- 24 Haziran 2017
- 366
- 386
- 103
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #16.901
aynen katılıyorum. neyse biz yazalım ki ilk dogumuna girecek olanlar bilinçli tercihler yapsın kendini her sezaryen diyene teslim etmesinGerçekten yoktu. Normal doğum sınırı, saati , süresi belli olmayan bir şey olunca işine gelmedi. Normal doğumu destekleyen bekleyen sabreden bir doktor lazım. Ben doğum yaptıktan sonra yürüyüş yaparken hemşirelerin konuşmalarına şahit oldum. Normal doğum gelmiş dedi biri. Neee offf puuuff ayyy hiç sevmiyorum da bilmemne diye söylenmeler. Çünkü onlara iş çıkıyor. Ne diyeyim ki yazık.
bende aşırı vardı daha gecen güne kadar.Kızlar sizde de gün içinde sürekli mide yanması ve ne yerseniz yiyin bikaç dk sonra ağızda saman gibi bi tat oluyo mu? Sırf bunlardan dolayı iştahım acayip kapandı en sevdiğim şeyleri bile yiyesim içesim gelmiyor sonunda yine ağzımda bu tat kalacak ve mide yanması olacak diye. Bunun doğal/bitkisel bir çözümü var mı bildiğiniz?
Rennie değil ayva ayva :)bende çok müzdaribim bu durumdan maalesef şuan midem yanıyor mesela.. hamileliğin başında çok yanmam oluyordu rennie çiğneme tablet verdi günde 1 iyi geliyordu. şimdi 1 haftadır yine başladı aşırı rahatsız oluyorum yine rennie tablet devam
inşallah bu sefer güzel geçer Allah yardımcın olsunYa inşallah sandığınız gibi değildir tabiii ama insan güvenemiyor artık.
Ben açıkçası içimde aklımda soru işareti olmadan girdim ameliyata kötü niyet de hiç sezmedim çünkü baya aradım diye saç baş dağınık eşofmanIyla gelmişti:) Hiç de ayrılmadı hep gitti geldi Hatta çok sancı çektim, bekledim diye moralim ve sinirlerim bozulmuştu hazırlanırken ağlamıştım ve doktoruma ben genel anestezi istiyorum istiyorum dediğimde o bana hayır sen çok uğraştın çok emek verdin bebeğini ilk anda görmelisin hadi lütfen topla kendini diye beni toparlamıştı sağolsun. Gerçi aynı şekilde yanımdaki ebeler de çok tatlılardı o yüzden sonrası o sayede güzel geçti ama epey zorlayıcı oldu tabii :)
Hepimiz için öyle olur İnşallah :)inşallah bu sefer güzel geçer Allah yardımcın olsun
Ay en büyük isteğim hamile olunca öyle olmaktı herşeye ağlamak küsmek falanKizlsr ruh durumunuz değişti mi ya aşırı alıngan oldum herseye alınıyorum ve ağlıyorum en ufak biseyde
ben de bugün aynı hastaneden farklı bir doktora randevu alabildim.ama özel de mı yaptırsam devlet de mi karar da veremedim tam olarak.özel de 1.500 tl sordum.önce devlete gitmeyi sonrasında içime sinmezse yada bi sorun çıkarsa özele gitmeyi düşünüyorumErbil ÇAKAR a gittim canım, zaten sanırım o yapıyor sadece,
çağrı merkezini aradım dedi ki şu gün şu saatte ara randevu o zaman açılıyor,
ben de dediği saate 5 dk kala aradım, tam dediği saatte randevu acıldı ve 5 dk içinde de tüm randevular dolmuştu.
sistemden girdiğimde alınamıyordu 5 dk sonra yani. çok takipte ve dadik olmak lazım.
muayeneye gelince:
doktor ve asistanı vardı.
adam başında durarak kıza tüm detaylara baktırdı. kızın bakamadığı cihazı düzgün koyamadığı yerlerde de kendi eline aldı hem baktı hem kıza anlattı.
ultrason görüntüsü tek ekranlıydı, ben bebeğimi görmedim yani.
