- 4 Nisan 2013
- 4.510
- 3.866
- 448
- 39
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #16.941
Perinatoloji diye geçmiyor mu öyle aradım mhrs de ilgili bölümün yönlendirmesi gerekiyor diyebir şey cikmistiYok yok MHRS den alınıyor. Bide 182 den.
Ben sırf onun için kadın doğuma gittim biz açmıyoruz MHRS veya 182 den alın. Ama alırken detaylı ultrason demeyin dobler 20 24 için Randevu Alcam diyin dedi. Bazı müşteri hizmetleri bilmiyor sizin dobler demeniz Lazm. Mhrs de den kadın doğum başlığı adı altınta dopler antre diye birşey var onu işaretleyin öyle çıkar bide her hastenede yok galiba onq dikkat etmeniz Lazm
Doktor da dedi millet perinatoloji dio ama değil doppler ultrason randevusuPerinatoloji diye geçmiyor mu öyle aradım mhrs de ilgili bölümün yönlendirmesi gerekiyor diyebir şey cikmisti
Hamilelikte içilebilen hatta içilmesi özellikle mideye çok da iyi gelen bitki çayları var. Bana doktorum bizzat papatya çayı ve zencefil çayını önermişti. Liptonun zencefil limon çayı var sallama ondan aldım her gün 1 bardak içiyorum çok iyi geliyor midemeBende çok bilmiyorum ama ıhlamur dışında başka bisey içmem sanırım ben ihlamuruda hastalıkta filan anca
Sigortamdan 1180 tl kesilmis bendende 900 tl aldilar biraz cok geldi ama bilemedim neyse bu zamana kadar hic para odemedim bir seye diyerek odedim. Detayli ultrason icin fiyat ogrenebildinmi canim
Tabii ki öneririm. Çok ekonomik oldu. Ben mayıs ayında hamile kalmadan yaptırdım anadolu sigortaya. 6993 tlydi. 7 bin diyelim yuvarlak hesap. 10 muayene + doğumu kapsıyor. Yatarak tedaviyi de kapsıyor. Onu kapsamazsa daha da uygun olurdu herhalde. Medicana’ya gidiyorum. Pahalı bir hastanedir. Hayatımı kurtardı sigorta bence. Baştan önlem almak önemli. Eşim sağ olsun onun fikriydi doğum kapsayan sigorta almak.sigortanı nerde ne kadara yaptırdın acaba canım, gercekten dogum muayene maliyetini etkiliyor mu tavsiye eder misin
Evet bende iki üç gündür var. Alınganlık değil de aşırı duygusallık herseye ağlar oldum. Midem aşırı bulanıyor mesela buzdolabını açma düşüncesi bile mahvediyo k9 köpekleri gibi koku alıyorum. Yatak odasından taa kocamın oturma odasında yediği sandviçin içindekileri sayıyorumKizlsr ruh durumunuz değişti mi ya aşırı alıngan oldum herseye alınıyorum ve ağlıyorum en ufak biseyde
Ben malesef. Bazen gaviscon içiyorum bazen ayva yiyorum. Deli gibi iştahlı ben yemekten soğudum sonrasındaki sorunlar yüzünden gören çökmüşsün ne oldu sana diyo çok üzülüyorum.Kızlar sizde de gün içinde sürekli mide yanması ve ne yerseniz yiyin bikaç dk sonra ağızda saman gibi bi tat oluyo mu? Sırf bunlardan dolayı iştahım acayip kapandı en sevdiğim şeyleri bile yiyesim içesim gelmiyor sonunda yine ağzımda bu tat kalacak ve mide yanması olacak diye. Bunun doğal/bitkisel bir çözümü var mı bildiğiniz?
Ayy Allah sağlık sıhhat versin çok özeniyorum şu an size. Ben hiç alışkın değilim kendi işimi başkasına yaptırmaya ya da yardım isteyemem kolay kolay cok zorlanıyorum. Ev benim alıştığım düzende olmayınca cok huzursuz oluyorum yapacak gücüm de yok. Geçen eşim yardımcı çağıralım eve temizliğe dedi ben de bu pisliğe kimseyi sokamam önce temizlemem lazım az kirlenince çağırırız olmazsa dedimBilmem kiolanı söyledim ben
Ama hissetmek isterdim ya bulanti olmasn da aserme en azındann yadaa şey bazıları dio ya mutfağın önünden gecemiyorum yda ev karardı gözümde falan oda yok çatır çatır her akşam yemek yapıyorum
Siz de durumlar nasıl
İşte böyle olunca hep erkek çocuğa yorarlar.Tıpkı ben ne duygu değişimi, ne naz niyaz, ne mide, bulantısı ne aşerme… Nerede eski hamilelikler azizim
Ben olsam çağırırdim yardımcıyi üstünde de dururdum. Bı daha nerde gorcem kadını da utancam evim kirli diyeAyy Allah sağlık sıhhat versin çok özeniyorum şu an size. Ben hiç alışkın değilim kendi işimi başkasına yaptırmaya ya da yardım isteyemem kolay kolay cok zorlanıyorum. Ev benim alıştığım düzende olmayınca cok huzursuz oluyorum yapacak gücüm de yok. Geçen eşim yardımcı çağıralım eve temizliğe dedi ben de bu pisliğe kimseyi sokamam önce temizlemem lazım az kirlenince çağırırız olmazsa dedim
Bende erkek olursa şaşırırımİşte böyle olunca hep erkek çocuğa yorarlar.
Aynı bu şekilde bir arkadaşım var. Hiçbir şey canı istemez hiç duygu değişimi yaşamamış sanki hamile değilim gibiydim der. Önce kıza benziyor dedi bir doktor. Ama emin değildi. Sonra erkek olduğu kesinleşti onda da.
