- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #16.921
bende 2 haftadır bulamıyodum.hazırolda bekliyodum her sabah 10 a doğruYaa ne güzel şükür yaptınız ultrasonu herşey yolunda çok sevindim adınıza
Ben bi türlü z.kaamil e randevu bulamıyorum
Merhaba Braun Thermo Scan var evde kulaktan ölçer, kızımda dr önerisiyle almıştım, bebekken çok rahat oluyor. Koltuk altından ölçer de var ama bunun için büyümesi kıpırdamamayı öğrenmesi gerekiyor, uykuda vs rahatsız etmeden kulaktan ölçer çok rahatGünaydın kızlar,
Tecrubeli annelere bir sorum olacak.
Ateş olcerler icin temassiz mi yoksa kulaktan olcenleri mi onerirsiniz?
Temassizlar kullanim olarak daha kolay olabilir ancak dereceyi yanlis gosteriyor seklinde bazi yorumlar okudum.
Siz neler dusunuyorsunuz?
Braun marka almayi planliyorum.
Haklısın ama ne bileyim bi de ona üzülüp ağlıyorum Allahını seven üstüme melisa papatya çayı atsınHiç düşünmem çevremdekileri inanbı kaç ay nazını çeksinler ne olacak tadını çıkar
E tabi azıcık su günlerin avantajını yaşamak da llaziim dimi , mış gibi mi yapsan? AhshBilmem kiolanı söyledim ben
Ama hissetmek isterdim ya bulanti olmasn da aserme en azındann yadaa şey bazıları dio ya mutfağın önünden gecemiyorum yda ev karardı gözümde falan oda yok çatır çatır her akşam yemek yapıyorum
Siz de durumlar nasıl
ben de de mide bulantısı da yok.nasıl hamileyim anlamadım bengerçi benim ilk hamileliğimde böyleydi.ama ne bilim istiyom ki hamile olduğumu hissedebileyim.ama yok malesef
Kaç kilo aldınız kivalla ben de de öyle tıpkı BEN siniz.ne yemek yerken midem bulanıyor, ne de yaparken.keşke bulansa da yiyemesem.kilo alamasam
Ahh ahh hiç sormayınTıpkı ben ne duygu değişimi, ne naz niyaz, ne mide, bulantısı ne aşerme… Nerede eski hamilelikler azizim
Sabah zaten MHRS ye bağlanmak eziyetti resmen tam 10 oldu bağlandı konuşana Kadar 1 2 dakika geçti yeni randevu 5 Aralık'ta var bı kaç gün sonra sabah 10 da arayın dedi. Ama her gün sizin yaptığınız gibi yapcam teşekkür ederimbende 2 haftadır bulamıyodum.hazırolda bekliyodum her sabah 10 a doğru
bu sabah 09:55 te bilgisayardan mhrs ekranını açtım.bütün herşeyi seçtim
Anadolu yakası/Üsküdar/Kadın doğum/Zeynep kamil devlet hastanesi/ antenantal detaylı ultrason/
bi tek randevu ara kısmına tıklamadım.saat 09:59 da elim mouse da bekledim.10:00 a girdiği saniyede randevıu araya tıkladım.ismi saati bile olumadan direkt aldım.10 u yarım dakka geçse bulunmuyoor..
