2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Teşekkür ederim öyle canim benim ki zaten 5 aylık oldu hamdolsun, 7. Ayda da besik bebek arabasi vs. almayi planliyorum,hepimiz sağlıkla kucagimiza alalim inşallah , Rabbim dogumumuzuda kolaylastirsin

İkisini de yemiyorum, kahvaltıda peynir yemeye özen gösteriyorum

Çok güzeller

Bu arada ben de boğaz acısı yaşıyorum. Hafiften de nezle gibiyim. Ki çok dikkat etmeye çalışıyorum ama sonbahar kışı hamile olarak geçirmenin dezavantajı da bu.
Bebek hareketlerini hissedenler olmuş. Hiçbir şey hissetmiyorum. 20.haftadan sonra hissedersin diyen doktoruma güveniyorum. O günleri bekliyorum. Keşke daha erken hissetsem. 19.haftama girdim.

İyi haberler almanıza sevindim Rahim ağzı uzunluğunu doktor rutin mi ölçtü yoksa sizin böyle bir sorununuz vs olduğu için mi bakma gereği duydu? Bütün gebelerde bakılıyor mu, onu merak ettiğim için soruyorum.

Bende de bugün başladı boğaz yanması. Geçen hafta da nezle gibiydim burun akıntım olmuştu. Umarım hasta olmadan atlatırız şu mevsim geçişlerini

İnşAllah canım inşAllah Ben de iki gündür yatıyorum ama artık dayanamadım inan çok kötü hissediyorum
Her şeyin bir çaresi çözümü var . Öyle ve yA böyle inşallah çözülecek. Bazen elimizden gelen sadece beklemek ve dua etmek. İnşallah size de bebeğinize de bir zarar gelmeden atlatılasınız .

Allahım şifalar versin . Kekik yağı kekik çayı mutlaka ama mutlaka kullanın. Harika bir antivitüstür .

Doktorlara bu durumu söyleyince bakmıyor bile, çok önemsedikleri bir konu değil sanırım. En son Ahmet bey e söyleyim, fitil kullanmama rağmen pamuklanma yaşadım diye, krem kullanabilirsin o durumlarda diyip geçti
Nioli yağı alıp damlatın iç çamaşırına . Çok faydalıymış .

Bu zaten normal akıntıya benziyor . Bence sorundan ve yA gebelikten Değil. Evet gebelikte 16 haftadan sonra akıntılar azalıyor ama tamamen bitmesi mümkün değil ki ayrıca sağlıklı da değil.

Benim belirtilerim ciddi baş ağrısı , köpüklü idrar , bebeğin az hareket etmesi. Ayaklarda ödemden kaynaklı şişmeler . Ki akabinde nöbet geçirdim . İnşallah size olmaz. Bana da dinlen galan dendi ama ben 2 çocukla işimi gücümü yapıyorum dinleniyorum arada . Bazen dışarda bazen evde yürüyüş yapıuyorum . Çok hareketsiz kalmayın . Hamile pilatesi deneyebilirsiniz .

12-8 normal tansiyon zaten neden takip verdiler ki?

Teşekkür ederim rahim ağzı uzunluğu normalde de ölçülüyor özellikle 20. Haftada, ancak benim önceki gebeliğimde dikiş olduğu için her hafta ölçüyorlar, vajinal ultrason ile ölçülüyor... yani daha sıkı takipteyim

Canim cok yakında hissedeceksin inşallah, ben kipirtisini hissediyordum bugün ilk kez elimi karnıma koyunca hissettim tekmesini çok şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…