2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kan değerlerinin nasıl? Kalp az kan pompalıyor muhtemelen, kalp pili söylendi mi? Oksijen takviyesi yapıyorlar bazen, metanetli olun tüm iyi dileklerim sizinle, umarım sağlığınıza kavuşup bebeğinizi kucağınıza alacaksınız

Kesinlikle bende korkuyorum sabah gidicem doktoruma çünkü ilactan korkup kullanmayıp bebeğe daha çok zarar verebilirim
Katılıyorum enfeksiyon devam ederse bebek için çok daha zararlı umarım size de olan arkadaşlarada hepimize doktorları bir çözüm bulır şifalanırız

Geçmiş olsun, duamız seninle canım, Alahin izniyle sağlıcakla hastaneden çıkın inşallah Rabbim sifa versin
Aminn inşAllah
Kalp pili en son çare, bayılma morarma gibi durumlar olursa. Çünkü onun da kendine göre riskleri varmış. Kandaki oksijen seviyesi ve tansiyonum hep iyi çıkıyor hamdolsun o nedenle takviye yapılmadı. Amin Allah razı olsun lütfen dualarınızı eksik etmeyin
ilsas MelodiminEsi kizlar cok gecmis olsun ins sorunsuz bir sekilde evinize cikarsiniz sag salim
Aminn inşAllah

Elbette dualarım sizinle, oksijen saturasyonu ve tansiyonun iyi olmasına çok sevindim iyi olacaksınız inşallah

Rabbım sifani versin kuzum sabaha sorunsuz uyanırsın inşallah. Rabbım Şafi ismiyle şifa versin inşallah cnm duamdasin

Çok geçmiş olsun inşallah bi an önce toparlar normale döner değerler. Şu an morali yüksek tutmak zordur doğru Allah gönlünü ferahlatsın Bu kadar hamile duacınız bak Bi an önce şifa versin

Ben cok sorun ediyorum bebeğe zarar verir diye bu olay çok can sıkıcı gercekten
Doktorlara bu durumu söyleyince bakmıyor bile, çok önemsedikleri bir konu değil sanırım. En son Ahmet bey e söyleyim, fitil kullanmama rağmen pamuklanma yaşadım diye, krem kullanabilirsin o durumlarda diyip geçti

Çok geçmiş olsun bi an önce sağlıkla hayırlısıyla eve dönersiniz insallah

Iyi de bunun erken doğuma sebep olma riski yok mu kimse ilac kullanmak için can atmıyor benimde koku yok ama rahatsız oluyorum
Canım ben hiç erken doğumla ilgili birşey duymadım ve okumuyorumda internette kirli bilgi. Doktoruna güven bence benimki vermiyor 1 kez kullandık işe yaramadıysa bir daha yok çünkü bunlar normal şeyler dedi ve kimyasal yükleyemeyiz dedi bende ısrar etmedim devam artık naplım

Doktorlara bu durumu söyleyince bakmıyor bile, çok önemsedikleri bir konu değil sanırım. En son Ahmet bey e söyleyim, fitil kullanmama rağmen pamuklanma yaşadım diye, krem kullanabilirsin o durumlarda diyip geçti
Ahmet hoca zaten hep öyle verirse de hep mixovul verir hic bir şeye yaramıyor 5 6 kutu rahat lullandirdi bana ama hiç bir işe yaramadı şu an tekrar tedavi olup nioli ile korunmak istiyorum

Çok geçmiş olsun inşallah bi an önce toparlar normale döner değerler. Şu an morali yüksek tutmak zordur doğru Allah gönlünü ferahlatsın Bu kadar hamile duacınız bak Bi an önce şifa versin
İnşAllah arkadaşım, Rabbim hepinizden razı olsun eksik olmayın duanızı da eksik etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…