bu şekilde her sabah dene bence.ancak öyle bulursun
Çayları içmek iyi miHaklısın ama ne bileyim bi de ona üzülüp ağlıyorum Allahını seven üstüme melisa papatya çayı atsın
Yok mış gibi yapmayın olan neyse onu yapınE tabi azıcık su günlerin avantajını yaşamak da llaziim dimi , mış gibi mi yapsan? Ahsh
Ben kusmadim da yemek kendim yaparsam hiç yiuemiyordum pişerken kokusunu aldığım için oralarda hep pasladim tabi. Yemek yapmakla ilgili bir problemi yok eşimin zaten ona da ekstra bı sıkınti olmadı gerçi , normalde de yapardı
4 kilo aldım ben hamilelikte 20 haftadayım .ama ben hamile olmadan önce de baya bi kilodaydım 73 kilo idim.şuan 77 kiloyumKaç kilo aldınız kiben yeni 1 kilo aldım evet tiksinmiyorum ama öyle aşırı da yemiyorum bı sabah bı akşam yerim arada da 1 2 meyve ydaa çay yanına ufak tefek şeyler
Ahh ahh hiç sormayın
Yaşayamıyoruzçoğu yönden iyi aslında da insan biraz yaşamak hissetmek istiyor
Sabah zaten MHRS ye bağlanmak eziyetti resmen tam 10 oldu bağlandı konuşana Kadar 1 2 dakika geçti yeni randevu 5 Aralık'ta var bı kaç gün sonra sabah 10 da arayın dedi. Ama her gün sizin yaptığınız gibi yapcam teşekkür ederim
Çayları içmek iyi miyani hamileyken bitki çayı içiliyor mu. Bı bilgim yok o yüzden sordum
ben bugün 2 Aralık için aldım.ama telefonla almak epeyce zor saniyesinde biten randevu bölümleri için malesef. 10:01 bile geç bu detaylı da. saniyelerin önemi varKaç kilo aldınız kiben yeni 1 kilo aldım evet tiksinmiyorum ama öyle aşırı da yemiyorum bı sabah bı akşam yerim arada da 1 2 meyve ydaa çay yanına ufak tefek şeyler
Ahh ahh hiç sormayın
Sabah zaten MHRS ye bağlanmak eziyetti resmen tam 10 oldu bağlandı konuşana Kadar 1 2 dakika geçti yeni randevu 5 Aralık'ta var bı kaç gün sonra sabah 10 da arayın dedi. Ama her gün sizin yaptığınız gibi yapcam teşekkür ederim
Çayları içmek iyi miyani hamileyken bitki çayı içiliyor mu. Bı bilgim yok o yüzden sordum
İlk zamanlar 3 4 almak normalmiş. Bu aylardan sonra da bı 3 4 alınır tabi. Sonrasında vermek zor olmaz inşallah ya4 kilo aldım ben hamilelikte 20 haftadayım .ama ben hamile olmadan önce de baya bi kilodaydım 73 kilo idim.şuan 77 kiloyum
Bende 2 Aralık icin aramıştımben bugün 2 Aralık için aldım.ama telefonla almak epeyce zor saniyesinde biten randevu bölümleri için malesef. 10:01 bile geç bu detaylı da. saniyelerin önemi var
Yalniz degilsin canim bende 5 kilo almisim 59 la basladim 64 um suan 72-73 hedef koydum ama gececegim sanirim4 kilo aldım ben hamilelikte 20 haftadayım .ama ben hamile olmadan önce de baya bi kilodaydım 73 kilo idim.şuan 77 kiloyum
öyle ama .aldığımız kilo aynı ama.başlangıç kilomuzda dağlarrr var canım. ben bu gidişle 90 ı bulurum.boyum 1.68Yalniz degilsin canim bende 5 kilo almisim 59 la basladim 64 um suan 72-73 hedef koydum ama gececegim sanirim
bunda sonra 3-4 mü..ahh ahh keşke o kdr la kalabilsem ben.ilk doğumumda 23 kilo almıştım.60 dan 83 ile girmiştim doğuma.İlk zamanlar 3 4 almak normalmiş. Bu aylardan sonra da bı 3 4 alınır tabi. Sonrasında vermek zor olmaz inşallah ya
Bende 2 Aralık icin aramıştımsiz kaptiniz demek acaba bı günde kaç kişiye veriliyor randevu. Bide işin kötu tarafı MHRS de talep aç olmuyor keşke öyle olsa kolaylık olurdu
2 haftadır uğraşıyodum randevu alabilmek için bende .10:00 geçince saniyesinde tıkladım aldım.sanırım günde 3-5 kişiye veriyolar.ben alırken inceleyemedim randevu bitecek diye .ama alt alta 3 tane saat gördüm içine girip bakmadımİlk zamanlar 3 4 almak normalmiş. Bu aylardan sonra da bı 3 4 alınır tabi. Sonrasında vermek zor olmaz inşallah ya
Bende 2 Aralık icin aramıştımsiz kaptiniz demek acaba bı günde kaç kişiye veriliyor randevu. Bide işin kötu tarafı MHRS de talep aç olmuyor keşke öyle olsa kolaylık olurdu
Biraz dikkat etmek lazm öyleyse çok kiloyla doğuma gitmeyi önermiyor doktorlar.bunda sonra 3-4 mü..ahh ahh keşke o kdr la kalabilsem ben.ilk doğumumda 23 kilo almıştım.60 dan 83 ile girmiştim doğuma.
