2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Benim sağ alt tarafta yürürken yatarken bacaklarımı kendime çekerken ya da bastırdığımda hissettiğim bir ağrım var. Doktorlar ısrarla bir şey yok diyor. Salı günü yine kadın doğumla randevum var, o da yönlendirmezse genel cerraha falan gitmeyi düşünüyorum.

Teşekkür ederim yanıtınız e nabızda influenza durumu yazan yere basınca risk grubundasınız reçete ettirebilirsiniz yazıyor aynısı eşm ve ortaokuldaki kızıma da yazıyor
Teşekkür ederim yanıtınıza

Bu durumun aynısı bende de var. Hatta 1-2 gündür uzun yürüdüğüm veya ayakta kaldığımda karnımda sertleşme de hissediyorum sonra uzanıp dinlenince tekrar eski haline geliyor.

Tercih meselesi canım toprakla filan uğraşmıyorum hastaneme de güveniyorum o yüzden ysptirmicam

Ben yaşamadım hiç. Tansiyonunuzu kontrol ettiniz mi? Yüksek tansiyon ödem oluşturabiliyor diye okumuştum ama bu konuda net bir bilgim yok.

Tuzu azalt bol su iç bir de tansiyona bak cnm ödem için erken

Ben yaşamadım hiç. Tansiyonunuzu kontrol ettiniz mi? Yüksek tansiyon ödem oluşturabiliyor diye okumuştum ama bu konuda net bir bilgim yok.
Tuzu azalt bol su iç bir de tansiyona bak cnm ödem için erken
Tansiyonuma bugün baktım. 130/84 gibi çıkıyor. Normalde hep düşük olan tansiyonum bugün yüksek çıktı enteresan bir şekilde.
Tuz nerdeyse hiç kullanmıyorum. Yarın sağlık ocağına bir sorayım ne yapmak gerekir diye
Teşekkürler yanıtlar için

Yükselmeye meyilli gibi muhakkak doktorunla paylaş sinir 14/9 kan sulandiric filan kullaniyor musunuz

İyi akşamlar kizlar.Gebelikte Dr sağdan yumurtamissin yada soldan yumurtamissin diyenlere ,Dr bana hiç demedi bende hiç sormadım açıkçası nerden anlaşılır sağdan yada soldan yumurtlagin.Gebelign ilk günlerinde sol kasığımda hep batma vardı birde bel ağrısı .Siz nasil nerden anladiniz peki

Bana da doktor söyledi. Soldan diye. Bizim anlamamız mümkün değil bence.

Benim de aynı hala sanki ağrım var bir gece yattım çıktım

Bende 4 aldım son aylar iştah artıyo ya artık ozamana frenleriz

Ayrıntılı ultrasyon randevusu almak için kaçıncı hafta da gittiniz 17 veya 18. Haftada gitsem geç olur mu acaba

Allahım kimseleri bizleride korktuğu yere uğratmasın inşallah amin canımmm içini ferah tut Rabbim büyük

Kizlar benimde belim ve sirtim ozellike kurek kemiklerimde korkunc bir agri var gece uykudan uyandiracak kadar esime surekli masaj yaptiriyorum ama yok asla gecmiyor sanki kas agrisi gibi ama ilacta alamadigimiz icin geciremiyorum varmi sizin bu tarz bi agriniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…