2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Damar atımından ziyade içeriden bişi vücut duvarına dayanıyor gibi oluyor ve gidiyor. Sürekli değil, 1 defa yapıyor mesela; sonrasında bi 20-30 sn sonra tekrar yapıyor. Bazen tek seferlik de oluyor. Artık elimi koymasam da hissediyorum. Mesela yatarken sabitken çok net. Masada oturup yemek yerken de hissettim. O his diğerlerinden farklı zaten. Kendini belli ediyor

Canım sağlıkla doğsun inşallah 4 lü taraman çıkınca yazabilir misin buraya merak ediyorum da sizlerin nasıl çıkıyor diye benim doktorum benim korkuttu çünkü risk diye

süpersin

hangi hastane doktor canım senin adına çok sevindim o kadar az ki böyle yaklaşabilen doktor sayısı

Benim rezervim az ,tüp bebek bile değil doğal yoldan hamile kaldım doktorlar tüp bebek derlerken, bi doktor sana sezeryan yapalım senin bebek kıymetli rezervin az bekleme bile 38 de alsınlar dedi çok şaşırdım, ben normal istiyordum direk modem düştü , bana da kolaylarina geliyor gibi geliyor sezeryan, bisey olacaksa sezeryan da da olur ki kaldi ki doktor için kolay olsada sezeryan ve dikiş anne için daha zor

direkt perinatolojiye vermiyor mhrs.önce kadın doğumdan randevu alınması gerekiyor. kadın doğum kendi ekranlarından yeşil alan açıyor size. o gece 12 den sonra perinatolog randevusu alabiliyosunuz.

evet istanbulda sadece zeynep kamil de ayrıntılı ultrason randevusu ayrı olarak belirtilmiş. diğer hastanelerde perinatoloji bölümü adı altında veriliyor randevular.perinatolojiye randevu alabilmek içinde önce kadın doğumdan randevu alıp onların perinatolojiye randevu alınabilir ekranın açması gerekli.yoksa alınamıyor

bence hiç üzülmeyingelip geçici herşey.yarısı gitti nerdeyse hamileliğin. keyfinize bakın dert etmeyin kendinize temizliği.doğuma yakın tutarsın birini temizletirsin evini mis gibi . yemek yiyememe konusuna da gelince ne güzel işte keşke bende yiyemesemde kilo almasam.kendinizi boşuna üzmeyin. insanların üzülecek o kdr büyük dertleri varki sizinkinden hiçbirşe yyok bence

bence de bu dediğiniz doğru olabilir. benim de ilk çocuğum erkek ve çok rahat hamilelik geçirmiştim.şu an hamileyim yine erkek ve ben yine çok rahat geçiriyorum hamileliği

Onu bilmiyorum işte. Kadın doğumcu bana bu şekilde söyledi. Alınmıyor ki zaten hep bakmak gerekiyor. İnşallah buluruz

Evet canim cok aldilar neyse artik doguma falan para odemeyecegim diye kendimi avutuyorum 24. Hafta dedi detayli icin zaten benim doktorum perinatolog oldugu icin kendi bakacak bende 1500 u gozden cikarttim bakalim

Merhaba, benim de burun tıkanıklığı sorunum var. Gece yatarken breathe right burun bandı takıyorum. Azıcıkta olsa rahatlatıyor

kızlar ben ana kucağı alma aşamasındayım şuan ama kararsızlıklar içindeyim babyjörn muadili ana kucağı almayı düşünüyorum siz aldınız mı yada ne almayı düşünüyorsunuz?

Merhaba, benim de burun tıkanıklığı sorunum var. Gece yatarken breathe right burun bandı takıyorum. Azıcıkta olsa rahatlatıyor
Bence kışın gelmesi ile nem oranı düştüğü için yaşıyoruz burun tıkanıklığını bende sabahları çok kötü uyanıyorum GOLDMASTER HAVA NEMLENDİRİCİSİ almaya karar verdik şimdi bu rahatlatır umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…