bunda da aynı kiloyu alırsam 95 olcam diye aklım çıkıyor valla
Öyle galibaa denicem ama inşallah tutturabilirim ya şu cinsiyeti bı öğrenseydim2 haftadır uğraşıyodum randevu alabilmek için bende .10:00 geçince saniyesinde tıkladım aldım.sanırım günde 3-5 kişiye veriyolar.ben alırken inceleyemedim randevu bitecek diye .ama alt alta 3 tane saat gördüm içine girip bakmadım
Ay benim de aynı şekilde baktı hemşire. Gobek deliğimin sağ tarafında tutunca kalp atışı duyduk.Bebek zaten çok aşağıda. Ben bugün 19+0 ım, banu çiftçi uygulamasında yerini böyle gösteriyor. Ancak kasıkta hareket hissedebilirsiniz zaten. Göbekle ilgisi yok henüz.
Sağlık ocağındaki hemşire geçtiğimiz hafta çağırıp kan, idrar ve ilkel bir cihazla kalp atışı dinlemek istemişti. O cihazla kalp atışına bakarken göbekte gezdi sürekli ve bulamadı. Ben de o zaman bilmiyordum kasıkta olduğunu, bayaa panik yaşamıştım. Sizler yaşamayın duyamazsanız. Şu anda nerdeyse yarıladık hamileliği ve kasıkta elimi bir süre tuttuğumda bi pıt hareket hissediyorum. Göbekte gezinen hareketler kuvvetle muhtemel bapırsak/mide hareketidir
Bende çok bilmiyorum ama ıhlamur dışında başka bisey içmem sanırım ben ihlamuruda hastalıkta filan ancaKaç kilo aldınız kiben yeni 1 kilo aldım evet tiksinmiyorum ama öyle aşırı da yemiyorum bı sabah bı akşam yerim arada da 1 2 meyve ydaa çay yanına ufak tefek şeyler
Ahh ahh hiç sormayın
Bende alingan oldum, bugün eşime foto gönderdim kızımla benim, kizima iltifat etti bana birsey demedi diye salydırdım ciktimKizlsr ruh durumunuz değişti mi ya aşırı alıngan oldum herseye alınıyorum ve ağlıyorum en ufak biseyde
Ben kızımda da ayvayla butunlesmistim, simdi de aynı işte evde gece uykuda her daim ayva elimdebende aşırı vardı daha gecen güne kadar.
çözümü mide yanmasına ayva yiyerek
ağızdaki berbat tada da dilimi kaşıkla temizleyerek buldum
ikisi de beni aşırı mutlu etti.
dilde biriken toksinler o berbat tadı veriyor.
mide yanması da bariz işte baharatlı yemekler, yemek üstüne hemen su içince sindirimin bozulması vs. bu nedenlerden oluyo. ayva gibi meyve tanımıyorum saniyeler içinde pamuk gibi yapıyor çok tavsiye :)
Bunu bende çok merak ediyorum, mhrs de direk randevu vermiyor büyük ihtimalle önce kadin doğuma gidicez sonra o yönlendirecek ama ayni gün ayrintiliya girebilecekmiyiz hiç bilmiyorum. Ben birde ilçe den merkeze gidicem bu bnm icjn önemli çünkü.ben de bugün aynı hastaneden farklı bir doktora randevu alabildim.ama özel de mı yaptırsam devlet de mi karar da veremedim tam olarak.özel de 1.500 tl sordum.önce devlete gitmeyi sonrasında içime sinmezse yada bi sorun çıkarsa özele gitmeyi düşünüyorum
randevu aldığınız gün ve saatte gidince direkt detaylıya alıyolar mı yoksa önce kadın doğumda bakıp başka bi güne mi gönderiyolar detaylı ya
Sifa olsun inşallah iyi gelirBende çok bilmiyorum ama ıhlamur dışında başka bisey içmem sanırım ben ihlamuruda hastalıkta filan anca
Yok yok MHRS den alınıyor. Bide 182 den.Bunu bende çok merak ediyorum, mhrs de direk randevu vermiyor büyük ihtimalle önce kadin doğuma gidicez sonra o yönlendirecek ama ayni gün ayrintiliya girebilecekmiyiz hiç bilmiyorum. Ben birde ilçe den merkeze gidicem bu bnm icjn önemli çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?