- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #16.961
Damar atımından ziyade içeriden bişi vücut duvarına dayanıyor gibi oluyor ve gidiyor. Sürekli değil, 1 defa yapıyor mesela; sonrasında bi 20-30 sn sonra tekrar yapıyor. Bazen tek seferlik de oluyor. Artık elimi koymasam da hissediyorum. Mesela yatarken sabitken çok net. Masada oturup yemek yerken de hissettim. O his diğerlerinden farklı zaten. Kendini belli ediyorAy benim de aynı şekilde baktı hemşire. Gobek deliğimin sağ tarafında tutunca kalp atışı duyduk.Hareketlerini bir an önce hissetmek istiyorum.bazen ben de odaklanıp elimle tutunca bir şeyler oluyor ama emin olamıyorum. Bazen de acaba elimde olan bir damar mi atıyor yoksa karnımdaki bir damar mi kısacası bayağı karışık
Yoğurt da iyi geliyor bana.Bugün benim acayip mide yanmam oldu kizlar, süt içtim iyi geldi, başka çözümleriniz var mi ilaç içmek son çarem
Canım sağlıkla doğsun inşallah 4 lü taraman çıkınca yazabilir misin buraya merak ediyorum da sizlerin nasıl çıkıyor diye benim doktorum benim korkuttu çünkü risk diyeKizlar kontrolden ciktim 4 lu tarama icin kan verdim minnosum 17 cm 200 gr olmus 1 hafta onden gidiyor kasik agrilarim icin enfeksiyon olabilir dedi ve idrar verdim beyaz akinti icin normal dedi, grip asisi olmami onerdi tetanoz asisi yerinede adacel diye ozel bir asi soyledi 27. Hafta olunuyormus. Simdilik saglikliyiz allaha sukur yuzunu cok net gorduk ilk kez minnacik findik gibi bir burnu var gordugumuzden beri aglayip duruyorum cok guzel diyebiraz evde dinlenmek istedigim icin 4 gunde rapor aldim umarim hayirlisiyla kucagimiza aliriz hepimiz
Bende 750 TL ödedim canımÖzelde 4 lü tarama yaptiran varmi acaba aranizda kizlar ne kadar ucret verdiniz ? Bir kismini tamamlayici sigortam karsiladi ama yinede 900 tl gibi bi ucret odedim
Bende alingan oldum, bugün eşime foto gönderdim kızımla benim, kizima iltifat etti bana birsey demedi diye salydırdım ciktim
Ben kızımda da ayvayla butunlesmistim, simdi de aynı işte evde gece uykuda her daim ayva elimdemideme de iyi geliyor. Gebe uyanıp ağzımın kötü tadı için bi ısırık alip uyuyorum, bi kaç kez uyandım ağzımda ayva var yutmadan uyumuşum
hangi hastane doktor canım senin adına çok sevindim o kadar az ki böyle yaklaşabilen doktor sayısıKimi hastane bazı hekimler çok sezeryan sevici oluyor. Plan programları bozulmuyor gecenin bi yarısı uykuları bölünmüyor tabi. Annenin basta aşırı bir normal doğum korkusu yoksa ya da tıbbi bi gereklilik değilse sudan sebeplerle sezeryana yönlendirilmesi büyük vebal. Benim ilk dogumum zor bi dogumdu buna rağmen aynı doktoru tercih ettim hiç düşünmeden, nerdeyse benim kadar mücadele etti normal dogurtabilmek için. Şimdi ikiz olmasına rağmen ikisi de uygun pozisyonda olursa istersen normal doğurabilirsin dedi ama bilemiyorum nasip kısmet ama o kadar da yapamam gibi.
ayyy bende 58 ile başladım 63 üm şuan 18. haftaya giricem yarın 5 kg almışsın dedi doktorum normal dedi ama başlardaki kadar iştahım yok şu aralarYalniz degilsin canim bende 5 kilo almisim 59 la basladim 64 um suan 72-73 hedef koydum ama gececegim sanirim
Dun alev yutmuş gibiydi midem bana da sanırım gaviscon yolu gözüküyor, böyle bir mide yanması görmedim çünküYoğurt da iyi geliyor bana.
