2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
aynen katılıyorum. neyse biz yazalım ki ilk dogumuna girecek olanlar bilinçli tercihler yapsın kendini her sezaryen diyene teslim etmesin

bende aşırı vardı daha gecen güne kadar.
çözümü mide yanmasına ayva yiyerek
ağızdaki berbat tada da dilimi kaşıkla temizleyerek buldum
ikisi de beni aşırı mutlu etti.
dilde biriken toksinler o berbat tadı veriyor.
mide yanması da bariz işte baharatlı yemekler, yemek üstüne hemen su içince sindirimin bozulması vs. bu nedenlerden oluyo. ayva gibi meyve tanımıyorum saniyeler içinde pamuk gibi yapıyor çok tavsiye :)

Rennie değil ayva ayva :)
bir iki dilim ayva pamuk gibi yapıyor saniyeler içinde.
test edildi onaylandı hem de mevsiminde gir çık ye canım renine misin gavisconmuş aramazsın bi daha

inşallah bu sefer güzel geçer Allah yardımcın olsun

ben de bugün aynı hastaneden farklı bir doktora randevu alabildim.ama özel de mı yaptırsam devlet de mi karar da veremedim tam olarak.özel de 1.500 tl sordum.önce devlete gitmeyi sonrasında içime sinmezse yada bi sorun çıkarsa özele gitmeyi düşünüyorum
randevu aldığınız gün ve saatte gidince direkt detaylıya alıyolar mı yoksa önce kadın doğumda bakıp başka bi güne mi gönderiyolar detaylı ya

bi de hamile olunca istediğim diğer bi şey de aşermekti. ama malesef ne duygularım da değişiklik ne de aşerme olayım yok
bana da değişmedi. duygularım aynı
Aaa aynı ben bende de hiç birşey yok ne aserme ne birşey.
Peki ya bulantı faln oluyor mu. Oda yok bende mesele aşırı rahat geçiyor bazen Hamileyim ben ya diye sorguluyorm

direkt giriyosun
dediğim gibi ben tatmin oldum, zaten detaylı bi aşırı ihtimam beklemiyordum. ama adam işini yaptı bakılması gerekene baktı. uyarması gereken bi şey olsa uyarırdı, dolayısıyla daha ne istiyim ben de özelden randevu almıştım ama gerek görmüyorum çocuğum sağlıklı ben de üstüme düşeni yapıp kontrol ettirmiş oldum nasılsa
inşallah sen de iyi haberlerle gelirsin
aynı doktorun özeli peşin 650 kredi kartı 750 di sanırım benim, illa bi özele alacaksan da ona al bari :)

Peki ya bulantı faln oluyor mu. Oda yok bende mesele aşırı rahat geçiyor bazen Hamileyim ben ya diye sorguluyorm
çok hoşsunuz ya, bakınca eğlenceli de valla herhalde karşımızdakilerdiş sıkıyodur ya sabır diye

çok hoşsunuz ya, bakınca eğlenceli de valla herhalde karşımızdakilerdiş sıkıyodur ya sabır diye
Bilmem ki olanı söyledim ben
Ama hissetmek isterdim ya bulanti olmasn da aserme en azındann yadaa şey bazıları dio ya mutfağın önünden gecemiyorum yda ev karardı gözümde falan oda yok çatır çatır her akşam yemek yapıyorum
Siz de durumlar nasıl

Yaa ne güzel şükür yaptınız ultrasonu herşey yolunda çok sevindim adınıza
Ben bi türlü z.kaamil e randevu bulamıyorum

ben de de mide bulantısı da yok.nasıl hamileyim anlamadım ben gerçi benim ilk hamileliğimde böyleydi.ama ne bilim istiyom ki hamile olduğumu hissedebileyim.ama yok malesef

valla ben de de öyle tıpkı BEN siniz.ne yemek yerken midem bulanıyor, ne de yaparken.keşke bulansa da yiyemesem.kilo alamasam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…