Bence cinsiyet belirlemede en çok tutan teori bu. Yani çok rahat geçen hamileliklerin çoğunluğu erkek bebek bekleyenlerde oluyor.
Rprnn bu yüzden seninki kız çıkarsa şaşırırım.
Bende kusma olmadı ama çok tiksinme oldu bulantılar oldu kusmasam da. Duygu değişimleri çok kötü şekilde oldu. Hepsi ilk 3 ayda yaşandı.
Ben cinsiyetini bilmiyorum ama karnım sadece ortada var gibi yanlar yok gibiBen olsam çağırırdim yardımcıyi üstünde de dururdum. Bı daha nerde gorcem kadını da utancam evim kirli diyeyok çok şükür işim kimsye kalmıyor kendim yapabiliyorm gücüm de yerinde aynı normal ben yani
Bende erkek olursa şaşırırım2 doktora gittim yüzde 99 kız ama kesin değil dediler. Ben kendimi kıza hazırladım ya
Sen böyle diyince içime kurt düştü ya erkeksee cinsiyeti net öğrenene kadar çatlarım
Bilmiyorum ki ben bir tek karın şekline biraz inanıyorum diğer türlü hiç bir teori bana doğru gelmiyor ya. Karın sivri ise erkek Yuvarlak ise kız. Benim ki böyle yuvarlak yan taraflarım dolgun duruyor
Kanda enfeksiyon çıkmış wbc yani vücudun herhangi bi yerinde enfeksiyon var, eritrosit, lökosit 12-39cikmis bunlarda idrar olması lazim onlarda yüksek. İlaç verdimiAnlayan var mı doktor enfeksiyon var dedi ama ne enfeksiyonu olduğunu söylemedi?
Eki Görüntüle 3162393 Eki Görüntüle 3162394
Bende pek anlamıyorum da bizimkiler dio yanların dolu karnın yuvarlak. Kız karnı bu faln öyle aklımda kalmışBen cinsiyetini bilmiyorum ama karnım sadece ortada var gibi yanlar yok gibiama anlamıyorum nasıl yuvarlak nasıl sivri
Ben olsam çağırırdim yardımcıyi üstünde de dururdum. Bı daha nerde gorcem kadını da utancam evim kirli diyeyok çok şükür işim kimsye kalmıyor kendim yapabiliyorm gücüm de yerinde aynı normal ben yani
Bende erkek olursa şaşırırım2 doktora gittim yüzde 99 kız ama kesin değil dediler. Ben kendimi kıza hazırladım ya
Sen böyle diyince içime kurt düştü ya erkeksee cinsiyeti net öğrenene kadar çatlarım
Bilmiyorum ki ben bir tek karın şekline biraz inanıyorum diğer türlü hiç bir teori bana doğru gelmiyor ya. Karın sivri ise erkek Yuvarlak ise kız. Benim ki böyle yuvarlak yan taraflarım dolgun duruyor
Evet tam da aynı Bizim göbek şekilleriHmm o zaman kız doğuracak olup da istisnai bir durum yaşayanlardansın.
Ben de karın şekline inanıyorum. Benimki de yana doğru. Sivri gelmiyor. Genişliyor. Ama annemde erkekte de kızda da genişlemiş. Sivri bir karnı olmamış. O da istisnadır tabi.
Ahahaha ben geçen su al diye söylediğimi sandım meğersem adama söylememişim dusunmusum sadece bi geldi su yok elinde oturdum ağladımBende alingan oldum, bugün eşime foto gönderdim kızımla benim, kizima iltifat etti bana birsey demedi diye salydırdım ciktim
Ben kızımda da ayvayla butunlesmistim, simdi de aynı işte evde gece uykuda her daim ayva elimdemideme de iyi geliyor. Gebe uyanıp ağzımın kötü tadı için bi ısırık alip uyuyorum, bi kaç kez uyandım ağzımda ayva var yutmadan uyumuşum
Ahaha benimkide alışmış diyor geccek geccek sakin ol diye kendini teselli ediyor gülüp geciyo kaale almıyor iyi ki de almıyorEvet bende iki üç gündür var. Alınganlık değil de aşırı duygusallık herseye ağlar oldum. Midem aşırı bulanıyor mesela buzdolabını açma düşüncesi bile mahvediyo k9 köpekleri gibi koku alıyorum. Yatak odasından taa kocamın oturma odasında yediği sandviçin içindekileri sayıyorummesela dün akşam “ben neden artık evimi temizleyemiyorum, yemeğimi yapamıyorum, buzdolabını bile açamıyorum muhtaç oldum” diye ağladım. Muhtaç olduğum da annemle eşim yani etrafımda pervane gibiler sağolsunlar. Eşim ilk gebeliğimden alışkın olduğundan sarılıp teselli ediyor sağolsun
Ben malesef. Bazen gaviscon içiyorum bazen ayva yiyorum. Deli gibi iştahlı ben yemekten soğudum sonrasındaki sorunlar yüzünden gören çökmüşsün ne oldu sana diyo çok üzülüyorum.
Ayy Allah sağlık sıhhat versin çok özeniyorum şu an size. Ben hiç alışkın değilim kendi işimi başkasına yaptırmaya ya da yardım isteyemem kolay kolay cok zorlanıyorum. Ev benim alıştığım düzende olmayınca cok huzursuz oluyorum yapacak gücüm de yok. Geçen eşim yardımcı çağıralım eve temizliğe dedi ben de bu pisliğe kimseyi sokamam önce temizlemem lazım az kirlenince çağırırız olmazsa dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?