- 27 Ocak 2014
- 833
- 2.479
- 313
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #17.001
Benim de ikiz olmasına rağmen çok çok kocaman çıkmadı afedersin kabızlık gaz durumunda çok şişiyor sonra iniyor kibar bi göbekçikKızlar özellikle benim haftamda olanlara soruyorum, karnınız belirgin şekilde çıktı mı? Benim çok çıkmadı sanki bol kazaklar giydiğimde hala hamile olduğumu gizleyebiliyorum. İster istemez kendimi diğer hamilelerle kıyaslıyorum karnım küçük diye moralim bozuluyor. Randevuma daha 5 gün var gidince soracağım önden size sormak istedim
Canım bence kafana takma doktor da demiş illa kötü bişey değil diye. Ama madem öyle buKizlar benim bugün kontrolüm vardi, doktorum perinatolog ztn herseyine baktı, kalbi organları beyni herseyi normal haftasiyla uyumlu dedi ama şey dedi, kordon kıvrım kıvrım olması gerekir kordon düz, bu kötü birsey olacak kötü birsey demek değil illa sıkıntı olacak demek te değil ama ileriki haftalarda 35 ve devamı bebek geriden gelirse sebebi bu dedi, kafana takma diye ısrarla söyledi ama kafama taktım tabii
Benim de öyle 16.haftanın içindeyim bol kıyafet giydiğimde hiç belli olmuyor ki bu benim 3.bebeğim olacak. Geçen gün kontrolüm vardı doktor herşey gayet yolunda dedi. Tamamen bünye meselesi diye düşünüyorum.Kızlar özellikle benim haftamda olanlara soruyorum, karnınız belirgin şekilde çıktı mı? Benim çok çıkmadı sanki bol kazaklar giydiğimde hala hamile olduğumu gizleyebiliyorum. İster istemez kendimi diğer hamilelerle kıyaslıyorum karnım küçük diye moralim bozuluyor. Randevuma daha 5 gün var gidince soracağım önden size sormak istedim
Aynen öyle dedi canim düşük kilo doğumlar olabiliyor dedi , bu sefer şanstan annemde yanımdaydı, senin dediğin gibi bunu demeseydi şimdiden daha dedi ama doktorların işi bu bise diyemiyorumCanım bence kafana takma doktor da demiş illa kötü bişey değil diye. Ama madem öyle bu
tarz şeylerin söylemesini doğru bulmuyorum boşuna uzuluyorlar anneleri. Belki burda bir çoğumuzun öyle ama söylenmedi. Benim ilk çocuğumda belki öyleydi bilemiyorum. 35 ten sonra geri çıkabilir demesi de sanırım kiloyu az alır demek istemiş ki bu da çok sorun değil bence. Düşük kiloyla doğsa bile sonradan kilo alıp büyüyorlar merak etme
Hayatı bir şey arz etmiyorsa bence sakin kalın düşük kilodan cok organların gelişimi önemli 35.haftaya kadsr sorun değilse zaten 35te bebekte 2500 civarı oluyorAynen öyle dedi canim düşük kilo doğumlar olabiliyor dedi , bu sefer şanstan annemde yanımdaydı, senin dediğin gibi bunu demeseydi şimdiden daha dedi ama doktorların işi bu bise diyemiyorum
Doktorda ısrarla suan kafana takacagin bisey degil olsa ben zaten açıkça derim sadece ileriki haftalarda az kilo alıyor derlerse altında bise arama sebebi bu kordon, düşük kilo ile doğabiliyor bu bebekler dedi ama gerçekten hemen üzüldüm elimde değilHayatı bir şey arz etmiyorsa bence sakin kalın düşük kilodan cok organların gelişimi önemli 35.haftaya kadsr sorun değilse zaten 35te bebekte 2500 civarı oluyor
Haklısın ama bilemeyiz ilerisini Allah büyük kan akışı için birsey dedi miDoktorda ısrarla suan kafana takacagin bisey degil olsa ben zaten açıkça derim sadece ileriki haftalarda az kilo alıyor derlerse altında bise arama sebebi bu kordon, düşük kilo ile doğabiliyor bu bebekler dedi ama gerçekten hemen üzüldüm elimde değil
Onlara hep bakıldı normal dedi, kordon da rahimden gelen damarlarda iyi dedi hatta katarakt yok yarık damak değil dedi bunları şimdiden gorebilmesine şaşırdımHaklısın ama bilemeyiz ilerisini Allah büyük kan akışı için birsey dedi mi
Hiç kafaya takacak bir şey değil ama söz konusu bebeklerimiz olunca kafaya takmamak elimizde değil. O yüzden seni çok iyi anlıyoruz. Güzel düşün güzel olsunKizlar benim bugün kontrolüm vardi, doktorum perinatolog ztn herseyine baktı, kalbi organları beyni herseyi normal haftasiyla uyumlu dedi ama şey dedi, kordon kıvrım kıvrım olması gerekir kordon düz, bu kötü birsey olacak kötü birsey demek değil illa sıkıntı olacak demek te değil ama ileriki haftalarda 35 ve devamı bebek geriden gelirse sebebi bu dedi, kafana takma diye ısrarla söyledi ama kafama taktım tabii
