2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Teşekkür ederim cevap için. Benim hiç ölçülmedi şimdiye kadar, dediğiniz gibi belki 20. Haftada ölçerler. Umarım bi sıkıntı yaşanmadan geçer gebeliğiniz takipte olmak iyi bir şey

Benim öyle bir problemim olmamasına rağmen her gittiğimde rahim ağzımı ölçüyor doktorum. Hatta geçen sordum buna hep bakıyorsunuz diye; son yıllarda keşfedilmiş bir şey, 10 yıl önce falan bakmazdık ama önemi anlaşılınca herkeste bakmaya başladık dedi

12-8 normal tansiyon zaten neden takip verdiler ki?
Daha yüksekti. Özellikle küçük tansiyonum sürekli 84-88 falan gidip geliyordu. 12/8 normal insanlar için ideal tansiyon ancak gebelikte öyle değilmiş. Daha düşük seyretmesi bekleniyormuş ki benim de zaten düşüktü.
Bazı kaynaklara göre 13/9 u geçtiği an alarm durumuna geçmek gerekiyor. Benim doktorum yeni kaynaklarda 135/95 e kadar beklenebildiğini söyledi. Her gün sabah öğle akşam ölçüyorum bu sebeple

Merhaba tedbir almak en güzeli, inşAllah sorunsuz bir şekilde geçer

Teşekkür ederim cevap için. Benim hiç ölçülmedi şimdiye kadar, dediğiniz gibi belki 20. Haftada ölçerler. Umarım bi sıkıntı yaşanmadan geçer gebeliğiniz takipte olmak iyi bir şey
Bende het muayene de ölçüm yaptırıyorum kendin talep edebilirsin canim özellikle vajinal ölçüm istiyorum ama son 2 muayene de karindan bakıyor ahmet hoca bakıyordur diye düşünüyorum merak etme ama tam bilgi istiyorsan sorunca söyler sana

Kızlar merhaba Bebek hareketlerini hissedenlere bir sorum olacak. Genelde ben durağan olduğum zamanlarda hareket ediyor özellikle sabaha yakın saatlerde. Ben hareketli isem o durağanlaşıyor. Sizlerde nasıl bu durum?

Çok geçmiş olsun canım

Göbek deliğimin sağ yan tarafı dün 3 kez okadar şiddetli ağrıdı ki, dinlenince 10-15 dakika içinde geçiyor. Bu durumu yaşayan var mı? Geçen hafta idrar yolu enfeksiyonu ve CRP yüksekliğinden dolayı antibiyotik kullandım. Geçmiştir diye düşündüm ama bu ağrılar olunca şüphede kaldım. Böyle olan var mı?

Geçmiş olsun

Testi tekrarlamamakta fayda var

Benim gittiğim hiçbir doktor bakmadı. En son gittiğim Prof a sordum bu haftalarda olmaz dedi yetmezlik. 21. Haftada detaylı için perinatoloğa gidicem. Umarım o ölçer, ya da başka bir doktor denicem

Karından görülebilen bir şeyse bakmıştır diye düşünüyorum. Bir daha gittiğimde sorayım en iyisi bu arada nasip olursa doğumu Ahmet hoca yapacak. İyi bir Cerrah olması bana güven verdi. Sigorta yaptırdık artık daha geç olmadan.

Şoyle soyliyim ben 2.sezeryanimu oldum onda dogumdan sonra rutin kontrole gittiğimde hep başka doktorlara hep sezerysnimi kimin yaptığını sordular cok iyi yapılmış diye bende geçebilirim ahmet hocaya sanırım doguma yakın bakalım

Benim gittiğim hiçbir doktor bakmadı. En son gittiğim Prof a sordum bu haftalarda olmaz dedi yetmezlik. 21. Haftada detaylı için perinatoloğa gidicem. Umarım o ölçer, ya da başka bir doktor denicem
Halbuki 14 15 te kaybı olan var yetmezlikten.. siz rahat olun perinatolog ölçer mutlaka, bu arada karından da görüyorlar açılma yoksa ve sınıra yaklaşık değilse ekstra vajinal bakmamış olabilirler, vajinal ölçüm tam ölçü için yapılıyor karından olan ile 4-5 mm fark oluyor

Bana en son yattığım hastanede bebeği kontrol amaçlı baktılar ve rahim ağzı kapalı dediler. Ama kendi doktorum özellikle ölçüm için gitmemi istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…