2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kızlar bugün doktor akıntı için bi antibiyotik bir fitil vermiş antibiyotik azitro 500 mg içinde 3 hap var. Ictim ama içim de rahat etmedi. Antibiyotik kullananıniz var mi?
Bende de idrar yolu enfeksiyonu çıktı bir de CRP'em yükselmiş. Doktor Cempes diye bir antibiyotik, tek kullanımlık şase Üromisin ve Pyelosepty diye bir ilaç verdi. Kullanıcam mecburen

Bende de idrar yolu enfeksiyonu çıktı bir de CRP'em yükselmiş. Doktor Cempes diye bir antibiyotik, tek kullanımlık şase Üromisin ve Pyelosepty diye bir ilaç verdi. Kullanıcam mecburen
Hangi şikayetle doktora gittiniz? Ben de geçen hafta idrar tahlili verdim ve enfeksiyon çıktı. Monurol muadili bir şey verdiler. Bugün aile hekimliğinde tekrar test verdim, geçmiş mi diye. Çünkü o zaman da idrarda yanma yoktu. Karın ağrısı şikayeti ile gitmiştim.

Bende dün attım son fitili su gibi akintidan kurtulurum diyr ama simdi yine geldi fitildendir fiye kendimi teselli ediyorum ssg salim bi dogursaydik

Nolur biri öksürüğe çare buldum desin. Ses kısıklığımı falan geçtim öksürmekten karnım geriliyor artık. Ballı süt ıhlamur falan içiyorum. Ama yok 10 saniyede bir krizli öksürük geliyor ne yapabilirim başka oturdum ağladım bugün artık

Soguk buhar makinesi var mi evde

Sıcak suya zencefil ve bal koyun. Oksurugunuz gelecegini hissettiginiz an yudum yudum için. Ben bu şekilde kurtuldum.

Bana bal iyi gelmişti de sizde onu denemişsniz zaten. Sıcak çay, çorba tarzı şeyler içmeye çalışın. İnşallah iyi olursnz geçmiş olsun

Benimde idrarda yanma, sızlama vs yoktu. Gebeliğin başından beri devam eden akıntı vardı, normal sanıyordum. Asıl şikayetim karın ağrısıydı

Benimde idrarda yanma, sızlama vs yoktu. Gebeliğin başından beri devam eden akıntı vardı, normal sanıyordum. Asıl şikayetim karın ağrısıydı
Benim de aynı şekilde akıntım vardı baya zamandır. En son 1 ay önce gittiğimde doktora tarif ettim, idrar kültürü aldı temiz dedi. Ama 3 hafta sonra şiddetli ağrılarla acillik olunca hem idrar yolu enf hem de vajinit dediler. Akıntım büyük oranda geçti ama hala var. Şeffaf da değil. Çok moralim bozuluyor bu duruma

Çok geçmiş olsun, benim iğrenç illet bi öksürüğüm vardır geniz akıntısı sebep oluyo alerjik de biraz, burnumu deniz suyuyla bi de burun spreyiyle açarak kurtuluyodum anca. Burun spreyi simdi olmaz muhtemelen ama deniz suyuyla açıp sonra buhar makinası varsa o, yoksa odada kaynamış çaydanlık falan biraz bekletirseniz buharı iyi gelir belki.

Allah razı olsun canım benim Çok teşekkür ederim . Rabbim hepimize sabır versin inşallah Evlatla sınanmak yeryüzündeki en zor şey galiba. Senin meleklerinde mi benimki gibi aynı hastalıkları taşıyordu yoksa farklı bir sebep mi vardı kuzum

