- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #16.981
Benim cok bi istahim yoktu bastan beri ama canimin cektigi seyler hep hamurisleri kizartmalar falandi o yuzden cok aldim sanirimayyy bende 58 ile başladım 63 üm şuan 18. haftaya giricem yarın 5 kg almışsın dedi doktorum normal dedi ama başlardaki kadar iştahım yok şu aralar
Ali ekize aldim 1600 tl 2 hafta sonrakızlar istanbul avrupa yakası detaylı usg girenler nerede yaptırdınız memnun kaldınız mı? ücretleri nasıldı bilgi verir misiniz ?
Bütün doktorlar melek değil tabi ama sezeryan bebek için doğum sırasında oluşabilecek riskleri en aza indiriyor o yüzden öyle tavsiye etmiş olabilir rezerv konusunu hesaba katınca. Bir de bana mı denk geldi bilmiyorum, etrafımda birçok kişi normal doğum diye başlayıp saatlerce stres suni sancı vs yaşayıp sezeryana dönmek zorunda kaldı. Bu eğer benim çevremdeki kadar sık karşılaşılan birşeyse doktorlar bu durumlarla daha çok karşılaştığı için önden annenin psikolojisini iki ihtimale de hazırlama ihtiyacı duyuyor olabilir. Doktor güven vermezse sorguluyor tabi insan ama bebeğin takibi boyunca güvendiğim doktor ne önerirse artık sorgulayıp kendimi yormadan ona uyacağım ben. Sezeryan olur o da muhtemelen, önceki ameliyatımdan ötürü. Hepimiz ihtiyaçlarımızdan anlayan güzel doktorlara denk gelelim de sağlıkla kolaylıkla gelsin inşallah bebeklerBenim rezervim az ,tüp bebek bile değil doğal yoldan hamile kaldım doktorlar tüp bebek derlerken, bi doktor sana sezeryan yapalım senin bebek kıymetli rezervin az bekleme bile 38 de alsınlar dedi çok şaşırdım, ben normal istiyordum direk modem düştü , bana da kolaylarina geliyor gibi geliyor sezeryan, bisey olacaksa sezeryan da da olur ki kaldi ki doktor için kolay olsada sezeryan ve dikiş anne için daha zor
hamileyken alınmıyormuş bi cocu canım baktım da,Tabii ki öneririm. Çok ekonomik oldu. Ben mayıs ayında hamile kalmadan yaptırdım anadolu sigortaya. 6993 tlydi. 7 bin diyelim yuvarlak hesap. 10 muayene + doğumu kapsıyor. Yatarak tedaviyi de kapsıyor. Onu kapsamazsa daha da uygun olurdu herhalde. Medicana’ya gidiyorum. Pahalı bir hastanedir. Hayatımı kurtardı sigorta bence. Baştan önlem almak önemli. Eşim sağ olsun onun fikriydi doğum kapsayan sigorta almak.
