2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Yaa ne güzel şükür yaptınız ultrasonu herşey yolunda çok sevindim adınıza
Ben bi türlü z.kaamil e randevu bulamıyorum
bende 2 haftadır bulamıyodum.hazırolda bekliyodum her sabah 10 a doğru
bu sabah 09:55 te bilgisayardan mhrs ekranını açtım.bütün herşeyi seçtim
Anadolu yakası/Üsküdar/Kadın doğum/Zeynep kamil devlet hastanesi/ antenantal detaylı ultrason/
bi tek randevu ara kısmına tıklamadım.saat 09:59 da elim mouse da bekledim.10:00 a girdiği saniyede randevıu araya tıkladım.ismi saati bile olumadan direkt aldım.10 u yarım dakka geçse bulunmuyoor..
bu şekilde her sabah dene bence.ancak öyle bulursun

Merhaba Braun Thermo Scan var evde kulaktan ölçer, kızımda dr önerisiyle almıştım, bebekken çok rahat oluyor. Koltuk altından ölçer de var ama bunun için büyümesi kıpırdamamayı öğrenmesi gerekiyor, uykuda vs rahatsız etmeden kulaktan ölçer çok rahat

E tabi azıcık su günlerin avantajını yaşamak da llaziim dimi , mış gibi mi yapsan? Ahsh

Ben kusmadim da yemek kendim yaparsam hiç yiuemiyordum pişerken kokusunu aldığım için oralarda hep pasladim tabi. Yemek yapmakla ilgili bir problemi yok eşimin zaten ona da ekstra bı sıkınti olmadı gerçi , normalde de yapardı

ben de de mide bulantısı da yok.nasıl hamileyim anlamadım ben gerçi benim ilk hamileliğimde böyleydi.ama ne bilim istiyom ki hamile olduğumu hissedebileyim.ama yok malesef
valla ben de de öyle tıpkı BEN siniz.ne yemek yerken midem bulanıyor, ne de yaparken.keşke bulansa da yiyemesem.kilo alamasam
Kaç kilo aldınız ki ben yeni 1 kilo aldım evet tiksinmiyorum ama öyle aşırı da yemiyorum bı sabah bı akşam yerim arada da 1 2 meyve ydaa çay yanına ufak tefek şeyler
Tıpkı ben ne duygu değişimi, ne naz niyaz, ne mide, bulantısı ne aşerme… Nerede eski hamilelikler azizim
Ahh ahh hiç sormayın
Yaşayamıyoruz çoğu yönden iyi aslında da insan biraz yaşamak hissetmek istiyor
Sabah zaten MHRS ye bağlanmak eziyetti resmen tam 10 oldu bağlandı konuşana Kadar 1 2 dakika geçti yeni randevu 5 Aralık'ta var bı kaç gün sonra sabah 10 da arayın dedi. Ama her gün sizin yaptığınız gibi yapcam teşekkür ederim
Haklısın ama ne bileyim bi de ona üzülüp ağlıyorum Allahını seven üstüme melisa papatya çayı atsın
Çayları içmek iyi mi yani hamileyken bitki çayı içiliyor mu. Bı bilgim yok o yüzden sordum

Yok mış gibi yapmayın olan neyse onu yapın
İlk zamanlar kendi yaptığını yiyemezsn derler sizde halen öyle galiba sıkıntı olmuyorsa eşinize uzatın ayaklarınızı yemeğinizi bekleyin

4 kilo aldım ben hamilelikte 20 haftadayım .ama ben hamile olmadan önce de baya bi kilodaydım 73 kilo idim.şuan 77 kiloyum

ben bugün 2 Aralık için aldım.ama telefonla almak epeyce zor saniyesinde biten randevu bölümleri için malesef. 10:01 bile geç bu detaylı da. saniyelerin önemi var

