- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #15.481
çok çok iyi vallahi bu paraya yalnızca doğumun karşılanması bile mümkün değil sanıyorum :) Çok iyi yapmışsın kesinlikleAllianz canim bu benim 3. Policem 12 ay bekleme suresi vardi hamile kalmak icin hepsine uydum ben bekledim 2. Policeyi yaptim bu ay 2. Policemde bitiyor 3. Yu yaptiriyorum bende cok yuksek fiyat cikar diye dusunmustum hamileyim diye ama 8900 cikti valla bu hafta yeniletcem hemen sanirim eskiden beri sigortali olmaminda faydasi vardir bu fiyatta. Muayenelerde sadece 15 tl katki oduyorum dogum tamamen ucretsiz ikili tarama yaptirdim onuda odedi ek ucret cikmadi bakalim diger taramalarda odeyecekmi bilmiyorum
Hayır direkt Acıbadem sigorta. Sadece Acıbadem hastanelerinde geçerli bir sigortaydı.yokk artık allianz da mı oldu bu ??
Yaa kesinlikle hormonların katkısı büyük.. İnsan kendine hakim olamıyor ve dediğin gibi de sonradan bu stresi yüklemiş olduğu için ekstra üzülüyor. Unutup başka şeylere odaklanmaya çalış, biraz forum alılşveriş siteleri fala karıştır :)kızlar günaydın. bugün çok keyifsizim canım çok sıkkın dün iş yerinde birşey canımı sıktı birilerine sinirlendim ben sinirlenince de hırsımı alana kadar rahatlayamıyorum ve hep kafamda kuruyorum dün akşam 6 dan beri ağlıyorum durup durup istemsizce. gece 1 de yatakta uyuyamıyorum diye bi bağırdım artık eşim uyandı sakinleştirmeye çalıştı beni ama sinirimden kendimi sıka sıka o kadar ağladım ki engel olamadım kendime karnıma kasıklarıma ince ağrılar girdi hep çok üzüldüm bebeğime de bunu yaşattığım için. gece kalktım tüm duaları okudum la havle çektim sakinleşmeye çalıştım ancak öyle uyumuşum. uyandığımdan beri ağlamıyorum ama hep içim dolu dolu öf çekiyorum, nabzım yüksek hala sinirliyim ve yüzüm hiç gülmedii. ki normalde aşırı neşeli gülen bi insanım ama böyle üzülüp sinirlenince de takıyorum hemen dönemiyorum eskiye. hormonlarım yüzünden de bu kadar büyümüş olabilir bu durum bilemiyorum ama umarım çabuk geçer içimdeki baskı sıkıntı..
A&D genetik diye bir laboratuvar. Doktorumun önerdiği yer daha hızlı çıkarıyordu fakat daha pahalıydı.Siz hangi labaratuara yani firmaya yaptırdınız.ben genlab diye bir yer buldum.doktorum yanlış anlaşılmamak için hiç bir kurum önermedi.tercihi bize bıraktı.benimkide kapsamlı.ama tedirgin bekliyorum.inşallah sizinki gibi güzel çıkar.
Üzüldüm yaşadığın durumakızlar günaydın. bugün çok keyifsizim canım çok sıkkın dün iş yerinde birşey canımı sıktı birilerine sinirlendim ben sinirlenince de hırsımı alana kadar rahatlayamıyorum ve hep kafamda kuruyorum dün akşam 6 dan beri ağlıyorum durup durup istemsizce. gece 1 de yatakta uyuyamıyorum diye bi bağırdım artık eşim uyandı sakinleştirmeye çalıştı beni ama sinirimden kendimi sıka sıka o kadar ağladım ki engel olamadım kendime karnıma kasıklarıma ince ağrılar girdi hep çok üzüldüm bebeğime de bunu yaşattığım için. gece kalktım tüm duaları okudum la havle çektim sakinleşmeye çalıştım ancak öyle uyumuşum. uyandığımdan beri ağlamıyorum ama hep içim dolu dolu öf çekiyorum, nabzım yüksek hala sinirliyim ve yüzüm hiç gülmedii. ki normalde aşırı neşeli gülen bi insanım ama böyle üzülüp sinirlenince de takıyorum hemen dönemiyorum eskiye. hormonlarım yüzünden de bu kadar büyümüş olabilir bu durum bilemiyorum ama umarım çabuk geçer içimdeki baskı sıkıntı..
