2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Bütün doktorlar melek değil tabi ama sezeryan bebek için doğum sırasında oluşabilecek riskleri en aza indiriyor o yüzden öyle tavsiye etmiş olabilir rezerv konusunu hesaba katınca. Bir de bana mı denk geldi bilmiyorum, etrafımda birçok kişi normal doğum diye başlayıp saatlerce stres suni sancı vs yaşayıp sezeryana dönmek zorunda kaldı. Bu eğer benim çevremdeki kadar sık karşılaşılan birşeyse doktorlar bu durumlarla daha çok karşılaştığı için önden annenin psikolojisini iki ihtimale de hazırlama ihtiyacı duyuyor olabilir. Doktor güven vermezse sorguluyor tabi insan ama bebeğin takibi boyunca güvendiğim doktor ne önerirse artık sorgulayıp kendimi yormadan ona uyacağım ben. Sezeryan olur o da muhtemelen, önceki ameliyatımdan ötürü. Hepimiz ihtiyaçlarımızdan anlayan güzel doktorlara denk gelelim de sağlıkla kolaylıkla gelsin inşallah bebekler

hamileyken alınmıyormuş bi cocu canım baktım da,
hamile kalmadan önce olması gerekiyormuş
hamileyken olan bi tane buldum o da 14,900 tl gibi bi rakam cıktı
zaten normal ameliyat parası yani, ben biraz geç kalmışım vazgeçtim o yüzden

kesinlikle boş laf canım,
normal dogum bebek için de çok iyi anne için de
hem şansını denemekte ne beis olabilir,
en kötü sancı çektikten sonra sezaryen oldugun için sütün hemen gelir
dogumun kendisini geçtim sancısı bile bebeğe faydalıyken
sırf kuruntuyla ameliyata sevkediyolar doktorlar aşırı kolaycı

Öyle düşünmeyin ya yani tabi ki kolaycilsr var ama Enjoytheride a katılıyorum ben. Yani eğer baştan bı güvensizlik duymadiysan biraz söz dinlemek daha güvenilir geliyo bilmiyorum .ben dediğiniz olayı yaşayanlardanim denedim olmadı. Bu defa da doktorum neye yonlendirirse onu denerim hiç illa bu şekil olmalı dusuncem yok . Önemli olan hepimiz saglikla kavusalim

Benim kanaatim de bu tabi ki risk olur bebek için anne için onerilir yada anne sezeryan ister korkusu vardir anlarim ama en baştan doktorun sezeryan yapalım demesini anlamıyorum biraz kolaylığı geliyor

Kızlar özellikle benim haftamda olanlara soruyorum, karnınız belirgin şekilde çıktı mı? Benim çok çıkmadı sanki bol kazaklar giydiğimde hala hamile olduğumu gizleyebiliyorum. İster istemez kendimi diğer hamilelerle kıyaslıyorum karnım küçük diye moralim bozuluyor. Randevuma daha 5 gün var gidince soracağım önden size sormak istedim

Merhaba. Ben 17+4'düm, kilom 55,1'di hamileliğimin başında. Çok bol kazak, hırka giyince ben de gizleyebiliyorum. Öğretmenim, öğrenciler bile fark etmedi henüz. 2 kg aldım şimdilik. Ama aslında hamile kıyafetlerine geçen aydan itibaren geçiş yaptım. Dar giyince kesinlikle belli oluyor. Bebek sağlıklı olduktan sonra karnın görüşünün önemi yok bence. Moralinizi bozmayın.

