2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Ya bende doktora gideceğim 21 de detaylı sorup sonra yaptıracağım

Koku da enfeksiyon belirtisi cnm ama balik kokusu diyorsun tiksinmissin de psikolojik de olabilir, bende koku yok sanki. Şükür azaldı üç antibiyotik ve iki fitil kullandim, var ama çok değil

Çok güzel bir isimmiş

Hepimizin az çok ağrısı başlamış.
Ben de hafta sonunu evde geçirmek zorunda kaldım belim ağrıyor diye. Ama dinlendiğim için geçti.
Çevremdeki Tüm tecrübeli anneler ve onların eşleri, evet erkekler bile bana hiç kendini yorma ve dinlen diyor. Çok dikkat et diyorlar. Bebeğimizden daha önemli bir şey yok cidden.

Kizlar ya böyle karnımın üstünde bir gerginlik oluşuyor kac gündür anlayamadım gitti yirtiliyor gibi bir his

Hepinize günaydıııın, güzel bi hafta olsun hepimiz için umarımm
Bu durum bende de var, hatta dün baya fena etti beni. Pikniğe gitmiştik orada bişey yapmadım gerçi oturdum hep neredeyse ama azıcık yürüyelim ded,kten kısa bi süre sonra girdi ağrı, tabii akıllanmaz ben bir de avm turu yapmak istedim ama ı ıh bir mağazaya girip yürüyemiyorum gidelim dedim gidip yattım evde baya. Geçmiş gibiydi bu sabah hafif şekilde var . Can sıkıcı ama umarım böyle gitmez hep
Çok sevindim temiz çıkmasınaa çok şükür. İçini ferah tut bu güzel haber daim olsun inşallah :)
Günaydın kızlaaaar
Şuana kadar kaç kilo aldınız?
Son kontrolüm 2 hafta önceydi 500 gr almıştım. Onun üzerine eklemiş gibi hissetmiyorum ama tartılmadım da :)

tek teselli o biliyormusun bize şefaatci olmları onun seklını herseyını merak ediyorum .. evet aynı acıyı yaşadıgın ınsan senuı daha iyi anlıyor kesınlıkle belkı kendı annem bıle benm yasadıgım duyguyu hıssedememiştr annler farklıı derler ya bende anne olunca anlamıştım o duyguyu iliklerımde hiseettim

Ben de iki üç haftadır bunu yaşıyorum. Alyansimi çıkardım. Normalde rahat takip çıkardı geçen gün zor cikardim. Bir de geceleri özellikle ellerim ve kollarım karincalqnip uyuşuyor. Ama normalmis.

Benimde karnım çıkıyor özellikle oturunca ama tartıda artış yok. Doktorum 58 kiloya 9 kilo alman ideal dedi. Bakalım zaman ne gösterecek...
Ay simdiden 4 kiloy yakin almis cogumuz 9 kiloyla nasil tamamlayacagiz ben tam bir hamur duskunu oldum ciktim her turlu hamur isi olan herseyi canim cekiyor gelde kilo alma simdi

Ay vallahi oyle her hafta baska bir yerim agriyo 7. Aydan sonrasini cok merak ediyorum

Merhaba arkadaslar. Doğumun mayıs başı gibi görünüyor ama Nisan sonu da olabilir. Nubdan anlayan var mı aranızda

Eklentiler

• 20221107_111208.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar bugün Dahiliyeye gittim, muayene etti. Ağrının mideden kaynaklandığını ve kalpte bu nedenle sıkışma hissettiğimi söyledi. Hatta kendi eşine aynı durum 16.haftada olmuş. Mide ilaçları ile düzelmiş bana da ilaç yazdı inşAllah şifaya vesile olur kalpten olsaydı tahlillerde mutlaka çıkardı şimdi karşımda böyle oturuyor olamazdın dedi içim nasıl rahatladı anlatamam size. Aynı zamanda kadın doğuma gittik, bebeği kıza benzetti özeldeki doktor üçtür erkek diyor bakalım sonuç ne olacak sürpriz olur mu

Ay simdiden 4 kiloy yakin almis cogumuz 9 kiloyla nasil tamamlayacagiz ben tam bir hamur duskunu oldum ciktim her turlu hamur isi olan herseyi canim cekiyor gelde kilo alma simdi
Canım ben gebelikten önceki porsiyonlarımın aynısını yiyorum. Abur cubur da hiç canım çekmiyor o konuda şanslıyım. Ama ben de 3 kilo aldım bu kilo işleri bünye ile çok alakalı olmalı başka açıklama bulamıyorum

Kalple ilgili olmamasına sevindim. İçiniz de rahatlamıştır, umarım ilaçlar da gelen fayda eder de geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…