
Amin hep birlikteSağlıkla kavuşun kızınıza. Alış veriş yapmış mıydınız?
Bildiğim kadarıyla 24. Haftadan sonra düzene biniyor hareketler. Korkmayın normaldirKızlar yaa. Dün bahsettim hareketlerini hissetmeye başladım diye 2 gündür hissetmiyorum. İçim çok huzursuz
ultrason fotoğrafı varmı :)Selam kızlar Bizim de nifty sonucumuz da kız geldiHepimiz ailece şok geçirdik çünkü daha 2 gün önce ultrasonda bacak arasında bildiğin bariz pipi görünüyordu Ultrasonda bu şekilde çıkıntı görüp cinsiyeti kız çıkan başka var mı?
Merhabalar, yarın 13.20 de kontrolüm var. Dua ediniz lütfenM U G E canim merhaba tekrsr gittin mi doktora
Güzel haberlerle inşallahMerhabalar, yarın 13.20 de kontrolüm var. Dua ediniz lütfeninş sağlığı yerindedir. yazarım çıkışta.
Hayırlısı olsunSelam kızlar Bizim de nifty sonucumuz da kız geldiHepimiz ailece şok geçirdik çünkü daha 2 gün önce ultrasonda bacak arasında bildiğin bariz pipi görünüyordu Ultrasonda bu şekilde çıkıntı görüp cinsiyeti kız çıkan başka var mı?
Ayy kuzum sağol ben anormallik var mı acaba diye korktum azcıkCanim daha çok küçükler ve günün çoğunda uyuyorlar, söyle düşün o uyanık sen uyuyorsun ve hareket etse bile hissetmezsin çünkü rahatsiz eden tekme şeklinde bi hareket değil çok hafif, benim de mesela dün hissetmedim, olabilir, stressiz yapma
Çok teşekkür ederimmBildiğim kadarıyla 24. Haftadan sonra düzene biniyor hareketler. Korkmayın normaldir
Canım bnm yaşadıklarına çok üzüldüm, Rabbım kalbime ferahlık versin Rabbım bebeğinin ve senin yardımcın olsun bende ucuz bebeklerimi kaybettim ve benzer şeyler yaşadım seni çok iyi anlıyorum. Olmazları olduran Rabbim gün doğmadan neler doğarCanım bize ilk teşhisi koyan perinatoloji uzmanımız ya genetik bir sebepten ya anne karnında bebek gelisim esnasında bir eksiklik veya aksaklık olunca,yada genetik hastalıklar dışında bazen bebekte kalp rahatsızlığı gibi bir rahatsızlık olunca kistik higroma , kistik higromaya bağlı olarakta vücudun her yerinde ödem oluşuyor demişti. Benim ve eşimin genetik bir rahatsızlığımız yok. Bazı hastalıkların oluşması için illa genetiğimizde bir şey olup olmamasına gerek yok. Yani tamamen Allah tarafından bize verilen bir sınav, sınama, hediyedir bence. Bir bebek hastalık taşıyacaksa inan ne kadar sağlıklı olursak olalım bir şekilde oluyor. Benim ve eşimin genetik rahatsızlığımız olmamasına rağmen hayatımızda hiç duymadığımız şeyler duyduk. Senin bebeğin melek olmuş. Bize ilk bu teşhisleri koyduklarında direk aldırın dedi doktor. Benim şuan emzirdiğim 10 aylık bir oğlum var. Doktor bebek karnında ölürse senle birlikte emzirdiğin bebeğinde tehlikeye giriyor demişti. Ben bir türlü bir cana kıymayı göze alamadım. Hele ki bu evlatsa insan hiç kıyamıyor. Ama bir kararda vermem gerekiyordu. Çok zor ama İnanki bebeğim kendi kendine kalbi dursun da ben onun canına kıymayayım diye çok dua ettim. Her doktora gittiğimde kalbi durmuştur inşallah dedim. Evladım için bunu istemek beni günlerce psikolojik bunalıma soktu. Vicdansız bir anne miyim diye günlerce kendimi sorguladım. Çok çok zor bir süreçti. Halada aynı şekilde devam ediyor. Bu zamana kadar bebeğim dayandı. Bundan sonra ne olacak inan bilmiyorum.Gelişmeleri yazarım buraya. Sizede Allah sabır versinÇok üzüldüm
