2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
8 haftada bebek hareketi olmaz cnm hareket edecek eli kolu bile yok gibi daha, o gaz hareketi
Bende öyle dusunuyordumda yorumları okuyunca kesin erkek bebek dedim Birkac hafta sonra belli olur kısmetse.Rabbim kim ne istiyorsa gönlüne göre versin inşallah sağlıcakla

Çok iyi fiyat. Çift taraflı çok gerekli değil bence. Zaten puset takınca size bakıyor. Poşetten arabaya geçmek istediğinde de etrafı seyretmek isteyecek kadar büyümüş olur. Ben 4800 e almıştım. Citi 2 puset aldım. Adaptörü lara2 adaptörü diye ayrı almanız lazım.

Manevraları iyi görünüyor. Tabii azıcık denedik biz, siz kararınızı kendiniz verin. Yanlış yönlendirmiş olmayayım

Benim de dün sinirim bozuldu, hadsizce şeyler duydum eski çalışma arkadaşlarımdan. Ama sakin kalmaya çalıştım, zor tabii. Akşama sanki birazcık tansiyonum çıktı gibi hissettim, onu hissedince daha çok üzüldüm bunu kendine neden yaptım diye. Sakin kalmaya çalışın lütfen kendimize zarar veriyoruz.

Konu dışı taş düşürürken nasıl bir ağrınız oldu? Geçen hafta ben de sancı çekerken öyle düşündüm ama tahlillerde tetkiklerde çıkmadı öyle bir şey. Yine de o sancı taş sancısına benziyordu tarif ettiklerine göre.

Çok geçmiş olsun ben de 3 gündür çok hastaydım doktorum mümkün olduğunca ilaçlardan uzak durmamı tavsiye etti ben de limonlu ballı sıcak su ile dönüşümlü ıhlamur içip c vitamini içerikli meyve tükettim sadece. Boğaz ağrısı için de tuzlu su ile gargara beni bir nebze rahatlattı. Bugün 4.gün ve büyük oranda toparlandım.

İkinci gebeliğim canım burdaki yorumları okudum erkek diyenler olmuş genelde yinede Rabbim bilir.Bulantimda yok.Kizimda oluyordu.Belki ilerleyen zamanda bulantılar yoğun olabilir bilemiyorum hayırlısı bakalım
Benim de ikinci gebelik ikiz erkek bebek ama daha bi his yok Mide bulantısı, karın büyümesi, bebek hareketlerinin hissedilmesi her bebekte farklı farklı oluyor genellemelere takılmayın bence. Benim iki gebeliğimde de 7 haftada hafiften basladı 10. Hafta sonrasında canıma okudu bulantı.

Ahhh öyle derinden hissettim ki sıkıntını. Benim de ilk gebeliğimde çalıştığım yer çok sıkıntılıydı diken üstünde gergin ve deli gibi yoğun çalışarak geçti gebeliğim. hala hatırladıkça sanki dünmüş gibi sinirleniyorum hem olanlara, hem ses çıkarmamama, hem de kendimi öyle üzmeme. O zaman çalışmak zorundaydım maddi olarak çıkamamıştım da. İkinci gebeliğimi ve ikiz olduğunu öğrendiğimde sırf aynı şeyler olacak korkumdan, bu sefer bari rahat geçireyim keyfini çıkarayım diye eşimle düşündük ve çıktım işten. Nefes egzersizleri yapın sakinleşmek için çok işe yarıyor. Ve insanı gebeyken üzen kimsenin yanına kalmıyor emin olun.

Selam kizlar 8+1 olduk bugün .Geçen haftadan beri sanki karnımda kıpırtı var.Gaz mi diyorum ama bebek gibi de geliyor.Erkek bebek sanirim erken hissediliyor.Birde bulantım fazla yok.Erken hissedip erkek bebek çıkan oldu mu
Canim 19 hafta oldum ben çok nadir bisey hissediyorum ama hala hareket mi emin değilim ve bebisim erkekcinsiyetle ilgisi yok bence

Evet sonunda ben de grip oldum sanırım. Dün kızıma yatak bakaren mağazalarda üşüttüm heralde ya da kızım okuldan getirdi bilemiyorum artık boğazım ağrıyor, burnum akacak gibi. İşin kötüsü kızım da evde hasta, eşim işte neyse ki annem çorbayla yemek yapmış gönderecek sıcak sıcak yeriz. İnsallah bi an önce kendi evimi de çekip çevirebilirim bu halsizlik çabuk yorulmak zoruma gidiyor yahu alışkın değilim işlerimi başkasının yapmasına hiç.

Ben 20 si gibi gideceğim canım dr öyle dedi bana

Kizlar bugun ksrnimda asiri bir gerginlik hissi var içeriden dıştan ekliyorum yumuşak ama sanki fok yemisimde nefes alamıyorum hissi boyle bisey yaşayan var mı acaba önceki sezerysn dikişlerm mi kasıyor anlamadım

Kizlar bugun ksrnimda asiri bir gerginlik hissi var içeriden dıştan ekliyorum yumuşak ama sanki fok yemisimde nefes alamıyorum hissi boyle bisey yaşayan var mı acaba önceki sezerysn dikişlerm mi kasıyor anlamadım

Ben afedersiniz kabızken öyle oluyor bana şişip öyle semsert oluyo ki karnım mide bulantım artıyo, nefes almak bile zor geliyor sanki. Öyle bi durumunuz var mı acaba?

Ben afedersiniz kabızken öyle oluyor bana şişip öyle semsert oluyo ki karnım mide bulantım artıyo, nefes almak bile zor geliyor sanki. Öyle bi durumunuz var mı acaba?
Yani biraz kabızlıkta var bugün çıkamadım afedersin boyle yazdım borsz zorladım ama kefir ictim erik hoşafı ictim simdi ama tık yok umarım kabizliktir

Yani biraz kabızlıkta var bugün çıkamadım afedersin boyle yazdım borsz zorladım ama kefir ictim erik hoşafı ictim simdi ama tık yok umarım kabizliktir
Suyu da ihmal etmeyin benim midem bulanıyordu içemiyordum çok sıkıntı çektim 3 günü buluyordu büyük tuvalete cıkmam. Dulcosoft da kullanıyordum ama su içmeyince hiçbişey işe yaramıyor. Suyu normal içiyorum şimdi beyaz ekmek yemiyorum pilav makarna yememeye çalışıyorum, salata yiyorum. bi de şöyle yarım saat yürüyebilirsem gün içinde rahat ediyorum. 2 gündür dünya varmış diyorum o şişkinlik sertlik gitti. İçtikleriniz de baya işe yarar insallah rahatlarsınız bi an önce. Mevzu biraz b…tan ama yapacak bişi yok dert büyük oluyo yapamayınca

Tesekkur ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…