Tamamlayıcı sigorta mi bu ? Çünkü bireysel vardı bende gebelik poliçesi 2016 başlatmıştım 2018 kadar hep 3 bin 3500 civari ödedim 2020de fiyat aldım 20 bin senelik bu sene hiç sormadım bileAllianz canim bu benim 3. Policem 12 ay bekleme suresi vardi hamile kalmak icin hepsine uydum ben bekledim 2. Policeyi yaptim bu ay 2. Policemde bitiyor 3. Yu yaptiriyorum bende cok yuksek fiyat cikar diye dusunmustum hamileyim diye ama 8900 cikti valla bu hafta yeniletcem hemen sanirim eskiden beri sigortali olmaminda faydasi vardir bu fiyatta. Muayenelerde sadece 15 tl katki oduyorum dogum tamamen ucretsiz ikili tarama yaptirdim onuda odedi ek ucret cikmadi bakalim diger taramalarda odeyecekmi bilmiyorum
Merhaba sitede arama yapınca mesajınızı buldum. Maxi cosi lara 2 yi deneyip mi aldınız acaba? Şuan indirim var da yorumları çok azHayırlı olsunBen maxi cosi lara2 aldım, puseti ve takma aparatı da ayrı tabii, onları da alıp tamamladım. Puset maxi cosi citi 2 tercih ettim, çok para vermeye gerek yok diye düşündüm. Sizinki gibi kabin boy ve 6.5 kg ağırlığında. Pusetle birlikte çok az kullanacağımız için hafif olsun da bi daha ikinci bebek arabası almak zorunda kalmayayım istedim. Totalde 7.500 gibi bir rakama mal ettim. Düşünen varsa İndirim takip ederseniz bulabilirsiniz.
Canım o bağırsak hareketleri inan. Hele de ilk gebeliğinse 20den önce çok zor diyor doktorlar. Ben 15 haftalığım bana doktorum 1,5-2 aya kadar hissetmeye başlayabilirsin en erken dedi dünSelam kizlar 8+1 olduk bugün .Geçen haftadan beri sanki karnımda kıpırtı var.Gaz mi diyorum ama bebek gibi de geliyor.Erkek bebek sanirim erken hissediliyor.Birde bulantım fazla yok.Erken hissedip erkek bebek çıkan oldu mu
İkinci gebeliğim canım burdaki yorumları okudum erkek diyenler olmuş genelde yinede Rabbim bilir.Bulantimda yok.Kizimda oluyordu.Belki ilerleyen zamanda bulantılar yoğun olabilir bilemiyorum hayırlısı bakalımCanım o bağırsak hareketleri inan. Hele de ilk gebeliğinse 20den önce çok zor diyor doktorlar. Ben 15 haftalığım bana doktorum 1,5-2 aya kadar hissetmeye başlayabilirsin en erken dedi dün
Bende çok fazla bulantı oluyor ama 8.haftadan sonra başladı. Senin bulanmaz inşallah. Allah gönlündekini versin canımİkinci gebeliğim canım burdaki yorumları okudum erkek diyenler olmuş genelde yinede Rabbim bilir.Bulantimda yok.Kizimda oluyordu.Belki ilerleyen zamanda bulantılar yoğun olabilir bilemiyorum hayırlısı bakalım
Malesef denemeden aldım. Evde açıp kurduk kaldırdık sonra. Bana kullanışlı geldi. Tek sevmediğim yönü arabanın kendi oturma yerini sökmeden üstüne takıyorsunuz puseti. O da sorun olmaz benim için, çünkü puset maksimum 6 ay falan kullanılacak. Amacım hem baston kadar küçük tekerleği olmayan bir şey hem de ilerleyen aylarda bastona ihtiyaç duymayacağım bir şey olmasıydı. Tabii henüz kullanmadımMerhaba sitede arama yapınca mesajınızı buldum. Maxi cosi lara 2 yi deneyip mi aldınız acaba? Şuan indirim var da yorumları çok az
Amin canım inşallah ne yalan soyleyim gönlüm kızdan yanaBende çok fazla bulantı oluyor ama 8.haftadan sonra başladı. Senin bulanmaz inşallah. Allah gönlündekini versin canım
Ben de onu sevmedim, bide çift taraflı değil ama şuan yüzde kırk indirimde araba 4000 tl o paraya da değer herhalde. Evde denediniz mi manevrası felan nasıl? Bide ben de citi 2 pusetini alıcam adaptör olarak bi ayrım var mı ?Malesef denemeden aldım. Evde açıp kurduk kaldırdık sonra. Bana kullanışlı geldi. Tek sevmediğim yönü arabanın kendi oturma yerini sökmeden üstüne takıyorsunuz puseti. O da sorun olmaz benim için, çünkü puset maksimum 6 ay falan kullanılacak. Amacım hem baston kadar küçük tekerleği olmayan bir şey hem de ilerleyen aylarda bastona ihtiyaç duymayacağım bir şey olmasıydı. Tabii henüz kullanmadım
