2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Ne güzel. Doktor hiç cinsiyeti söylemiyordu. Bugün hastanede başka bir doçent baktı. Kesin olmamakla beraber kız dedi. Senin belli mi?
Evet benim de sonunda bu hafta kesinleşti kız bir oğlum vardı 2,5 yaşında şimdi bir de kızım olacak. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Seninkide yüksek ihtimal kızdır kaçıncı haftadSın

Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum. Doktorunuz ne yorum yaptı nedeni ile ilgili?

Çok sağolun. Nickini hatırlamıyorum da birkaç arkadaş etkileniyoruz yazdı. Biri de ben üzülüyorum siz de üzülün diye düşünüyormuşuz. Kimseyi üzmek istemem yazmıyorum.
Canim burada bir kaç kez bu tarz birsey konuşuldu ama ben su şekilde konustum kendi adıma, çok nadir olan örneğin 20. Haftada doğum sancıları ile gidip doğum yaptığı anlaşılmayan ve bebeğini kaybeden bir hikayeydi mesela okuduğum kk da ama bu grupta yazılanlar değildi, kendimiz içeriği kötü olan başlıkları okumayalim dedik, etkileniyoruz dedik, hatta okumak ta bir tercih yoksa yazmak serbest mesela benim dedigim hikayeyi yazan anne de birilerine faydasi olur ayni hatalara düşmez belki diye yazmıştı, hem sende bizle birlikte nisan annesinin birbirimize destek olmak için var bu grup kaldı ki herkes cok abartilida olsa kaygılarını paylaşıyor, sen yaşarken tabi paylaşacaksin, yanlış anlamana üzüldüm, Cook geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun, nasıl rahatsız olunuyor anlamıyorum, bencilce bence burada hepimiz paylaşıyoruz, moral buluyoruz hiç tanımasakta birbirimizi ortak paydada buluşuyoruz, bence paylaşın ki rahatlayın.. umarım hemen iyi olursunuz kanamanız çok mu?

Çok sağolun. Amin inşallah. Çoktu ama azaldı. Teşekkür ederim.

Düzelme ihtimali var pozitif düşünmeye çalışın

Iyi de bunun erken doğuma sebep olma riski yok mu kimse ilac kullanmak için can atmıyor benimde koku yok ama rahatsız oluyorum

Ilac kullanırken boyle olması normal ama ilsc bittikten sonra oluyorsa bence sıkınti yarın tekrardan gideceğim doktoruma enfeksiyon ciddi birsey gebelikte

Ya bunu gebelik öncesi çok kullandım ama gebelikte tereddüt ettim kullansam mi yeniden ya

Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum. Doktorunuz ne yorum yaptı nedeni ile ilgili?
Sağ olun, Allah razı olsun.. Doktorum şuan için sadece sabah akşam nabız ve ekg kontrolü yapıyor. Bir müddet daha hastanede takip altında olmam gerektiğini söylüyor. İleriki haftalarda karşılaştıkları olmuş ama benim maalesef erken gelişti. Şu durumda uygulayabilecekleri herhangi bir tedavi yok

Ilac kullanırken boyle olması normal ama ilsc bittikten sonra oluyorsa bence sıkınti yarın tekrardan gideceğim doktoruma enfeksiyon ciddi birsey gebelikte
Açıkçası bende çok korkuyorum kronikleşmesinden çünkü dediğin gibi bebek için çok tehlikeli bir durum allah korusun takip şart

Geçmiş olsun, duamız seninle canım, Alahin izniyle sağlıcakla hastaneden çıkın inşallah Rabbim sifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…