kesinlikle boş laf canım,Benim rezervim az ,tüp bebek bile değil doğal yoldan hamile kaldım doktorlar tüp bebek derlerken, bi doktor sana sezeryan yapalım senin bebek kıymetli rezervin az bekleme bile 38 de alsınlar dedi çok şaşırdım, ben normal istiyordum direk modem düştü , bana da kolaylarina geliyor gibi geliyor sezeryan, bisey olacaksa sezeryan da da olur ki kaldi ki doktor için kolay olsada sezeryan ve dikiş anne için daha zor
Öyle düşünmeyin ya yani tabi ki kolaycilsr var amakesinlikle boş laf canım,
normal dogum bebek için de çok iyi anne için de
hem şansını denemekte ne beis olabilir,
en kötü sancı çektikten sonra sezaryen oldugun için sütün hemen gelir
dogumun kendisini geçtim sancısı bile bebeğe faydalıyken
sırf kuruntuyla ameliyata sevkediyolar doktorlar aşırı kolaycı
Benim kanaatim de bu tabi ki risk olur bebek için anne için onerilir yada anne sezeryan ister korkusu vardir anlarim ama en baştan doktorun sezeryan yapalım demesini anlamıyorum biraz kolaylığı geliyorkesinlikle boş laf canım,
normal dogum bebek için de çok iyi anne için de
hem şansını denemekte ne beis olabilir,
en kötü sancı çektikten sonra sezaryen oldugun için sütün hemen gelir
dogumun kendisini geçtim sancısı bile bebeğe faydalıyken
sırf kuruntuyla ameliyata sevkediyolar doktorlar aşırı kolaycı
Merhaba. Ben 17+4'düm, kilom 55,1'di hamileliğimin başında. Çok bol kazak, hırka giyince ben de gizleyebiliyorum. Öğretmenim, öğrenciler bile fark etmedi henüz. 2 kg aldım şimdilik. Ama aslında hamile kıyafetlerine geçen aydan itibaren geçiş yaptım. Dar giyince kesinlikle belli oluyor. Bebek sağlıklı olduktan sonra karnın görüşünün önemi yok bence. Moralinizi bozmayın.Kızlar özellikle benim haftamda olanlara soruyorum, karnınız belirgin şekilde çıktı mı? Benim çok çıkmadı sanki bol kazaklar giydiğimde hala hamile olduğumu gizleyebiliyorum. İster istemez kendimi diğer hamilelerle kıyaslıyorum karnım küçük diye moralim bozuluyor. Randevuma daha 5 gün var gidince soracağım önden size sormak istedim
Aynı haftadayız. Benim de henüz aşırı belirgin bir karnım yok. Başlangıç kilomdayım. Muhtemelen bulantılar kaynaklı ben verdim bebek aldı kiloyu. Sabit kaldım diye düşünüyorum.Cumartesi randevum vardı. Gelişimde de bi sıkıntı çıkmadı. Canınızı sıkmayın sağlıkla gelsinKızlar özellikle benim haftamda olanlara soruyorum, karnınız belirgin şekilde çıktı mı? Benim çok çıkmadı sanki bol kazaklar giydiğimde hala hamile olduğumu gizleyebiliyorum. İster istemez kendimi diğer hamilelerle kıyaslıyorum karnım küçük diye moralim bozuluyor. Randevuma daha 5 gün var gidince soracağım önden size sormak istedim
Aynı şekilde, bol giyersem çok belli değil. İş yerimde bilmeyen çok kişi var görüntümden anlamadılar. Tabii dar diyince bariz belli de. Diğer arkadaşlarda aynı şeyleri söylemişler hem bu hiiç dert değil kendinizi strese sokmayın :)Kızlar özellikle benim haftamda olanlara soruyorum, karnınız belirgin şekilde çıktı mı? Benim çok çıkmadı sanki bol kazaklar giydiğimde hala hamile olduğumu gizleyebiliyorum. İster istemez kendimi diğer hamilelerle kıyaslıyorum karnım küçük diye moralim bozuluyor. Randevuma daha 5 gün var gidince soracağım önden size sormak istedim
Benim de işyerinde benle aynı haftada olan arkadaşın karnı daha büyük benim de henüz hamile olduğum belli olmuyor ama belki de iç karnımız daha geniştirKızlar özellikle benim haftamda olanlara soruyorum, karnınız belirgin şekilde çıktı mı? Benim çok çıkmadı sanki bol kazaklar giydiğimde hala hamile olduğumu gizleyebiliyorum. İster istemez kendimi diğer hamilelerle kıyaslıyorum karnım küçük diye moralim bozuluyor. Randevuma daha 5 gün var gidince soracağım önden size sormak istedim