Evet tamamlayici canimTamamlayıcı sigorta mi bu ? Çünkü bireysel vardı bende gebelik poliçesi 2016 başlatmıştım 2018 kadar hep 3 bin 3500 civari ödedim 2020de fiyat aldım 20 bin senelik bu sene hiç sormadım bile
8 haftada bebek hareketi olmaz cnm hareket edecek eli kolu bile yok gibi daha, o gaz hareketiSelam kizlar 8+1 olduk bugün .Geçen haftadan beri sanki karnımda kıpırtı var.Gaz mi diyorum ama bebek gibi de geliyor.Erkek bebek sanirim erken hissediliyor.Birde bulantım fazla yok.Erken hissedip erkek bebek çıkan oldu mu
Canım bize ilk teşhisi koyan perinatoloji uzmanımız ya genetik bir sebepten ya anne karnında bebek gelisim esnasında bir eksiklik veya aksaklık olunca,yada genetik hastalıklar dışında bazen bebekte kalp rahatsızlığı gibi bir rahatsızlık olunca kistik higroma , kistik higromaya bağlı olarakta vücudun her yerinde ödem oluşuyor demişti. Benim ve eşimin genetik bir rahatsızlığımız yok. Bazı hastalıkların oluşması için illa genetiğimizde bir şey olup olmamasına gerek yok. Yani tamamen Allah tarafından bize verilen bir sınav, sınama, hediyedir bence. Bir bebek hastalık taşıyacaksa inan ne kadar sağlıklı olursak olalım bir şekilde oluyor. Benim ve eşimin genetik rahatsızlığımız olmamasına rağmen hayatımızda hiç duymadığımız şeyler duyduk. Senin bebeğin melek olmuş. Bize ilk bu teşhisleri koyduklarında direk aldırın dedi doktor. Benim şuan emzirdiğim 10 aylık bir oğlum var. Doktor bebek karnında ölürse senle birlikte emzirdiğin bebeğinde tehlikeye giriyor demişti. Ben bir türlü bir cana kıymayı göze alamadım. Hele ki bu evlatsa insan hiç kıyamıyor. Ama bir kararda vermem gerekiyordu. Çok zor ama İnanki bebeğim kendi kendine kalbi dursun da ben onun canına kıymayayım diye çok dua ettim. Her doktora gittiğimde kalbi durmuştur inşallah dedim. Evladım için bunu istemek beni günlerce psikolojik bunalıma soktu. Vicdansız bir anne miyim diye günlerce kendimi sorguladım. Çok çok zor bir süreçti. Halada aynı şekilde devam ediyor. Bu zamana kadar bebeğim dayandı. Bundan sonra ne olacak inan bilmiyorum.Gelişmeleri yazarım buraya. Sizede Allah sabır versinbenim bebeğimede 12. haftada kistik higroma dendi ve perinatolojıye gitmiştim özeldeki doktorumun tavsiyesiyle amiyosentez yapılması gerek dedi ve gittiğimde normal kontrolumde kalbının durdugunu öğrendim ama benım bebeğimin heryeri ödemdi ıkıncı gebeli,ğim için cok korkuyorum herkezın basına aynı sey gelcek die bırsey yok ben bu olayı yasayalı bır hafta oldu cok üzüldüm allahım kımseye yasatmasın neyden oldugunu bılmek istiyorum bılgı edınırsenız paylaşalım buradan kızlar
Yaa kesinlikle hormonların katkısı büyük.. İnsan kendine hakim olamıyor ve dediğin gibi de sonradan bu stresi yüklemiş olduğu için ekstra üzülüyor. Unutup başka şeylere odaklanmaya çalış, biraz forum alılşveriş siteleri fala karıştır :)
İki gün önce aynı şekilde ve saçma sapan bişeye öyle sinirlendim ki dediğin gibi kendimi bi türlü durduramadım durup durup ağlıyorum. Eşim yatıştırmaya çalıştıkça daha çok ağlıyorum hatta. Nasıl ağlayabilirsin buna bu kadar ya dedi :) Sonra o şiş gözlerle kalkıp işe gitmek durumunda kaldım ki zaten dediğin gibi o vazieytte mutlu gün geçirmek mümkün değil.