N

E kadarlıktı bebek teşhis ilk konulduğunda perinatoloji tarafından
12 haftalıktı canım. Şuan güzel kızım 20 haftalık oldu. Bir kaç gündür karnımda sancı hissediyordum. Bugün kalp atışını dinlemeye gittim. Çok şükür kalbi atıyor. 21-22 hafta olmayı bekliyorum. Tekrardan perinatoloji uzmanına gözükmek için. Bu sefer 4D ultrasona herseyine bakılacak. İnşallah birşey çıkmaz da sağ Salim kavuşuruz ona

kullan canım korkma. bende haftaya gittiğimde söylicem versinn fitil psikolojim artık bugün tam 16 haftalık oldu bir patates kadar
Aksam kullandim, ama gün içinde akıntı çoğaldı ve işten çıkmadan önce bildiğin birsey aktı bayag bi aklım başımdan gitti ve aşırı kaşıntım da vardı koştum tuvalete kan falan diye korkmuştum şükür kan değildi ama bildiğim çamaşırımin ortası kaçırmış gibi sırılsıklam olmus korkmuyor değilim ama sanki fitil sonrası oluyordu su akintisi ewe geldim camasirimi değiştim yatıyorum yine var ama sulu normal akıntı aklımı kaybetmeden şu hamileliği de tamamlarsam
Ikizden ikize tranfuzyon kan çalma olayı deniyor ondan gelişti 5. Ayda ikizlerin birimi sonlandirdilar ve eşi sağlam bebeğimde etkilendi onunda bir hafta sonra kalbi durdu. Üçüncü bebeğim de 32. Haftada erken doğdu 10 gün yaşadı melek oldu o neden oldu tam bilmiyorum o dönem kötüydum araştırıp soruşturmak istemedim, nasipten öte yol yok imtihanımızmis evlatla sınanmak, başımızın üstüne

Kizlar bi de bunu aldim ben biraz korkuyorum tirnak kesmeye fiyati iyi geldi bana insallah isime yarar
Ben de bu tırnak makasından aldım. Bebek tırnağı için çok iyi gibi görünüyor. İşe yarar umarım. Canını yakmadan hallederiz.

Peki böyle stresli bir ortamda çalıştıktan sonra bebeğiniz nasıl oldu? Huzursuzluğu var mıydı doğduğunda yani? Bana da hep aman ruh haline dikkat et. Hiçbir şeyi kafana takma. Senin sıkıntın ona yansıyacağı için bebeğin çok huzursuz ağlayan gazlı bir çocuk olur diyorlar. Ki bunu doktorlar da diyor. Instagramdaki kadın doğum uzmanlarının paylaşımlarında gördüm.
Mutlu anne mutlu bebek demektir lafını kulağıma küpe ettim. O yüzden stresli günler geçirmiş annelerin yorumlarını merak ediyorum sorun oldu mu diye

Ay ne güzel. Hayırlı olsun. Erkek isteyen ben kızım olacak dendiğinde bi şaşırdım ama şimdi o kadar mutluyum ki. Çok güzel oldu iyi ki kız diyorum. Allh hayırlı evlat etsin hepsini. En önemlisi o tabii.
Biz de ultrason görüntüsüne bakınca bacak arasında bir şey gördük eşimle. Birbirimize baktık kesin erkek diye. Ama sonra anladık ki kafasıymış o. Oynattı kafasını. Doktorun baktığı pozisyondan öyle sandık. Sonra gördük ki hiçbir şey yok.
Bir de daha önce erken bir tahmin yapıldıysa yanılma payı çok yüksek oluyor zaten.
Bir arkadaşıma da önce erkek sonra kız dendi mesela.

Benim bi formülüm var. İyi geliyor. Bir araştırın isterseniz. 1 tatlı kaşığı pekmez ve zeytinyağını ısıtıp içine karabiber ekliyorum biraz. Sonra da az limon suyu. Limon suyu olmasa da olur. Bu boğaza öksürüğe balgama çok iyi geliyor. İş arkadaşım çocuğuna bu karışımı veriyordu. Ondan öğrendim ben de. Sıcağa yakın oluyor ısısı da. Çok ılık içilmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…