• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Ben de ilk 3 gün önce hissettim tam doktor kontrolümün olduğu gündü. Hatta doktoruma da söyledim doğru şey miydi hissettiğim acaba diye 😇 dün de hissedebilmek için yarım paket çikolata yedim ama hiçbişi yapmadı. Sanırım benim kız tatlı sevmiyor. Hamileliğimde de tatlıyı kestim sayesinde 😂
Güm içinde koşturmadan anlamıyorum ama akşamları yemekten sonra çıkıuor ortaya. Yoğurt yiyip süt içtiğimde falan “ben buradayım” diyor 😇
Ne guzel bu gunlere ulastik cok sukur insani cok mutlu ediyo o minik minik kipirtilar saglikla gelsinler insallah miniklerimizz 😍😍

Bende bugün hasta gibi uyandım kizlar, hapşırık, burun akıntısı ve vücut kırgınlığı var, ilaç kullanmadan evde atlatmaya çalışacağım, işyerinde de herkes hasta ztn salgın var sanırım bide havalar soğudu, benim de siparişlerin geldi sizinle paylaşayım bence de acele ediyoruz ama benim ilk bebeğim hiç tutamıyorum kendimi🙈

Eklentiler

• 20221112_121343.webp
    20221112_121343.webp
    188 KB · Görüntüleme: 73
  • 20221112_121325.webp
    20221112_121325.webp
    156,8 KB · Görüntüleme: 77
Merhaba kızlar nasılsınız? Bugün perinatologum ile görüştük, herşey yolunda çok şükür, rahim ağzı uzunluğu da yerinde ancak risk almamak için koruyucu serklaj yapılacak haftaya, kızıma hamileyken yoğun kanama yaşıyordum serklaj atılmıştı yıllar önce, servikal yetmezlik konusu kuşkulu da olsa bu yaşta sürpriz şekilde gebe olunca riske atmak istemedik doktorumuzun da önerisiyle, rahim ağzı boyu 5. Aydan sonra hızla düşebiliyormuş..vs vs

Benden haberler böyle, oğluş iyi çok şükür 🙏🧿
ilsas ilsas kanamanızın azalmasına & MelodiminEsi MelodiminEsi durumunuzun stabil olmasına sevindim 🧿

Bende bugün hasta gibi uyandım kizlar, hapşırık, burun akıntısı ve vücut kırgınlığı var, ilaç kullanmadan evde atlatmaya çalışacağım, işyerinde de herkes hasta ztn salgın var sanırım bide havalar soğudu, benim de siparişlerin geldi sizinle paylaşayım bence de acele ediyoruz ama benim ilk bebeğim hiç tutamıyorum kendimi🙈
Çok geçmiş olsun. Bu ara bir salgın var herkes hasta malesef. Bizler de ilaç kullanamadığımız için kendimize ekstra dikkat etmemiz gerekiyor 😕
Ciciler çok güzelmiş ☺️ Güle güle sağlıkla giysin minik. Benim de ilk bebeğim ama kötü tecrübelerden dolayı nedense bi 6-7 ay olana kadar bekleyeceğim sanırım 😇 zaten doğrusu yanlışı yok bunun. İsteyen ilk gün alır isteyen son gün 😇

Merhaba kızlar nasılsınız? Bugün perinatologum ile görüştük, herşey yolunda çok şükür, rahim ağzı uzunluğu da yerinde ancak risk almamak için koruyucu serklaj yapılacak haftaya, kızıma hamileyken yoğun kanama yaşıyordum serklaj atılmıştı yıllar önce, servikal yetmezlik konusu kuşkulu da olsa bu yaşta sürpriz şekilde gebe olunca riske atmak istemedik doktorumuzun da önerisiyle, rahim ağzı boyu 5. Aydan sonra hızla düşebiliyormuş..vs vs

ilsas ilsas kanamanızın azalmasına & MelodiminEsi MelodiminEsi durumunuzun stabil olmasına sevindim 🧿
Bende de serklaj var. Rahim ağzı yetmezliği şüpheli benim. Yine de yapıldı. İnşallah sorunsuz geçer ameliyatın canım.

Kizlar gittim doktora gecenin fitil tam tedavi etmemiş yeni fitil yazdı maalesef nioli yağını da kullanabilirsin dedi fitil bitince baslicam inşallah
Aynı fitili tekrar mı yazdı yoksa başka bir fitil mi? Acaba ilaçtan kaynaklı mı iyileşme olmadı yani?
Geçecek inşallah 🙏🏻

Çok geçmiş olsun. Her şeyin yolunda olması süper haber 😇 serklaj çok yapılan bir işlem diye duymuştum. Şimdiden de kontrol altında olmak çok iyi 😇

Merhaba kizlaarr uzun zamandir giremedim yatili misafirim vardi cok yoruldum :KK43: bide sansima bu hafta sanirim bebis artik yukari cikmaya basladi kasiklarimda sık sık agrilar ve alt karnimda dolgunluk hissi yasiyorum :) kilo alisimda hizlandi gibi 3.5 kg filan almisim ama goruntude hicbi sey yok nereye gidiyo bu kilo 😄 sizler ne durumdasiniz nasil bebisleriniz?
Benim de bacağımda kasığımda belimde çeşitli ağırlar oluyor zaman zaman. Sanırım olağan artık. Ben 2 kg aldım ama göbeğe bakınca daha fazla almış gibi hissediyorum. Artık dışarıdan belli olmaya başladı göbeğim 😇 sizin belli olmuyorsa vücut yapınızdan olabilir, bazılarının iç karnı geniş oluyormuş :)

Benim de bacağımda kasığımda belimde çeşitli ağırlar oluyor zaman zaman. Sanırım olağan artık. Ben 2 kg aldım ama göbeğe bakınca daha fazla almış gibi hissediyorum. Artık dışarıdan belli olmaya başladı göbeğim 😇 sizin belli olmuyorsa vücut yapınızdan olabilir, bazılarının iç karnı geniş oluyormuş :)
Benim de oluyor ağrılar bir gün belim birgun karnım birgun alt tarafim😇 Benim bir haftadır bariz belli hatta haftama göre bayag büyük duruyor şaşırıyorum, ama iste falan hep bol giydiğim için çok belli olmuyor. Hareketleri de bugün arttı şükürler olsun büyüyorlar 🤲♥️🧿

Back
X