Odağını değiştirmeye çalış lütfen, hiç değmiyor aslında stresimize
Üzüldüm yaşadığın durumaSen de çok iyi biliyorsun ki bebeklerimiz bizim duygu durumumuzdan etkileniyor. Hormonlarımız sağ olsun coşturuyor. Kendini bebeğine odaklamaya çalış, rapor alıp bir süre işten uzak kalmak da işe yarayabilir. Umarım sıkıntın daha fazla uzamaz, işteki problem de çözülür canım
Mutlaka denicemBenim de bulanıyo sabah ve gece prilam içmeme rağmen ama su içmeyince de afedersiniz cok kabızlık oluyor o daha fena yudum yudum içmeye çalışıyorum.ki ben bi dikişte küçük bi suyu bitirirdim önceden öyle cok severim su içmeyi. Belki limon falan sıksanız bi iki damla daha güzel gelir tadı.
CANIM ANLATTIKLARIN BENIM ICIN COK BILGILENDİRİCİYDİ SANA COK ÜZÜLDÜM UMARIM ALLAHIM BEBEGINI SANA BAGIŞLAR SENI O KADAR COK IYI ANLIYORUMKI BENIDE BELIRSIZLIK MAFETTİ HERKEZ BEBEĞİNİN ALIŞVERİŞİNİ YAPIP CINSIYETINI ÖĞRENIRKEN BEN SAĞLIĞI İÇİN KAYGILAR YASIYORDUM RUTIN KONTROLÜM DURMUSTU RESMEN HERNEYSE HER KONTROLE GIDISIMDE KALBI ATIYO DİE ÜZÜLÜYORDUM BENDE YAVRUM YASIYOR AMA HASTA DİYORDUM COK CANIM ACIYORDU DOKTORLAR HEKIM ONAYINA GIDINCE KARARI BANA BIRAKIRLARSA NE YAPARIM DİE DÜŞÜNE DÜŞÜNE DEPRESYONA SOKTUM KENDIMI SUAN COK SUKUR DAHA IYIYIM COK UFAK ANTİDEPRESANA BAŞLADIM PSİKİYATRİSE GİTTİM UMARIM SEN GÜZEL HABERLERLE GELIRSINB CANIMCanım bize ilk teşhisi koyan perinatoloji uzmanımız ya genetik bir sebepten ya anne karnında bebek gelisim esnasında bir eksiklik veya aksaklık olunca,yada genetik hastalıklar dışında bazen bebekte kalp rahatsızlığı gibi bir rahatsızlık olunca kistik higroma , kistik higromaya bağlı olarakta vücudun her yerinde ödem oluşuyor demişti. Benim ve eşimin genetik bir rahatsızlığımız yok. Bazı hastalıkların oluşması için illa genetiğimizde bir şey olup olmamasına gerek yok. Yani tamamen Allah tarafından bize verilen bir sınav, sınama, hediyedir bence. Bir bebek hastalık taşıyacaksa inan ne kadar sağlıklı olursak olalım bir şekilde oluyor. Benim ve eşimin genetik rahatsızlığımız olmamasına rağmen hayatımızda hiç duymadığımız şeyler duyduk. Senin bebeğin melek olmuş. Bize ilk bu teşhisleri koyduklarında direk aldırın dedi doktor. Benim şuan emzirdiğim 10 aylık bir oğlum var. Doktor bebek karnında ölürse senle birlikte emzirdiğin bebeğinde tehlikeye giriyor demişti. Ben bir türlü bir cana kıymayı göze alamadım. Hele ki bu evlatsa insan hiç kıyamıyor. Ama bir kararda vermem gerekiyordu. Çok zor ama İnanki bebeğim kendi kendine kalbi dursun da ben onun canına kıymayayım diye çok dua ettim. Her doktora gittiğimde kalbi durmuştur inşallah dedim. Evladım için bunu istemek beni günlerce psikolojik bunalıma soktu. Vicdansız bir anne miyim diye günlerce kendimi sorguladım. Çok çok zor bir süreçti. Halada aynı şekilde devam ediyor. Bu zamana kadar bebeğim dayandı. Bundan sonra ne olacak inan bilmiyorum.Gelişmeleri yazarım buraya. Sizede Allah sabır versinÇok üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?