Aynı haftadayız. Benim de henüz aşırı belirgin bir karnım yok. Başlangıç kilomdayım. Muhtemelen bulantılar kaynaklı ben verdim bebek aldı kiloyu. Sabit kaldım diye düşünüyorum.Cumartesi randevum vardı. Gelişimde de bi sıkıntı çıkmadı. Canınızı sıkmayın sağlıkla gelsin

Aynı şekilde, bol giyersem çok belli değil. İş yerimde bilmeyen çok kişi var görüntümden anlamadılar. Tabii dar diyince bariz belli de. Diğer arkadaşlarda aynı şeyleri söylemişler hem bu hiiç dert değil kendinizi strese sokmayın :)

Arkadaşlar babybjörn ana kucağına bu para verilir mi değer mi ne diyorsunuz çok arada kaldım. Kullanan var mı? Muadili diyebileceğiniz başka bir ürün var mı? İlk çocuğum olacak inşallah kardeş gelirse onda da kullanırım diye de düşünüyorum ama fiyatını hak ediyor mu gerçekten ne dersiniz?

Benim de işyerinde benle aynı haftada olan arkadaşın karnı daha büyük benim de henüz hamile olduğum belli olmuyor ama belki de iç karnımız daha geniştir

20. Haftadan bildiriyorum hala çıkmadı doğru düzgün. Totalde 1,5 kg aldım zaten. Ama kotlarıma giremiyorum. Tayt veya elbiselerle takılıyorum
Moral bozmayın lütfen. Normal kilonuzda hamile kalmışsınızdır. O yüzden dışarıdan bir şey anlşılmıyordur. Çok zayıflarda göbek birden çıkabiliyormuş

19+0’ım daha yeni yeni belirdi bende. yani zaten hafif göbek vardı ama artık dışardan bakanlar bol giymediğimde anlıyor.
Kişiye göre farklılık gösterir bu. 6.aya kadar belli etmeyen bile var
Bir arkadaşım çok zayıf onda daha çabuk belli oldu. Çocuğu da erkek. Sivri bi karnı var. Aramızda 10 gün var.
Ben de gayet iyiyim fitim ama onun kadar çıkmadı öne. Yaygınlaştı daha çok

Benim cok bi istahim yoktu bastan beri ama canimin cektigi seyler hep hamurisleri kizartmalar falandi o yuzden cok aldim sanirim
Bu hamur işini çok yeme olayı beni korkutuyor. Benim de canım hep öyle şeyler istedi başlarda. Şimdi o kadar değil ama yine de seviyorum.
Böyle bolca hamur işi, şeker pasta, meyve tüketenlerde çocuk iri olurmuş ve bu da iyi bir şey değilmiş. Etrafımda da kim çok meyve ve pasta yediyse şekeri çok aldığı için kilolu bebek doğurdular. Bebeklerimizin önde görünmesi de bununla alakalı oluyormuş. Bol karbonhidrat alımından. Ama yine de boş konuşmuş olmiim. Tam araştırmadım.

hangi hastane doktor canım senin adına çok sevindim o kadar az ki böyle yaklaşabilen doktor sayısı
Ankarada kendi muayenehanesi var Ümit Korucuoğlu doktorum. Tobb Hastanesinde de muayene yapıyor haftanın 4 günü. Allah iyilere denk getirsin herkesi hem kendi canımızı, hem bebeğimizi emanet ediyoruz

Benim kızım makat gelişti arada dönse de bi türlü doğum pozisyonuna girmiyordu taa 39+3 te baş aşağı döndü başkası elli kere alırdı o bebeği sezeryanla bu saatten sonra dönmez diye. Allah insaflısına denk getirsin işte doğum kanalına girmeden sezeryanla almak çok daha kolaymış sanıyorum o yüzden programlıya sezeryana çok meraklı kimi.

Ay doğru diyosun valla canım ya bazen hormonlardan lüzumsuz şeyleri dert ediyo insan kendine sağlık olsun da gerisi eksik gedik bi şekilde hallolur

merhaba canım.benim de karnım pek çıkmadı. hamile olduğumu bilmeyen anlamaz yani.sadece biraz kilo almışım gibi duruyor. bende takıyorum bu durumu kafama.aama vücut yapısı ile ilgili bi durum sanırım.çok zayıf insanların karnı daha çok çıkıyo sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…