Onun haricinde yetiş ya gaviscon yetiş ya rennie türküsünü armağan edebilirim
Benim rezervim az ,tüp bebek bile değil doğal yoldan hamile kaldım doktorlar tüp bebek derlerken, bi doktor sana sezeryan yapalım senin bebek kıymetli rezervin az bekleme bile 38 de alsınlar dedi çok şaşırdım, ben normal istiyordum direk modem düştü , bana da kolaylarina geliyor gibi geliyor sezeryan, bisey olacaksa sezeryan da da olur ki kaldi ki doktor için kolay olsada sezeryan ve dikiş anne için daha zorKimi hastane bazı hekimler çok sezeryan sevici oluyor. Plan programları bozulmuyor gecenin bi yarısı uykuları bölünmüyor tabi. Annenin basta aşırı bir normal doğum korkusu yoksa ya da tıbbi bi gereklilik değilse sudan sebeplerle sezeryana yönlendirilmesi büyük vebal. Benim ilk dogumum zor bi dogumdu buna rağmen aynı doktoru tercih ettim hiç düşünmeden, nerdeyse benim kadar mücadele etti normal dogurtabilmek için. Şimdi ikiz olmasına rağmen ikisi de uygun pozisyonda olursa istersen normal doğurabilirsin dedi ama bilemiyorum nasip kısmet ama o kadar da yapamam gibi.
direkt perinatolojiye vermiyor mhrs.önce kadın doğumdan randevu alınması gerekiyor. kadın doğum kendi ekranlarından yeşil alan açıyor size. o gece 12 den sonra perinatolog randevusu alabiliyosunuz.Bunu bende çok merak ediyorum, mhrs de direk randevu vermiyor büyük ihtimalle önce kadin doğuma gidicez sonra o yönlendirecek ama ayni gün ayrintiliya girebilecekmiyiz hiç bilmiyorum. Ben birde ilçe den merkeze gidicem bu bnm icjn önemli çünkü.
evet istanbulda sadece zeynep kamil de ayrıntılı ultrason randevusu ayrı olarak belirtilmiş. diğer hastanelerde perinatoloji bölümü adı altında veriliyor randevular.perinatolojiye randevu alabilmek içinde önce kadın doğumdan randevu alıp onların perinatolojiye randevu alınabilir ekranın açması gerekli.yoksa alınamıyorYok yok MHRS den alınıyor. Bide 182 den.
Ben sırf onun için kadın doğuma gittim biz açmıyoruz MHRS veya 182 den alın. Ama alırken detaylı ultrason demeyin dobler 20 24 için Randevu Alcam diyin dedi. Bazı müşteri hizmetleri bilmiyor sizin dobler demeniz Lazm. Mhrs de den kadın doğum başlığı adı altınta dopler antre diye birşey var onu işaretleyin öyle çıkar bide her hastenede yok galiba onq dikkat etmeniz Lazm
bence hiç üzülmeyingelip geçici herşey.yarısı gitti nerdeyse hamileliğin. keyfinize bakın dert etmeyin kendinize temizliği.doğuma yakın tutarsın birini temizletirsin evini mis gibi . yemek yiyememe konusuna da gelince ne güzel işte keşke bende yiyemesemde kilo almasam.kendinizi boşuna üzmeyin. insanların üzülecek o kdr büyük dertleri varki sizinkinden hiçbirşe yyok benceEvet bende iki üç gündür var. Alınganlık değil de aşırı duygusallık herseye ağlar oldum. Midem aşırı bulanıyor mesela buzdolabını açma düşüncesi bile mahvediyo k9 köpekleri gibi koku alıyorum. Yatak odasından taa kocamın oturma odasında yediği sandviçin içindekileri sayıyorummesela dün akşam “ben neden artık evimi temizleyemiyorum, yemeğimi yapamıyorum, buzdolabını bile açamıyorum muhtaç oldum” diye ağladım. Muhtaç olduğum da annemle eşim yani etrafımda pervane gibiler sağolsunlar. Eşim ilk gebeliğimden alışkın olduğundan sarılıp teselli ediyor sağolsun
Ben malesef. Bazen gaviscon içiyorum bazen ayva yiyorum. Deli gibi iştahlı ben yemekten soğudum sonrasındaki sorunlar yüzünden gören çökmüşsün ne oldu sana diyo çok üzülüyorum.
