2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Böyle doktorlarımızı Allah başımızdan eksik etmesin

Teşekkür ederim, o zaman mutlaka ters bir şey olsa vajinal de bakarlardı, rahatladım

Kızlar iyi pazarlar, nasilsiniz bakalım. Ben çalıştığım için pazar nimet gibi bol bol dinleniyorum sadece yaparsan bi yemek yapıyorum, temizlik 4 aydır eşimde kızlar vitamin olarak ne kullanıyorsunuz, ben imom kullaniyordum, bitti doktor decavit yazdı şimdilik onu kullanıyorum ama imom alsam mı diyorum bilemedim

Imom daha güzel ama doktoruna sormadan alma ben ocean mummy kullanıyorum memnunum

Ben de decavit kullanıyorum. Doktorum başka bir şey vermedikçe kendi başıma vitamin almıyorum.
Decavitin içinde her şey var.
Ama doktora danışıp decavit yerine imom kullanmak istiyorum derseniz kabul eder herhalde.

Lcw markasında fitilli taytlar var. 2li şekilde satılıyor. Çok güzeller. Ben indirimden aldım bu fiyata değil. Siz de indirim yakalarsanız kaçırmayın bence. 1-3 ay tercih ettim ihtiyaç olduğundan.

İyi dinlemeler , ben vinalac kullanıyordum ocean mummy e geçirdi bu hafta doktorum ayrıca demir için ferro sanol ve magnezyum için magvital başladık

Ben de decavit kullanıyorum. Doktorum başka bir şey vermedikçe kendi başıma vitamin almıyorum.
Decavitin içinde her şey var.
Ama doktora danışıp decavit yerine imom kullanmak istiyorum derseniz kabul eder herhalde.
Imom un içinde omega 3 te var o yüzden onu mu alsam diyorum. İki kere balik yedim ikisinde de geri cikardim bi daha da yiyesim gelmiyor

Hafta sonu çıkış yapmıyor doktorlar canım hastanedeyim. Kanama bugün yok. Enfeksiyonu bilmiyorum düştü mü? İnşallah geçmiştir. Sen nasılsın?
Çok şükür cnm Allah'ım daha iyi etsin

Imom un içinde omega 3 te var o yüzden onu mu alsam diyorum. İki kere balik yedim ikisinde de geri cikardim bi daha da yiyesim gelmiyor
Genelde balık yemeyenlere imom tercih ediyor doktorlar. Bana doktorum sormuştu haftada bir balık yer misin? Diye. Yiyebildiğim için decavit yazdı. Eğer siz yiyemiyorsanız doktorunuza bunu söyleyip imom mu kullansak diye bi sorun isterseniz

Hmm. Bana decavit haricinde omega 3 hapı da verdi. Onun alınması şart dedi. Ama en güzeli haftada 1 balık yemek tabii. Çok önemli yemen diyor bana.yiyebiliyorum çok şükür. Hatta çookk seviyorum balığı, Yine de omega 3ü de aldım. 1000mg verdi omega 3ü. Imomda ne kadar var acaba yeterli olur mu. Çünkü multivitaminlerde daha az miktar olabiliyor. Sormak gerek.
Ben hep doktoruma sorup hareket etmeyi tercih ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…