4 kilo aldım ben hamilelikte 20 haftadayım .ama ben hamile olmadan önce de baya bi kilodaydım 73 kilo idim.şuan 77 kiloyum
İlk zamanlar 3 4 almak normalmiş. Bu aylardan sonra da bı 3 4 alınır tabi. Sonrasında vermek zor olmaz inşallah ya
ben bugün 2 Aralık için aldım.ama telefonla almak epeyce zor saniyesinde biten randevu bölümleri için malesef. 10:01 bile geç bu detaylı da. saniyelerin önemi var
Bende 2 Aralık icin aramıştım siz kaptiniz demek acaba bı günde kaç kişiye veriliyor randevu. Bide işin kötu tarafı MHRS de talep aç olmuyor keşke öyle olsa kolaylık olurdu

bunda sonra 3-4 mü..ahh ahh keşke o kdr la kalabilsem ben.ilk doğumumda 23 kilo almıştım.60 dan 83 ile girmiştim doğuma.
bunda da aynı kiloyu alırsam 95 olcam diye aklım çıkıyor valla

2 haftadır uğraşıyodum randevu alabilmek için bende .10:00 geçince saniyesinde tıkladım aldım.sanırım günde 3-5 kişiye veriyolar.ben alırken inceleyemedim randevu bitecek diye .ama alt alta 3 tane saat gördüm içine girip bakmadım

bunda sonra 3-4 mü..ahh ahh keşke o kdr la kalabilsem ben.ilk doğumumda 23 kilo almıştım.60 dan 83 ile girmiştim doğuma.
bunda da aynı kiloyu alırsam 95 olcam diye aklım çıkıyor valla
Biraz dikkat etmek lazm öyleyse çok kiloyla doğuma gitmeyi önermiyor doktorlar.
Öyle galibaa denicem ama inşallah tutturabilirim ya şu cinsiyeti bı öğrenseydim

Ay benim de aynı şekilde baktı hemşire. Gobek deliğimin sağ tarafında tutunca kalp atışı duyduk. Hareketlerini bir an önce hissetmek istiyorum.bazen ben de odaklanıp elimle tutunca bir şeyler oluyor ama emin olamıyorum. Bazen de acaba elimde olan bir damar mi atıyor yoksa karnımdaki bir damar mi kısacası bayağı karışık

Bende çok bilmiyorum ama ıhlamur dışında başka bisey içmem sanırım ben ihlamuruda hastalıkta filan anca

Kizlsr ruh durumunuz değişti mi ya aşırı alıngan oldum herseye alınıyorum ve ağlıyorum en ufak biseyde
Bende alingan oldum, bugün eşime foto gönderdim kızımla benim, kizima iltifat etti bana birsey demedi diye salydırdım ciktim
Ben kızımda da ayvayla butunlesmistim, simdi de aynı işte evde gece uykuda her daim ayva elimde mideme de iyi geliyor. Gebe uyanıp ağzımın kötü tadı için bi ısırık alip uyuyorum, bi kaç kez uyandım ağzımda ayva var yutmadan uyumuşum

Bunu bende çok merak ediyorum, mhrs de direk randevu vermiyor büyük ihtimalle önce kadin doğuma gidicez sonra o yönlendirecek ama ayni gün ayrintiliya girebilecekmiyiz hiç bilmiyorum. Ben birde ilçe den merkeze gidicem bu bnm icjn önemli çünkü.

Yok yok MHRS den alınıyor. Bide 182 den.
Ben sırf onun için kadın doğuma gittim biz açmıyoruz MHRS veya 182 den alın. Ama alırken detaylı ultrason demeyin dobler 20 24 için Randevu Alcam diyin dedi. Bazı müşteri hizmetleri bilmiyor sizin dobler demeniz Lazm. Mhrs de den kadın doğum başlığı adı altınta dopler antre diye birşey var onu işaretleyin öyle çıkar bide her hastenede yok galiba onq dikkat etmeniz Lazm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…