20. Haftadan bildiriyorum hala çıkmadı doğru düzgün. Totalde 1,5 kg aldım zaten. Ama kotlarıma giremiyorum. Tayt veya elbiselerle takılıyorumKızlar özellikle benim haftamda olanlara soruyorum, karnınız belirgin şekilde çıktı mı? Benim çok çıkmadı sanki bol kazaklar giydiğimde hala hamile olduğumu gizleyebiliyorum. İster istemez kendimi diğer hamilelerle kıyaslıyorum karnım küçük diye moralim bozuluyor. Randevuma daha 5 gün var gidince soracağım önden size sormak istedim
Kızlar özellikle benim haftamda olanlara soruyorum, karnınız belirgin şekilde çıktı mı? Benim çok çıkmadı sanki bol kazaklar giydiğimde hala hamile olduğumu gizleyebiliyorum. İster istemez kendimi diğer hamilelerle kıyaslıyorum karnım küçük diye moralim bozuluyor. Randevuma daha 5 gün var gidince soracağım önden size sormak istedim
Bu hamur işini çok yeme olayı beni korkutuyor. Benim de canım hep öyle şeyler istedi başlarda. Şimdi o kadar değil ama yine de seviyorum.Benim cok bi istahim yoktu bastan beri ama canimin cektigi seyler hep hamurisleri kizartmalar falandi o yuzden cok aldim sanirim
Ankarada kendi muayenehanesi var Ümit Korucuoğlu doktorum. Tobb Hastanesinde de muayene yapıyor haftanın 4 günü. Allah iyilere denk getirsin herkesi hem kendi canımızı, hem bebeğimizi emanet ediyoruzhangi hastane doktor canım senin adına çok sevindim o kadar az ki böyle yaklaşabilen doktor sayısı
Benim kızım makat gelişti arada dönse de bi türlü doğum pozisyonuna girmiyordu taa 39+3 te baş aşağı döndü başkası elli kere alırdı o bebeği sezeryanla bu saatten sonra dönmez diye. Allah insaflısına denk getirsin işte doğum kanalına girmeden sezeryanla almak çok daha kolaymış sanıyorum o yüzden programlıya sezeryana çok meraklı kimi.Benim rezervim az ,tüp bebek bile değil doğal yoldan hamile kaldım doktorlar tüp bebek derlerken, bi doktor sana sezeryan yapalım senin bebek kıymetli rezervin az bekleme bile 38 de alsınlar dedi çok şaşırdım, ben normal istiyordum direk modem düştü , bana da kolaylarina geliyor gibi geliyor sezeryan, bisey olacaksa sezeryan da da olur ki kaldi ki doktor için kolay olsada sezeryan ve dikiş anne için daha zor
Ay doğru diyosun valla canım ya bazen hormonlardan lüzumsuz şeyleri dert ediyo insan kendine sağlık olsun da gerisi eksik gedik bi şekilde hallolurbence hiç üzülmeyingelip geçici herşey.yarısı gitti nerdeyse hamileliğin. keyfinize bakın dert etmeyin kendinize temizliği.doğuma yakın tutarsın birini temizletirsin evini mis gibi . yemek yiyememe konusuna da gelince ne güzel işte keşke bende yiyemesemde kilo almasam.kendinizi boşuna üzmeyin. insanların üzülecek o kdr büyük dertleri varki sizinkinden hiçbirşe yyok bence
merhaba canım.benim de karnım pek çıkmadı. hamile olduğumu bilmeyen anlamaz yani.sadece biraz kilo almışım gibi duruyor. bende takıyorum bu durumu kafama.aama vücut yapısı ile ilgili bi durum sanırım.çok zayıf insanların karnı daha çok çıkıyo sankiKızlar özellikle benim haftamda olanlara soruyorum, karnınız belirgin şekilde çıktı mı? Benim çok çıkmadı sanki bol kazaklar giydiğimde hala hamile olduğumu gizleyebiliyorum. İster istemez kendimi diğer hamilelerle kıyaslıyorum karnım küçük diye moralim bozuluyor. Randevuma daha 5 gün var gidince soracağım önden size sormak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?