Ayy Allah sağlık sıhhat versin çok özeniyorum şu an size. Ben hiç alışkın değilim kendi işimi başkasına yaptırmaya ya da yardım isteyemem kolay kolay cok zorlanıyorum. Ev benim alıştığım düzende olmayınca cok huzursuz oluyorum yapacak gücüm de yok. Geçen eşim yardımcı çağıralım eve temizliğe dedi ben de bu pisliğe kimseyi sokamam önce temizlemem lazım az kirlenince çağırırız olmazsa dedim
bence de bu dediğiniz doğru olabilir. benim de ilk çocuğum erkek ve çok rahat hamilelik geçirmiştim.şu an hamileyim yine erkek ve ben yine çok rahat geçiriyorum hamileliğiİşte böyle olunca hep erkek çocuğa yorarlar.
Aynı bu şekilde bir arkadaşım var. Hiçbir şey canı istemez hiç duygu değişimi yaşamamış sanki hamile değilim gibiydim der. Önce kıza benziyor dedi bir doktor. Ama emin değildi. Sonra erkek olduğu kesinleşti onda da.
Bence cinsiyet belirlemede en çok tutan teori bu. Yani çok rahat geçen hamileliklerin çoğunluğu erkek bebek bekleyenlerde oluyor.
Rprnn bu yüzden seninki kız çıkarsa şaşırırım.
Bende kusma olmadı ama çok tiksinme oldu bulantılar oldu kusmasam da. Duygu değişimleri çok kötü şekilde oldu. Hepsi ilk 3 ayda yaşandı.
Onu bilmiyorum işte. Kadın doğumcu bana bu şekilde söyledi. Alınmıyor ki zaten hep bakmak gerekiyor. İnşallah buluruzevet istanbulda sadece zeynep kamil de ayrıntılı ultrason randevusu ayrı olarak belirtilmiş. diğer hastanelerde perinatoloji bölümü adı altında veriliyor randevular.perinatolojiye randevu alabilmek içinde önce kadın doğumdan randevu alıp onların perinatolojiye randevu alınabilir ekranın açması gerekli.yoksa alınamıyor
Evet canim cok aldilar neyse artik doguma falan para odemeyecegim diye kendimi avutuyorumGerçekten çok almışlar. Bazı hastaneler daha insafsız bu konuda.
İlk gittiğimde yapılan toksoplazma rubella gibi şeylere 1684 lira verdim.
İkili için 350
4lü için de 584. Bunlarda ancak indirim olabildi.
Detaylı ultrasona yönlendirirse cuma günü öğrenirim. O günü iple çekiyorum resmen.Şimdi bilmiyorum. O da 1000 küsur olur en iyi ihtimalle.
Sana detaylıya gireceksin dedi mi doktorun peki?
Merhaba, benim de burun tıkanıklığı sorunum var. Gece yatarken breathe right burun bandı takıyorum. Azıcıkta olsa rahatlatıyorMide yanması benim de ilk kez hamilelikle yaşadığım bir durumdu. Çok kötü bir hismiş. Dışarda yemek yemiştim. Çok da şık ve adı bilinen bir restorandı üstelik. Ama ilk yanmayı o gün yaşadım. Ne dokundu bilmiyorum.
Benim esas sorunum burun tıkanıklığı. Ağzım açık yatıyorum 2 gündür özellikle.sadece deniz suyunu rahatça kullanabileceğimi söyledi doktorum. İlaç önermiyorum demişti.
Ben de bitkisel çözümleri araştıracağım bu konuda.
Bence kışın gelmesi ile nem oranı düştüğü için yaşıyoruz burun tıkanıklığını bende sabahları çok kötü uyanıyorum GOLDMASTER HAVA NEMLENDİRİCİSİ almaya karar verdik şimdi bu rahatlatır umarımMerhaba, benim de burun tıkanıklığı sorunum var. Gece yatarken breathe right burun bandı takıyorum. Azıcıkta olsa rahatlatıyor
tabi yazarim canim haftaya persembe gitcem o zaman ogrenicemCanım sağlıkla doğsun inşallah 4 lü taraman çıkınca yazabilir misin buraya merak ediyorum da sizlerin nasıl çıkıyor diye benim doktorum benim korkuttu çünkü risk diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?