ve bana da özellikle şöyle böyle demediler, sağlıklı, sorun yok dediler
15 -20 dk falan sürdü sanırım
aynı doktorun ilk bebeğimde özeline gitmiştim. farkı orda bebeği ben de ekrandan gördüm ve biraz daha tabii detaylı bilgi verdi eli şöyle yüzü şöyle gibi. bunda da inceledi ama benle muhabbet etmedi sadece. özetle ben tatmin oldum
sigortanı nerde ne kadara yaptırdın acaba canım, gercekten dogum muayene maliyetini etkiliyor mu tavsiye eder misinBen de özele gidiyorum. Tamamlayıcı sağlık sigortam var. 584 lira ödemiştim 3 hafta önce. 4lü test için.
bana da değişmedi. duygularım aynıAy en büyük isteğim hamile olunca öyle olmaktı herşeye ağlamak küsmek falanama yok ben aynı benim hiç bir şey değişmedi
bi de hamile olunca istediğim diğer bi şey de aşermekti. ama malesef ne duygularım da değişiklik ne de aşerme olayım yokAy en büyük isteğim hamile olunca öyle olmaktı herşeye ağlamak küsmek falanama yok ben aynı benim hiç bir şey değişmedi
bi de hamile olunca istediğim diğer bi şey de aşermekti. ama malesef ne duygularım da değişiklik ne de aşerme olayım yok
Aaa aynı ben bende de hiç birşey yok ne aserme ne birşey.bana da değişmedi. duygularım aynı
direkt giriyosunben de bugün aynı hastaneden farklı bir doktora randevu alabildim.ama özel de mı yaptırsam devlet de mi karar da veremedim tam olarak.özel de 1.500 tl sordum.önce devlete gitmeyi sonrasında içime sinmezse yada bi sorun çıkarsa özele gitmeyi düşünüyorum
randevu aldığınız gün ve saatte gidince direkt detaylıya alıyolar mı yoksa önce kadın doğumda bakıp başka bi güne mi gönderiyolar detaylı ya
Sanslisin cok kotu bir durum kiz vallahi bak cevremdekileride üzüyorumAy en büyük isteğim hamile olunca öyle olmaktı herşeye ağlamak küsmek falanama yok ben aynı benim hiç bir şey değişmedi
Aaa aynı ben bende de hiç birşey yok ne aserme ne birşey.
Peki ya bulantı faln oluyor mu. Oda yok bende mesele aşırı rahat geçiyor bazen Hamileyim ben ya diye sorguluyorm
Hiç düşünmem çevremdekileri inanSanslisin cok kotu bir durum kiz vallahi bak cevremdekileride üzüyorum
Bilmem kiçok hoşsunuz ya, bakınca eğlenceli de valla herhalde karşımızdakilerdiş sıkıyodur ya sabır diye
Yaa ne güzel şükür yaptınız ultrasonu herşey yolunda çok sevindim adınızadirekt giriyosun
dediğim gibi ben tatmin oldum, zaten detaylı bi aşırı ihtimam beklemiyordum. ama adam işini yaptı bakılması gerekene baktı. uyarması gereken bi şey olsa uyarırdı, dolayısıyla daha ne istiyim ben de özelden randevu almıştım ama gerek görmüyorum çocuğum sağlıklı ben de üstüme düşeni yapıp kontrol ettirmiş oldum nasılsa
inşallah sen de iyi haberlerle gelirsin
aynı doktorun özeli peşin 650 kredi kartı 750 di sanırım benim, illa bi özele alacaksan da ona al bari :)
ben de de mide bulantısı da yok.nasıl hamileyim anlamadım benAaa aynı ben bende de hiç birşey yok ne aserme ne birşey.
Peki ya bulantı faln oluyor mu. Oda yok bende mesele aşırı rahat geçiyor bazen Hamileyim ben ya diye sorguluyorm
valla ben de de öyle tıpkı BEN siniz.ne yemek yerken midem bulanıyor, ne de yaparken.keşke bulansa da yiyemesem.kilo alamasamBilmem kiolanı söyledim ben
Ama hissetmek isterdim ya bulanti olmasn da aserme en azındann yadaa şey bazıları dio ya mutfağın önünden gecemiyorum yda ev karardı gözümde falan oda yok çatır çatır her akşam yemek yapıyorum
Siz de durumlar nasıl
Tıpkı ben ne duygu değişimi, ne naz niyaz, ne mide, bulantısı ne aşerme… Nerede eski hamilelikler azizimAy en büyük isteğim hamile olunca öyle olmaktı herşeye ağlamak küsmek falanama yok ben aynı benim hiç bir şey değişmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?