CANIM ANLATTIKLARIN BENIM ICIN COK BILGILENDİRİCİYDİ SANA COK ÜZÜLDÜM UMARIM ALLAHIM BEBEGINI SANA BAGIŞLAR SENI O KADAR COK IYI ANLIYORUMKI BENIDE BELIRSIZLIK MAFETTİ HERKEZ BEBEĞİNİN ALIŞVERİŞİNİ YAPIP CINSIYETINI ÖĞRENIRKEN BEN SAĞLIĞI İÇİN KAYGILAR YASIYORDUM RUTIN KONTROLÜM DURMUSTU RESMEN HERNEYSE HER KONTROLE GIDISIMDE KALBI ATIYO DİE ÜZÜLÜYORDUM BENDE YAVRUM YASIYOR AMA HASTA DİYORDUM COK CANIM ACIYORDU DOKTORLAR HEKIM ONAYINA GIDINCE KARARI BANA BIRAKIRLARSA NE YAPARIM DİE DÜŞÜNE DÜŞÜNE DEPRESYONA SOKTUM KENDIMI SUAN COK SUKUR DAHA IYIYIM COK UFAK ANTİDEPRESANA BAŞLADIM PSİKİYATRİSE GİTTİM UMARIM SEN GÜZEL HABERLERLE GELIRSINB CANIM
kullan canım korkma. bende haftaya gittiğimde söylicem versinn fitil psikolojim artık bugün tam 16 haftalık oldu bir patates kadar
kullan canım korkma. bende haftaya gittiğimde söylicem versinn fitil psikolojim artık bugün tam 16 haftalık oldu bir patates kadar
Benzer şeyler yaşamışız galiba senin bebeğin de melek olmuş Rabbım güç versin arkadaşım. Bnmde ilk gebeligimde ucuz bebeklerimde 5. Ayından sonra ikiz olanlarında kan çalma olayı gelişti ve kurul kararı birini sonlandırma oldu ve bizden imza almaları gerekliydi, benim nutkum durmuştu 10 gündür hastanede yatiyordum o dönem hiç birsey düşünemiyordum bile. eşime kağıdı getirdiler imzalaması için bnm ruhsuz tabir ettiğim kocam hastanenin ortasında sesiyle hüngür hüngür ağladı. Velhasıl gelişmeyen bebek sonlandırıldı ve ikizi saglam bebeğimin de bir hafta sonra kalbi durdu, doktorların yorumu e bekliyorduk ayni haznede illaki etkileyecekti. Neyse ki farkli kesedeki sağlam bir bebeğim daha vardı, onunla yolumuza 32. Haftaya kadar devam ettik ve 32. Haftada suyum geldi ve erken doğum yaptım. Bebeğim iyiydi sadece kuvezde kilo almasını bekleyeceksin dediler, iki ölü bebekle kuzumu Samsun da bırakıp Çoruma ewe döndüm, bir hafta eşim iki kere gitti süt götürdü gayet iyiydi ama bir hafta sonra birsey olmustu, bebeğimi beslemeyi kestiler ödem oldu dediler vs. Vs. Ve sonuç 10. Günü aradılar gelin bebeğinizi ameliyat yapicaz imzanız gerek. Yola çıktık yarım saat sonra yine o numara arıyor eşime yalvardım açma diye açtı ve oğlum melek olmustu, hani sağlam bir tane bebeğim vardi oda bıraktı bizi. Şuan ki aklım olsa bebeklerime hiç bir işlem yaptırmazdim o zaman cahildim yada yaşamam gerekiyordu yaşadım rabbime şükürler olsun bebeğim kurban arefe günü melek oldu bir daha ki ramazan arefe günü kızıma hamile olduğumu öğrendim, Rabbım aynı acıyla bir bayram bile geçirmedi bana şükürler olsun. Şimdi kızım 7 yaşında ve kardeşini bekliyoruz. Zaman herseyin ilacı...CANIM ANLATTIKLARIN BENIM ICIN COK BILGILENDİRİCİYDİ SANA COK ÜZÜLDÜM UMARIM ALLAHIM BEBEGINI SANA BAGIŞLAR SENI O KADAR COK IYI ANLIYORUMKI BENIDE BELIRSIZLIK MAFETTİ HERKEZ BEBEĞİNİN ALIŞVERİŞİNİ YAPIP CINSIYETINI ÖĞRENIRKEN BEN SAĞLIĞI İÇİN KAYGILAR YASIYORDUM RUTIN KONTROLÜM DURMUSTU RESMEN HERNEYSE HER KONTROLE GIDISIMDE KALBI ATIYO DİE ÜZÜLÜYORDUM BENDE YAVRUM YASIYOR AMA HASTA DİYORDUM COK CANIM ACIYORDU DOKTORLAR HEKIM ONAYINA GIDINCE KARARI BANA BIRAKIRLARSA NE YAPARIM DİE DÜŞÜNE DÜŞÜNE DEPRESYONA SOKTUM KENDIMI SUAN COK SUKUR DAHA IYIYIM COK UFAK ANTİDEPRESANA BAŞLADIM PSİKİYATRİSE GİTTİM UMARIM SEN GÜZEL HABERLERLE GELIRSINB CANIM
Aksam kullandim, ama gün içinde akıntı çoğaldı ve işten çıkmadan önce bildiğin birsey aktı bayag bi aklım başımdan gitti ve aşırı kaşıntım da vardı koştum tuvalete kan falan diye korkmuştum şükür kan değildi ama bildiğim çamaşırımin ortası kaçırmış gibi sırılsıklam olmus korkmuyor değilim ama sanki fitil sonrası oluyordu su akintisi ewe geldim camasirimi değiştim yatıyorum yine var ama sulu normal akıntıkullan canım korkma. bende haftaya gittiğimde söylicem versinn fitil psikolojim artık bugün tam 16 haftalık oldu bir patates kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?