Gözün aydın canım sağlıkla gelsin oğluşMerhaba kızlar bugün özel e gittim ve cinsiyetimiz belli oldu, Erkek geliyorkizim disinda herkes sevindi o hep kiz istiyordu iki saat surat asti sonra duzeldi doktor önce kalbiyle midesi çok yakın görünüyor dedi bayağı baktı inceledi sonra yemek ye öğleden sonra tekrar gel dedi. Gittik öğle sonu detaylı ultrason doktoruna götürdü o baktı kalp ortada duruyor dedi mide boş görünüyor dedi diyafram çizgisini göremiyorum dedi bir sürü birseyler sıraladı beynim döndü, sırtı dönük ondanmi göremiyoruz dedi. Sonra bebek döndü bi tarafı gördüler sevindiler sonra diğer taraf görünmüyor bebek çok küçük daha ondan da olabilir takip edicrz dediler iki hafta sonra tekrar gidicem yine ayrıntılı doktoru bakicak yeni vitamin verdi omega 3ve d vitamini. Moralim bozuldu ama içim rahat eşim özel para tuzağı mahsus yapiyorlar diyor ama bilemedim
Canim geçmiş olsun , bence çokta anlamamışlar baksana inşallah tekrar gidince güzel şeyler duyarsinMerhaba kızlar bugün özel e gittim ve cinsiyetimiz belli oldu, Erkek geliyorkizim disinda herkes sevindi o hep kiz istiyordu iki saat surat asti sonra duzeldi doktor önce kalbiyle midesi çok yakın görünüyor dedi bayağı baktı inceledi sonra yemek ye öğleden sonra tekrar gel dedi. Gittik öğle sonu detaylı ultrason doktoruna götürdü o baktı kalp ortada duruyor dedi mide boş görünüyor dedi diyafram çizgisini göremiyorum dedi bir sürü birseyler sıraladı beynim döndü, sırtı dönük ondanmi göremiyoruz dedi. Sonra bebek döndü bi tarafı gördüler sevindiler sonra diğer taraf görünmüyor bebek çok küçük daha ondan da olabilir takip edicrz dediler iki hafta sonra tekrar gidicem yine ayrıntılı doktoru bakicak yeni vitamin verdi omega 3ve d vitamini. Moralim bozuldu ama içim rahat eşim özel para tuzağı mahsus yapiyorlar diyor ama bilemedim
Canim valla annelik zormuş en ufak olumsuz şeyi duymak bile insanı ne kadar yoruyormus, Rabbim hepimizin yavrusunu sağlıkla kucağımiza alabilmeyi nasip etsinHiç kafaya takacak bir şey değil ama söz konusu bebeklerimiz olunca kafaya takmamak elimizde değil. O yüzden seni çok iyi anlıyoruz. Güzel düşün güzel olsunzaten doktor da illa kötü bir şey olacak dememiş. Ben 35.haftayı görürsem havalara uçarım valla
Kesinlikle öyleCanim valla annelik zormuş en ufak olumsuz şeyi duymak bile insanı ne kadar yoruyormus, Rabbim hepimizin yavrusunu sağlıkla kucağımiza alabilmeyi nasip etsin
Aynen bizim oralarda da öyle derler , bide bi tane bile bisey bulamadım internette bana dediği şeyle ilgili doktorunKesinlikle öylebir haftadır hastanede yatıyorum annem diyor ki anne olma da ne olursan ol
Bunlar gorulebiliyor cnm cok sevindim eğer içine sinmeyen bisey varsa lütfen başka doktor gorusu al ama doktoruna güveniyorsan önce Allaha sonra doktoruna teslim olOnlara hep bakıldı normal dedi, kordon da rahimden gelen damarlarda iyi dedi hatta katarakt yok yarık damak değil dedi bunları şimdiden gorebilmesine şaşırdım
Ah canım gerçekten annen ne haklı sen kendi yavrunu düşünüyorsun, o da önce kendi yavrusunu. Sonu cok güzel olacak insallahKesinlikle öylebir haftadır hastanede yatıyorum annem diyor ki anne olma da ne olursan ol
Bu haftada benim perinatolog asla bakmıyor detaylı küçük diye beni en erken 21 de alabilirim dedi moral bozma lütfen bir de perinatolog mu baktiMerhaba kızlar bugün özel e gittim ve cinsiyetimiz belli oldu, Erkek geliyorkizim disinda herkes sevindi o hep kiz istiyordu iki saat surat asti sonra duzeldi doktor önce kalbiyle midesi çok yakın görünüyor dedi bayağı baktı inceledi sonra yemek ye öğleden sonra tekrar gel dedi. Gittik öğle sonu detaylı ultrason doktoruna götürdü o baktı kalp ortada duruyor dedi mide boş görünüyor dedi diyafram çizgisini göremiyorum dedi bir sürü birseyler sıraladı beynim döndü, sırtı dönük ondanmi göremiyoruz dedi. Sonra bebek döndü bi tarafı gördüler sevindiler sonra diğer taraf görünmüyor bebek çok küçük daha ondan da olabilir takip edicrz dediler iki hafta sonra tekrar gidicem yine ayrıntılı doktoru bakicak yeni vitamin verdi omega 3ve d vitamini. Moralim bozuldu ama içim rahat eşim özel para tuzağı mahsus yapiyorlar diyor ama bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?